Löydä sisältäsi palava intohimo ja vapauta täysi potentiaalisi

Olet toivonut elämääsi lisää sitä kipinää, joka saa sinut innostumaan elämästä joka päivä yhä uudelleen.

 

“Löydä sisältäsi palava intohimo,

 

jonka avulla voit vapauttaa

 

täyden potentiaalisi.”

 

12 suomalaista asiantuntijaa saapuvat luoksesi Pohjoismaiden suurimpaan

kongressi- & kulttuurikeskukseen. He antavat sinulle näkökulmia,

työkaluja sekä jakavat aitoja ja koskettavia tarinoita.

 

Kirjoittaja: Andy Hopi, Täysii-seminaarin perustaja

Hyvä ystäväni, osaan aavistaa miltä sinusta tuntuu arjen kiireen keskellä.

Joskus kiireisessä ja hektisessä elämässä saattaa olla haastavaa pysähtyä miettimään syvemmin omaa elämää.

Sinä ansaitset aikaa itsellesi, ajatuksillesi ja tunteillesi.

Ja tämän sinulle haluan järjestää.

Täysii-seminaari on vuodesta toiseen onnistunut herättämään osallistujissa suuria tunteita ja monilla silmät ovat kostuneet sekä ilosta, että liikutuksesta.

Saat inspiraatiota erilaisilta puhujilta heidän henkilökohtaisten ja elämänmakuisten tarinoidensa kautta. Tässä tapahtumassa huomaat, että suurinkin menestyjä on kuin jokainen meistä. Puhujat ovat ennen kaikkea ihmisiä, jotka näyttäytyvät kuulijoille omana, osin rosoisena itsenään.

Täysii-seminaari on koko kansan hyvinvointitapahtuma, jota ei olisi olemassa ilman suomalaista yleisöä. Olemme saaneet vuosien varrella osallistujilta kullanarvoisia neuvoja tuleviin vuosiin ja hurjan positiivista palautetta, minkä voimalla seminaari on noussut niinkin isoihin puitteisiin kuin Tampere-talon Isoon saliin.

 

Täysii-seminaarin perustaja Andy Hopi

 

Nyt ehkä pohdit, mistä tämä Täysii-seminaari oikein on saanut nimensä. Olen aina kuulunut musiikki- ja viihdealan moniottelija Elastisen musiikin faneihin. Hän julkaisi kymmenisen vuotta sitten kappaleen Täysii, jonka energisyydestä ja asenteesta olen saanut voimaa. Olen näppäillyt tunteja tietokoneen näppäimistöä kuunnellen tuota kappaletta, saaden siitä hurjasti virtaa.

Kun mietin koko kansan hyvinvointitapahtuman järjestämistä, tajusin, että täysii kuvaa hyvin energiaa, jota ihmiset haluavat tapahtumasta saada. Tapahtuma on tehty suomalaisille suomalaisella sisulla, ja se kannustaa ihmisiä täysipainoiseen, täyteen elämään.

 

Opit uusia toimintatapoja ja ajatusmalleja

 

– Opit onko intohimo synnynnäistä vai voiko sen sytyttää itsessä tai toisissa

– Opit näkemään mahdollisuuksia, joihin et ole aiemmin uskaltanut uskoa

– Opit yhtälön, joka voi ratkaista vaikeatkin esteet ja ongelmat

– Opit mitä tapahtuu, kun uskallat seurata intuitiotasi

– Opit löytämään sisältäsi palavan intohimon, joka avulla voit hyödyntää ja vapauttaa täyden potentiaalisi

– Opit löytämään elämästä kipinän, joka saa sinut innostumaan elämästä joka päivä yhä uudelleen

– Opit löytämään intohimoisen suhteen elämääsi

– Opit olemaan voimakas oman elämäsi ohjaaja

Opit ylittämään itsesi

 

taysii-2016-700x368

Petri Hiissa Tampere-talon Ison salin lavalla

 

Saat käytännönläheisiä työkaluja ja vinkkejä

 

– Saat vinkkejä, kuinka seurata omaa sydäntään

– Saat lisää selkeyden ja merkityksellisyyden tunnetta elämääsi

– Saat työkalun, jonka avulla tunnistat omat intohimosi

– Saat vinkkejä saavuttaaksesi unelmasi

– Saat haasteen henkilökohtaiseen kehittymiseen, jotta voisit elää täydempää elämää palvelemalla paremmin itseäsi ja muita

– Saat mahdollisuuden kohdata pelkosi sekä heittäytyä tilanteeseen

– Saat inspiraatiota ja rohkaisua

– Saat työkalun, jolla sytyttää intohimo

– Saat vinkkejä löytääksesi oman täyden potentiaalisi

 

Sanna Wikström Tampere-talon Ison salin lavalla

 

Ymmärrät intohimon voiman ja mahdollisuudet

 

– Ymmärrät, että intohimot voivat olla jotain täysin muuta, kuin mitä mielesi sinulle kertoo

– Ymmärrät lisää intohimon valtavasta voimasta, rohkeudesta ja periksiantamattomuudesta

– Ymmärrät, ettei intohimoinen elämä ole aina helppoa, mukavaa ja vaivatonta, mutta vastaavasti intohimo kantaa vaikeiden aikojen yli

– Ymmärrät miten intohimo laittaa uudistumaan, kasvamaan ja haastamaan itseä joka päivä

– Ymmärrät millaista elämämme voi olla kun intohimona on jatkuva kasvaminen

– Ymmärrät, että asenne, motivaatio ja tavoitteet muodostavan pyhän kolminaisuuden

– Ymmärrät, että huipun tavoittelemisessa kyse on lopulta itsensä ylittämisestä

– Ymmärrät miten kehomme kemiat vaikuttavat kaikkeen toimintaamme

– Ymmärrät miten hormonit vievät meitä eteenpäin ja miten ne toisaalta voivat jopa pysäyttää meidät

– Ymmärrät kuinka upealle matkalle intohimosi seuraaminen voi sinut viedä

 

He tulevat paikalle vauhdittaakseen muutostasi

 

Intohimolla onnistuminen

Inspiroija ILKKA KOPPELOMÄKI

Kun tekemiseen liitetään halu ja intohimo, muodostuu yhtälö, joka voi ratkaista vaikeatkin esteet ja ongelmat. TÄYSII 2017 -seminaarin puheenvuorossaan Uskalla Innostua -tiimin perustajana ja valmentajana tunnettu Ilkka Koppelomäki tsemppaa sinua puheellaan sytyttämään onnistumisen halun ja avaa näkemään mahdollisuuksia, joihin et ole aiemmin uskaltanut uskoa. Ilkan missiona on auttaa suomalaisia itsevarmemmiksi ja hyvinvoiviksi oman elämänsä toteuttajiksi. Uskalla Innostua on järjestänyt vuodesta 2007 asti tapahtumia, jotka ovat auttaneet tuhansia suomalaisia viemään omaa elämäänsä eteenpäin ja saamaan elämässään aikaan haluamiaan tuloksia.

 

ASTU RINKIIN – Asenne ja Intohimo

Breikkari JOHANNES “HATSOLO” HATTUNEN

ASTU RINKIIN on voimakas ja ajatuksia herättävä puheenvuoro intohimosta, rohkeudesta ja periksiantamattomuudesta. Se on puheenvuoro intohimon valtavasta voimasta menestyksen takana ja siitä mitä tapahtuu kun uskallat seurata intuitiotasi. TÄYSII 2017 -seminaarin puheenvuorossaan Johannes kertoo sinulle aitojen tarinoiden avulla asenteesta, jonka avulla hän erottui joukosta maailman kovimpien breikkirinkien keskellä. Yksi kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisia breikkareita, fysiikkavalmentaja ja yrittäjä Johannes “Hatsolo” Hattunen tietää miten inspiroida ja rohkaista ihmisiä. Hänen intohimonsa ja omistautumisensa näkyy kaikessa mihin hän ryhtyy, mikä tarttuu myös valmennettaviin ja kuulijoihin. Johanneksen poikkeuksellinen energia, läsnäolo, vilpitön innostus ja heittäytyminen ovat ainutlaatuista. Luvassa on puhe, joka haastaa sinut kohtaamaan pelkosi sekä heittäytymään tilanteeseen. Johanneksen käsittelyn jälkeen tiedät täsmälleen mitä tehdä saavuttaaksesi unelmasi, loppu on kiinni sinusta.

 

Rakkaus ja intohimo elämään

JUTTA GUSTAFSBERG & JUHA ROUVINEN

Intohimo syntyy siten, että into ja himo kohtaavat. Voit kohentaa merkittävästi elämänlaatuasi pyrkiessäsi kohti intohimoista elämäntapaa. Silloin koet olevasi onnellisempi, energisempi ja vahvempi. Sinun on vain löydettävä asia, joka on sinulle niin tärkeä ja merkityksellinen, että olet valmis ponnistelemaan sen eteen haastavinakin hetkinä. TÄYSII 2017 -seminaarin puheenvuorossaan hyvinvointivalmentaja Jutta Gustafsberg kertoo elämänkumppaninsa Juha Rouvisen kanssa omat kokemuksensa rakkaudesta ja intohimosta elämään. Tällä yhdistelmällä voi saavuttaa menestystä niin liike-elämässä kuin ihmissuhteissakin. Puheenvuoron aikana selviää, millaista on elää intohimoisesti tässä hetkessä juuri nyt.

 

Ajatuksia intohimon ääripäistä

Yrittäjä NINA RINNE

Intohimo voi olla x-faktori, jolla ihmiset tekevät uskomattomia asioita ja tuloksia. Nykypäivän vire tuntuu olevan sellainen, että yksilöt etsivät sydämen äänellä omaa intohimoaan ja yritysten johtajat ymmärtävät yhteisen intohimon merkityksen yrityksen menestymiselle. Milloin sitten intohimo voikin olla syy väsymiselle? Mitkä ovat tuhoavan intohimon syntytekijät? Nina Rinne on toiminut yrittäjänä ja ihmisten johtajana yli kaksikymmentä vuotta ja tästä ajasta toiminut konsulttina ja valmentajana kuusi vuotta. Nina on itse palanut loppuun vaarallisen intohimon ajamana ja onnistunut vapaan intohimon voimin. Nina on saanut nähdä intohimon syttyvän ja sammuvan. TÄYSII 2017 -seminaarin puheenvuorossaan Nina yrittää kuvata raakana näitä kokemuksia ja avata vapaan intohimon synnyn mekaniikkaa.

 

Into ja Himo tappeli, kumpi voitti?

Myyntikuiskaaja PASI RAUTIO

Tarina matkasta miten into ja himo voi johdattaa paikkoihin, joihin et koskaan uskonut päätyväsi. Miten intohimo polttaa liekkiä välillä kynttilän kummastakin päästä ja miksi se voi joskus miltei jopa sammua. TÄYSII 2017 -seminaarissa kuulet miksi intoa ja himoa pidetään suomalaisessa kulttuurissa niin vaarallisena. Tarina ihmisestä ja matkasta. Ihmisten palveleminen on Etelä-Pohjanmaalla syntyneen miehen sydäntä lähellä ja se on vienyt puhumaan kouluihin, järjestöjen tapahtumiin, messuille ja seminaareihin. Pasi tunnetaan erityisesti energisestä ja mukaansatempaavasta esiintymisestä sekä konkreettisista ohjeista ja vinkeistä. Hän on nuorena oman vitsansa vääntänyt. Tuhansia kilometrejä, satoja virheitä. Oppimisen polku jatkuu edelleen.

 

Intohimona jatkuva kasvu

Renessanssimies PETRI HIISSA

Tunnistamme intohimon kun näemme sen. Sen voi nähdä silmien tuikkeena, innostuksena ja rakkauden palona. Intohimo on kuitenkin paljon muutakin. Se on uhrautumista tärkeiden asioiden puolesta. Intohimoinen elämä ei ole aina helppoa, mukavaa ja vaivatonta, mutta vastaavasti intohimo kantaa vaikeiden aikojen yli. TÄYSII 2017 -seminaarissa Campwiren perustaja ja lifestyle-yrittäjä Petri Hiissa kertoo millaista elämämme voi olla kun intohimona on jatkuva kasvaminen. Petrin puhe haastaa sinut henkilökohtaiseen kehittymiseen, jotta voisit elää täydempää elämää palvelemalla paremmin itseäsi ja muita.

 

Intohimona itsensä ylittäminen

Huippu-urheilija SANNA KÄMÄRÄINEN

Huippu-urheilijalla on oltava roihuava intohimo sisällään. Tämä intohimo laittaa uudistumaan, kasvamaan ja haastamaan itseä joka päivä. Nelinkertainen kiekonheiton Suomen mestari, maajoukkueen kapteeni ja arvokisaedustaja Sanna Kämäräinen elää vahvasti intohimon ohjaamaa elämää tavoitellessaan urheilumaailman huippua ja löytääkseen oman täyden potentiaalinsa. TÄYSII 2017 -puheessaan Sanna täyttää sinut energialla ja kertoo kuinka upealle matkalle intohimosi seuraaminen voi sinut viedä. Sanna on oivaltanut, että huipun tavoittelemisessa kyse on lopulta itsensä ylittämisestä ja hän kertoo, kuinka sinäkin voit tehdä saman! Jokainen voi löytää sisältään palavan intohimon, joka avulla voi hyödyntää ja vapauttaa täyden potentiaalinsa.

 

Löydä intohimoinen suhde elämään

Hidasta elämää -sivuston perustaja SANNA WIKSTRÖM

Hidasta elämää -sivuston perustaja Sanna Wikström käy läpi oman polkunsa elämää suorittavasta “hyvästä ihmisestä” oman elämän intohimoiseksi seikkailijaksi: Kuinka seurata omaa sydäntään? TÄYSII 2017 -seminaarin puheenvuorossaan Sanna pohtii, kuinka löytää elämästä se kipinä, joka saa innostumaan elämästä joka päivä yhä uudelleen? Hidasta elämää sai alkunsa Facebookista vuonna 2007. Tällä hetkellä Facebook-sivusta on tykännyt 136 000 oman elämänrytmin etsijää, Instagramissa on 40 000 fiilistelijää ja sivustolla vierailee keskimäärin 150 000 eri lukijaa viikossa. Hidasta elämää -sivusto on omalta osaltaan mahdollistamassa sitä, että kokonaisvaltainen – ja etenkin henkinen – hyvinvointi lisääntyy Suomessa.

 

Tällä yksinkertaisella menetelmällä tunnistat omat intohimosi

Itsetuntemusvalmentaja SONJA KAUNISMÄKI

Koska intohimot nousevat sisältämme, ne voivat olla jotain täysin muuta, kuin mitä mielesi sinulle kertoo. Kaikki kokemuksesi, ihmissuhteesi ja oppimasi asiat ovat johdattaneet sinua hetkeen, jolloin on oikea aika antaa huomio sisältäsi nouseviin intohimoihin. Ne antavat sinulle lisää elämänvoimaa ja energiaa. Intohimojen löytäminen tuo selkeyden ja lisää merkityksellisyyden tunnetta elämääsi. Tiedostaessasi omat intohimosi ja kulkiessasi niiden osoittamaa suuntaa, tulet olemaan voimakas oman elämäsi ohjaaja. Sonja Kaunismäki on itsetuntemusvalmentaja, jonka omana intohimona on auttaa ihmisiä löytämään heidän intohimonsa sisäisen viisauden opastamana. Hänen oma polkunsa itsetuntemuksen ja ihmissuhteiden ymmärtämisen kautta on toiminut pohjana tiedostaa intohimojen voiman ja miten niiden tuoma selkeys auttaa jokaisessa päivässä. TÄYSII 2017 -seminaarissa Sonja esittelee sinulle menetelmän, jonka avulla tunnistat omat intohimosi. Tämä tuo sinulle selkeyden ja aloittaa prosessin kohti omaa elämäntarkoitustasi.

 

Jahtaa intohimoisesti unelmiasi

Elämäntapamuutosekspertti TOMI KOKKO

Tomi Kokko on Lean in Five Weeks hyvinvointihaasteen perustaja, unelmien jahtaaja ja intohimoinen luonnollisen ruoan puolestapuhuja. Hän uskoo vahvasti, että kun ihminen löytää itselleen optimaalisen ruokavalion, niin elämä aukeaa uudella tavalla ja virtaa jahdata omia unelmia riittää vaikka muille jaettavaksi! Hän avasi satojen tuhansien ihmisten silmiä dokumenttinsa 30 päivän ihmiskoe myötä, ja dokumentti herätti vilkasta keskustelua virallisten ravintosuosituksen terveellisyydestä. Lean in Five Weeks haasteen kautta Tomi Kokko valmentanut jo yli 8000 suomalaista. Hänen visionsa on muuttaa miljoonan ihmisen elämää ruokavalion ja liikunnan kautta.

 

Intohimon ja vetovoiman ylläpitäminen parisuhteessa

Psykologi TONY DUNDERFELT

Tony Dunderfelt on arvostettu ihmissuhteiden asiantuntija, joka on jo yli 30 vuoden ajan auttanut ihmisiä ymmärtämään ihmismielen salaisuuksia. Syksyllä 2017 alkaa MTV 3:lla Ensitreffit alttarilla sarjan neljäs tuotantojakso, jossa Tony toimii jälleen nuorten pariskuntien rakkausvalmentajana. Nykyajan parisuhteet ovat luonteeltaan täysin erilaisia kuin ikinä ennen ihmiskunnan historiassa. Yhdessäolon perustana olivat menneisyydessä turvallisuus, sosiaalinen hyväksyntä ja lasten kasvattaminen. Nykyään halutaan tämän lisäksi myös kestävää rakkautta, kiehtovaa vetovoimaa ja syvällistä seksuaalisuutta. TÄYSII 2017 -seminaarissa kuulet, miten säilyttää pitkässä parisuhteessa alkuaikojen kiinnostus ja halu toisen luo, sekä miten oppia tuntemaan oma ja rakkaansa intohimon polku. On uusi aika ja myös rakkauskeskustelu tarvitsee uusia näkökulmia. Tony on luonut iloiseksi.fi konseptin, joka tuoreella tavalla innostaa nykyajan ihmisiä rakastaa enemmän ja tulla huikeasti rakastetuksi.

 
 

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin esittelyvideo

 

 

Palautteita TÄYSII 2016 -seminaariin osallistuneilta

 

”Rakastin koko seminaaria! En edes tiennyt tai osannut kuvitella, mihin olen tulossa ja miten valtava tuo vaikutus kertakaikkiaan oli ja on edelleen. Hämmästyttävää. Nyt todella ymmärrän mistä tulee tuo TÄYSIIIIII!!!!! Siellä todella paineltiin kaikkia tunnenappeja, ratsastettiin tunneaalloilla. Jos jotain kehittämistä olisi, sen voisi järjestää ainakin 2x vuodessa 😀 En malta odottaa ensi vuoteen…tämmöistä buustia tarvitaan!!! Kiitos isosti <3 Niin ja se, että olen intuitiolla elävä ihminen, tämä seminaari kokonaisuudessaan vahvisti sitä tietä aivan valtavasti. Meinasin haljeta bussiin kun lähdin seminaarista, hukkua kaikkiin tunteisiini, bussissa tuntui ääretön paine suomalaisuuden hiljaisuudesta ja mietin mitä kaikkea me tukitaankaan sisuksiimme!”

”Tämä oli todellinen nappisuoritus sinulta Andy. Tykkäsin jokaisesta puhujasta. Olivat riittävän erilaisia ja kaikilla omanlaista puhuttavaa. Järjestelyt toimivat loistavasti. Mukavaa että sinäkin käväisit lavalla. Olen nyt vähän tylsä, mutta olin niin tyytyväinen seminaariin, etten keksi mitään kehitettävää. Toivottavasti ensi vuonna sali on aivan täynnä! Lämmin kiitos! Onneksi jaksat ja haluat näitä järjestää.”

”Olen tosi onnellinen siitä että osallistuin. Lähdin avoimin mielin matkaan ja päivä todella ylitti odotukset. Positiivista oli esiintyjien monipuolisuus ja erilaisuus. Heitä ei oltu pistetty “tiukkaan kaavaan”, vaan näkyivät kuulijoille omina, osin rosoisina itsenään. Elämänmakuisia tarinoita! Musiikki oli ihana & tunteisiin vetoava bonus päivässä!”

”Käytännön hommat hyvin hoidettu. Hyvin organisoitu. Heti vastassa reipas mukava nainen, joka kertoi mihin mennä. Jotenkin kaikki sujui mahtavasti. Näyttämö minimalistinen, sopiva tilanteeseen. Kuva seinällä OK. Puhujat erilaisia, vaihteleva tunnelma, ei päässy pitkästymään. HYVÄÄ JATKOA TYÖLLE ! ! ! !”

”Tykkäsin tapahtumasta, hyvin järjestetty ja erityiskiitos siitä, että puhujat olivat hyvin erilaisista taustoista, osa ammattipuhujia ja osa puhui niin vilpittömästi sydämestään. Tämä oli ensikosketukseni tällaisiin tapahtumiin, eikä taatusti jää viimeiseksi!”

”Loistavaa oli etukäteisviestintä, hieno tila, seminaarin pituus, sopiva puhujamäärä, kaksi taukoa. Ja olin todella yllättynyt, että porukka onnistui ruokailemaan annetussa ajassa. Seminaarin järjestelyt olivat siis huippuluokkaa. Hienoa Andy!!!”

”Tykkäsin ideasta! Huikeeta että tämmöisiä järjestetään. 🙂 Jokaiselta pohdin/ nappasin kuitenkin jonkun vinkin/ evään matkaani, sillä jokaiselta voi oppia tai muistuttaa itselleen jotakin!”

”Osallistuin ensimmäistä kertaa seminaariin. Itkin ilon ja surun kyyneliä päivän aikana. Sain muutamia oivalluksia ja uskon, että saan niitä vielä lisää kun katson puheet uudelleen.”

”Erityiskiitos vielä erinomaisille järjestelyille – oli kiva osallistua, kun tiesi, että homma toimii infomeileistä, mobiililipuista jne. lähtien hyvin. Kiitos!”

”Parasta oli kuulla kuinka omat idolit ja julkisuuden henkilöt on ihan tavallisia ihmisiä! Loistavaa heittäytymistä! Toimii! Sain asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ja uusia ystäviä!”

”Tämä oli toinen kertani Täysii-seminaarissa, ja pidän tapahtuman aiheista, elämänläheisyydestä ja erittäin inspiroivasta hengestä.”

”Järjestelyt vaikuttivat todella saumattomilta ja ohjelma jäsentyi hienosti. Viihdyin todella.”

”Tapahtuma oli todella hienosti rakennettu ja ruoka lounaalla aivan ihanaa. Kiitos!”

”Tykkäsin puheenvuoroista kovasti, esiintyjät olivat aitoja ja koskettavia.”

 

Tilaisuuden tiedotuksesta vastaa:

Olen Anna Hopi, media-alalla työskentelevä toimittaja, jolla on kokemusta sisällön tuottamisesta verkkoon, sosiaaliseen mediaan, videolle ja radioon. Työni on sosiaalista ja olen päivittäin tekemisissä hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Tiedotan Täysii-seminaaria, koska uskon sen ajatukseen herättää ihmisiä unelmoimaan.

 

 
 

andy-hopi-organisointi

Tilaisuuden organisoinnista vastaa:

Olen Andy Hopi, Täysii-seminaarin ja Tekijäakatemian perustaja. Muutokseni käynnistyi vuonna 2006 ja parissa vuodessa toteutin hullunrohkean unelmani omasta yrityksestä ja yrittäjyyteen liittyvästä vapaudesta. Valmentajana olen toiminut jo yli 10 vuotta ja yrittäjänä vuodesta 2008, organisoiden vuosien varrella toistasataa tapahtumaa.

Haluan ottaa toiveesi huomioon, jotta sinä saat tilaisuudesta mahdollisimman suuren hyödyn. Mikäli sinulle tulee kysymyksiä, tavoitat minut sähköpostitse Andy(at)AndyHopi.com.

 
 

Varaa paikkasi TÄYSII 2017 -seminaarista tänään!

 

Saat kaiken tämän:

Pääsylippu TÄYSII 2017 -seminaariin Tampere-taloon LA 25.11.2017 klo 12-18 (arvo 97€)

taysii-2016-500x500

 • Ilkka Koppelomäki | Intohimolla onnistuminen
 • Johannes “Hatsolo” Hattunen | ASTU RINKIIN – Asenne ja Intohimo
 • Jutta Gustafsberg & Juha Rouvinen | Rakkaus ja intohimo elämään
 • Nina Rinne | Ajatuksia intohimon ääripäistä
 • Pasi Rautio | Into ja Himo tappeli, kumpi voitti?
 • Petri Hiissa | Intohimona jatkuva kasvu
 • Sanna Kämäräinen | Intohimona itsensä ylittäminen
 • Sanna Wikström | Löydä intohimoinen suhde elämään
 • Sonja Kaunismäki | Tällä yksinkertaisella menetelmällä tunnistat omat intohimosi
 • Tomi Kokko | Jahtaa intohimoisesti unelmiasi
 • Tony Dunderfelt | Intohimon ja vetovoiman ylläpitäminen parisuhteessa
 •  

  TÄYSII 2016 -seminaarin videotallenne (arvo 47€)

 • Antti Railio | Muutos – ensiaskeleet kohti avoimempaa ja ehjempää minääsi
 • Jannika B | Unelmat voivat toteutua jos vain tahto ja rohkeus riittävät
 • Jethro Rostedt | Asenne ratkaisee. Aina.
 • Maaret Kallio | Lujasti lempeä ja viisaasti vaativa elämä
 • Maaretta Tukiainen | Sankarin matka – käänteentekevä muutos
 • Manuela Bosco | Siunattu muutos
 • Petri Hiissa | Muuta maailmaa ainutlaatuisuutesi avulla
 • Robert Lappalainen | Luovuus vei autourheilulegendan jälleen uudelle uralle
 • Rudi Rok | Älä koskaan anna periksi!
 • Sampo Kaulanen | Koko sielu peliin ja riskillä
 • Sampsa Simpanen | Entä jos ei vaan pysty kykenemään?
 • Sanna Wikström | Kuinka kohdata muutokset, joita ei ole suunnitellut?
 •  
   
   
   

  TÄYSII 2017 -seminaarin liput ovat nyt saatavilla!

   

  TÄYSII 2016 -seminaari täytti Tampere-talon Ison salin lähes tuhannella innostuneella kuulijalla. TÄYSII 2017 -seminaari sai todellisen vauhtilähdön, kun ennakkotarjouspaketteja ostettiin yhdessä päivässä 157 kpl!

   

  14 päivän rahat takaisin -takuu

   

  Tuhannet aiempiin Täysii-seminaareihin osallistuneet ihmiset ovat olleet tyytyväisiä tapahtumaan ja uskon sinunkin olevan tyytyväinen ostopäätökseesi. Haluan kuitenkin antaa sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun ilmoittautumishetkestä, jotta sinulla ei ole mitään riskiä ilmoittautumisen suhteen. Jos haluat perua ilmoittautumisesi, voit ilmoittaa siitä 14 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin.

   

  Erikoistarjous voimassa 25.10.2017 asti

   

  Toimi pian! Kun ilmoittaudut heti, saat TÄYSII 2017 -seminaarin pääsylipun lisäksi myös TÄYSII 2016 -seminaarin videotallenteen.

  Paketin arvo on 144 euroa, mutta kun ilmoittaudut heti saat erikoistarjouspaketin hintaan 97 €.

  Pääsylippuja on mennyt jo 755 kpl.

   

  Hinta vain 97 euroa, kun toimit heti!

   

  …kun toimit heti saat TÄYSII 2017 -seminaarin pääsylipun lisäksi myös TÄYSII 2016 -seminaarin videotallenteen.

   

  Varaa paikkasi TÄYSII 2017 -seminaarista nyt!

  Täysii-seminaari järjestetään 25.11.2017 klo 12-18 Tampere-talossa.

   

  ilmoittautuminen
   
   
   
   
   
   
   

  Voit käyttää myös luottokorttia

  Tampere-talossa nähdään!

  T:Andy

  P.S. Jos sinulle tulee kysyttävää liittyen Täysii-seminaariin, ota yhteyttä Andy(at)AndyHopi.com

  P.P.S. Lippuja on mennyt jo 755 kpl

  Katso mitä TÄYSII 2016 -seminaariin osallistuneet olivat mieltä tapahtumasta: