Opi näkemään muutoksen merkitys

Ainoa pysyvä asia elämässä on muutos. Usein se saattaa tuntua pelottavalta. Joskus

se tuntuu kipeältä. Muutos on kuitenkin välttämätöntä, jotta sinä voisit kasvaa ja kehittyä.

 

“Ne jotka näkevät muutoksen mahdollisuutena, menestyvät.

 

Uudet näkökulmat auttavat uskomaan tulevaisuuteen.

 

Vaikeinkin muutos on mahdollisuus. Emme menesty

 

vaikeuksista huolimatta, vaan niiden ansiosta. Kun ymmärrät

 

muutosta paremmin, huomaat että muutos on ystäväsi.”

 

12 suomalaista asiantuntijaa saapuvat luoksesi Pohjoismaiden suurimpaan kongressi- & kulttuurikeskukseen.

He antavat sinulle näkökulmia ja työkaluja, joiden avulla valjastat muutoksen voimat käyttöösi.

 

Kirjoittaja: Andy Hopi, Täysii-seminaarin perustaja

Hyvä muutoksen keskellä oleva ystäväni, osaan aavistaa miltä sinusta tuntuu. Maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan aikaisemmin ja muutoksen vuoristoradan kyydissä voi toisinaan huimata ja ottaa vatsanpohjasta. Elämä on täynnä epävarmuutta ja kiihtyvä muutos voi tuntua hallitsemattomalta. Muutos on usein myös luopumista, jotta tilalle voisi tulla jotain parempaa.

Omakin elämäni on ollut myllerryksessä. Olin rakentanut vuosia Centre-hyvinvointikeskusta Tampereelle. Meillä oli Hämeenkadun varrella viikoittaisia tapahtumia ja elävä yhteisö. Kun Täysii-seminaari sai alkunsa vuonna 2012, niin ymmärsin pian, että minun tulisi tehdä vaikea valinta näiden kahden välillä.

Valitsin Täysii-seminaarin kasvattamisen ja luovuin tietoisesti Centre-keskuksen pyörittämisestä. Centre oli minulle kuin oma lapsi ja muutos pelotti. Kun näin TÄYSII 2015 -seminaarissa Tampere-talon täydessä salissa 800 innostunutta kuulijaa, ymmärsin, että riskin ottaminen todella kannatti. Elämä kantoi.

 

taysii-2016-700x368

 

Usein minusta on tuntunut, että haluaisin antaa muutokselle piut paut ja jäädä laakereilleni lepäämään. Mutta aina kun olen uskaltanut totella sisäistä ääntäni, joka on pyytänyt minut tekemään muutoksia elämässäni, elämäni on ottanut ison harppauksen eteenpäin. Aina kun olen uskaltanut ottaa seuraavan askeleen pimeään, elämä on valaissut polun edessäni.

Mukana matkallani on ollut useita oppaita, joille olen ikuisesti kiitollinen. Heiltä saamani uudet näkökulmat ja työkalut ovat toimineet majakkana muutokseni myrskyävällä merellä. Haluan nyt tarjota sinulle mahdollisuuden oppia taitavilta oppailta.

TÄYSII 2016 -seminaari tuo luoksesi 12 muutoksen asiantuntijaa, jotka ovat käyneet läpi elämässään isoja muutoksia. He antavat sinulle työkaluja muutokseen ja sen keskellä kukoistamiseen. Kun tulet Täysii-seminaariin, huomaat, että et ole yksin. Ympärilläsi on satoja muita ihmisiä, joiden kanssa jaat upean päivän. Uusi uljas elämä odottaa sinua. Tule ja ota muutos kanssamme vastaan.

Anna suomalaisten asiantuntijoiden jakaa parhaat vinkkinsä sinulle ja antaa muutoksellesi vauhdikas alkusysäys!

 

 

Opit uusia toimintatapoja ja ajatusmalleja

 

– Opit päästämään peloista irti, jolloin valtava määrä energiaa vapautuu käyttöösi

– Opit haastamaan kuvitellut rajasi ja uskomaan, että voit todella muuttaa maailmaa

– Opit kymmenen askelta, joiden avulla voit valjastaa sankarin matkan henkilökohtaisen kasvusi tueksi

– Opit valjastamaan muutoksen voimat käyttöösi

– Opit ottamaan paremmin oman potentiaalisi käyttöösi

– Opit löytämään oman polkusi kohti parempaa, täydempää ja avoimempaa elämää

– Opit tavoittamaan kestävästi tasapainoisemman mielen ja inhimillisemmän elämän

– Opit, että muutos sydämen johdattamana on elämän kauneimpia asioita, vieden runsaan elämän äärelle

 


 

Saat käytännönläheisiä työkaluja ja vinkkejä

 

– Saat vinkkejä kohdataksesi muutokset, joita et ole suunnitellut

– Saat rohkaisua kohdata syvimmät pelkosi

– Saat muistutuksen, ettei koskaan pidä antaa periksi

– Saat kuulla, miten rankastakin alamäestä voi nousta

– Saat vankkaa näkemystä inhimillisen ihmisen rajoista ja voimista

– Saat kannustusta ollaksesi rohkea ja luodaksesi elämästäsi sellainen kuin haluat

– Saat kuulla, miten lempeys ja myötätunto yhdistyvät lujuuteen

– Saat vahvistusta asenteeseesi

– Saat avaimet onnellisempaan elämään

 


 

Ymmärrät muutoksen voiman ja mahdollisuudet

 

– Ymmärrät miksi me suomalaiset olemme ison haasteen edessä

– Ymmärrät, että katastrofaalinenkin muutos voi olla elämäsi suurin siunaus

Ymmärrät miten elämän vuoristoradalla selviää

– Ymmärrät miten ihmiskunta on hyödyntänyt sankarimyyttiä halki historian

– Ymmärrät, että muutos voi tehdä näkyväksi sen, mitä et ennen ole huomannut

– Ymmärrät, että ihmiselämään kuuluu epätäydellisyys ja riittämättömyys

– Ymmärrät, ettei negatiivisista tunteista ehkä kannatakaan pyrkiä eroon

– Ymmärrät miten voit muuttaa maailmaa ainutlaatuisuutesi avulla

– Ymmärrät mitä saat, kun laitat koko sielusi peliin

 

He tulevat paikalle vauhdittaakseen muutostasi

 

Muutos – ensiaskeleet kohti avoimempaa ja ehjempää minääsi

Laulaja ANTTI RAILIO

TÄYSII 2016 -seminaarin puheenvuorossaan Antti Railio käy läpi oman elämänsä demonit peilaten ihmisyyttä omien kokemuksiensa kautta. Suuret vastoinkäymiset ovat näyttäneet hänelle kasvattavan voimansa ja opettaneet hänet vihdoin näkemään todellisuuden ihmisenä, eikä ainoastaan loppumattomien virikkeiden täyttämänä valheellisena minänä. Antti kertoo oman kasvutarinansa ja ohjaa omin sanoin sinua löytämään oman polkusi kohti parempaa, täydempää ja avoimempaa elämää, jossa pienet asiat luovat ison kuvan. Puheenvuorossaan Antti tarjoaa sinulle avaimet onnellisempaan elämään.

 

Unelmat voivat toteutua jos vain tahto ja rohkeus riittävät

Laulaja JANNIKA B

Pitkään haaveena ollut laulajanura oli antanut odottaa, mutta keväällä 2011 Jannika päätti ottaa onnen omiin käsiinsä, kääriä hihat ja alkaa hommiin! Jannika aloitti esikoisalbuminsa teon omakustanteisesti ja lähti omin voimin liikkeelle, keräsi tiimin ympärilleen ja päätti toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta. Seuraavaan elämään -kappale oli monta viikkoa Suomen radioiden soitetuimpia kappaleita. YleX:ltä ”Tee-se-itse-popitar” -lempinimen saanut artisti on osoittanut kaikille, että unelmat voivat toteutua jos vain tahto ja rohkeus riittävät.

 

Asenne ratkaisee. Aina.

Kauppaneuvos JETHRO ROSTEDT

Kansan sydämet sulattanut Jethro Rostedt nousi kiistatta Suomen tunnetuimmaksi kiinteistönvälittäjäksi jo vuonna 2009, taisteltuaan verbaalisesti Diili-ohjelman vetäjänä toimineen Hjallis Harkimon kanssa. Itse kisasta jäi käteen kolmas sija. Ja känsät. Diilin jälkeen Jethro on esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa. Näiden lisäksi Jethro tunnetaan liikemiehenä ja yrittäjänä, joka toimii isolla säteellä. Hänen edustamansa kiinteistönvälitystoimisto Aninkainen on yksi Suomen suurimmista yksityisistä asunnonmyyntiketjuista. Toimistoja ympäri Suomea on toistakymmentä. TÄYSII 2016 -seminaarin puheessaan Jethro muistuttaa, että positiivinen asenne ratkaisee. Aina.

 

Lujasti lempeä ja viisaasti vaativa elämä

Psykoterapeutti MAARET KALLIO

Haluatko olla parempi ihminen? Saada elämäsi muuttumaan yhä täydellisemmäksi? Tahdotko eroon negatiivisista tunteista ja tavoittaa timanttisen onnellisuuden? Ehkä ei kannattaisikaan, etenkään, jos mielii tavoittavansa kestävästi tasapainoisemman mielen ja inhimillisemmän elämän. Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio johdattaa kuulijan kohti aidon, inhimillisen elämän tuntua, jossa ihmiselämään kuuluvat epätäydellisyys, riittämättömyys ja hankalatkin tunteet saavat jalansijaa. Kallio yhdistää ajattelussaan kolikon kaksi puolta: sekä lempeyden ja myötätunnon itseään kohtaan että lujuuden, joka vaatii viisaasti kurittamatta, mutta luovuttamatta. TÄYSII 2016 -seminaarin puheenvuorossaan Kallio ei lupaa nopeaa muutosta, eikä uutta superminuutta, mutta vankkaa näkemystä inhimillisen ihmisen rajoista ja voimista.

 

Sankarin matka – käänteentekevä muutos

Tietokirjailija MAARETTA TUKIAINEN

Media pursuaa sankaritarinoita. Ryysyistä rikkauteen! Erosta uuteen onneen! Epäonnistujasta maailmanmestariksi! Näihin tarinoihin on helppo suhtautua kyynisesti. Mitä tekemistä niillä on meidän tavallisten suomalaisten elämässä? Inspiroivassa puheenvuorossaan kirjailija ja muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen valottaa, miten ihmiskunta on hyödyntänyt sankarimyyttiä halki historian. TÄYSII 2016 -seminaarin puheenvuorossaan Maaretta avaa kymmenen askelta, joiden avulla kuka tahansa voi valjastaa sankarin matkan henkilökohtaisen kasvun tueksi. Omassa elämässään Maaretta on joutunut kohtaaman syvimmät pelkonsa – ja rohkaisee meitä muita tekemään saman. Kun pelosta päästää irti, valtava määrä energiaa vapautuu käyttöön. Lopputuloksena on käänteentekevä muutos.

 

Siunattu muutos

Taiteilija MANUELA BOSCO

Manuela Bosco on suomalaisitalialainen taiteilija. Näyttelijä, kirjailija, kuvataiteilija, energiahoitaja, entinen huippu-urheilija ja äiti ovat titteleitä, joita hän myös silloin tällöin käyttää. Manuelan elämässä tapahtui ensimmäinen merkittävä muutos hänen ollessaan 21-vuotias. Tuo muutos sysäsi liikkeelle uudenlaisen tavan elää. Muutos, oli se kuinka katastrofaalinen tahansa, voi olla elämän suurin siunaus. TÄYSII 2016 -seminaarissa Manuela huomauttaa, että muutos voi tehdä näkyväksi sen, mitä et ennen ole huomannut. Manuela toteaakin, että muutos sydämen johdattamana on hänen elämänsä kauneimpia asioita, vieden runsaan elämän äärelle, vapauttavasti.

 

Muuta maailmaa ainutlaatuisuutesi avulla

Renessanssimies PETRI HIISSA

Maailman nopea muutos luo mahdollisuuksia niille, jotka opettelevat surffaamaan muutoksen aallonharjalla. Elämme uutta renessanssia ja me suomalaiset olemme ison haasteen edessä. Tarvitsemme rohkeaa uteliaisuutta, nopeaa oppimista ja asioiden yhdistämistä ennakkoluulottomasti. Tarvitsemme renessanssimiehiä ja -naisia. Moniosaajia, jotka haastavat nykyiset mallit ja uudelleenmäärittelevät sen, mikä on mahdollista. Internet on tarjonnut maailman muuttamisen ja vaikuttamisen työkalut ulottuvillemme. Startup-yrittäjä Petri Hiissa on tutkinut vuosien ajan, mitä voimme oppia tieteen ja taiteen yhdistäneiltä renessanssimiehiltä, kuten Leonardo da Vincilta, Steve Jobsilta ja Elon Muskilta. TÄYSII 2016 -seminaarissa Petri kertoo innostavaan tapaansa, miten sinä voit valjastaa muutoksen voimat käyttöösi ja ottaa oman potentiaalisi paremmin käyttöön. Luvassa on puhe, joka saa sinut haastamaan kuvitellut rajasi ja uskomaan, että voit todella muuttaa maailmaa!

 

Luovuus vei autourheilulegendan jälleen uudelle uralle

Autourheilulegenda ROBERT LAPPALAINEN

Robert Lappalainen on toteuttanut unelman toisensa jälkeen. Hieno ura USA:n kilpa-autosarjan huipputiimissä ja vaativat projektit moottoriurheilussa. Kaikkien aikojen katuratakilpailun Helsinki Thunderin järjestäminen, jossa oli mukana 120 000 katsojaa ja yli 2 000 vapaaehtoista. Tämän jälkeen rohkea uusi ammatti taiteen ja kulttuurin alalla. Elämän vuoristoradalla selviää vain sen avulla, että uskoo omiin kykyihinsä ja antaa sisäisen palon viedä eteenpäin. TÄYSII 2016 -seminaarissa Robert kannustaa sinua olemaan rohkea ja luomaan elämästäsi sellainen kuin haluat.

 

Älä koskaan anna periksi!

Äänivirtuoosi RUDI ROK

Aiemmin intohimoisesti break dancea harrastanut Rudi Rok koki 19-vuotiaana kovan vastaiskun, kun hänellä todettiin vuonna 2005 halvaantumisriski välilevyongelmien takia. Välilevyn pullistumat olivat täyttäneet yli puolet Rudin selkäytimestä, eikä niitä voitu enää leikata. Alkoi vuosien kuntoutus ja taistelu. Magneettikuvien mukaan hänen olisi kuulunut olla pyörätuolissa. Tanssiura loppui kuin seinään. Mies ei kuitenkaan luovuttanut, vaan päätti alkaa harjoittelemaan ääniä ja stand up -komiikkaa – ja tulokset ovat aivan omaa luokkaansa. Rok on kiertänyt jo vuosia ympäri Suomea oman show’nsa kanssa. Miehen elämässä kohtalo on sopivin väliajoin puuttunut peliin ja muuttanut elämän suuntaa. Rok on suomalaisella sitkeydellä ja monipuolisella lahjakkuudella varustettu esiintyjä, joka on käynyt pitkän tien päästäkseen siihen, missä nyt on. TÄYSII 2016 -seminaarin puheenvuorossaan Rok valaa sinuun uskoa, ettei koskaan pidä antaa periksi.

 

Koko sielu peliin ja riskillä

Kauppias SAMPO KAULANEN

Kauppias Sampo Kaulanen pyörittää maailman suurinta K-markettia Ylläksellä. Kaikki näytti hyvältä, mutta sitten kaatuivat finanssimarkkinat, jota seurasi alamäki ja lääkekierre. Se oli kaikista rankin ja tummin aika, josta Sampo ei edes muista oikein mitään. Sampo käytti unilääkkeitä, psykoosilääkkeitä ja rauhoittavia, kaikkea mitä apteekista sai. Sitten Sampo laittoi koko sielun peliin. TÄYSII 2016 -seminaarin puheenvuorossaan hän kertoo, miten kaikki tapahtui? Sampo valottaa, miten kouluja käymätön kaveri, jolla on keskittymisvaikeuksia onnistui luomaan ilmiön. Miten hän onnistui keräämään Jounin Kaupan Facebook-sivustolle yli puoli miljoonaa fania! Sampon tarina on kertomus todellisesta sinnikkyydestä ja taistelusta todennäköisyyksiä vastaan.

 

Kuinka kohdata muutokset, joita ei ole suunnitellut?

Hidasta elämää –sivuston perustaja SANNA WIKSTRÖM

Suomen suosituimman henkisen hyvinvoinnin kanavan, Hidasta elämää -sivuston, perustaja Sanna Wikström käy TÄYSII 2016 -seminaarin puheenvuorossaan läpi kontrollin vaikutusta kokemukseen elämästä: Miten suunnittelemattomia muutoksia voi oppia kohtaamaan? Hidasta elämää sai alkunsa Facebookista vuonna 2007. Tällä hetkellä Facebook-sivusta on tykännyt 132 000 oman elämänrytmin etsijää, Instagramissa on 37 000 fiilistelijää ja sivustolla vierailee keskimäärin 150 000 eri lukijaa viikossa. Hidasta elämää -sivusto on omalta osaltaan mahdollistamassa sitä, että kokonaisvaltainen – ja etenkin henkinen – hyvinvointi lisääntyy Suomessa.

 

Entä jos ei vaan pysty kykenemään?

Koomikkopappi SAMPSA SIMPANEN

Muutos voi tulla moneen hetkeen. Joskus muutoksen tarve on ilmeinen, mutta emme suostu siihen prosessiin. Joskus kroppa vain antaa periksi ja ilmoittaa, että nyt on aika tehdä asialle jotain. Sampsa Simpanen on stand up -koomikko ja kertoo TÄYSII 2016 -seminaarissa koomikon tyyliinsä oman tarinansa muutoksesta ja siihen ajaneista syistä. Saako mies masennukseen? Miltä se tuntuu kun mies itkee omaa väsymystään? Nyt Sampsa elää unelmaansa ja kiertää ympäri maata koomikkona, mutta aina asia ei ole ollut näin. Jossain vaiheessa Sampsa nimittäin ymmärsi, että masennuksella ja alkoholismilla on jotain yhteistä…

 
 

Katso TÄYSII 2016 -seminaarin esittelyvideo

 

 

Palautteita Täysii-seminaariin osallistuneilta

 

“Oli hieno setti Andy Hopi ja kaikki puhujat sekä yleisö! Saako tällee varovasti kehua, että seminaarin avulla voi välttää loppuunpalamisen… tuntuu, että seminaarin hinnan olisi voinut kertoa viidellä jos lisäarvossa mitataan.”

– Pekka Mattila, Digivallankumous.fi

 
 

“Kiitoksia miunki puolesta aivan mahottoman paljon! Seminaari yllätti oikeastaan jopa odototetulla tavalla, mutta potenssiin tuhat. Seminaarin nimi “Täysii” särähti aluksi omiin korviin, mutta jollain tapaa tunsin sen olevan juuri sitä mitä tarvitsenkin ja päätinkin hypätä junaan ja järjestää tälle aikaa. Hyvä niin. Aivan mahtavia puhujia. Henki-löitä. Jokainen. Tällä rohkeudella on hyvä jatkaa! Vielä kerran, kiitos!”

– Jaakko P. Jääskeläinen

 

“Enpä ole koskaan ollut näin positiivista mieltä kohottavassa seminaarissa. Tällaisia lisää! Kiitos seminaarin järjestäjälle ja muille puhujille.”

– Terhi Myyryläinen

 

 

Tilaisuuden tiedotuksesta vastaa:

Olen Anna Hopi, media-alalla työskentelevä toimittaja, jolla on kokemusta sisällön tuottamisesta verkkoon, sosiaaliseen mediaan, videolle ja radioon. Työni on sosiaalista ja olen päivittäin tekemisissä hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Tiedotan Täysii-seminaaria, koska uskon sen ajatukseen herättää ihmisiä unelmoimaan.

 

 
 
andy-hopi-organisointi

Tilaisuuden organisoinnista vastaa:

Olen Andy Hopi, Täysii-seminaarin ja Tekijäakatemian perustaja. Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo lähes 10 vuotta ja yrittäjänä vuodesta 2008, organisoiden vuosien varrella toistasataa tapahtumaa.

Haluan ottaa toiveesi huomioon, jotta sinä saat tilaisuudesta mahdollisimman suuren hyödyn. Mikäli sinulle tulee kysymyksiä, tavoitat minut sähköpostitse Andy(at)AndyHopi.com.

 
 

Varaa paikkasi Täysii-seminaarista heti – saat tallenteet kaupan päälle

Pääsylippu TÄYSII 2016 -seminaariin Tampere-taloon LA 15.10.2016 klo 12-18 (arvo 95€)

taysii-2016-500x500

 • Andy Hopi | Oikeiden kysymysten merkitys – näin syrjäytät pelkosi löytämällä intohimosi
 • Antti Railio | Muutos – ensiaskeleet kohti avoimempaa ja ehjempää minääsi
 • Jethro Rostedt | Asenne ratkaisee. Aina.
 • Maaret Kallio | Lujasti lempeä ja viisaasti vaativa elämä
 • Maaretta Tukiainen | Sankarin matka – käänteentekevä muutos
 • Manuela Bosco | Siunattu muutos
 • Petri Hiissa | Muuta maailmaa ainutlaatuisuutesi avulla
 • Robert Lappalainen | Luovuus vei autourheilulegendan jälleen uudelle uralle
 • Rudi Rok | Älä koskaan anna periksi!
 • Sampo Kaulanen | Koko sielu peliin ja riskillä
 • Sampsa Simpanen | Entä jos ei vaan pysty kykenemään?
 • Sanna Wikström | Kuinka kohdata muutokset, joita ei ole suunnitellut?
 • TÄYSII 2015 -seminaarin puheenvuorojen videotallenteet (arvo 45€)

 • Aaro Löf | Unelmat henkisen kasvun välineenä
 • Aleksi Litovaara | Unelmat tässä ja nyt – keinoja valita tietoisesti askeleet unelmaan ja sen elämiseen
 • Andy Hopi | Unelmointi on tärkeää, unelmien saattaminen todellisuudeksi tärkeämpää
 • Anna Hopi | Anna oman tähtesi loistaa – uskalla tulla nähdyksi omana ainutlaatuisena itsenäsi
 • Annu Palmu | Miltä tuntuu kun pelko kuolee ja rohkeus toteuttaa omaa unelmaa jää jäljelle?
 • Heikki Harju | Ihmissuhteet unelmiesi tukena
 • Ilkka Koppelomäki | Mitä olen oppinut unelmien toteuttajilta
 • Joni Jaakkola | Mistä unelmien saavuttamisessa on oikeasti kyse?
 • Olli-Pekka Heinonen | Mitä elämä on minulle toistaiseksi opettanut
 • Petri Hiissa | Paras tapa toteuttaa omat unelmat on auttaa toisia toteuttamaan omansa
 • Samuli Perälä | Unelma terveen järjen heräämisestä
 • Sandy Talarmo | Tilaa elämälle, tilaa unelmille
 • Sanna Wikström | Uskomukset unelmaelämän esteenä – välineitä uskomusten havaitsemiseen ja purkamiseen
 •  
   
   

  TÄYSII 2016 -seminaari odottaa sinua – tule mukaan!

   

  TÄYSII 2015 -seminaari täytti Tampere-talon Sorsapuisto-salin 800 innostuneella kuulijalla. Vuonna 2016 tapahtuma kasvaa uusiin mittoihin, kun seminaari järjestetään Tampere-talon Isossa salissa, jonne mahtuu lähes 2000 kuulijaa! Lippujen myynti on ollut todella vilkasta. Lippuja on mennyt jo tässä vaiheessa 937 kpl.

  Toimi pian! Kun ilmoittaudut nyt, saat TÄYSII 2016 -seminaarin pääsylipun lisäksi myös TÄYSII 2015 -seminaarin videotallenteet.

   

  Rahat takaisin -takuu

   

  Sadat aiempiin Täysii-seminaareihin osallistuneet ihmiset ovat olleet tyytyväisiä seminaariin ja uskon sinunkin olevan tyytyväinen ostopäätökseesi. Haluan kuitenkin antaa sinulle rahat takaisin -takuun, jotta sinulla ei ole mitään riskiä ilmoittautumisen suhteen. Jos haluat perua ilmoittautumisesi, voit ilmoittaa siitä 14.10.2016 klo 12:00 mennessä ja saat rahasi takaisin.

   

  Hinta vain 95 euroa!

   

  Kun toimit heti saat veloituksetta TÄYSII 2015 -seminaarin videotallenteet!

   

  Varaa paikkasi Täysii-seminaarista nyt!

  Täysii-seminaari järjestetään LA 15.10.2016 klo 12-18 Tampere-talossa.

   

  ilmoittautuminen
   
   
   
   
   
   
   

  Voit käyttää myös luottokorttia

  Tampere-talossa nähdään!

  T:Andy

  P.S. Jos sinulle tulee kysyttävää liittyen Täysii-seminaariin, ota yhteyttä Andy(at)AndyHopi.com

  P.P.S. Lippuja on mennyt jo 937 kpl (tilanne 30.9.2016)

  Katso mitä TÄYSII 2014 -seminaariin osallistuneet olivat mieltä tapahtumasta: