Joskus kiireisessä ja hektisessä elämässä saattaa olla haastavaa pysähtyä miettimään syvemmin omaa elämää.

”Sinä ansaitset aikaa itsellesi, ajatuksillesi ja tunteillesi. Saat inspiraatiota puhujilta heidän elämänmakuisista tarinoista.”

12 suomalaista eri alan osaajaa antavat sinulle näkökulmia, työkaluja sekä jakavat aitoja ja koskettavia tarinoita.

Katso mistä tapahtumassa on kyse:

Kirjoittaja, Andy Hopi, Täysii-seminaarin perustaja

Hyvä ystäväni,

osaan aavistaa miltä sinusta tuntuu arjen kiireen keskellä.

Joskus kiireisessä ja hektisessä elämässä saattaa olla haastavaa pysähtyä miettimään syvemmin omaa elämää.

Sinä ansaitset aikaa itsellesi, ajatuksillesi ja tunteillesi.

Ja tämän sinulle haluamme järjestää.

Täysii-seminaari on vuodesta toiseen onnistunut herättämään osallistujissa suuria tunteita ja monilla silmät ovat kostuneet sekä ilosta, että liikutuksesta.

Saat inspiraatiota erilaisilta puhujilta heidän henkilökohtaisten ja elämänmakuisten tarinoidensa kautta. Tässä tapahtumassa huomaat, että suurinkin menestyjä on kuin jokainen meistä. Puhujat ovat ennen kaikkea ihmisiä, jotka näyttäytyvät kuulijoille omana, osin rosoisena itsenään.

Täysii-seminaari on koko kansan tapahtuma, jota ei olisi olemassa ilman suomalaista yleisöä. Olemme saaneet vuosien varrella osallistujilta kullanarvoisia neuvoja tuleviin vuosiin ja hurjan positiivista palautetta, minkä voimalla seminaari on noussut niinkin isoihin puitteisiin kuin Tampere-talon Isoon saliin.

Täysii-seminaarin järjestää Täysii-tiimi

Nyt ehkä pohdit, mistä tämä Täysii-seminaari oikein on saanut nimensä. Olen aina kuulunut musiikki- ja viihdealan moniottelija Elastisen musiikin faneihin. Hän julkaisi kymmenisen vuotta sitten kappaleen Täysii, jonka energisyydestä ja asenteesta olen saanut voimaa. Olen näppäillyt tunteja tietokoneen näppäimistöä kuunnellen tuota kappaletta, saaden siitä hurjasti virtaa.

Kun mietin koko kansalle suunnatun tapahtuman järjestämistä, tajusin, että sana täysii kuvaa hyvin energiaa, jota ihmiset haluavat tapahtumasta saada. Tapahtuma on tehty suomalaisille suomalaisella sisulla, ja se kannustaa ihmisiä täysipainoiseen, täyteen elämään.

Täysii-seminaari tarjoaa 12 erilaista näkökulmaa tämän vuoden teemaan liittyen. On ollut mukava lukea puhujien saamia palautteita. Vuosi toisensa jälkeen huomaamme, kuinka eri osallistujat pitävät eri puhujista. Tähän olemme pyrkineetkin, että voimme tarjota jokaiselle jotakin, erityisesti juuri sinulle.

Opit uusia toimintatapoja ja ajatusmalleja

 • Opit kasvamaan oman ajattelusi yli älykkään intuition avulla
 • Opit mitä voi tapahtua kun päättäväisesti päästät irti häpeästä ja pelosta
 • Opit miten rohkeuden kautta voi kasvaa rakkauteen
 • Opit miten ajatukset, uskomukset ja tavat tukevat vaurastumista edistäviä valintoja
 • Opit, että kaikessa inhimillisessä kasvussa on kyse yhä syvemmästä itsensä tiedostamisesta
 • Opit miten kasvu tapahtuu omien pelkojen kohtaamisen ja niiden voittamisen kautta
 • Opit, että todellinen vahvuus ei perustu heikkouden kieltämiseen vaan sen kohtaamiseen
 • Opit 5 askelta, jotka johdattavat sinut henkilökohtaiseen läpimurtoon

Hidasta elämää -sivuston perustaja Sanna Wikström puhumassa Täysii-seminaarissa

Saat käytännönläheisiä työkaluja ja vinkkejä

 • Saat kuulla, miten kehität omaa intuition lukutaitoasi
 • Saat työkaluja ja ajatuksia siitä, kuinka rakkautta voi opetella
 • Saat kuulla, mikä voi auttaa synkkäänkin masennukseen
 • Tulet tietoisemmaksi omista voimavaroistasi
 • Huomaat, milloin kasvu voi olla myös huono tavoite
 • Saat kuulla puheen, joka taatusti herättää tunteitasi ja ajatuksiasi
 • Voit valita kasvaa haasteidesi läpi

Laulaja-lauluntekijä Anni Mattila esiintymässä Täysii-seminaarissa

Ymmärrät kasvun voiman ja mahdollisuudet

 • Ymmärrät, mitkä asiat mahdollistavat kasvun ja kehittymisen
 • Ymmärrät, kuinka voit vaikuttaa ihmissuhteidesi laatuun
 • Ymmärrät, mitä tunteita tulet kohtaamaan kasvun matkalla itseesi
 • Ymmärrät, että kohtaamalla omat tunteesi ja oman aidon itsesi, voit kasvaa kohti omia unelmiasi
 • Ymmärrät, että masennus voi yllättäen olla koko elämän suuntaa muuttava mahdollisuus
 • Ymmärrät ihmisen kasvaessa kohdatessaan heikkoutensa, keskeneräisyytensä ja voimattomuutensa
 • Ymmärrät, että nöyryys on vahvuutta joka on tehnyt sovun heikkouden kanssa
 • Ymmärrät, että Sinä voit olla enemmän kuin uskotkaan

He vauhdittavat kasvuasi:

Ihmisen kasvu ei ole suuremmaksi kasvamista - vaan pienemmäksi

Kaikessa inhimillisessä kasvussa on kyse yhä syvemmästä itsensä tiedostamisesta. Erityisesti sellaisen tiedostamisesta, jota ei aina ole mukava kohdata. TÄYSII 2018 -seminaarin puheessaan Tommy Hellsten toteaa ihmisen kasvaessa vain kohdatessaan varjonsa, heikkoutensa, keskeneräisyytensä ja voimattomuutensa. Vain tästä syntyy sellainen vahvuus, joka ei perustu heikkouden kieltämiseen vaan sen kohtaamiseen. Nöyryydestä on siis kyse. Nöyryys puolestaan on vahvuutta joka on tehnyt sovun heikkouden kanssa.

TOMMY HELLSTEN

Kirjailija

Ikinuori Aira Samulin villitsi yleisön Täysii-seminaarissa

Kasva oman ajattelusi yli älykkään intuition avulla

Kehon ja mielen yhteistoiminta on nerokasta ja kaunista, mutta tietämisen potentiaalia ei osata usein valjastaa käyttöön. TÄYSII 2018 -seminaarin puheessaan Asta kertoo, miten kehität omaa intuition lukutaitoasi, jolloin voi hyödyntää intuitiota älykkäästi. Jokaisella meistä intuition signaalit ovat yksilöllisiä, ja jokainen voi oppia niiden avulla arvioimaan oman intuitionsa luotettavuutta. Intuition kautta voi myös hakea tietoa, johon ei muuten ole pääsyä. Näin syntyy tietämistä, joka auttaa täysin uuden oivaltamisessa ja luomisessa. Yksilöiden intuitioita voidaan tuoda yhteen. Asiantuntijuuden ja älykkään intuition yhdistelmistä syntyy tietämistä, joka auttaa ihmeiden ymmärtämisessä. Intuitioita yhdistämällä pääsemme kohti rajatonta, luovaa älyä, jolla ratkaisemme mahdotonta.

ASTA RAAMI

Taiteen tohtori

Ennen Tampere-talon Iso saliin siirtymistä, järjestettiin Täysii-seminaari Sorsapuistosalissa

Rohkeuden kautta voi kasvaa rakkauteen

Jokunen vuosi sitten Teemun pysäytti lause “Elämämme laatu määrittyy ihmissuhteidemme laadusta”. Silloin hän ymmärsi, että terveys, hyvinvointi ja merkityksellisyys elämässä kumpuaa hyvin pitkälti niistä tärkeimmistä ihmissuhteista, joita meillä elämässä on. Meillä on paljon uskomuksia siitä mitä ansaitsemme tai emme ansaitse ihmissuhteilta, rakkaudelta ja parisuhteilta. Monet näistä uskomuksista eivät tuo meille merkityksellistä elämää, eikä sitä paljon puhuttua rakkautta. Tästä syystä Teemu haluaa TÄYSII 2018 -seminaarin puheessaan jakaa miehen näkökulmasta asioita, työkaluja ja ajatuksia siitä, kuinka rakkautta voi opetella ja kuinka ihmissuhteiden laatuun todellakin voi vaikuttaa. Merkityksellistä elämää voi opetella ja usein se tapahtuu rohkeiden valintojen kautta.

TEEMU SYRJÄLÄ

Hyvinvointivalmentaja

Psykoterapeutti Maaret Kallio puhumassa Täysii-seminaarissa

Mitä mokaaminen vaatii - uskallatko sinä olla rehellisen avoin?

Ihmisen keskeinen kyvykkyys on taito ottaa opiksi sekä onnistumisista että virheistä. Liian tavallista on, että mokia peitellään, niistä ei kerrota eikä keskustella avoimesti ja rakentavasti. Yritysjohtaja Mikko Kuitunen toteaa, että organisaatioissa pelätään mokien suoria tai epäsuoria vaikutuksia omaan arvostukseen tai urakehitykseen. Ilman mokia olisi kuitenkin jäänyt syntymättä aika paljon tärkeitä juttuja, kuten antibiootit, röntgen sekä samppanja. On löydettävissä kosolti muitakin vastaavia esimerkkejä, joita yhdistää mokaajan kyky olla rehellisen avoin mokan edessä. Menestys ei kuitenkaan synny pelkästään mokailemalla. TÄYSII 2018 -seminaarin puheessaan Kuitunen kertoo, kuinka erityinen menestystekijä on kyky tehdä mokista voimavara ja polttoainetta oppimiselle. Mikko Kuitunen on yhdessä Mika Sutisen kanssa puristanut yksiin kansiin niin mokaamiseen liittyvät yksilötason haasteet kuin myös filosofiansa oppivan organisaation johtamisesta.

MIKKO KUITUNEN

Yritysjohtaja

Radio Iskelmän Satu Kotonen juontamassa Täysii-seminaaria

Kasva kohtaamaan talouden talvi

Sijoittamisen konkari ja monet talouden nousut ja laskut kokenut yrittäjä sekä raha- ja sijoitustaitojen valmentaja Mikko Sjögren kertoo sinulle puheessaan, kuinka valmistautua ekonomiseen talveen. Mikko on elänyt yrittäjänä läpi talouden nousuja ja laskuja 90-luvun lamasta alkaen ja oppinut jokaisesta kokemastaan kolmesta ekonomisesta talvesta jotain. Kasvu on syklistä ja on tärkeä ymmärtää, että nyt on taloudessa muut vaiheet menossa. TÄYSII 2018 -seminaarin puheessaan Mikko toteaa, että nyt on aika valmistautua talveen, jotta selvitään seuraavaan kasvukauteen. 

MIKKO SJÖGREN

Rahataidonvalmentaja

Digivallankumouksen ja Campwiren perustaja Petri Hiissa puhumassa Täysii-seminaarissa

Rohkeus asuu sisälläsi - mitä tunteita tulet kohtaamaan kasvun matkalla itseesi

Kasvun matkalla tulet kohtaamaan oman aidon itsesi. Kasvu ja kehittyminen tekee usein kipeää ja vaatii paljon työtä ja askeleita. Mielen Melodiat -yrityksen perustaja Mari Ravattinen on oppinut, että tunteet kuuluvat elämään. Kohtaamalla omat tunteesi ja oman aidon itsesi, voit kasvaa kohti omia unelmiasi. Kun Mari päätti lähteä kehittämään itseään, ei hän tiennyt miten paljon potentiaalia hänessä ja heidän yrityksessään on. Mari harjoitti päättäväisesti irtipäästämistä negatiivisista tunteista, kuten häpeästä ja pelosta. Samalla hän antoi tilaa rohkeudelle ja itsetunnolle, luottaen itseensä ja unelmaansa. Hyviä asioita alkoi tapahtua kun hän lähti tekemään askeleita määrätietoisesti ja kärsivällisesti. Mari toivoo, että jokainen meistä voisi vapauttaa sen energian ja voiman mitä on sisällä. TÄYSII 2018 -seminaarin puheessaan Mari tulee kertomaan sinulle, miten sinäkin voit olla enemmän kuin uskotkaan! 

MARI RAVATTINEN

Työfysioterapeutti

Perinteisesti Täysii-seminaari on avattu yllätysnumerolla

Kasva haasteidesi läpi - 5 askelta henkilökohtaiseen läpimurtoon!

Oletko koskaan elämässäsi ollut sellaisten haasteiden riepoteltavana, joista on vaikea löytää ulospääsyä? Entä oletko kohdannut haasteita, jotka ovat niin huomaamattomia, että tunnet olevasi jumissa, vaikka et edes tiedä mikä sinua haastaa? Jokainen meistä kohtaa elämässään haasteita ja jokainen jumiutuu hetkittäin omalla matkallaan. Haasteita kohdatessamme meillä on valinta tehtävänämme: Voimme joko kulkea haasteesta haasteeseen vain huomataksemme kohtaavamme saman haasteen uudestaan ja uudestaan, tai voimme valita kasvaa haasteidemme läpi. Näin voimme löytää haasteiden avulla henkilökohtaisen läpimurron, vapautua vanhoista haasteista ja nousta toteuttamaan itseämme ja elämäämme uudella tasolla! Heikin TÄYSII 2018 -seminaarin puheen aikana opit 5 askelta, jotka johdattavat sinut henkilökohtaiseen läpimurtoon minkä tahansa haasteen keskeltä. Lisäksi saat lisää rohkeutta ja luottamusta tulevien haasteiden kohtaamiseen, kun tiedät jo ennalta miten voit kasvaa niiden läpi!

HEIKKI HARJU

Ratkaisuvalmentaja

Psykologi Tony Dunderfelt puhumassa Täysii-seminaarissa

Voiko masennus olla mahdollisuus?

Puheessaan Hidasta elämää -kirjoittaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja Miia Moisio kertoo oman tarinansa lähes 30 vuotta kestäneestä masennuksestaan ja masennuksesta toipumisesta. Miia kertoo miltä masennus tuntuu, mitä se hänen mielestään pohjimmiltaan on. Hän kertoo myös näkemyksensä lääkkeestä, mikä auttaa, kun elämä on pelkkää mustaa toivottomuutta. Miia rohkaisee kääntämään katseen itseen, sinne, missä rakkaus, vapaus ja ilo asustavat. Masennus voi yllättäen olla koko elämän suuntaa muuttava mahdollisuus. Miian TÄYSII 2018 -seminaarin puheen keskeisin sanoma on se, että masennuksesta voi toipua.

MIIA MOISIO

Terapeutti

Täysii-seminaarin perustaja Andy Hopi Tampere-talon lavalla

Se, mikä ei tapa... - kasvun potentiaali trauman jälkeen

Ratkaisukeskeinen valmentaja Ulrika Björkstam puhuu koskettavasti trauman jälkeisen kasvun mahdollistavista tekijöistä sekä siitä, miten kuka tahansa meistä voi tulla tietoisemmaksi omista voimavaroistaan. Kohdattuaan vakavan onnettomuuden, joka mullisti Björkstamin elämän täysin, muodostui elintärkeäksi saada vastaus kahteen kysymykseen: Miten löytää voimia selviytymiseen? Mikä on se elämä, jota haluaa elää? Nyt hän valmentaa asiakkaitaan näiden samojen teemojen puitteissa. TÄYSII 2018 -seminaarin puheessaan Ulrika taatusti herättää tunteitasi ja ajatuksiasi.

ULRIKA BJÖRKSTAM

Valmentaja

Täysii-seminaarin lämminhenkinen yleisö

Kun mä olin ihmisenä raakile

Mitä merkitsevät rakkaus, polte ja intohimo voittamiseen? TÄYSII 2018 -seminaarin puheessaan olympiavoittaja Toni Nieminen puhuu kasvutarinoiden voimasta ja ikigaista. Ikigai on japania ja karkeasti käännettynä tarkoittaa elämisen iloa, syytä olemassaoloon. Kasvutarinassa korostuvat omien pelkojen kohtaaminen ja niiden voittaminen. Elämässä tulee olla suunta ja tavoite, jotka tarkoittavat poisoppimista ja uuden oppimista.

TONI NIEMINEN

Olympiavoittaja

Täysii-tiimi, puhujat sekä mahtava yleisö onnistuneen tapahtuman päätteeksi otetussa yhteiskuvassa

Ole rehellisesti ja anteeksi pyytelemättä oma itsesi

Suvi Bowellan syntyi poikkeuksellisen herkkänä. Lapsesta saakka hän poti ulkopuolisuuden tunnetta ja koki olevansa erilainen kuin muut. Vuosikausien pyrkimys sopeutua maailmanmenoon ja olla samanlainen kuin muut johti totaaliseen väsähtämiseen ja masennukseen parikymppisenä. Siitä meni vielä kymmenen vuotta ja vaati ison menetyksen, että Suvi alkoi tutustua itseensä ja löysi sellaisten asioiden ja ihmisten pariin, joissa hänen herkkyytensä olikin voimavara. Elämään tuli uutta syvyyttä, iloa ja merkityksellisyyden tunnetta. Tänä päivänä Suvi auttaa muita vapautumaan elämää rajoittavista uskomuksista ja tunteista, jotta jokainen meistä voisi löytää omat uniikit lahjansa ja luoda itselleen sellaisen elämän, jossa on iloa ja vapautta.

SUVI BOWELLAN

Elämäntaidon valmentaja

Kirjailija Tommy Hellsten puhumassa Täysii-seminaarissa

Isointa kasvua on hyväksyä tosiasiat

Yli miljoona levyä myynyt ja 6000 keikkaa vetänyt muusikko Olli Lindholm kertoo puheessaan minkälaista kasvua 38. vuoden ura muusikkona ja Yö-yhtyeen keulakuvana on vaatinut häneltä. Kuinka täysillä tekeminen on vienyt loppuun, tarjonnut mahdollisuuden pysähtyä ja analysoida sekä lopulta pystyy uusiutumaan ja rauhoittumaan uuden kasvun äärelle. Ja kuinka isointa kasvua on hyväksyä tosiasiat ja tajuta, minne ei enää kannata mennä ja mistä aika on mennyt ohi. Puheessaan hän kertoo oman innostavan kasvutarinansa, jossa osaa näyttelevät huono koulumenestys, isän kapellimestariveljet ja Ollin syntymälahja: melodiamaailma.

OLLI LINDHOLM

Muusikko

Palautteita Täysii-seminaariin osallistuneilta

”Tämä osui niin kohdalleen kuin olla voi. Kosketti kyyneliin saakka. Jotain meni rikki, jotta voi tulla uudella tavalla ehjäksi. Tykkäsin luennoitsijoista. Tuttu sapluuna, joka toimii. Arvostan aikataulussa pysymistä, napakkuutta. Kivaa uutta, kun Täysii-t-paidoilla varustettuja iloisia, auttavia ihmisiä. Andy - tsemppiä unelman toteuttamisessa!!!”

”Iso Kiitos teille! Kaikki oli erinomaisesti järjestetty! Jatkakaa samaan malliin! Olin ensimmäistä kertaa ja yllätyin positiivisesti, tosi hieno tapahtuma kaikkiaan! Tulen ensi vuonnakin! :)”

”Tykkäsin siitä, että puhujat olivat erilaisia ja jokaisella oli oma kokemuksensa ja näkökulmansa intohimoon. Puhujat oli hyvin mietitty ja järjestys tuki innostumista ja mukaan heittäytymistä. Tykkäsin todella paljon!”

”Seminaari aivan loistava!! Hyvä rytmitys ja kaikki toimi hienosti. Kertaheitolla vakioasiakkaaksi”

”Hyvä kokonaisuus, sopivan pituiset puheet! Kiitos ja kumarrus vielä!”

TÄYSII 2018 -seminaarin puheet:

 • Tommy Hellsten | Ihmisen kasvu ei ole suuremmaksi kasvamista - vaan pienemmäksi
 • Asta Raami | Kasva oman ajattelusi yli älykkään intuition avulla
 • Teemu Syrjälä | Rohkeuden kautta voi kasvaa rakkauteen
 • Mikko Kuitunen | Mitä mokaaminen vaatii - uskallatko sinä olla rehellisen avoin?
 • Mikko Sjögren | Kasva kohtaamaan talouden talvi
 • Mari Ravattinen | Rohkeus asuu sisälläsi - mitä tunteita tulet kohtaamaan kasvun matkalla itseesi
 • Heikki Harju | Kasva haasteidesi läpi - 5 askelta henkilökohtaiseen läpimurtoon!
 • Miia Moisio | Voiko masennus olla mahdollisuus?
 • Ulrika Björkstam | Se, mikä ei tapa... - kasvun potentiaali trauman jälkeen
 • Suvi Bowellan | Ole rehellisesti ja anteeksi pyytelemättä oma itsesi
 • Toni Nieminen | Kun mä olin ihmisenä raakile
 • Olli Lindholm | Isointa kasvua on hyväksyä tosiasiat

TÄYSII 2018 -seminaarin videotallenteet

TÄYSII 2018 -seminaarin teemana oli kasvu ja Tampere-talon lavalla nähtiin 12 koskettavaa puhetta. Nyt pääset katsomaan nämä puheet videotallenteilta.

14 päivän rahat takaisin -takuu

Tuhannet Täysii-seminaareihin osallistuneet ihmiset ovat olleet tyytyväisiä tapahtumaan ja uskon sinunkin olevan tyytyväinen ostopäätökseesi tallenteiden osalta. Haluamme kuitenkin antaa sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun tilaushetkestä, jotta sinulla ei ole mitään riskiä tilauksen suhteen. Jos haluat perua tilauksesi, voit ilmoittaa siitä 14 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin.

Hinta vain 47 euroa - tilaa tallenteet heti!

Voit halutessasi tilata katsottavaksesi myös kaikkien järjestettyjen Täysii-seminaarien tallenteet! Katso lisätiedot tästä.

Inspiroivia katseluhetkiä!

T:Andy ja Täysii-tiimi

P.S. Jos sinulle tulee kysyttävää liittyen Täysii-seminaariin, ota yhteyttä tiimi(at)taysii.fi

© Andy Hopi 2019