Oletko kohdannut haasteita, jotka ovat niin huomaamattomia,
että tunnet olevasi jumissa, vaikka et edes tiedä mikä sinua haastaa?

 

"Löydä haasteiden avulla henkilökohtainen LÄPIMURTO, vapaudu vanhoista haasteista, nouse toteuttamaan itseäsi ja elämääsi uudella tasolla."
-Heikki Harju


12 suomalaista asiantuntijaa saapuvat luoksesi Pohjoismaiden suurimpaan kongressi- & kulttuurikeskukseen.
He antavat sinulle näkökulmia, työkaluja sekä jakavat aitoja ja koskettavia tarinoita.


Katso mistä tapahtumassa on kyse:

 

Kirjoittaja, Andy Hopi, Täysii-seminaarin perustaja

Hyvä ystäväni,

osaan aavistaa miltä sinusta tuntuu arjen kiireen keskellä.

Joskus kiireisessä ja hektisessä elämässä saattaa olla haastavaa pysähtyä miettimään syvemmin omaa elämää.

Sinä ansaitset aikaa itsellesi, ajatuksillesi ja tunteillesi.

Ja tämän sinulle haluamme järjestää.

Täysii-seminaari on vuodesta toiseen onnistunut herättämään osallistujissa suuria tunteita ja monilla silmät ovat kostuneet sekä ilosta, että liikutuksesta.

Saat inspiraatiota erilaisilta puhujilta heidän henkilökohtaisten ja elämänmakuisten tarinoidensa kautta. Tässä tapahtumassa huomaat, että suurinkin menestyjä on kuin jokainen meistä. Puhujat ovat ennen kaikkea ihmisiä, jotka näyttäytyvät kuulijoille omana, osin rosoisena itsenään.

Täysii-seminaari on koko kansan tapahtuma, jota ei olisi olemassa ilman suomalaista yleisöä. Olemme saaneet vuosien varrella osallistujilta kullanarvoisia neuvoja tuleviin vuosiin ja hurjan positiivista palautetta, minkä voimalla seminaari on noussut niinkin isoihin puitteisiin kuin Tampere-talon Isoon saliin.Nyt ehkä pohdit, mistä tämä Täysii-seminaari oikein on saanut nimensä. Olen aina kuulunut musiikki- ja viihdealan moniottelija Elastisen musiikin faneihin. Hän julkaisi kymmenisen vuotta sitten kappaleen Täysii, jonka energisyydestä ja asenteesta olen saanut voimaa. Olen näppäillyt tunteja tietokoneen näppäimistöä kuunnellen tuota kappaletta, saaden siitä hurjasti virtaa.

Kun mietin koko kansalle suunnatun tapahtuman järjestämistä, tajusin, että sana täysii kuvaa hyvin energiaa, jota ihmiset haluavat tapahtumasta saada. Tapahtuma on tehty suomalaisille suomalaisella sisulla, ja se kannustaa ihmisiä täysipainoiseen, täyteen elämään.

Täysii-seminaari tarjoaa 12 erilaista näkökulmaa tämän vuoden teemaan liittyen. On ollut mukava lukea puhujien saamia palautteita. Vuosi toisensa jälkeen huomaamme, kuinka eri osallistujat pitävät eri puhujista. Tähän olemme pyrkineetkin, että voimme tarjota jokaiselle jotakin, erityisesti juuri sinulle.Opit uusia toimintatapoja ja ajatusmalleja
 

 • Opit kasvamaan oman ajattelusi yli älykkään intuition avulla

 • Opit mitä voi tapahtua kun päättäväisesti päästät irti häpeästä ja pelosta

 • Opit miten rohkeuden kautta voi kasvaa rakkauteen

 • Opit miten ajatukset, uskomukset ja tavat tukevat vaurastumista edistäviä valintoja

 • Opit, että kaikessa inhimillisessä kasvussa on kyse yhä syvemmästä itsensä tiedostamisesta

 • Opit miten kasvu tapahtuu omien pelkojen kohtaamisen ja niiden voittamisen kautta

 • Opit, että todellinen vahvuus ei perustu heikkouden kieltämiseen vaan sen kohtaamiseen

 • Opit 5 askelta, jotka johdattavat sinut henkilökohtaiseen läpimurtoon


Saat käytännönläheisiä työkaluja ja vinkkejä
 

 • Saat kuulla, miten kehität omaa intuition lukutaitoasi

 • Saat työkaluja ja ajatuksia siitä, kuinka rakkautta voi opetella

 • Saat kuulla, mikä voi auttaa synkkäänkin masennukseen

 • Tulet tietoisemmaksi omista voimavaroistasi

 • Huomaat, milloin kasvu voi olla myös huono tavoite

 • Saat kuulla puheenvuoron, joka taatusti herättää tunteitasi ja ajatuksiasi

 • Voit valita kasvaa haasteidesi läpi


Ymmärrät kasvun voiman ja mahdollisuudet

 • Ymmärrät, mitkä asiat mahdollistavat kasvun ja kehittymisen

 • Ymmärrät, kuinka voit vaikuttaa ihmissuhteidesi laatuun 

 • Ymmärrät, mitä tunteita tulet kohtaamaan kasvun matkalla itseesi

 • Ymmärrät, että kohtaamalla omat tunteesi ja oman aidon itsesi, voit kasvaa kohti omia unelmiasi

 • Ymmärrät, että masennus voi yllättäen olla koko elämän suuntaa muuttava mahdollisuus

 • Ymmärrät ihmisen kasvaessa kohdatessaan heikkoutensa, keskeneräisyytensä ja voimattomuutensa

 • Ymmärrät, että nöyryys on vahvuutta joka on tehnyt sovun heikkouden kanssa

 • Ymmärrät, että Sinä voit olla enemmän kuin uskotkaanHe tulevat paikalle vauhdittaakseen kasvuasi
 

"Ihmisen kasvu ei ole suuremmaksi kasvamista - vaan pienemmäksi"

Kirjailija TOMMY HELLSTEN

Kaikessa inhimillisessä kasvussa on kyse yhä syvemmästä itsensä tiedostamisesta. Erityisesti sellaisen tiedostamisesta, jota ei aina ole mukava kohdata. TÄYSII 2018 -seminaarin puheenvuorossaan Tommy toteaa ihmisen kasvaessa vain kohdatessaan varjonsa, heikkoutensa, keskeneräisyytensä ja voimattomuutensa. Vain tästä syntyy sellainen vahvuus, joka ei perustu heikkouden kieltämiseen vaan sen kohtaamiseen. Nöyryydestä on siis kyse. Nöyryys puolestaan on vahvuutta joka on tehnyt sovun heikkouden kanssa.

"Kasva oman ajattelusi yli älykkään intuition avulla"

Taiteen tohtori ASTA RAAMI

Kehon ja mielen yhteistoiminta on nerokasta ja kaunista, mutta tietämisen potentiaalia ei osata usein valjastaa käyttöön. TÄYSII 2018 -seminaarin puheenvuorossaan Asta kertoo, miten kehität omaa intuition lukutaitoasi, jolloin voi hyödyntää intuitiota älykkäästi. Jokaisella meistä intuition signaalit ovat yksilöllisiä, ja jokainen voi oppia niiden avulla arvioimaan oman intuitionsa luotettavuutta. Intuition kautta voi myös hakea tietoa, johon ei muuten ole pääsyä. Näin syntyy tietämistä, joka auttaa täysin uuden oivaltamisessa ja luomisessa. Yksilöiden intuitioita voidaan tuoda yhteen. Asiantuntijuuden ja älykkään intuition yhdistelmistä syntyy tietämistä, joka auttaa ihmeiden ymmärtämisessä. Intuitioita yhdistämällä pääsemme kohti rajatonta, luovaa älyä, jolla ratkaisemme mahdotonta.


 

"Rohkeuden kautta voi kasvaa rakkauteen"

Hyvinvointivalmentaja TEEMU SYRJÄLÄ

Jokunen vuosi sitten Teemun pysäytti lause “Elämämme laatu määrittyy ihmissuhteidemme laadusta”. Silloin hän ymmärsi, että terveys, hyvinvointi ja merkityksellisyys elämässä kumpuaa hyvin pitkälti niistä tärkeimmistä ihmissuhteista, joita meillä elämässä on. Meillä on paljon uskomuksia siitä mitä ansaitsemme tai emme ansaitse ihmissuhteilta, rakkaudelta ja parisuhteilta. Monet näistä uskomuksista eivät tuo meille merkityksellistä elämää, eikä sitä paljon puhuttua rakkautta. Tästä syystä Teemu haluaa TÄYSII 2018 -seminaarin puheenvuorossaan jakaa miehen näkökulmasta asioita, työkaluja ja ajatuksia siitä, kuinka rakkautta voi opetella ja kuinka ihmissuhteiden laatuun todellakin voi vaikuttaa. Merkityksellistä elämää voi opetella ja usein se tapahtuu rohkeiden valintojen kautta.

"Liikevaihdon kasvu on huono tavoite"

Yritysjohtaja MIKKO KUITUNEN

Hyvä tavoite on sellainen, joka antaa merkitystä sen tekijälle. Liikevaihdon kasvu lienee yrityksen tavoitteista kaikista yleisin. Aika harva jaksaa kuitenkaan repiä siitä iloa tai merkitystä - vaan päinvastoin. Yksilön kannalta kasvu nähdään monesti myös uhkana. Kasvava byrokratia, lyhytjänteinen ja/tai keskittyvä päätöksenteko ja yksilöllisyyden unohtaminen ovat esimerkkejä kasvuun liittyvistä peloista. TÄYSII 2018 -seminaarin puheenvuorossaan Mikko toteaa, että kasvun sijaan yritysten tulisikin keskittyä tavoittelemaan asioita, jotka mahdollistavat kasvun ja kehittymisen. Silloin ollaan useimmiten oikeiden asioiden äärellä, kun yritys tietää missä asioissa sen pitää onnistua, jotta se voi kehittyä ja kasvaa. Yrityksellä, ja miksei yksilölläkin, menee sitä paremmin, mitä enemmän mahdollisuuksia ja ovia sille on auki. Huolimatta kriittisestä asenteestaan liikevaihdon kasvun palvomiseen, on Mikko yhdeksässä vuodessa kasvattanut perustamansa yhtiön liikevaihdon 20 miljoonaan euroon, työllistäen 200 henkilöä. 

"Ajatusten, uskomusten ja tapojen merkitys vaurastumisessa"

Sijoittaja MIKKO SJÖGREN

Mikko Sjögren kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90- luvun alussa opintojen ohessa. Hävittyään kahdesti yli puolet rahoistaan osakemarkkinoilla tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi ja auttaa muita pääsemään samaan päämäärään. Otettuaan käyttöönsä oppimansa asiat hän osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukauden aikana ja saavutti taloudellisen riippumattomuuden. Toisin kuin yleensä virheellisesti luullaan ratkaiseva tekijä ei niinkään ole tieto. Tiedon lisääminen ei yksistään paranna tilannetta. Kyse on siitä miten ajatukset, uskomukset ja tavat tukevat vaurastumista edistäviä valintoja, toisin sanoen taidot joilla tieto viedään käytäntöön.

"Rohkeus asuu sisälläsi - mitä tunteita tulet kohtaamaan kasvun matkalla itseesi"

Työfysioterapeutti MARI RAVATTINEN

Kasvun matkalla tulet kohtaamaan oman aidon itsesi. Kasvu ja kehittyminen tekee usein kipeää ja vaatii paljon työtä ja askeleita. Mielen Melodiat -yrityksen perustaja Mari Ravattinen on oppinut, että tunteet kuuluvat elämään. Kohtaamalla omat tunteesi ja oman aidon itsesi, voit kasvaa kohti omia unelmiasi. Kun Mari päätti lähteä kehittämään itseään, ei hän tiennyt miten paljon potentiaalia hänessä ja heidän yrityksessään on. Mari harjoitti päättäväisesti irtipäästämistä negatiivisista tunteista, kuten häpeästä ja pelosta. Samalla hän antoi tilaa rohkeudelle ja itsetunnolle, luottaen itseensä ja unelmaansa. Hyviä asioita alkoi tapahtua kun hän lähti tekemään askeleita määrätietoisesti ja kärsivällisesti. Mari toivoo, että jokainen meistä voisi vapauttaa sen energian ja voiman mitä on sisällä. TÄYSII 2018 -seminaarin puheenvuorossaan Mari tulee kertomaan sinulle, miten sinäkin voit olla enemmän kuin uskotkaan!  

"Kasva haasteidesi läpi - 5 askelta henkilökohtaiseen läpimurtoon!"

Ratkaisuvalmentaja HEIKKI HARJU

Oletko koskaan elämässäsi ollut sellaisten haasteiden riepoteltavana, joista on vaikea löytää ulospääsyä? Entä oletko kohdannut haasteita, jotka ovat niin huomaamattomia, että tunnet olevasi jumissa, vaikka et edes tiedä mikä sinua haastaa? Jokainen meistä kohtaa elämässään haasteita ja jokainen jumiutuu hetkittäin omalla matkallaan. Haasteita kohdatessamme meillä on valinta tehtävänämme: Voimme joko kulkea haasteesta haasteeseen vain huomataksemme kohtaavamme saman haasteen uudestaan ja uudestaan, tai voimme valita kasvaa haasteidemme läpi. Näin voimme löytää haasteiden avulla henkilökohtaisen läpimurron, vapautua vanhoista haasteista ja nousta toteuttamaan itseämme ja elämäämme uudella tasolla! Heikin TÄYSII 2018 -seminaarin puheenvuoron aikana opit 5 askelta, jotka johdattavat sinut henkilökohtaiseen läpimurtoon minkä tahansa haasteen keskeltä. Lisäksi saat lisää rohkeutta ja luottamusta tulevien haasteiden kohtaamiseen, kun tiedät jo ennalta miten voit kasvaa niiden läpi!

"Voiko masennus olla mahdollisuus?"

Terapeutti MIIA MOISIO

Puheenvuorossaan Hidasta elämää -kirjoittaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja Miia Moisio kertoo oman tarinansa lähes 30 vuotta kestäneestä masennuksestaan ja masennuksesta toipumisesta. Miia kertoo miltä masennus tuntuu, mitä se hänen mielestään pohjimmiltaan on. Hän kertoo myös näkemyksensä lääkkeestä, mikä auttaa, kun elämä on pelkkää mustaa toivottomuutta. Puhuja rohkaisee kääntämään katseen itseen, sinne, missä rakkaus, vapaus ja ilo asustavat. Masennus voi yllättäen olla koko elämän suuntaa muuttava mahdollisuus. Miian TÄYSII 2018 -seminaarin puheenvuoron keskeisin sanoma on se, että masennuksesta voi toipua. 

"Se, mikä ei tapa... - kasvun potentiaali trauman jälkeen"

Valmentaja ULRIKA BJÖRKSTAM

Ratkaisukeskeinen valmentaja Ulrika Björkstam puhuu koskettavasti trauman jälkeisen kasvun mahdollistavista tekijöistä sekä siitä, miten kuka tahansa meistä voi tulla tietoisemmaksi omista voimavaroistaan. Kohdattuaan vakavan onnettomuuden, joka mullisti Björkstamin elämän täysin, muodostui elintärkeäksi saada vastaus kahteen kysymykseen: Miten löytää voimia selviytymiseen? Mikä on se elämä, jota haluaa elää? Nyt hän valmentaa asiakkaitaan näiden samojen teemojen puitteissa. TÄYSII 2018 -seminaarin Ulrika tarjoaa sinulle puheenvuoron, joka taatusti herättää tunteitasi ja ajatuksiasi.

"Kun mä olin ihmisenä raakile"

Olympiavoittaja TONI NIEMINEN

Mitä merkitsevät rakkaus, polte, ja intohimo voittamiseen? TÄYSII 2018 -seminaarin puheenvuorossaan Toni puhuu kasvutarinoiden voimasta ja ikigaista. Ikigai on japania ja karkeasti käännettynä tarkoittaa elämisen iloa, syytä olemassaoloon. Kasvutarinassa korostuvat omien pelkojen kohtaaminen ja niiden voittaminen. Elämässä tulee olla suunta ja tavoite, joka tarkoittavat poisoppimista ja uuden oppimista. 

"Kasvukipujen opetukset"

Muusikko OLLI LINDHOLM

Olli Lindholmin Yö-yhtye on myynyt 2000-luvulla yli puoli miljoonaa levyä ja on näin ollen ollut uuden vuosituhannen yksi menestyneimmistä kotimaisista yhtyeistä.

Tilaisuuden organisoinnista vastaa:

Olemme 39 henkilön Täysii-tiimi, joka tarjoaa Sinulle Täysii-seminaarin ja Täysii-sivuston kautta avaimia henkilökohtaiseen kasvuusi mahdollistaen elämääsi muuttavat läpimurrot.

Palautteita TÄYSII 2017 -seminaariin osallistuneilta

”Tämä osui niin kohdalleen kuin olla voi. Kosketti kyyneliin saakka. Jotain meni rikki, jotta voi tulla uudella tavalla ehjäksi. Tykkäsin luennoitsijoista. Tuttu sapluuna, joka toimii. Arvostan aikataulussa pysymistä, napakkuutta. Kivaa uutta, kun Täysii-t-paidoilla varustettuja iloisia, auttavia ihmisiä. Andy - tsemppiä unelman toteuttamisessa!!! Kalenterissa on jo Täysii 2018!”

”Iso Kiitos teille! Kaikki oli erinomaisesti järjestetty! Jatkakaa samaan malliin! Olin ensimmäistä kertaa ja yllätyin positiivisesti, tosi hieno tapahtuma kaikkiaan! Tulen ensi vuonnakin! :)”

”Tykkäsin siitä, että puhujat olivat erilaisia ja jokaisella oli oma kokemuksensa ja näkökulmansa intohimoon. Puhujat oli hyvin mietitty ja järjestys tuki innostumista ja mukaan heittäytymistä. Tykkäsin todella paljon!”

”Seminaari aivan loistava!! Hyvä rytmitys ja kaikki toimi hienosti. Kertaheitolla vakioasiakkaaksi”

”Hyvä kokonaisuus, sopivan pituiset puheet! Kiitos ja kumarrus vielä!❤”Varaa paikkasi TÄYSII 2018 -seminaarista tänään!

Saat kaiken tämän:


 

TÄYSII 2018 -seminaarin pääsylippu (arvo 97€)


TÄYSII 2018 -seminaarin teemana on Kasvu.

Tervetuloa mukaan Tampere-taloon LA 24.11.2018 klo 12:00-18:00!
 

TÄYSII 2018 -seminaarin puhujat ja puheenvuorot:
 

 • Tommy Hellsten | Ihmisen kasvu ei ole suuremmaksi kasvamista - vaan pienemmäksi

 • Asta Raami | Kasva oman ajattelusi yli älykkään intuition avulla

 • Teemu Syrjälä | Rohkeuden kautta voi kasvaa rakkauteen

 • Mikko Kuitunen | Liikevaihdon kasvu on huono tavoite

 • Mikko Sjögren | Ajatusten, uskomusten ja tapojen merkitys vaurastumisessa

 • Mari Ravattinen | Rohkeus asuu sisälläsi - mitä tunteita tulet kohtaamaan kasvun matkalla itseesi

 • Heikki Harju | Kasva haasteidesi läpi - 5 askelta henkilökohtaiseen läpimurtoon!

 • Miia Moisio | Voiko masennus olla mahdollisuus?

 • Ulrika Björkstam | Se, mikä ei tapa... - kasvun potentiaali trauman jälkeen

 • Toni Nieminen | Kun mä olin ihmisenä raakile

 • Olli Lindholm | Kasvukipujen opetukset 


TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet (arvo 47€)


TÄYSII 2017 -seminaarin teemana oli Intohimo ja Tampere-talon Ison salin lavalla nähtiin 12 koskettavaa puheenvuoroa. Ilmoittautuessasi mukaan TÄYSII 2018 -seminaariin, saat veloituksetta katsottavaksesi TÄYSII 2017 -seminaarin puheenvuorojen tallenteet!

TÄYSII 2017 -seminaarin puhujat ja puheenvuorot:
 

 • Aira Samulin | Intohimo ja elämänilo

 • Ilkka Koppelomäki | Intohimolla onnistuminen

 • Johannes “Hatsolo” Hattunen | ASTU RINKIIN – Asenne ja Intohimo

 • Jutta Gustafsberg & Juha Rouvinen | Rakkaus ja intohimo elämään

 • Nina Rinne | Ajatuksia intohimon ääripäistä

 • Pasi Rautio | Into ja Himo tappeli, kumpi voitti?

 • Petri Hiissa | Intohimona jatkuva kasvu

 • Sanna Kämäräinen | Intohimona itsensä ylittäminen

 • Sanna Wikström | Löydä intohimoinen suhde elämään

 • Sonja Kaunismäki | Tällä yksinkertaisella menetelmällä tunnistat omat intohimosi

 • Tomi Kokko | Jahtaa intohimoisesti unelmiasi

 • Tony Dunderfelt | Intohimon ja vetovoiman ylläpitäminen parisuhteessa
TÄYSII 2018 -seminaarin liput ovat nyt saatavilla!

TÄYSII 2017 -seminaari täytti Tampere-talon Ison salin yli tuhannella innostuneella kuulijalla.

TÄYSII 2018 -seminaari sai todellisen vauhtilähdön, kun lippupaketteja tilattiin paikan päältä välittömästi 342 kpl!


14 päivän rahat takaisin -takuu

Tuhannet aiempiin Täysii-seminaareihin osallistuneet ihmiset ovat olleet tyytyväisiä tapahtumaan ja uskon sinunkin olevan tyytyväinen ostopäätökseesi. Haluan kuitenkin antaa sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun ilmoittautumishetkestä, jotta sinulla ei ole mitään riskiä ilmoittautumisen suhteen. Jos haluat perua ilmoittautumisesi, voit ilmoittaa siitä 14 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin.


Lippupaketti tarjoushinnalla

- TÄYSII 2018 -seminaarin pääsylippu (arvo 97€)
- TÄYSII 2017 -seminaarin videotallenteet (arvo 47€)

Paketin arvo on 144 euroa, mutta kun ilmoittaudut välittömästi saat lippupaketin tarjoushinnalla 97€.


KASVA YHDESSÄ -erikoistarjous!

Kannustamme sinua saapumaan paikalle yhdessä ystäväsi kanssa.

Jos et ole osallistunut aiemmin, on sinun helpompi lähteä mukaan ystäväsi kanssa.

Jos olet osallistunut aiemmin, eikö olisi mukava jakaa kokemus ystäväsi kanssa?

Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Ystäväsi kiittää sinua myöhemmin.

Toimi siis pian! Kun ilmoittaudut heti, saat kahden TÄYSII 2018 -seminaarin pääsylipun lisäksi myös TÄYSII 2017 -seminaarin videotallenteet sinulle ja ystävällesi.

- 2 kpl TÄYSII 2018 -seminaarin pääsylippuja (arvo 194€)
- 2 kpl TÄYSII 2017 -seminaarin videotallenteita (arvo 94€)


Kahden lippupaketin arvo on 288 euroa, mutta kun ilmoittaudut välittömästi saat kaksi lippupakettia tarjoushinnalla 177€.


Tarjoushinnat tiivistettynä

- 1 lippupaketti, hinta 97€ (arvo 144€)

- 2 lippupakettia, hinta 177€ (arvo 288€)


Lippupaketit sisältävät TÄYSII 2018 -seminaarin pääsylipun sekä TÄYSII 2017 -seminaarin videotallenteet.


Varaa paikkasi TÄYSII 2018 -seminaarista nyt!

Täysii-seminaari järjestetään LA 24.11.2018 klo 12-18 Tampere-talossa.

Pääsylippuja on mennyt alle viikossa jo 543 kpl.
 

Tampere-talossa nähdään!

T:Andy ja Täysii-tiimi

P.S. Jos sinulle tulee kysyttävää liittyen Täysii-seminaariin, ota yhteyttä Andy(at)AndyHopi.com