Puhujat

Unelmat tässä ja nyt – keinoja valita tietoisesti askeleet unelmaan ja sen elämiseen

Valmentaja ALEKSI LITOVAARA

Mindfulness-valmentaja Aleksi Litovaara paljastaa tärkeimmät mielen ja kehon työkalunsa, millä hän on toteuttanut unelmansa. Varhaisteininä Aleksi pelkäsi niin ettei uskaltanut mennä vuoren huipulle vievään gondoli-hissiin. Vuosien jälkeen gondoli-hissistä tuli paradoksaalisesti Aleksin työmatkakulkuväline ja steppi unelmaan: lumilautailun maailmancupin voittoon. Puheen tarkoitus on, että opit kolmen työkalun käytön, millä voit tuoda unelman lähemmäs itseäsi ja myös elää unelmaasi!

Unelmoinnista unelmaelämään – unelmointi on tärkeää, unelmien saattaminen todellisuudeksi tärkeämpää

Täysii -seminaarin perustaja ANDY HOPI

Andy on perustanut Täysii -seminaarin vuonna 2012 ja jo ensimmäisessä tapahtumassa oli mukana 200 henkilöä. Määrätietoisesti Andy kehittää Täysii -seminaaria, unelmanaan 30 000 henkilön seminaari Ratinan stadionilla vuonna 2021. Unelmointi on todella tärkeää, siksi se on teemana Täysii -seminaarissakin. Unelmilla on myös itseisarvo, koska ne inspiroivat ja antavat energiaa. Niiden saattaminen todellisuudeksi on kuitenkin kaikista tärkeintä. Andy kertoo sinulle, mitkä asiat mahdollistavat unelmien nopean toteutumisen.

 

Anna oman tähtesi loistaa – uskalla tulla nähdyksi omana ainutlaatuisena itsenäsi

Toimittaja ANNA POIKKIMÄKI

Intuitiivisella lämminhenkisyydellä Anna Poikkimäki on tehnyt toimittajan työtä viihdemaailmassa ja saanut mahdollisuuden tavata suurta yleisöä inspiroivia artisteja. Selvänäköiseen tapaansa pienellä paikkakunnalla metsien ja tuulen havinassa kasvanut Anna on tarkastellut tähti-ilmiötä pintaa syvemmälle ja havainnut, että suurinkin menestyjä on kuin jokainen meistä. Meissä jokaisessa on potentiaali loistaa kirkkaana omassa voimassamme. Uskallammeko astua elämän virran antamien merkkien johdattamalle polulle – tulla nähdyksi moninaisten lahjojemme kanssa?

 

Miltä tuntuu kun pelko kuolee ja rohkeus toteuttaa omaa unelmaa jää jäljelle?

Johtajuuskouluttaja ANNU PALMU

Puheessaan Annu Palmu, entinen Nokian lakiasiainjohtaja ja johtoryhmä jäsen, kertoo omakohtaisesta kokemuksestaan, jossa hän koki täydellisen epäonnistumisen ja konkurssin toteuttaessaan omaa unelmaansa. Annu kertoo tuntemuksistaan ja oivalluksistaan, jotka vapauttivat hänet peloista ja synnyttivät rohkeuden ja luottamuksen siihen, että hänen unelmansa tulee toteutumaan. Puheessaan Annu antaa avaimen onnelliseen elämään.

 

Mitä olen oppinut unelmien toteuttajilta

Inspiroija ILKKA KOPPELOMÄKI

Unelmien toteuttaminen on toisille helpon näköistä, joillekin lähes mahdottoman tuntuista. On olemassa selkeät syyt siihen, miksi toiset ovat unelmiensa toteuttajia ja toiset niiden haaveilijoita. Puheessani jaan päivitetyn oppini siihen, mikä estää sinua toteuttamasta unelmasi ja konkreettiset stepit siihen, miten sinä pääset unelmaasi. [Kuva: Jenni Kauppila]

 

Usko itseesi ja kaikki on mahdollista

Yrittäjä JONI JAAKKOLA

Joni toteutti unelmansa yhdessä vaimonsa Kaisa Jaakkolan kanssa ja Optimal Performance sai alkunsa heidän päätettyä hypätä pois teknisen koulutuksen tuloksena rakentuneesta oravanpyörästä. Kun rakkaasta harrastuksesta – ravinto, harjoittelu ja elämäntavat – tuli molemmille ammatti, on liekki uuden oppimista ja entistä parempien valmennuskokemusten tuottamista kohtaan roihunnut kiivaalla liekillä.

 

Saavuta unelmasi elämällä ajatuksesi tietoisesti todeksi!

Internet-liiketoimintavalmentaja PETRI HIISSA

Unelmat toteutuvat kun elät ajatuksiasi tietoisesti todeksi. Koetko, että haluaisit luoda maailmaan merkityksellisiä asioita, mutta ajattelusi jarruttaa sinua? Täysii -seminaarissa 2015 Petri tulee kertomaan tietoisesta todellisuuden luomisesta. Ulkoinen todellisuus tottelee sisäisestä todellisuutta, vaikka sinusta näyttäisikin, että asia olisi juuri päinvastoin. Jos haluat toteuttaa unelmiasi tietoisesti, niin haluat kuulla mitä Petrillä on sanottavana Täysii -seminaarissa 2015!

 

Unelma terveen järjen heräämisestä

Kehonkuulija SAMULI PERÄLÄ

Tämä tarina johdattaa sinut erikoisten mahdollisuuksien äärelle. Se ottaa kantaa asioihin. Se maalaa kuvan, joka havahduttaa ja haastaa tekoihin. Tarina kannustaa jokaista paikallaolijaa pohtimaan sen sisältämiä asioita omassa elämässään sekä kohtaamaan ne nyt eikä sitten joskus. Parhaassa tapauksessa se saa yksilössä aikaan toimintaa, joka kuljettaa meitä kaikkia kohti terveempää ja rakastavampaa maailmaa. Jos haluat kuulla mistä tarinassa puhutaan…Tule paikalle.

 

Tilaa elämälle, tilaa unelmille

Ammattijärjestäjä SANDY TALARMO

Life coach Sandy Talarmo kertoo, kuinka jokainen voi tehdä tilaa unelmilleen. Sandyn oma elämä muuttui ratkaisevasti muutamia vuosia sitten, kun kotiin luotu selkeys alkoi vaikuttaa koko elämään. Löytyi oman olemisen ydin, syntyi unelmia ja uusia mahdollisuuksia. Puheessaan Sandy jakaa tärkeimpiä huomioitaan siitä, kuinka omien unelmien kuunteleminen ja toteuttaminen on mahdollista jokaiselle. Eikä vain mahdollista, vaan jopa odotettua helpompaa.

 

Uskomukset unelmaelämän esteenä – välineitä uskomusten havaitsemiseen ja purkamiseen

Hidasta elämää -sivuston perustaja SANNA WIKSTRÖM

Puheenvuorossaan Hidasta elämää -sivuston perustaja ja kouluttaja Sanna Wikström antaa vinkkejä, miten omia uskomuksia voi tunnistaa ja kuinka niitä voi purkaa. Hidasta elämää –nettisivuston syntyhistorian kautta Sanna käy läpi, kuinka omien uskomusten tunnistaminen ja purkaminen ovat mahdollistaneet Suomen suosituimman hyvinvointiyhteisön synnyn.

 

Kun löydät kosmisen rytmisi, et enää etsi unelmaasi vaan elät sitä!

Astrologi SEPPO TANHUA

Seppo Tanhua kertoo luennollaan, miten eri planeetat rytmittävät elämää ja millaisina tuntemuksina ne itseään ilmentävät jokapäiväisessä elämässä. Jo pelkkien tuntemusten seuraaminen auttaa ihmistä tekemään elämäänsä helpottavia ratkaisuja, jolloin myös tehokkuus ja mielekkyys lisääntyvät. Tämän luennon jälkeen olet varmasti valmiimpi elämään unelmaasi todeksi joka päivä elämäsi loppuun saakka.

 

TEKIJÄAKATEMIA:Valintateoria selittää, miksi toiset valinnat ovat parempia. KLIKKAA TÄSTÄ ja tehokkaan toimintamallin avulla opit tekemään viisaampia valintoja, jotka johtavat unelmiesi elämään!