Ainoa pysyvä asia elämässä on muutos. Usein se saattaa tuntua pelottavalta. Joskus se tuntuu kipeältä. Muutos on kuitenkin välttämätöntä, jotta sinä voisit kasvaa ja kehittyä.

”Ne jotka näkevät muutoksen mahdollisuutena, menestyvät. Uudet näkökulmat auttavat uskomaan tulevaisuuteen. Vaikeinkin muutos on mahdollisuus. Emme menesty vaikeuksista huolimatta, vaan niiden ansiosta. Kun ymmärrät muutosta paremmin, huomaat että muutos on ystäväsi.”

12 suomalaista eri alan osaajaa antavat sinulle näkökulmia, työkaluja sekä jakavat aitoja ja koskettavia tarinoita.

Katso mistä tapahtumassa on kyse:

Kirjoittaja, Andy Hopi, Täysii-seminaarin perustaja

Hyvä muutoksen keskellä oleva ystäväni,

osaan aavistaa miltä sinusta tuntuu. Maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan aikaisemmin ja muutoksen vuoristoradan kyydissä voi toisinaan huimata ja ottaa vatsanpohjasta. Elämä on täynnä epävarmuutta ja kiihtyvä muutos voi tuntua hallitsemattomalta. Muutos on usein myös luopumista, jotta tilalle voisi tulla jotain parempaa.

Omakin elämäni on ollut myllerryksessä. Olin rakentanut vuosia Centre-hyvinvointikeskusta Tampereelle. Meillä oli Hämeenkadun varrella viikoittaisia tapahtumia ja elävä yhteisö. Kun Täysii-seminaari sai alkunsa vuonna 2012, niin ymmärsin pian, että minun tulisi tehdä vaikea valinta näiden kahden välillä.

Valitsin Täysii-seminaarin kasvattamisen ja luovuin tietoisesti Centre-keskuksen pyörittämisestä. Centre oli minulle kuin oma lapsi ja muutos pelotti. Kun näin TÄYSII 2015 -seminaarissa Tampere-talon täydessä salissa 800 innostunutta kuulijaa, ymmärsin, että riskin ottaminen todella kannatti. Elämä kantoi.

Täysii-seminaarin järjestää Täysii-tiimi

Usein minusta on tuntunut, että haluaisin antaa muutokselle piut paut ja jäädä laakereilleni lepäämään. Mutta aina kun olen uskaltanut totella sisäistä ääntäni, joka on pyytänyt minut tekemään muutoksia elämässäni, elämäni on ottanut ison harppauksen eteenpäin. Aina kun olen uskaltanut ottaa seuraavan askeleen pimeään, elämä on valaissut polun edessäni.

Mukana matkallani on ollut useita oppaita, joille olen ikuisesti kiitollinen. Heiltä saamani uudet näkökulmat ja työkalut ovat toimineet majakkana muutokseni myrskyävällä merellä. Haluan nyt tarjota sinulle mahdollisuuden oppia taitavilta oppailta.

TÄYSII 2016 -seminaari tuo luoksesi 12 muutoksen asiantuntijaa, jotka ovat käyneet läpi elämässään isoja muutoksia. He antavat sinulle työkaluja muutokseen ja sen keskellä kukoistamiseen. Kun tulet Täysii-seminaariin, huomaat, että et ole yksin. Ympärilläsi on satoja muita ihmisiä, joiden kanssa jaat upean päivän. Uusi uljas elämä odottaa sinua. Tule ja ota muutos kanssamme vastaan.

Anna suomalaisten asiantuntijoiden jakaa parhaat vinkkinsä sinulle ja antaa muutoksellesi vauhdikas alkusysäys!

Opit uusia toimintatapoja ja ajatusmalleja

 • Opit päästämään peloista irti, jolloin valtava määrä energiaa vapautuu käyttöösi
 • Opit haastamaan kuvitellut rajasi ja uskomaan, että voit todella muuttaa maailmaa
 • Opit kymmenen askelta, joiden avulla voit valjastaa sankarin matkan henkilökohtaisen kasvusi tueksi
 • Opit valjastamaan muutoksen voimat käyttöösi
 • Opit ottamaan paremmin oman potentiaalisi käyttöösi
 • Opit löytämään oman polkusi kohti parempaa, täydempää ja avoimempaa elämää
 • Opit tavoittamaan kestävästi tasapainoisemman mielen ja inhimillisemmän elämän
 • Opit, että muutos sydämen johdattamana on elämän kauneimpia asioita, vieden runsaan elämän äärelle

Hidasta elämää -sivuston perustaja Sanna Wikström puhumassa Täysii-seminaarissa

Saat käytännönläheisiä työkaluja ja vinkkejä

 • Saat vinkkejä kohdataksesi muutokset, joita et ole suunnitellut
 • Saat rohkaisua kohdata syvimmät pelkosi
 • Saat muistutuksen, ettei koskaan pidä antaa periksi
 • Saat kuulla, miten rankastakin alamäestä voi nousta
 • Saat vankkaa näkemystä inhimillisen ihmisen rajoista ja voimista
 • Saat kannustusta ollaksesi rohkea ja luodaksesi elämästäsi sellainen kuin haluat
 • Saat kuulla, miten lempeys ja myötätunto yhdistyvät lujuuteen
 • Saat vahvistusta asenteeseesi
 • Saat avaimet onnellisempaan elämään

Laulaja-lauluntekijä Anni Mattila esiintymässä Täysii-seminaarissa

Ymmärrät muutoksen voiman ja mahdollisuudet

 • Ymmärrät miksi me suomalaiset olemme ison haasteen edessä
 • Ymmärrät, että katastrofaalinenkin muutos voi olla elämäsi suurin siunaus
 • Ymmärrät miten elämän vuoristoradalla selviää
 • Ymmärrät miten ihmiskunta on hyödyntänyt sankarimyyttiä halki historian
 • Ymmärrät, että muutos voi tehdä näkyväksi sen, mitä et ennen ole huomannut
 • Ymmärrät, että ihmiselämään kuuluu epätäydellisyys ja riittämättömyys
 • Ymmärrät, ettei negatiivisista tunteista ehkä kannatakaan pyrkiä eroon
 • Ymmärrät miten voit muuttaa maailmaa ainutlaatuisuutesi avulla
 • Ymmärrät mitä saat, kun laitat koko sielusi peliin

He antavat muutoksellesi vauhdikkaan alkusysäyksen:

Muutos – ensiaskeleet kohti avoimempaa ja ehjempää minääsi

TÄYSII 2016 -seminaarin puheessaan Antti Railio käy läpi oman elämänsä demonit peilaten ihmisyyttä omien kokemuksiensa kautta. Suuret vastoinkäymiset ovat näyttäneet hänelle kasvattavan voimansa ja opettaneet hänet vihdoin näkemään todellisuuden ihmisenä, eikä ainoastaan loppumattomien virikkeiden täyttämänä valheellisena minänä. Antti kertoo oman kasvutarinansa ja ohjaa omin sanoin sinua löytämään oman polkusi kohti parempaa, täydempää ja avoimempaa elämää, jossa pienet asiat luovat ison kuvan. Puheessaan Antti tarjoaa sinulle avaimet onnellisempaan elämään.

ANTTI RAILIO

Laulaja

Ikinuori Aira Samulin villitsi yleisön Täysii-seminaarissa

Unelmat voivat toteutua jos vain tahto ja rohkeus riittävät

Pitkään haaveena ollut laulajanura oli antanut odottaa, mutta keväällä 2011 Jannika päätti ottaa onnen omiin käsiinsä, kääriä hihat ja alkaa hommiin! Jannika aloitti esikoisalbuminsa teon omakustanteisesti ja lähti omin voimin liikkeelle, keräsi tiimin ympärilleen ja päätti toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta. Seuraavaan elämään -kappale oli monta viikkoa Suomen radioiden soitetuimpia kappaleita. YleX:ltä ”Tee-se-itse-popitar” -lempinimen saanut artisti kertoo TÄYSII 2016 -seminaarin puheessaan, että unelmat voivat toteutua jos vain tahto ja rohkeus riittävät.

JANNIKA B

Laulaja

Ennen Tampere-talon Iso saliin siirtymistä, järjestettiin Täysii-seminaari Sorsapuistosalissa

Asenne ratkaisee. Aina.

Kansan sydämet sulattanut Jethro Rostedt nousi kiistatta Suomen tunnetuimmaksi kiinteistönvälittäjäksi jo vuonna 2009, taisteltuaan verbaalisesti Diili-ohjelman vetäjänä toimineen Hjallis Harkimon kanssa. Itse kisasta jäi käteen kolmas sija. Ja känsät. Diilin jälkeen Jethro on esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa. Näiden lisäksi Jethro tunnetaan liikemiehenä ja yrittäjänä, joka toimii isolla säteellä. Hänen edustamansa kiinteistönvälitystoimisto Aninkainen on yksi Suomen suurimmista yksityisistä asunnonmyyntiketjuista. Toimistoja ympäri Suomea on toistakymmentä. TÄYSII 2016 -seminaarin puheessaan Jethro muistuttaa, että positiivinen asenne ratkaisee. Aina.

JETHRO ROSTEDT

Liikemies

Psykoterapeutti Maaret Kallio puhumassa Täysii-seminaarissa

Lujasti lempeä ja viisaasti vaativa elämä

Haluatko olla parempi ihminen? Saada elämäsi muuttumaan yhä täydellisemmäksi? Tahdotko eroon negatiivisista tunteista ja tavoittaa timanttisen onnellisuuden? Ehkä ei kannattaisikaan, etenkään, jos mielii tavoittavansa kestävästi tasapainoisemman mielen ja inhimillisemmän elämän. Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio johdattaa kuulijan kohti aidon, inhimillisen elämän tuntua, jossa ihmiselämään kuuluvat epätäydellisyys, riittämättömyys ja hankalatkin tunteet saavat jalansijaa. Kallio yhdistää ajattelussaan kolikon kaksi puolta: sekä lempeyden ja myötätunnon itseään kohtaan että lujuuden, joka vaatii viisaasti kurittamatta, mutta luovuttamatta. TÄYSII 2016 -seminaarin puheessaan Kallio ei lupaa nopeaa muutosta, eikä uutta superminuutta, mutta vankkaa näkemystä inhimillisen ihmisen rajoista ja voimista.

MAARET KALLIO

Psykoterapeutti

Radio Iskelmän Satu Kotonen juontamassa Täysii-seminaaria

Sankarin matka – käänteentekevä muutos

Media pursuaa sankaritarinoita. Ryysyistä rikkauteen! Erosta uuteen onneen! Epäonnistujasta maailmanmestariksi! Näihin tarinoihin on helppo suhtautua kyynisesti. Mitä tekemistä niillä on meidän tavallisten suomalaisten elämässä? Inspiroivassa puheessaan kirjailija ja muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen valottaa, miten ihmiskunta on hyödyntänyt sankarimyyttiä halki historian. TÄYSII 2016 -seminaarin puheessaan Maaretta avaa kymmenen askelta, joiden avulla kuka tahansa voi valjastaa sankarin matkan henkilökohtaisen kasvun tueksi. Omassa elämässään Maaretta on joutunut kohtaaman syvimmät pelkonsa – ja rohkaisee meitä muita tekemään saman. Kun pelosta päästää irti, valtava määrä energiaa vapautuu käyttöön. Lopputuloksena on käänteentekevä muutos.

MAARETTA TUKIAINEN

Tietokirjailija

Digivallankumouksen ja Campwiren perustaja Petri Hiissa puhumassa Täysii-seminaarissa

Siunattu muutos

Manuela Bosco on suomalaisitalialainen taiteilija. Näyttelijä, kirjailija, kuvataiteilija, energiahoitaja, entinen huippu-urheilija ja äiti ovat titteleitä, joita hän myös silloin tällöin käyttää. Manuelan elämässä tapahtui ensimmäinen merkittävä muutos hänen ollessaan 21-vuotias. Tuo muutos sysäsi liikkeelle uudenlaisen tavan elää. Muutos, oli se kuinka katastrofaalinen tahansa, voi olla elämän suurin siunaus. TÄYSII 2016 -seminaarin puheessaan Manuela huomauttaa, että muutos voi tehdä näkyväksi sen, mitä et ennen ole huomannut. Manuela toteaakin, että muutos sydämen johdattamana on hänen elämänsä kauneimpia asioita, vieden runsaan elämän äärelle, vapauttavasti.

MANUELA BOSCO

Taiteilija

Perinteisesti Täysii-seminaari on avattu yllätysnumerolla

Muuta maailmaa ainutlaatuisuutesi avulla

Maailman nopea muutos luo mahdollisuuksia niille, jotka opettelevat surffaamaan muutoksen aallonharjalla. Elämme uutta renessanssia ja me suomalaiset olemme ison haasteen edessä. Tarvitsemme rohkeaa uteliaisuutta, nopeaa oppimista ja asioiden yhdistämistä ennakkoluulottomasti. Tarvitsemme renessanssimiehiä ja -naisia. Moniosaajia, jotka haastavat nykyiset mallit ja uudelleenmäärittelevät sen, mikä on mahdollista. Internet on tarjonnut maailman muuttamisen ja vaikuttamisen työkalut ulottuvillemme. Startup-yrittäjä Petri Hiissa on tutkinut vuosien ajan, mitä voimme oppia tieteen ja taiteen yhdistäneiltä renessanssimiehiltä, kuten Leonardo da Vincilta, Steve Jobsilta ja Elon Muskilta. TÄYSII 2016 -seminaarin puheessaan Petri kertoo innostavaan tapaansa, miten sinä voit valjastaa muutoksen voimat käyttöösi ja ottaa oman potentiaalisi paremmin käyttöön. Luvassa on puhe, joka saa sinut haastamaan kuvitellut rajasi ja uskomaan, että voit todella muuttaa maailmaa!

PETRI HIISSA

Verkkovalmennusyrittäjä

Psykologi Tony Dunderfelt puhumassa Täysii-seminaarissa

Luovuus vei autourheilijan jälleen uudelle uralle

Robert Lappalainen on toteuttanut unelman toisensa jälkeen. Hieno ura USA:n kilpa-autosarjan huipputiimissä ja vaativat projektit moottoriurheilussa. Kaikkien aikojen katuratakilpailun Helsinki Thunderin järjestäminen, jossa oli mukana 120 000 katsojaa ja yli 2 000 vapaaehtoista. Tämän jälkeen rohkea uusi ammatti taiteen ja kulttuurin alalla. Elämän vuoristoradalla selviää vain sen avulla, että uskoo omiin kykyihinsä ja antaa sisäisen palon viedä eteenpäin. TÄYSII 2016 -seminaarin puheessaan Robert kannustaa sinua olemaan rohkea ja luomaan elämästäsi sellainen kuin haluat.

ROBERT LAPPALAINEN

Autourheilija

Täysii-seminaarin perustaja Andy Hopi Tampere-talon lavalla

Älä koskaan anna periksi!

Aiemmin intohimoisesti break dancea harrastanut Rudi Rok koki 19-vuotiaana kovan vastaiskun, kun hänellä todettiin vuonna 2005 halvaantumisriski välilevyongelmien takia. Välilevyn pullistumat olivat täyttäneet yli puolet Rudin selkäytimestä, eikä niitä voitu enää leikata. Alkoi vuosien kuntoutus ja taistelu. Magneettikuvien mukaan hänen olisi kuulunut olla pyörätuolissa. Tanssiura loppui kuin seinään. Mies ei kuitenkaan luovuttanut, vaan päätti alkaa harjoittelemaan ääniä ja stand up -komiikkaa – ja tulokset ovat aivan omaa luokkaansa. Rudi Rok on kiertänyt jo vuosia ympäri Suomea oman show’nsa kanssa. Miehen elämässä kohtalo on sopivin väliajoin puuttunut peliin ja muuttanut elämän suuntaa. Rudi on suomalaisella sitkeydellä ja monipuolisella lahjakkuudella varustettu esiintyjä, joka on käynyt pitkän tien päästäkseen siihen, missä nyt on. TÄYSII 2016 -seminaarin puheessaan Rok valaa sinuun uskoa, ettei koskaan pidä antaa periksi.

RUDI ROK

Äänivirtuoosi

Täysii-seminaarin lämminhenkinen yleisö

Koko sielu peliin ja riskillä

Kauppias Sampo Kaulanen pyörittää maailman suurinta K-markettia Ylläksellä. Kaikki näytti hyvältä, mutta sitten kaatuivat finanssimarkkinat, jota seurasi alamäki ja lääkekierre. Se oli kaikista rankin ja tummin aika, josta Sampo ei edes muista oikein mitään. Sampo käytti unilääkkeitä, psykoosilääkkeitä ja rauhoittavia, kaikkea mitä apteekista sai. Sitten Sampo laittoi koko sielun peliin. TÄYSII 2016 -seminaarin puheessaan hän kertoo, miten kaikki tapahtui? Sampo valottaa, miten kouluja käymätön kaveri, jolla on keskittymisvaikeuksia onnistui luomaan ilmiön. Miten hän onnistui keräämään Jounin Kaupan Facebook-sivustolle yli puoli miljoonaa fania! Sampon tarina on kertomus todellisesta sinnikkyydestä ja taistelusta todennäköisyyksiä vastaan.

SAMPO KAULANEN

Kauppias

Täysii-tiimi, puhujat sekä mahtava yleisö onnistuneen tapahtuman päätteeksi otetussa yhteiskuvassa

Entä jos ei vaan pysty kykenemään?

Muutos voi tulla moneen hetkeen. Joskus muutoksen tarve on ilmeinen, mutta emme suostu siihen prosessiin. Joskus kroppa vain antaa periksi ja ilmoittaa, että nyt on aika tehdä asialle jotain. Sampsa Simpanen on stand up -koomikko ja kertoo TÄYSII 2016 -seminaarin puheessaan koomikon tyyliinsä oman tarinansa muutoksesta ja siihen ajaneista syistä. Saako mies masennukseen? Miltä se tuntuu kun mies itkee omaa väsymystään? Nyt Sampsa elää unelmaansa ja kiertää ympäri maata koomikkona, mutta aina asia ei ole ollut näin. Jossain vaiheessa Sampsa nimittäin ymmärsi, että masennuksella ja alkoholismilla on jotain yhteistä…

SAMPSA SIMPANEN

Koomikkopappi

Kirjailija Tommy Hellsten puhumassa Täysii-seminaarissa

Kuinka kohdata muutokset, joita ei ole suunnitellut?

Suomen suosituimman henkisen hyvinvoinnin kanavan, Hidasta elämää -sivuston, perustaja Sanna Wikström käy TÄYSII 2016 -seminaarin puheessaan läpi kontrollin vaikutusta kokemukseen elämästä: Miten suunnittelemattomia muutoksia voi oppia kohtaamaan? Hidasta elämää sai alkunsa Facebookista vuonna 2007. Tällä hetkellä Facebook-sivusta on tykännyt 193 000 oman elämänrytmin etsijää, Instagramissa on 193 000 fiilistelijää ja sivustolla vierailee keskimäärin 150 000 eri lukijaa viikossa. Hidasta elämää -sivusto on omalta osaltaan mahdollistamassa sitä, että kokonaisvaltainen – ja etenkin henkinen – hyvinvointi lisääntyy Suomessa.

SANNA WIKSTRÖM

Hidasta elämää -sivuston perustaja

Palautteita TÄYSII 2016 -seminaariin osallistuneilta

”Rakastin koko seminaaria! En edes tiennyt tai osannut kuvitella, mihin olen tulossa ja miten valtava tuo vaikutus kertakaikkiaan oli ja on edelleen. Hämmästyttävää. Nyt todella ymmärrän mistä tulee tuo TÄYSIIIIII!!!!! Siellä todella paineltiin kaikkia tunnenappeja, ratsastettiin tunneaalloilla. Jos jotain kehittämistä olisi, sen voisi järjestää ainakin 2x vuodessa. En malta odottaa ensi vuoteen…tämmöistä buustia tarvitaan!!! Kiitos isosti

”Tämä oli todellinen nappisuoritus sinulta Andy. Tykkäsin jokaisesta puhujasta. Olivat riittävän erilaisia ja kaikilla omanlaista puhuttavaa. Järjestelyt toimivat loistavasti. Mukavaa että sinäkin käväisit lavalla. Olen nyt vähän tylsä, mutta olin niin tyytyväinen seminaariin, etten keksi mitään kehitettävää. Toivottavasti ensi vuonna sali on aivan täynnä! Lämmin kiitos! Onneksi jaksat ja haluat näitä järjestää.”

”Olen tosi onnellinen siitä että osallistuin. Lähdin avoimin mielin matkaan ja päivä todella ylitti odotukset. Positiivista oli esiintyjien monipuolisuus ja erilaisuus. Heitä ei oltu pistetty “tiukkaan kaavaan”, vaan näkyivät kuulijoille omina, osin rosoisina itsenään. Elämänmakuisia tarinoita! Musiikki oli ihana & tunteisiin vetoava bonus päivässä!”

”Käytännön hommat hyvin hoidettu. Hyvin organisoitu. Heti vastassa reipas mukava nainen, joka kertoi mihin mennä. Jotenkin kaikki sujui mahtavasti. Näyttämö minimalistinen, sopiva tilanteeseen. Kuva seinällä OK. Puhujat erilaisia, vaihteleva tunnelma, ei päässy pitkästymään. HYVÄÄ JATKOA TYÖLLE ! ! ! !”

”Tykkäsin tapahtumasta, hyvin järjestetty ja erityiskiitos siitä, että puhujat olivat hyvin erilaisista taustoista, osa ammattipuhujia ja osa puhui niin vilpittömästi sydämestään. Tämä oli ensikosketukseni tällaisiin tapahtumiin, eikä taatusti jää viimeiseksi!”

”Loistavaa oli etukäteisviestintä, hieno tila, seminaarin pituus, sopiva puhujamäärä, kaksi taukoa. Ja olin todella yllättynyt, että porukka onnistui ruokailemaan annetussa ajassa. Seminaarin järjestelyt olivat siis huippuluokkaa. Hienoa Andy!!!”

”Tykkäsin ideasta! Huikeeta että tämmöisiä järjestetään. Jokaiselta pohdin/ nappasin kuitenkin jonkun vinkin/ evään matkaani, sillä jokaiselta voi oppia tai muistuttaa itselleen jotakin!”

”Osallistuin ensimmäistä kertaa seminaariin. Itkin ilon ja surun kyyneliä päivän aikana. Sain muutamia oivalluksia ja uskon, että saan niitä vielä lisää kun katson puheet uudelleen.”

”Erityiskiitos vielä erinomaisille järjestelyille – oli kiva osallistua, kun tiesi, että homma toimii infomeileistä, mobiililipuista jne. lähtien hyvin. Kiitos!”

”Parasta oli kuulla kuinka omat idolit ja julkisuuden henkilöt on ihan tavallisia ihmisiä! Loistavaa heittäytymistä! Toimii! Sain asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ja uusia ystäviä!”

”Tämä oli toinen kertani Täysii-seminaarissa, ja pidän tapahtuman aiheista, elämänläheisyydestä ja erittäin inspiroivasta hengestä.”

”Järjestelyt vaikuttivat todella saumattomilta ja ohjelma jäsentyi hienosti. Viihdyin todella.”

”Tapahtuma oli todella hienosti rakennettu ja ruoka lounaalla aivan ihanaa. Kiitos!”

”Tykkäsin puheenvuoroista kovasti, esiintyjät olivat aitoja ja koskettavia.”

TÄYSII 2016 -seminaarin puheet:

 • Antti Railio | Muutos – ensiaskeleet kohti avoimempaa ja ehjempää minääsi
 • Jannika B | Unelmat voivat toteutua jos vain tahto ja rohkeus riittävät
 • Jethro Rostedt | Asenne ratkaisee. Aina.
 • Maaret Kallio | Lujasti lempeä ja viisaasti vaativa elämä
 • Maaretta Tukiainen | Sankarin matka – käänteentekevä muutos
 • Manuela Bosco | Siunattu muutos
 • Petri Hiissa | Muuta maailmaa ainutlaatuisuutesi avulla
 • Robert Lappalainen | Luovuus vei autourheilijan jälleen uudelle uralle
 • Rudi Rok | Älä koskaan anna periksi!
 • Sampo Kaulanen | Koko sielu peliin ja riskillä
 • Sampsa Simpanen | Entä jos ei vaan pysty kykenemään?
 • Sanna Wikström | Kuinka kohdata muutokset, joita ei ole suunnitellut?

TÄYSII 2016 -seminaarin videotallenteet

TÄYSII 2016 -seminaarin teemana oli muutos ja Tampere-talon lavalla nähtiin 12 koskettavaa puhetta. Nyt pääset katsomaan nämä puheet videotallenteilta.

14 päivän rahat takaisin -takuu

Tuhannet Täysii-seminaareihin osallistuneet ihmiset ovat olleet tyytyväisiä tapahtumaan ja uskon sinunkin olevan tyytyväinen ostopäätökseesi tallenteiden osalta. Haluamme kuitenkin antaa sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun tilaushetkestä, jotta sinulla ei ole mitään riskiä tilauksen suhteen. Jos haluat perua tilauksesi, voit ilmoittaa siitä 14 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin.

Hinta vain 47 euroa - tilaa tallenteet heti!

Voit halutessasi tilata katsottavaksesi myös kaikkien järjestettyjen Täysii-seminaarien tallenteet! Katso lisätiedot tästä.

Inspiroivia katseluhetkiä!

T:Andy ja Täysii-tiimi

P.S. Jos sinulle tulee kysyttävää liittyen Täysii-seminaariin, ota yhteyttä tiimi(at)taysii.fi

© Andy Hopi 2019