Ole oma itsesi - rohkeasti vaan! Siinäpä toimivan kuuloinen, houkutteleva, hyödyllinen ja paljon käytetty neuvo, mutta… miksen kykene siihen?

”Mieli on joskus pelkuri, mutta sydämesi on rohkea. Saat konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit muuttaa ajatusmallisi ja sisäisen puheesi!”

11 suomalaista eri alan osaajaa antavat sinulle näkökulmia, työkaluja sekä jakavat aitoja ja koskettavia tarinoita.

Katso mistä tapahtumassa on kyse:

Kirjoittaja, Andy Hopi, Täysii-seminaarin perustaja

Hyvä ystäväni,

osaan aavistaa miltä sinusta tuntuu arjen kiireen keskellä.

Joskus kiireisessä ja hektisessä elämässä saattaa olla haastavaa pysähtyä miettimään syvemmin omaa elämää.

Sinä ansaitset aikaa itsellesi, ajatuksillesi ja tunteillesi.

Ja tämän sinulle haluamme järjestää.

Täysii-seminaari on vuodesta toiseen onnistunut herättämään osallistujissa suuria tunteita ja monilla silmät ovat kostuneet sekä ilosta, että liikutuksesta.

Saat inspiraatiota erilaisilta puhujilta heidän henkilökohtaisten ja elämänmakuisten tarinoidensa kautta. Tässä tapahtumassa huomaat, että suurinkin menestyjä on kuin jokainen meistä. Puhujat ovat ennen kaikkea ihmisiä, jotka näyttäytyvät kuulijoille omana, osin rosoisena itsenään.

Täysii-seminaari on koko kansan tapahtuma, jota ei olisi olemassa ilman suomalaista yleisöä. Olemme saaneet vuosien varrella osallistujilta kullanarvoisia neuvoja tuleviin vuosiin ja hurjan positiivista palautetta, minkä voimalla seminaari on noussut niinkin isoihin puitteisiin kuin Tampere-talon Isoon saliin.

Täysii-seminaarin järjestää Täysii-tiimi

Nyt ehkä pohdit, mistä tämä Täysii-seminaari oikein on saanut nimensä. Olen aina kuulunut musiikki- ja viihdealan moniottelija Elastisen musiikin faneihin. Hän julkaisi kymmenisen vuotta sitten kappaleen Täysii, jonka energisyydestä ja asenteesta olen saanut voimaa. Olen näppäillyt tunteja tietokoneen näppäimistöä kuunnellen tuota kappaletta, saaden siitä hurjasti virtaa.

Kun mietin koko kansalle suunnatun tapahtuman järjestämistä, tajusin, että sana täysii kuvaa hyvin energiaa, jota ihmiset haluavat tapahtumasta saada. Tapahtuma on tehty suomalaisille suomalaisella sisulla, ja se kannustaa ihmisiä täysipainoiseen, täyteen elämään.

Täysii-seminaari tarjoaa 12 erilaista näkökulmaa tämän vuoden teemaan liittyen. On ollut mukava lukea puhujien saamia palautteita. Vuosi toisensa jälkeen huomaamme, kuinka eri osallistujat pitävät eri puhujista. Tähän olemme pyrkineetkin, että voimme tarjota jokaiselle jotakin, erityisesti juuri sinulle.

Opit uusia toimintatapoja ja ajatusmalleja

 • Opit, miten sydäntä kutsuvat muutokset ja oman tuntuinen elämä syntyvät turvasta pelätä ja luvasta olla epävarma
 • Opit löytämään voimaa pysähtyä ja määrittää itsellesi ne merkitykselliset asiat, minkä puolesta haluat toimia
 • Opit johtamaan itseäsi kohti sitä merkityksellistä elämää, missä voit toteuttaa itseäsi motivoituneesti
 • Opit tunnistamaan ja hyödyntämään vahvuutesi työssä, arjessa ja ihmissuhteissa
 • Opit miten rehellisyyttä ja suorapuheisuutta arvostavan parisuhteen vaikutukset tulevat näkymään kaikilla elämäsi osa-alueilla
 • Opit olemaan valppaana, jolloin sisäinen ristiriita ei kampita unelmiesi toteutumista
 • Opit löytämään rohkeutta terveiden rajojen asettamiseen
 • Opit luottamaan siihen, mistä sinulla on aavistus sisäisesti ja mitä et näe vielä ulkoisesti
 • Opit toteuttamaan rohkeasti näkyäsi ja ottamaan ensimmäisen askeleen ennen kuin olet valmis

Hidasta elämää -sivuston perustaja Sanna Wikström puhumassa Täysii-seminaarissa

Saat käytännönläheisiä työkaluja ja vinkkejä

 • Saat rohkeutta pysähtyä omien tunteiden ja keskeneräisyyden äärelle, jolloin sinun on helpompi rakentaa omat rajasi
 • Saat rohkaisua ja konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit muuttaa ajatusmallisi ja sisäisen puheesi
 • Saat konkreettisia välineitä ja käytännönläheisiä vinkkejä siihen, miten kehität itsellesi rohkeuslihasta
 • Saat kuulla miten erilaiset persoonallisuustyyppimme rajoittavat rohkeuttamme
 • Saat testattuja ja toimivia työkaluja tasapainoiseen perhe-arkeen
 • Saat keinoja löytää rohkeus ja aitous sisältäsi
 • Saat rohkeutta toimia itsellesi merkityksellisellä tavalla
 • Saat kuulla miten rohkeus hypätä tuntemattomaan voi maksaa saman tien takaisin

Laulaja-lauluntekijä Anni Mattila esiintymässä Täysii-seminaarissa

Ymmärrät rohkeuden voiman ja mahdollisuudet

 • Ymmärrät, että rohkeus ei ole sitä ettei pelota, vaan sitä että oppii tukemaan itseään kaikissa tunteissaan
 • Ymmärrät miten suurta rohkeutta on pysähtyä kuuntelemaan itseään päivittäin
 • Ymmärrät, että oman itsen piilottaminen on varhain opittu elintärkeä selviytymistaito
 • Ymmärrät, että todellinen rohkeus nousee aitoudesta ja se pohjautuu lempeään hyväksyntään ja rakkauteen
 • Ymmärrät, että sydän on rohkea ja mieli on pelkuri
 • Ymmärrät, mitä tapahtuu kun sitoutuu rohkeasti sekä itseensä että parisuhteeseensa
 • Ymmärrät miten arvot muodostavat kantavan voiman ja antavat sinulle rohkeutta toimia itsellesi merkityksellisten asioiden puolesta
 • Ymmärrät, että arvot antavat voimaa tarttua mahdollisuuksiin, joita meille tarjoutuu ja toisaalta myös jättää asioita väliin
 • Ymmärrät, että vaikka toiminnan hetkellä pelottaisi kuinka paljon, velvollisuus toimia on suurempi voima kuin rohkeus

Anna heidän rohkaista sinua:

Kaikki peliin - muutto Kanadaan koko perheen voimin

Olympiapikaluistelija Mika Poutala oli päässyt palkintopallille maailmancupissa aika ajoin jo vuodesta 2007. Kuitenkin 2010 vuoden olympialaisten jälkeen, ylirasitustilan seurauksena, tuli pitkä ja haastava jakso ilman menestystä. TÄYSII 2019 -seminaarin puheessaan Mika Poutala kertoo, kuinka hän päätti urheilijaksi vanhalla iällä 31-vuotiaana laittaa kerran vielä kaiken peliin ja raahasi perheensä Kanadaan vuonna 2015. Rohkeus hypätä tuntemattomaan maksoi saman tien takaisin. Seuraavan kolmen vuoden aikana Mika teki useita uusia Suomen ennätyksiä ja antoi vielä kerran mahdollisuuden unelmalleen, olympiakullan voittamiselle.

MIKA POUTALA

Olympiapikaluistelija

Ikinuori Aira Samulin villitsi yleisön Täysii-seminaarissa

Rohkeus on pelon rakastamista

Mitä jos ei tarvitsekaan olla valmis? Tai edes rohkea? Entä jos sydäntä kutsuvat muutokset ja oman tuntuinen elämä syntyvät turvasta pelätä ja luvasta olla epävarma? Kun oppii itselleen lempeäksi, ei pelkoa tarvitse vastustaa. Silloin vapautuu kulkemaan sinne minne mokkasiinit vievät. Anna Taipale on kirjailija ja valmentaja ja häneltä on julkaistu Sydänjuttu-kirja sekä -tehtäväkirja. Annan oma polku on johdattanut syvästi omien sydänjuttujen äärelle pelkojen kanssa ystävystymällä. TÄYSII 2019 -seminaarin puheessaan Anna Taipale kertoo, että rohkeus ei ole sitä ettei pelota, vaan sitä että oppii tukemaan itseään kaikissa tunteissaan.

ANNA TAIPALE

Kirjailija

Ennen Tampere-talon Iso saliin siirtymistä, järjestettiin Täysii-seminaari Sorsapuistosalissa

Opettele rohkeaksi - mistä rohkea päätöksenteko koostuu?

Harri Gustafsbergin kokemuksellinen tausta on kivenkova. Harri työskenteli Poliisin valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Hän lopetti erikoisyksikössä elokuussa 2014. Kun hän ei löytänyt tarpeeksi uskottavaa valmentajaa, joka todella ymmärtää miten kehitetään kykyä toimia paineen alla, eikä menetelmää miten henkistä suorituskykyä vahvistetaan, päätti hän perehtyä aiheeseen itse. Filosofian tohtori Gustafsbergin käyttämä ja kehittämä valmennusmenetelmä kiinnostaa laajasti. Se on kokemuksellisesti happotestattu, tieteellisesti tutkittu ja vahvistettu menetelmä. Häneltä on ilmestynyt kolme mielen valmentamiseen ja taitoihin keskittyvää teosta. TÄYSII 2019 -seminaarin puheessaan Harri Gustafsberg kertoo kokemuksistaan ja oivalluksistaan matkansa varrelta.

HARRI GUSTAFSBERG

Filosofian tohtori

Psykoterapeutti Maaret Kallio puhumassa Täysii-seminaarissa

Parisuhteeseen sitoutuminen on todellista rohkeutta

Avioeronsa jälkeen kirjailija Tara Lange oli sitä mieltä, ettei enää ikinä alkaisi parisuhteeseen. Kohtalo päätti toisin ja Taran oli opeteltava uudet pelisäännöt, sillä uusperheen viiden erolapsen silmät tarkkailivat hänen jokaista reaktiotaan. TÄYSII 2019 -seminaarin puheessaan Lange kertoo, miten entinen marttyyri, syyttäjä ja luovuttaja oppi ottamaan vastuuta omista tunteistaan ja mitä tapahtui, kun hän vihdoin sitoutui rohkeasti sekä itseensä että parisuhteeseensa. Rohkeuden ja sitkeyden oppiminen alkaa kotoa ja sieltä löytyvät myös parhaat opettajasi. Saat testattuja ja toimivia työkaluja tasapainoiseen perhe-arkeen.

TARA LANGE

Kirjailija

Radio Iskelmän Satu Kotonen juontamassa Täysii-seminaaria

Mistä rohkeutta terveiden rajojen asettamiseen?

Ole oma itsesi - rohkeasti vaan! Siinäpä toimivan kuuloinen, houkutteleva, hyödyllinen ja paljon käytetty neuvo, mutta… miksen kykene siihen? Ei mistään muusta syystä kuin siksi, että omana itsenä oleminen on pelottavaa. TÄYSII 2019 -seminaarin puheessaan Koponen kertoo, että oman itsen piilottaminen on varhain opittu elintärkeä selviytymistaito. Siitä luopuminen edellyttää hakeutumista turvallisiin vuorovaikutustilanteisiin, joissa voin tulla kohdatuksi ja kunnioitetuksi omana itsenäni. Kun saan näitä kokemuksia riittävästi, kykyni kunnioittaa toisia ja tulla kunnioitetuiksi vahvistuu jopa huomaamattani. Tajuan tämän vasta, kun alan kuulla yhä useammin: ”Oletpa sinä rohkea!” Vihakouluttaja ja -valmentaja Jari Koposen viesti on, että viha on tärkeä perustunne. Suurelle yleisölle ovat tulleet tutuiksi hänen luotsaamat vihatyökurssit, joissa luodaan rakentavaa suhdetta vihan tunteeseen. Koponen on pitänyt luentoja, koulutuksia, kursseja ja henkilökohtaista ohjausta vihan tunteen merkityksestä ja kohtaamisesta vuodesta 1994 alkaen. Hän on ammattitaustaltaan työnohjaaja ja yhteisöpedagogi.

JARI KOPONEN

Vihakouluttaja

Digivallankumouksen ja Campwiren perustaja Petri Hiissa puhumassa Täysii-seminaarissa

Onko sinulla rohkeutta olla onnellinen?

Annatko itsellesi luvan olla onnellinen? Vai rajoitatko onnellisuuttasi, koska pelkäät sen katoavan? Varoitteleehan jo sanalaskukin, että joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa. Meissä jokaisessa on kuitenkin myös rohkeutta, jota ei tarvitse etsiä, tehdä tai voimistaa. Meidän tarvitsee vain purkaa sen tieltä egomme vaatimukset, uskomukset ja pelot. Todellinen rohkeus - ja onnellisuus - nousee aitoudesta ja itsensä tuntemisesta. Se pohjautuu lempeään hyväksyntään ja armollisuuteen itseään kohtaan. TÄYSII 2019 -seminaarin puheessaan onnellisuusvalmentaja, enneagrammiohjaaja ja Onni asuu jo sinussa -kirjan kirjoittaja Auli Malimaa avaa, miten erilaiset persoonallisuustyyppimme rajoittavat rohkeuttamme ja miten löydämme onnellisuuden sisältämme.

AULI MALIMAA

Onnellisuusvalmentaja

Perinteisesti Täysii-seminaari on avattu yllätysnumerolla

Merkityksellisyys on rohkeutta

Kaikki eivät välttämättä koe olevansa niin onnekkaita, että olisivat päässeet toteuttamaan työssään itselleen merkityksellisiä asioita. Koetko sinä niin? Vaikka merkityksellisyydestä puhutaan paljon, se ei vielä avarra asiaa, sillä merkitys itsessään ei ole mikään arvo. Merkityksellisyys elämään ja tekemiseen löytyy, kun ensin pysähdymme ja mietimme, kuka minä olen ja mitä minä haluan - ja miten toimin? Käytänkö aikaani niiden asioiden edistämiseen, jotka koen itselleni tärkeiksi? Arvostrategi Jaana Villanen syttyy kerta toisensa jälkeen siitä, kun hän saa avartaa mission, vision ja arvojen aarrearkkua, joista syntyy hänen mukaansa kantavin ja vahvin rohkeus, joka auttaa meitä kestämään vastoinkäymisiäkin. Jaana antaa TÄYSII 2019 - seminaarin puheessaan käytännönläheisiä vinkkejä siihen, miten kehittää itselleen rohkeuslihasta, jonka avulla löydämme voimaa pysähtyä, määrittää itsellemme ne merkitykselliset asiat, minkä puolesta toimia.

JAANA VILLANEN

Arvostrategi

Psykologi Tony Dunderfelt puhumassa Täysii-seminaarissa

Toteuta rohkeasti näkyäsi - ota ensimmäinen askel ennen kuin olet valmis

Sydän on rohkea ja mieli on pelkuri. Kun sydämesi haluaisi jo edetä ja mielesi haluaa edelleen varmistella, syntyy sisäinen ristiriita, joka voi kampittaa unelmiesi toteutumisen jos et ole valppaana. Kun opit luottamaan siihen, mistä sinulla on aavistus sisäisesti ja mitä et näe vielä ulkoisesti, voit ottaa rohkeita askelia ja huomata samalla huikean polun avautuvan edessäsi. TÄYSII 2019 -seminaarin puheessaan Petri Hiissa kertoo miten voit valloittaa mielesi rakentamat vuoret, vaikka niiden majesteettinen suuruus pitelisi sinua aloittamasta matkaa kohti visiotasi. Saat rohkaisua ja konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit muuttaa ajatusmallisi ja sisäisen puheesi sellaisiksi, että pian saat aikaan niitä asioita, joita todella haluat toteuttaa. Petri Hiissa on ollut vuodesta 2009 asti intohimoinen startup-yrittäjä ja hän on perustanut tiiminsä kanssa muun muassa Campwire-digituotealustan ja Digivallankumous-sivuston. Työssään hän auttaa asiantuntijoita surffaamaan muutoksen aallonharjalla ja luomaan menestyviä uuden ajan verkkobisneksiä. Petri Hiissalta on myös julkaistu Täydellinen kirja, joka käsittelee päästämistä irti täydellisyyden tavoittelusta.

PETRI HIISSA

Verkkovalmennusyrittäjä

Täysii-seminaarin perustaja Andy Hopi Tampere-talon lavalla

Vapaudu uskomusten kahleista – rohkeasti kohti omaa voimaa

Vaatii rohkeutta pysähtyä suorittamisen tilasta olemisen tilaan. Pysähtyä omien tunteiden ja keskeneräisyyden äärelle sekä kuunnella omaa sydämen ääntä herkemmin. Mantra "enemmän, kovempaa ja paremmin" hallitsee helposti elämää ja suorittamisen tilasta on voinut tulla suojamuuri. Myös uskomukset ja mielen kahleet voivat huomaamatta estää meitä näkemästä omaa ainutlaatuista voimaamme. Jaana on NLP-kouluttaja, valmentaja ja kirjailija, jonka oma elämä pakotti pysähtymään reilut 10 vuotta sitten. Pysähtymisen myötä Jaanan intohimoksi on noussut itsetuntemus, mielen voima ja sydämen taidot. Hänen visionsa on, että jokainen löytäisi mielen ja sydämen yhteyden. Jaanalta ilmestyi marraskuussa 2019 toinen tietokirja, nimeltään Rohkeiden aikuisten kirja - vapaudu uskomusten kahleista. TÄYSII 2019 -seminaarin puheessaan Jaana antaa sinulle kokemuksia ja vinkkejä, miten voit purkaa uskomustesi kahleita ja löytää lisää omaa sisäistä voimaasi.

JAANA HAUTALA

Mentaalivalmentaja

Täysii-seminaarin lämminhenkinen yleisö

Rohkeasti sinä - vahvuudet esiin omannäköisen työelämän luomisessa

Kun tunnistat ja hyödynnät vahvuutesi, elämänilo virtaa vapaasti, uupumus pysyy kaukana ja luot oman näköisen elämän. Riikka sai yli 10 vuotta sitten karvaasti kokea, miltä elämä tuntuu, kun se ei ole vahvuuksien ja intohimojen vaan järkevyyden varaan rakennettu. Vuoden sapattivapaalla tehdyn maailmanympärimatkansa aikana hän oivalsi oman elämäntehtävänsä ja perusti Montevista-valmennusyrityksen. TÄYSII 2019 -seminaarin puheessaan Riikka herättelee käytännönläheisesti oivaltamaan, miten vahvistat rohkeuttasi luoda omannäköinen elämä, juuri nyt. Riikalta ilmestyi vuonna 2019 oman uran voimakirja: Omaa tehtävää etsimässä - Löydä vahvuutesi ja intohimosi.

RIIKKA PAJUNEN

Uravalmentaja

Kirjailija Tommy Hellsten puhumassa Täysii-seminaarissa

Rohkeus on velvollisuus

Vaikka Tuukka Temonen ei pidä itseään rohkeana, uskaltaa hän haastaa vakiintuneita toimintatapojaan. Temonen uskaltaa ottaa isoja riskejä, tarttuen tilanteisiin intuitiolla. Hänen elämänsä iso käännekohta oli turvatun muusikon uran vaihtaminen itse tekemiseen visuaalisella alalla. Temoselle rohkeus tarkoittaa velvollisuutta toimia silloin kun pitää toimia. Vaikka toiminnan hetkellä pelottaisi kuinka paljon, on velvollisuus toimia suurempi voima kuin rohkeus. Tuukka Temonen tuli tunnetuksi Apulanta-yhtyeestä, jonka jälkeen hän on luonut uraa ohjaamalla mm. musiikkivideoita, dokumentteja ja elokuvia. Temonen on ohjannut myös Apulannan tarinasta kertovan Teit meistä kauniin -elokuvan, joka kertoo ennen kaikkea siitä, että pitää aina sanoa KYLLÄ ennemmin kuin EI. Joka kerta kun sanoo KYLLÄ, altistaa itsensä sille mahdollisuudelle, että jotain hyvää saattaa tapahtua.

TUUKKA TEMONEN

Ohjaaja

Palautteita TÄYSII 2019 -seminaariin osallistuneilta

”Loistavat järjestelyt ja etukäteisinfot. Runsaasti työntekijöitä paikalla ja sopivat tauot. Ehti hiukan vaihtaa kuulumisia tuttujen kanssa. Muuta viihdykettä ei välttämättä tarvitse, riittää kun on hyvät/mielenkiintoiset puhujat. Musiikki keskellä oli kyllä ihan kiva!”

”Olin eka kerran. Kaiken kaikkiaan vallitsi jonkinlainen yhteenkuuluvuuden tunne, saman asian äärellä. Myyntipöydät mukava ilmestys, ei huuhaata. Asiat ja jonot sulavasti sujuteltu. Oranssitiimi hoiti asiansa ystävällisesti ja tehokkaasti.”

”Nauratti ja parissa kohtaa tuli kyynelkin silmään. Ostin liput jo ensi vuoden tilaisuuteen ja kerroin tästä jopa samana iltana pikkujouluissa ystävilleni. Kiitos! Tälle oli selkeä paikkansa minun elämäni päivissä ja siinä lauantaissa <3”

”Hieno seminaari. Oli hienoa tulla seminaariin kun oli paljon iloisia, ystävällisesti hymyileviä Täysii-tiimiläisiä, koki olevansa tervetullut ja heti oli apua, jos sitä tarvi. Sisäänkirjautuminen oli vaivatonta.”

”Tämä oli toinen kertani seminaarissa ja täytti kyllä jälleen odotukset. Ensi vuotta odotellessa :) Puhujakattaus oli todella onnistunut ja teema oli juuri sitä, mitä tähän hetkeen tarvitsin.”

”Tykkäsin siitä, että puhujakattaus oli monipuolinen ja jokainen lähestyi aihetta omasta ainutlaatuisesta näkökulmastaan. Teema oli ajankohtainen ja monia koskettava.”

”Kuten aina, roppakaupalla inspiraatiota. Ihania tarinoita, motivaatiota ja rohkaisua, että kuka tahansa voi muuttaa oman elämänsä siihen suuntaan kuin itse haluaa.”

Aivan huikea päivä! Eka, mutta takuulla ei ole viimeinen kerta. Luentokokonaisuudet olivat sopivan pituisia ja sopivassa järjestyksessä.”

Oikein hyvin järjestetty tapahtuma!! Tänä vuonna oli mahtavat puhujat! Joka vuosi ollutkin osa todella mielenkiintoisia.”

”Täysii-seminaarilla on aito halu parantaa kokemusta, joka kerta jotakin on parannettu, kiitos siitä koko tiimille!”

”Mukava ja hyödyllinen seminaari, josta parhaimmillaan sai irti paljon sellaista, mihin voi omaa elämäänsä peilata.”

”Olin ensimmäistä kertaa mukana niin ei oikein osaa toivoa mitään, kokemus oli erittäin positiivinen.”

”Tampere-talo sopi seminaaripaikaksi erinomaisesti sekä sijaintinsa että fasiliteettiensa ansiosta.”

”Esitykset sopivan mittaisia. Paikka hyvä. Hyvä kokonaisuus sopivalla hinnalla. Hyvä konsepti.”

”Järjestelyt toimivat vuosi vuodelta paremmin ja paremmin! Kokonaisuus on erinomainen!”

”Yllättävän vähällä jonottelulla selvisi, ottaen huomioon osallistujamäärän. Kiitos! :)”

”Tekniikka toimi hienosti ja ennen kaikkea, puheiden sisältö oli kohdallaan. Kiitos!”

”Paras Täysii, minkä olen nähnyt! Tämä taisi olla kuudes kerta kun mukana :)”

”Kiitos teidän Täysii-tiimille järjestelyistä ja hienosta tapahtumasta!”

”Järjestelyt onnistuivat loistavasti ja oli paljon erilaisia esiintyjiä.”

”Kiitos 2019 vuoden seminaarista! Hyvä kattaus esiintyjistä!”

”Järjestelyt toimivat loistavasti alusta loppuun.”

”Tosi hyvä konsepti!”

TÄYSII 2019 -seminaarin puheet:

 • Mika Poutala | Kaikki peliin - muutto Kanadaan koko perheen voimin
 • Anna Taipale | Rohkeus on pelon rakastamista
 • Harri Gustafsberg | Opettele rohkeaksi - mistä rohkea päätöksenteko koostuu?
 • Tara Lange | Parisuhteeseen sitoutuminen on todellista rohkeutta
 • Jari Koponen | Mistä rohkeutta terveiden rajojen asettamiseen?
 • Auli Malimaa | Onko sinulla rohkeutta olla onnellinen?
 • Jaana Villanen | Merkityksellisyys on rohkeutta
 • Petri Hiissa | Toteuta rohkeasti näkyäsi - ota ensimmäinen askel ennen kuin olet valmis
 • Jaana Hautala | Vapaudu uskomusten kahleista – rohkeasti kohti omaa voimaa
 • Riikka Pajunen | Rohkeasti sinä - vahvuudet esiin omannäköisen työelämän luomisessa
 • Tuukka Temonen | Rohkeus on velvollisuus

TÄYSII 2019 -seminaarin videotallenteet

TÄYSII 2019 -seminaarin teemana oli rohkeus ja Tampere-talon lavalla nähtiin 11 koskettavaa puhetta. Nyt pääset katsomaan nämä puheet videotallenteilta.

14 päivän rahat takaisin -takuu

Tuhannet Täysii-seminaareihin osallistuneet ihmiset ovat olleet tyytyväisiä tapahtumaan ja uskon sinunkin olevan tyytyväinen ostopäätökseesi tallenteiden osalta. Haluamme kuitenkin antaa sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun tilaushetkestä, jotta sinulla ei ole mitään riskiä tilauksen suhteen. Jos haluat perua tilauksesi, voit ilmoittaa siitä 14 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin.

Hinta vain 47 euroa - tilaa tallenteet heti!

Voit halutessasi tilata katsottavaksesi myös kaikkien järjestettyjen Täysii-seminaarien tallenteet! Katso lisätiedot tästä.

Inspiroivia katseluhetkiä!

T:Andy ja Täysii-tiimi

P.S. Jos sinulle tulee kysyttävää liittyen Täysii-seminaariin, ota yhteyttä tiimi(at)taysii.fi

© Andy Hopi 2019