Samuli Perälä | Kehonkuulija

Unelma terveen järjen heräämisestä

Kehonkuulija SAMULI PERÄLÄ

Samuli Perälä on kulkenut pitkän matkan ja jakaa kokemuksensa sinulle.

Tämä tarina johdattaa sinut erikoisten mahdollisuuksien äärelle. Se ottaa kantaa asioihin. Se maalaa kuvan, joka havahduttaa ja haastaa tekoihin. Tarina kannustaa jokaista paikallaolijaa pohtimaan sen sisältämiä asioita omassa elämässään sekä kohtaamaan ne nyt eikä sitten joskus. Parhaassa tapauksessa se saa yksilössä aikaan toimintaa, joka kuljettaa meitä kaikkia kohti terveempää ja rakastavampaa maailmaa. Jos haluat kuulla mistä tarinassa puhutaan…Tule paikalle.

Samuli on entinen huippu-urheilija, joka saavutti urallaan mm. voimanoston nuorten maailmanmestaruuden ja kaksi EM-kultaa. Hän oppi kuuntelemaan ja kunnioittamaan kehoaan kuitenkin vasta sen jälkeen, kun huomasi ajautuneensa henkisesti ja fyysisesti pahaan epätasapainoon. Siitä on kulunut kohta 10 vuotta. Tuolloin oikeiden kysymysten kautta alkoi matka syvempään itsetuntemukseen ja tarkempaan kehon kuunteluun. Kuten hän itse sanoo: ”Matka todellisempaan elämään.”

Samuli on työskennellyt mm. erityisopettajana, personal-trainerina, urheilu- ja ravintovalmentajana sekä pitkän pätkän opettavaisessa työssä yökerhojen ja ravintoloiden ovimiehenä ja vahtimestarina. Viimeiset 4 vuotta hän on pyörittänyt omaa kokonaisvaltaiseen terveyteen keskittyvää yritystään Numen Oy. Samuli toimii myös pääkouluttajana kehon kuuntelun ohjaajakoulutuksissa.

Samuli näkee kehon kuuntelun toimivana ratkaisuna nykyihmisten moniin ongelmiin. Kunhan vain ymmärretään oikein ja syvällisesti, mistä siinä on kyse.

Samulin Numen-sivusto

Olet toivonut elämääsi lisää sitä kipinää, joka saa sinut innostumaan elämästä joka päivä yhä uudelleen.

“Löydä sisältäsi palava intohimo,

jonka avulla voit vapauttaa

täyden potentiaalisi.”

12 suomalaista asiantuntijaa saapuvat luoksesi Pohjoismaiden suurimpaan kongressi- & kulttuurikeskukseen. He antavat sinulle näkökulmia, työkaluja sekä jakavat aitoja ja koskettavia tarinoita.

>> LUE LISÄÄ! <<

 

andy hopi