Täysii -seminaarin teemana vuonna 2014 on LÄSNÄOLO, jonka merkitys on suuri meidän jokaisen arjessamme. Seminaarissa teemaa lähestytään monesta eri näkökulmasta, esimerkiksi mitä läsnäolo merkitsee parisuhteessa, lasten kanssa, työssä, urheilussa & uuden luomisessa.

“LÄSNÄOLO on avain onnellisuuteen.

Läsnäolo on luottamusta siitä, että juuri itse kokee niin kuin kokee ja on yhä enemmän herkkyydessään vahva ja osana itseään. Tällöin ihminen ei niin helposti lähde sellaisiin ajatuksiin tai muiden ihmisten kokemuksiin mukaan, jotka ovat ulkoisten tarpeiden ja odotusten täyttämiä.

Läsnäolossa syntyy ymmärrys elämän kauneudesta, kiitollisuudesta, ilosta & innostumisesta.

“Mä haluun tuntee olevani elossa,
joka päivästä sais kauden kaksnelosta.”
Elastinen

Läsnäolo ja hetkessä eläminen ovat avaimia moniosaamiseen sekä oppimisen ja luomisen tasapainon toteuttamiseen kestävästi ja tuottavasti.

Ollessasi läsnä, huomaat, jos jollain ihmisellä on huono olla ja hän kaipaa apua. Hymylläsi tai ystävällisellä käyttäytymiselläsi voit parantaa hänen päivänsä.

Läsnäolo on sisäistä rauhaa, oman voiman löytämistä ja pitämistä, vastuunottoa, rakkautta, suunnatonta iloa, tekemisestä nauttimista, luottamusta itseen, toisiin, elämään, toisista välittämistä, auttamista, intuitiivisuutta, herkkyyttä ja oman rajattoman potentiaalin tiedostamista.

Läsnäolossa aistit, tunteet sekä keho ovat vahvasti juuri tässä ja nyt.

Jos joku asia on varma, ni se et mä oon itsevarma,
ja se on aivan varma, mä vedän Täysii.”
Elastinen

Mistä seminaari on saanut nimensä? Katso video, niin tiedät!

TEKIJÄAKATEMIA: Valintateoria selittää, miksi toiset valinnat ovat parempia. KLIKKAA TÄSTÄ ja tehokkaan toimintamallin avulla opit tekemään viisaampia valintoja, jotka johtavat unelmiesi elämään!