Hyvä ystäväni, osaan aavistaa miltä sinusta tuntuu arjen kiireen keskellä. Joskus kiireisessä ja hektisessä elämässä saattaa olla haastavaa pysähtyä miettimään syvemmin omaa elämää.

”Sinä ansaitset aikaa itsellesi, ajatuksillesi ja tunteillesi – ja tämän sinulle haluamme järjestää.”

12 eri alan huippuosaajaa saapuvat luoksesi Pohjoismaiden suurimpaan kongressi- & kulttuurikeskukseen lauantaina 23.11.2024. Saat heiltä näkökulmia ja työkaluja sekä kuulet aitoja ja koskettavia tarinoita.

Katso mistä tapahtumassa on kyse:

Kirjoittaja, Andy Hopi, Täysii-seminaarin perustaja.

Joskus kiireisessä ja hektisessä elämässä saattaa olla haastavaa pysähtyä miettimään syvemmin omaa elämää.

Täysii-seminaari on vuodesta toiseen onnistunut herättämään osallistujissa suuria tunteita ja monilla silmät ovat kostuneet sekä ilosta, että liikutuksesta.

Saat inspiraatiota erilaisilta puhujilta heidän henkilökohtaisten ja elämänmakuisten tarinoidensa kautta. Tässä tapahtumassa huomaat, että suurinkin menestyjä on kuin jokainen meistä. Puhujat ovat ennen kaikkea ihmisiä, jotka näyttäytyvät kuulijoille omana, osin rosoisena itsenään.

Täysii-seminaari on koko kansan tapahtuma, jota ei olisi olemassa ilman suomalaista yleisöä. Olemme saaneet vuosien varrella osallistujilta kullanarvoisia neuvoja tuleviin vuosiin ja hurjan positiivista palautetta, minkä voimalla seminaari järjestetään jo 13. kertaa!

Täysii-seminaarin järjestää Täysii-tiimi

Nyt ehkä pohdit, mistä tämä Täysii-seminaari oikein on saanut nimensä. Olen aina kuulunut musiikki- ja viihdealan moniottelija Elastisen musiikin faneihin. Hän julkaisi viitisentoista vuotta sitten kappaleen Täysii, jonka energisyydestä ja asenteesta olen saanut voimaa. Olen näppäillyt tunteja tietokoneen näppäimistöä kuunnellen tuota kappaletta, saaden siitä hurjasti virtaa.

Kun mietin koko kansalle suunnatun tapahtuman järjestämistä, tajusin, että sana täysii kuvaa hyvin energiaa, jota ihmiset haluavat tapahtumasta saada. Tapahtuma on tehty suomalaisille suomalaisella sisulla, ja se kannustaa ihmisiä täysipainoiseen, täyteen elämään.

Täysii-seminaari tarjoaa 12 erilaista näkökulmaa tämän vuoden teemaan liittyen. On ollut mukava lukea puhujien saamia palautteita. Vuosi toisensa jälkeen huomaamme, kuinka eri osallistujat pitävät eri puhujista. Tähän olemme pyrkineetkin, että voimme tarjota jokaiselle jotakin, erityisesti juuri sinulle.

Opit uusia toimintatapoja ja ajatusmalleja

 • Huomaat, kuinka tärkeää on tunnistaa ja kirkastaa itselleen se, mikä on tärkeää, mistä välittää ja mihin haluaa elämänsä käyttää
 • Oivallat, että arvot tuovat turvaa riippumatta ympäristöstä, sillä arvot ovat toimintamme ja hyvän olomme perusta
 • Opit tunnistamaan todelliset ydinarvosi ja alat toteuttaa niitä konkreettisissa arjen valinnoissa ja teoissa
 • Tiedostat, mikä sinulle on oikeasti tärkeää, jolloin asioiden priorisointi helpottuu ja merkityksellisyyden tunne elämässäsi lisääntyy
 • Omaksut, että arvot ankkuroivat valintamme ja kantavat vaikeilla hetkillä
 • Sisäistät, että omien arvojen vaaliminen arjessa muodostaa merkityksellisen elämän perustan
 • Tiedostat, että sinun ei tarvitse pyrkiä tekemään itsestäsi rakkauden arvoista
 • Omaksut, miten elää arvojen mukaista elämää tässä ja nyt – eikä vasta sitten myöhemmin

Hidasta elämää -sivuston perustaja Sanna Wikström puhumassa Täysii-seminaarissa

Saat käytännönläheisiä työkaluja ja vinkkejä

 • Näet, miten voit pohtia ja pyrkiä ymmärtämään omia arvojasi omassa elämässäsi
 • Saat työkaluja siihen, miten voit tunnistaa omat arvosi
 • Opit yksinkertaisen menetelmän, jonka avulla voit kirkastaa tärkeimmät arvosi ja sen myötä löytää elämääsi mielenrauhan sekä selkeyden
 • Kuulet vinkkejä, kuinka voit päästä lähemmäs arvojen mukaista työelämää ja arkea
 • Hahmotat metodin, jolla voit lisätä arvostuksen tunnetta itseäsi, elämääsi sekä ympäröivää maailmaa kohtaan
 • Saat lempeät työkalut sisäisen rohkeutesi valjastamiseen sekä itsellesi olennaisten asioiden oivaltamiseen
 • Vastaanotat vinkkejä, miten voit olla paremmin läsnä rakkailleen ja nauttia elämästä tässä hetkessä
 • Tunnistat “salaisen” reseptin onnellisempaan ja tyytyväisempään elämään

Laulaja-lauluntekijä Anni Mattila esiintymässä Täysii-seminaarissa

Ymmärrät arvojen voiman ja mahdollisuudet

 • Havaitset, kuinka tärkeää on tunnistaa omat arvosi ja pystyä toimimaan niiden mukaisesti jokaisessa tilanteessa
 • Tiedostat, kuinka arvojen ja niiden toteuttamisen tietoisella tarkastelulla voit vaikuttaa elämänlaatuusi
 • Käsität, että vain omiin arvoihin pohjautuvat tavoitteet voivat motivoida meitä tekemään suuriakin muutoksia elämässämme
 • Huomaat, kuinka arvot voivat ohjata sinut unelmiesi uralle
 • Omaksut, miten vahvistamalla itsetuntemustasi pystyt tunnistamaan omia arvojasi, kuulemaan herkemmin omia tarpeitasi ja syviä toiveitasi
 • Oivallat, että arvot ovat kuin sisäiset timantit, jotka näyttävät tien hyvinvointiin, onnellisuuteen ja merkitykselliseen elämään
 • Sisäistät, miten voit vanhoilla päivilläsi tyytyväisenä todeta, että oma elämä on hyvin eletty elämä – sellainen, jossa omat arvot ovat näkyneet
 • Oivallat, että olemme aina rakkauden arvoisia, koska rakkaus löytyy aina sisältämme

Vietät kokonaisen päivän heidän kanssaan:

Mitkä elämänarvosi ovat – elätkö itsesi näköistä elämää?

Arvot ovat kuin sisäiset timantit, jotka näyttävät tien hyvinvointiin, onnellisuuteen ja merkitykselliseen elämään.

Toimitusjohtaja Anne Karilahti perusti 15 vuotta sitten Valmentamon, joka on kouluttanut yli 1000 valmentajaa Suomessa. Anne on auttanut tuhansia ihmisiä kulkemaan kohti unelmiaan ja omannäköistä elämää.

TÄYSII 2024 -seminaarin puheessaan Anne opettaa yksinkertaisen menetelmän, jonka avulla voit kirkastaa tärkeimmät arvosi ja sen myötä löytää elämääsi mielenrauhan sekä selkeyden.

Anne Karilahti

Toimitusjohtaja

Ikinuori Aira Samulin villitsi yleisön Täysii-seminaarissa

Kuva: Minna Barbunakis

Arvot luovat pohjan kestävälle tulevaisuudelle

Miksi ihmiset kuormittuvat, vaikka paperilla kaikki saattaa näyttää menneen omien toiveiden mukaisesti, tavoitteet on saavutettu ja tietoa hyvän elämän rakennuspalikoista on saatavilla enemmän kuin koskaan aiemmin?

Ratkaisukeskeinen valmentaja Anne Törnqvist kertoo tarinansa, kuinka arvojen ja niiden toteuttamisen tietoisella tarkastelulla voi vaikuttaa elvyttävään elämänlaatuun. Herkkyys ja empatia ovat Annen ominaispiirteitä, joiden avulla hän aistii ympäristöä tehden parhaansa, että kaikilla olisi hyvä olla.

TÄYSII 2024 -seminaarin puheessaan Anne avaa, kuinka hän lähti tutkimaan syitä tämän aikakauden haasteiden takana. Löydösten pohjalta hän muotoili metodin, jolla lisätään ihmisen arvostuksen tunnetta niin itseään, elämäänsä kuin ympäröivää maailmaa kohtaan. Tämä tukee ihmisen edellytyksiä tuoda elämäänsä hyvyyttä ja merkityksellisyyttä sekä kestävää ja vastuullista vaikuttavuutta, tänään ja tulevaisuudessa.

Anne Törnqvist

Ratkaisukeskeinen valmentaja

Psykoterapeutti Maaret Kallio puhumassa Täysii-seminaarissa

Kohti arvoistasi – suuntaa mielekkäisiin muutoksiin

Omien arvojen vaaliminen arjessa muodostaa merkityksellisen elämän perustan. Arvopohjainen käyttäytyminen on sisäisesti palkitsevaa ja vain omiin arvoihin pohjautuvat tavoitteet voivat motivoida meitä tekemään suuriakin muutoksia elämässämme.

Psykologi Arto Pietikäisen ammatillisena intohimonani on auttaa ihmisiä tunnistamaan omia arvojaan ja vaalimaan niitä myös arjessa. Hän tarjoaa työkaluja siihen, miten voit tunnistaa omat arvosi ja lisätä niiden mukaista käyttäytymistä. Aiheesta myös kirjan kirjoittaneena, on Artolla paljon tutkimustietoon pohjautuvaa ja käytännönläheistä näkemystä.

TÄYSII 2024 -seminaarin puheessaan Arto korostaa sitä, kuinka tärkeää jokaisen on tunnistaa ja kirkastaa itselleen sitä, mikä on tärkeää, mistä välittää ja mihin haluaa elämänsä käyttää. Tämän seurauksena voi kiikkustuolissa vanhoilla päivillään tyytyväisenä todeta, että oma elämä on hyvin eletty elämä – sellainen, jossa omat arvot ovat näkyneet.

Arto Pietikäinen

Psykologi

Liikemies Hjallis Harkimo puhumassa Täysii-seminaarissa

Jokainen meistä on rakkauden arvoinen

Itsensä rakastaminen tai itsensä rakkauden arvoiseksi kokeminen voi välillä olla todella haastavaa. Usein kuvittelemme, että meidän täytyy olla tietynlaisia ollaksemme rakkauden arvoisia. Tämän on kokenut myös Auli Malimaa, joka sairastui 15-vuotiaana häntä vakavasti vammauttaneeseen nivelreumaan. Elämänsä varrella hän on kuitenkin oivaltanut, että meidän ei tarvitse muuttua paremmiksi tai erilaisiksi rakastaaksemme itseämme.

Syvästi itsetuntemukseen, ihmisenä olemiseen ja positiiviseen psykologiaan perehtynyt onnellisuusvalmentaja Auli Malimaa on jo yli 20 vuotta kouluttanut ja puhunut itsetuntemuksesta sekä itsensä arvostamisesta ja rakastamisesta. Hän on kirjoittanut aiheesta kolme kirjaa ja vetänyt Avaudu rakastamaan itseäsi -ryhmiä, joissa on ryhmäläisten kanssa raivannut esteitä ja lukkoja itsensä rakastamisen tieltä. Hän on avannut lukuisille ihmisille portteja kohti henkistä hyvinvointia.

TÄYSII 2024 -seminaarin puheessaan Auli kertoo, että meidän ei tarvitse pyrkiä tekemään itsestämme rakkauden arvoisia eikä yrittää oppia rakastamaan itseämme. Meidän tarvitsee vain olla halukkaita avautumaan rakkaudelle, joka virtaa jo meissä. Itsensä rakastaminen on itsensä ja syvimmän olemuksensa tuntemista sekä uskallusta tunnistaa ja tuntea rakkaus omassa ydinolemuksessaan. Olemme aina rakkauden arvoisia, koska rakkaus löytyy aina sisältämme.

Auli Malimaa

Onnellisuusvalmentaja

Perinteisesti Täysii-seminaari on avattu yllätysnumerolla

Pitääkö palaa loppuun, jotta voi elää arvojen mukaista elämää?

Arvovalinnat tapahtuvat usein pakon edessä tai kriisin myötä. Onko mahdollista huomata merkkejä ennen kuin on jo uupumuksen partaalla tai kriisi on liian syvä? Hyvinvoinnin lähettiläs Jenni Sillantaka on havainnut, että muuttamalla ajoissa ja rohkeasti elämänsä suuntaa, hän on onnistunut välttämään loppuun palamisen.

Hyvinvointi-, ura- ja itsetuntemusvalmentajana 10 vuotta toiminut Jenni Sillantaka on tottunut kuulemaan, miten asiat tapahtuivat "yhtäkkiä" ja miten ennusmerkit olivat nenän edessä, mutta jäivät vauhtisokeuden keskellä huomaamatta. Hän alkoi kyseenalaistaa, pitääkö palaa loppuun ennen kuin voi elää arvojen mukaista elämää vai olisiko mahdollista vetää jarrua tai vaihtaa suuntaa ajoissa?

TÄYSII 2024 -seminaarin puheessaan hän avaa, miten vahvistamalla itsetuntemustaan pystyy tunnistamaan omia arvojaan, kuulemaan herkemmin omia tarpeitaan ja syviä toiveitaan – unohtamatta aktiivista ja rohkeaa toimintaa. Puheen aikana saat saa lempeät työkalut sisäisen rohkeuden valjastamiseen, itsellesi olennaisten asioiden oivaltamiseen sekä ennusmerkkien aktiiviseen havaitsemiseen. Mitä tapahtuisi, jos uskaltaisit tehdä itsellesi merkityksellisiä valintoja ja elää omien arvojesi mukaan – joka päivä?

Jenni Sillantaka

Hyvinvoinnin lähettiläs

Psykologi Tony Dunderfelt puhumassa Täysii-seminaarissa

Eettisten arvojen voimalla voi tavoittaa tulevaisuuden

Mitä nuori ravintoloitsija ajatteli ja mistä hän ammensi voimansa tavoitella omaa päämääräänsä läpi pandemian, lähialueen sodan, inflaation ja ravintola-alalle tulleiden massiivisten muutosten vastatuulessa?

Ravintoloitsija Joakim Parkkonen on rakentanut ravintolakulttuuria Hämeenlinnaan seitsemän vuoden ajan, tavoitteenaan tehdä omasta koti- ja synnyinkaupungistaan viehättävämpi, mahdollistavampi ja kulttuurillisesti monimuotoisempi.

TÄYSII 2024 -seminaarin puheessaan kolmekymppinen yrittäjä kertoo miten hän on rakentanut eettiset arvot itselleen ja toiminnalleen – ja miten tämä näkyy käytännön tasolla? Mitä hän on oppinut kuluneiden vuosien aikana, kuinka paljon arvot ovat häntä ohjanneet ja mitä arvopohjainen ajattelu voi elämään antaa? Joakim antaa vinkkinsä, miten jokaisen kannattaisi pohtia ja pyrkiä ymmärtämään omia arvojaan omassa elämässään?

Joakim Parkkonen

Ravintoloitsija

Täysii-seminaarin perustaja Andy Hopi Tampere-talon lavalla

Arvot näkyvät konkreettisissa arjen valinnoissa ja teoissa

Vasta sairastuminen sai Kaie Hakosen ymmärtämään mikä on oikeasti tärkeää. Aiemmin Kaie oli supersuorittaja ja kun arvoista puhuttiin, luetteli hän sujuvasti kuinka perhe ja terveys ovat hänelle tärkeitä asioita. Todellisuudessa 12-13 tunnin työpäivät esimiestehtävässä veivät kuitenkin kaiken huomion arjessa. Kaikki näytti päällepäin hyvältä, mutta olo oli jatkuvasti puolityhjä.

Kaie uupui vakavasti ja tämän jälkeen sairastui myös fyysisesti. Yhtäkkiä hän oli menettää kaiken oikeasti tärkeän ja ymmärsi, että arvot ovat pelkkää sanahelinää, jos niitä ei toteuta käytännössä. Tekemällä konkreettisia valintoja omista arvoista käsiin ja asettamalla itsensä ja omat tarpeensa ykköseksi, Kaie on tehnyt ison elämänmuutoksen. Hän on onnistunut nousemaan loppuun palaneesta suorittajasta elinvoimaiseksi ja kukoistavaksi naiseksi, joka tekee merkityksellisiä asioita ja nauttii elämästä.

Viime vuosien ajan elinvoimavalmentaja Kaie Hakonen on auttanut ihmisiä kokemaan enemmän riittävyyden tunnetta ja iloa tavallisessa arjessa, jotta he voisivat suorittamisen sijaan olla paremmin läsnä rakkailleen ja nauttia elämästä tässä hetkessä.

TÄYSII 2024 -seminaarin puheessaan Kaie oivalluttaa, miten elää arvojen mukaista elämää tässä ja nyt, eikä vasta sitten myöhemmin. “Salainen” resepti onnellisempaan ja tyytyväisempään elämään on siinä, että tunnistat todelliset ydinarvosi ja alat toteuttaa niitä konkreettisissa arjen valinnoissa ja teoissa. Tiedostamalla, mikä sinulle on oikeasti tärkeää, asioiden priorisointi helpottuu ja merkityksellisyyden tunne elämässä lisääntyy.

Kaie Hakonen

Elinvoimavalmentaja

Täysii-seminaarin lämminhenkinen yleisö

Arvot toiminnan ankkureina tuovat turvaa ja rohkeutta

Arjessa arvot ankkuroivat valinnat ja matkalla menestykseen ne pitävät suunnan. Arvot tuovat turvaa riippumatta ympäristöstä, sillä arvot ovat toimintamme ja hyvän olomme perusta.

Mentaalivalmentaja Katja Pasanen toimii usean menestyneen urheilijan, valmentajan ja joukkueen taustalla. Valinnat suorituksen takana määrittävät menestyksen mahdollisuuden, minkä johdosta on tärkeää luoda toimintaa ohjaavat arvot. Arvot ovat tapa toimia, eli ne ankkuroivat valintamme ja tekemisemme sekä kantavat vaikeilla hetkillä ja paineen alla.

TÄYSII 2024 -seminaarin puheessaan Katja raottaa sinulle, miten rakennetaan arvot menestyvän huippu-urheilun taustalla, jotta pääset soveltamaan tietoa itsesi tai tiimisi hyväksi. Riippumatta mitä tavoittelemme, kukaan ei ole menestynyt yksin, vaan matkalla menestykseen ympärillä on ollut muitakin. Omat sekä yhteiset arvot ovat ne, jotka pohjaavat mahdollisuuden onnistua. Nyt pääset kuulemaan, miten Katja on rakentanut menestyksen polkuja huippu-urheilussa.

Katja Pasanen

Mentaalivalmentaja

Juha ja Jutta Larm puhumassa Täysii-seminaarissa

Itsensä johtaminen kohti arvojen mukaista arjen toimintaa

Vastuullisuus, eettisyys ja inhimillinen työelämä eivät ole tehokkuuden ja tuottavuuden vastakohtia, vaan edellytys niille. Tämän Leea Kantelus on tunnistanut sekä tutkimuksista, että käytännön työelämästä – ja tämä näkemys vain vahvistuu vuosi vuodelta.

Arvoanalyytikko Leea Kantelus on työskennellyt arvojen parissa jo yli vuosikymmenen ajan. Hänelle vuosien valmentamistyön ja yritysten sparrausten kautta syntynyt oivallus, että arvopohjan tulee olla totta arjessa, jotta kehittämistyö kantaa hedelmää. Leea on rakentamassa parempaa työelämää Suomeen yksilö-, tiimi- ja organisaatio kerrallaan.

TÄYSII 2024 -seminaarin puheessaan Leea alleviivaa, että arvojen toteutuminen arjessa toimii parhaimmillaan motivaatiotekijänä koko työyhteisölle.

Leea Kantelus

Arvoanalyytikko

Kirjailija Tommy Hellsten puhumassa Täysii-seminaarissa

Rakennat arvojen varaan omanarvontunteesi – tietoisesti tai tiedostamatta

Työskenneltyään yli vuosikymmenen ajan julkisen arvioivan katseen alla, alalla jota alati arvioidaan, on Sunneva Sjögrén oivaltanut, kuinka tärkeää on tunnistaa omat arvot ja pystyä toimimaan niiden mukaisesti jokaisessa tilanteessa.

Miss Suomi -brändin tunnistavat lähes kaikki suomalaiset. Yrittäjä Sunneva Sjögrén lähti rohkeasti uudistamaan ikonista brändiä vahvasti omien arvojen mukaisesti. Brändin kanssa työskentely on vaatinut monessa kohtaa pohdintaa, kuinka vastata muuttuneeseen ilmapiiriin eri aikakausilla.

Sunneva on vuosien varrella auttanut lukuisia ihmisiä löytämään omanarvontunteen johdatteleman vahvan polun tekemiselle. Sunnevan ydinsanomaa on, että ”jos sinulle on annettu ääni, käytä se hyvin.” Sunneva on inspiroiva puhuja, joka saa kuulijansa herätettyä ajattelemaan.

Sunneva Sjögrén

Yrittäjä

Filosofian tohtori Harri Gustafsberg puhumassa Täysii-seminaarissa

Kuva: Atte Mäläskä

Arvot ohjasivat unelmien uralle

Onko työssäsi tai elämässäsi jotain, joka tuntuu ristiriitaiselta arvojesi kanssa? Taru Tammikallio tietää omakohtaisesti, miten arvot voivat ohjata unelmien uralle. Hän ei pelännyt haastaa itseään ja hypätä tyhjän päälle varhaiskasvatuksen opettajan työstään seuratessaan intohimoaan ja arvojaan.

Yrittäjä Taru Tammikallio loi itselleen menestyksekkään uran median ja markkinoinnin parissa, vaikka hänellä ei ollut alan koulutusta tai kokemusta. Taru on myös kirjoittanut suositun Oman elämäsi superstara – toteuta omat ammatilliset unelmasi -kirjan inspiroimaan heitä, jotka haluavat seurata omia urahaaveitaan.

TÄYSII 2024 -seminaarin puheessaan Taru kertoo, kuinka arvot voivat ohjata meitä kohti unelmien uraa. Hän jakaa myös vinkkejä siitä, kuinka voit kirkastaa omat arvosi ja päästä lähemmäs niiden mukaista työelämää ja arkea.

Taru Tammikallio

Yrittäjä

Elokuvaohjaaja Tuukka Temonen puhumassa Täysii-seminaarissa

Kuva: Tero Pitkämäki

Miten elää arvojen mukaista ja merkityksellistä elämää?

Jokainen haluaa yhteyteen toisten ihmisten kanssa, mutta lähes kaikilla on omat haasteensa tämän tiimoilta. Vain tulemalla näkyväksi, voi mahdollistaa sen, että tulee nähdyksi, kuulluksi ja arvostetuksi – mikä on ytimessä sen kanssa, että kokee suurempaa merkitystä omassa elämässään.

Mentori Teemu Syrjälä on vetänyt ryhmiä yli 20 vuotta, kirjoittanut kolme kirjaa ja ohjannut vuosia ryhmäprosesseja. Erityisen selkeäksi on tullut se, kuinka suuressa roolissa hyvinvoinnissamme on yhteisöllisyys ja merkityksellinen elämä.

TÄYSII 2024 -seminaarin puheessaan Teemu tuo esille teemat, joihin hän on törmännyt omassa työssään sekä vallitsevassa kulttuurissamme. Jotta kulttuuri voi muuttua, tarvitaan rohkeita ihmisiä, jotka uskaltavat elää omaa merkitystään ja omia arvojaan todeksi.

Teemu Syrjälä

Mentori

Hidasta elämää -median perustaja Pequ Nieminen puhumassa Täysii-seminaarissa

Kuva: Mirkku Merimaa / Ihana Elämys Oy

Jaana Villanen on arvostrategi, joka rakastaa intohimoisesti kehittämistä ja ytimen vahvistamista arvopohjaisesti. Jaanan tavoitteena on innostaa, herätellä ja kannustaa ajattelemaan, millaista elämä voisi olla arvopohjaisesti?

Jaana on tehnyt töitä arvojen parissa 15 vuotta kouluttajana, valmentajana sekä organisaatioiden kehittäjänä. Hän on havainnut, että arvojen pohtimiseen tulee varata riittävästi aikaa ja pitää myös uskaltaa olla itselleen rehellinen.

Arvoissa ei ole oikeaa tai väärää – ne toimivat ajureina, kun ne on pohdittu huolella ja ne ovat aitoja. Jaanan tavoitteena on kokeilevalla ja uteliaalla asenteella oivalluttaa siihen, miten ja mistä löydetään rohkeutta toimia itselleen merkityksellisellä tavalla, niiden asioiden puolesta, joilla on erityinen arvo.

Jaanan ovat innostaneet rakentamaan Value Trainer -konseptin, kirjoittamaan kirjoja ja pitämään koulutuksia ja luentoja mm. seuraavat kysymykset: Kuinka toimia, jos haluaa löytää elämäänsä arvot? Miten määrittää arvot yhdessä henkilöstön kanssa ja kuinka arvot voisivat olla näkyviä?

Tältä pohjalta Taloushallinnon Ratkaisutoimisto Oikia ja Jaana Villanen ovat rakentamassa vuoden TÄYSII 2024 -seminaaria yhdessä Täysii-tiimin kanssa. Jaana toimii myös seminaarin juontajana.

”TÄYSII 2024 -seminaarista tulee jotain ihan uutta, mitä ei ole vielä koskaan koettu! Puheiden rinnalla minulla on mahdollisuus toimia päivässä tarinankertojana ja arvojen kuljettajana läpi tapahtuman. Tapahtumapäivän jälkeen niillä, joilla arvoja on jo etukäteen pohdittuna, arvokäsitykset kirkastuvat – ja joilla arvojen oivaltaminen oman elämän ajuriksi on uutta, pääsevät kiinni päivän aikana täysin uuteen ajattelumaailmaan. TÄYSII 2024 -seminaari suunnataan nimenomaan näiden välttämättömien arvotaitojen kehittämiseen. Tapahtuman puhujat ovat perehtyneet arvoihin ja antavat puheissaan paljon ajateltavaa. Lisäksi seminaaripäivässä jokainen voi työstää harjoitteiden kautta omia arvojaan. Matkaevääksi lähtee käytännönläheisiä vinkkejä, joita voi hyödyntää. Olen todella innoissani mahdollisuudesta rakentaa seminaaria, joka voi parhaimmassa tapauksessa muuttaa koko maailman.”

Jaana Villanen

Mentori

TÄYSII 2024 -seminaarin juontaja

Palautteita Täysii-seminaariin osallistuneilta

”Loistavat järjestelyt ja etukäteisinfot. Runsaasti työntekijöitä paikalla ja sopivat tauot. Ehti hiukan vaihtaa kuulumisia tuttujen kanssa. Muuta viihdykettä ei välttämättä tarvitse, riittää kun on hyvät/mielenkiintoiset puhujat. Musiikki keskellä oli kyllä ihan kiva!”

”Olin eka kerran. Kaiken kaikkiaan vallitsi jonkinlainen yhteenkuuluvuuden tunne, saman asian äärellä. Myyntipöydät mukava ilmestys, ei huuhaata. Asiat ja jonot sulavasti sujuteltu. Oranssitiimi hoiti asiansa ystävällisesti ja tehokkaasti.”

”Nauratti ja parissa kohtaa tuli kyynelkin silmään. Ostin liput jo ensi vuoden tilaisuuteen ja kerroin tästä jopa samana iltana pikkujouluissa ystävilleni. Kiitos! Tälle oli selkeä paikkansa minun elämäni päivissä ja siinä lauantaissa <3”

”Hieno seminaari. Oli hienoa tulla seminaariin kun oli paljon iloisia, ystävällisesti hymyileviä Täysii-tiimiläisiä, koki olevansa tervetullut ja heti oli apua, jos sitä tarvi. Sisäänkirjautuminen oli vaivatonta.”

”Tämä oli toinen kertani seminaarissa ja täytti kyllä jälleen odotukset. Ensi vuotta odotellessa :) Puhujakattaus oli todella onnistunut ja teema oli juuri sitä, mitä tähän hetkeen tarvitsin.”

”Tykkäsin siitä, että puhujakattaus oli monipuolinen ja jokainen lähestyi aihetta omasta ainutlaatuisesta näkökulmastaan. Teema oli ajankohtainen ja monia koskettava.”

”Kuten aina, roppakaupalla inspiraatiota. Ihania tarinoita, motivaatiota ja rohkaisua, että kuka tahansa voi muuttaa oman elämänsä siihen suuntaan kuin itse haluaa.”

Aivan huikea päivä! Eka, mutta takuulla ei ole viimeinen kerta. Luentokokonaisuudet olivat sopivan pituisia ja sopivassa järjestyksessä.”

Oikein hyvin järjestetty tapahtuma!! Tänä vuonna oli mahtavat puhujat! Joka vuosi ollutkin osa todella mielenkiintoisia.”

”Täysii-seminaarilla on aito halu parantaa kokemusta, joka kerta jotakin on parannettu, kiitos siitä koko tiimille!”

”Mukava ja hyödyllinen seminaari, josta parhaimmillaan sai irti paljon sellaista, mihin voi omaa elämäänsä peilata.”

”Olin ensimmäistä kertaa mukana niin ei oikein osaa toivoa mitään, kokemus oli erittäin positiivinen.”

”Tampere-talo sopi seminaaripaikaksi erinomaisesti sekä sijaintinsa että fasiliteettiensa ansiosta.”

”Esitykset sopivan mittaisia. Paikka hyvä. Hyvä kokonaisuus sopivalla hinnalla. Hyvä konsepti.”

”Järjestelyt toimivat vuosi vuodelta paremmin ja paremmin! Kokonaisuus on erinomainen!”

”Yllättävän vähällä jonottelulla selvisi, ottaen huomioon osallistujamäärän. Kiitos! :)”

”Tekniikka toimi hienosti ja ennen kaikkea, puheiden sisältö oli kohdallaan. Kiitos!”

”Paras Täysii, minkä olen nähnyt! Tämä taisi olla kuudes kerta kun mukana :)”

”Kiitos teidän Täysii-tiimille järjestelyistä ja hienosta tapahtumasta!”

”Järjestelyt onnistuivat loistavasti ja oli paljon erilaisia esiintyjiä.”

”Järjestelyt toimivat loistavasti alusta loppuun.”

”Tosi hyvä konsepti!”

TÄYSII 2024 -seminaarin liput ovat nyt saatavilla!

Saat kaiken tämän:

TÄYSII 2024 -seminaarin pääsylippu (arvo 97€)

TÄYSII 2024 -seminaarin teemana on arvot.

Tervetuloa mukaan Tampere-taloon LA 23.11.2024!

TÄYSII 2024 -seminaarin puheet näet livenä:

 • Anne Karilahti | Mitkä elämänarvosi ovat – elätkö itsesi näköistä elämää?
 • Anne Törnqvist | Arvot luovat pohjan kestävälle tulevaisuudelle
 • Arto Pietikäinen | Kohti arvoistasi – suuntaa mielekkäisiin muutoksiin
 • Auli Malimaa | Jokainen meistä on rakkauden arvoinen
 • Jenni Sillantaka | Pitääkö palaa loppuun, jotta voi elää arvojen mukaista elämää?
 • Joakim Parkkonen | Eettisten arvojen voimalla voi tavoittaa tulevaisuuden
 • Kaie Hakonen | Arvot näkyvät konkreettisissa arjen valinnoissa ja teoissa
 • Katja Pasanen | Arvot toiminnan ankkureina tuovat turvaa ja rohkeutta
 • Leea Kantelus | Itsensä johtaminen kohti arvojen mukaista arjen toimintaa
 • Sunneva Sjögrén | Rakennat arvojen varaan omanarvontunteesi – tietoisesti tai tiedostamatta
 • Taru Tammikallio | Arvot ohjasivat unelmien uralle
 • Teemu Syrjälä | Miten elää arvojen mukaista ja merkityksellistä elämää?

TÄYSII 2023 -seminaarin tallenteet (arvo 47€)

TÄYSII 2023 -seminaarin teemana oli yhteys ja Tampere-talossa nähtiin 12 koskettavaa puhetta. Ilmoittautuessasi mukaan TÄYSII 2024 -seminaariin, saat veloituksetta katsottavaksesi myös TÄYSII 2023 -seminaarin puheiden videotallenteet!

TÄYSII 2023 -seminaarin puheet näet videolta:

 • Eero Herranen | Uskalla unelmoida, uskalla elää – sano elämälle kyllä!
 • Harri Väisänen | Tilaa yhteydelle
 • Henna Länsipää | Yhteyden taika – yhteys on suurinta mitä ihmisten välille voi syttyä
 • Ilkka Koppelomäki | Salaisuus yhteyden luomiseen
 • Jaakko Viitala | Mulle on samantekevää, osaatteko te matematiikkaa vai ette
 • Kaisa Kuurne | Kohtaamisen voima – parantava yhteys itseen ja toisiin
 • Karoliina Jarenko | Aito yhteys mahdollistaa toisessa olevan potentian näkemisen ja esiin auttamisen
 • Maria Kaunismäki | Ymmärrä keho-mieliyhteyden todellinen potentiaali ja avaa mahdollisuutesi rakentaa unelmaelämäsi
 • Marika Roth | Rikas arki – elä arvojesi mukaista elämää
 • Mitra Vasara | Yhteys parisuhteessa
 • Reija Könönen | Yhteys omaan sisäiseen totuuteen
 • Sanna Wikström | Tunnetaitojen merkitys yhteyden luomisessa

Varaa paikkasi TÄYSII 2024 -seminaarista tänään!

Saat 14 päivän rahat takaisin -takuun. Tuhannet aiempiin Täysii-seminaareihin osallistuneet ihmiset ovat olleet tyytyväisiä tapahtumaan ja uskon sinunkin olevan tyytyväinen ostopäätökseesi. Haluamme kuitenkin antaa sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun ilmoittautumishetkestä, jotta sinulla ei ole mitään riskiä ilmoittautumisen suhteen. Jos haluat perua ilmoittautumisesi, voit ilmoittaa siitä 14 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin.

LIPPUPAKETTI TARJOUSHINNALLA

 • TÄYSII 2024 -seminaarin pääsylippu (arvo 97€)
 • TÄYSII 2023 -seminaarin videotallenteet (arvo 47€) 

Toimi heti! Kun ilmoittaudut tänään, saat TÄYSII 2024 -seminaarin pääsylipun lisäksi TÄYSII 2023 -seminaarin puheiden videotallenteet.

Lippupaketin arvo on 144 euroa, mutta kun ilmoittaudut välittömästi, saat lippupaketin tarjoushinnalla 97€.

KIRKASTA ARVOJA YHDESSÄ -TARJOUS

Kannustamme sinua saapumaan paikalle yhdessä ystäväsi kanssa.

Jos et ole osallistunut aiemmin, on sinun helpompi lähteä mukaan ystäväsi kanssa.

Jos olet osallistunut aiemmin, eikö olisi mukava jakaa kokemus ystäväsi kanssa?

Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Ystäväsi kiittää sinua myöhemmin.

Kun ilmoittaudut tänään, saat kahden TÄYSII 2024 -seminaarin pääsylipun lisäksi sinulle ja ystävällesi TÄYSII 2023 -seminaarin puheiden videotallenteet.

 • 2 kpl TÄYSII 2024 -seminaarin pääsylippuja (arvo 194€)
 • 2 kpl TÄYSII 2023 -seminaarin videotallenteita (arvo 94€)

Kahden lippupaketin arvo on 288 euroa, mutta kun ilmoittaudut välittömästi, saat kaksi lippupakettia tarjoushinnalla 177€.


Tarjoushinnat voimassa KE 23.10.2024 asti:

104
Päivää
07
Tuntia
39
Minuuttia
49
Sekuntia

Varaa paikkasi TÄYSII 2024 -seminaarista nyt!

Seminaari järjestetään Tampere-talossa LA 23.11.2024.

HUOM. Yli puolet lipuista on jo mennyt!

Tampere-talossa nähdään!

T:Andy ja Täysii-tiimi

P.S. Jos sinulle tulee kysyttävää liittyen Täysii-seminaariin, ota yhteyttä tiimi(at)taysii.fi

© Andy Hopi 2023

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin puheet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.