Ole oma itsesi - rohkeasti vaan! Siinäpä toimivan kuuloinen, houkutteleva, hyödyllinen ja paljon käytetty neuvo, mutta… miksen kykene siihen?

”Mieli on joskus pelkuri, mutta sydämesi on rohkea. Saat konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit muuttaa ajatusmallisi ja sisäisen puheesi!”

12 eri alan osaajaa saapuvat luoksesi Pohjoismaiden suurimpaan kongressi- & kulttuurikeskukseen. He antavat sinulle näkökulmia, työkaluja sekä jakavat aitoja ja koskettavia tarinoita.

Katso mistä tapahtumassa on kyse:

Kirjoittaja, Andy Hopi, Täysii-seminaarin perustaja

Hyvä ystäväni,

osaan aavistaa miltä sinusta tuntuu arjen kiireen keskellä.

Joskus kiireisessä ja hektisessä elämässä saattaa olla haastavaa pysähtyä miettimään syvemmin omaa elämää.

Sinä ansaitset aikaa itsellesi, ajatuksillesi ja tunteillesi.

Ja tämän sinulle haluamme järjestää.

Täysii-seminaari on vuodesta toiseen onnistunut herättämään osallistujissa suuria tunteita ja monilla silmät ovat kostuneet sekä ilosta, että liikutuksesta.

Saat inspiraatiota erilaisilta puhujilta heidän henkilökohtaisten ja elämänmakuisten tarinoidensa kautta. Tässä tapahtumassa huomaat, että suurinkin menestyjä on kuin jokainen meistä. Puhujat ovat ennen kaikkea ihmisiä, jotka näyttäytyvät kuulijoille omana, osin rosoisena itsenään.

Täysii-seminaari on koko kansan tapahtuma, jota ei olisi olemassa ilman suomalaista yleisöä. Olemme saaneet vuosien varrella osallistujilta kullanarvoisia neuvoja tuleviin vuosiin ja hurjan positiivista palautetta, minkä voimalla seminaari on noussut niinkin isoihin puitteisiin kuin Tampere-talon Isoon saliin.

Täysii-seminaarin järjestää Täysii-tiimi

Nyt ehkä pohdit, mistä tämä Täysii-seminaari oikein on saanut nimensä. Olen aina kuulunut musiikki- ja viihdealan moniottelija Elastisen musiikin faneihin. Hän julkaisi kymmenisen vuotta sitten kappaleen Täysii, jonka energisyydestä ja asenteesta olen saanut voimaa. Olen näppäillyt tunteja tietokoneen näppäimistöä kuunnellen tuota kappaletta, saaden siitä hurjasti virtaa.

Kun mietin koko kansalle suunnatun tapahtuman järjestämistä, tajusin, että sana täysii kuvaa hyvin energiaa, jota ihmiset haluavat tapahtumasta saada. Tapahtuma on tehty suomalaisille suomalaisella sisulla, ja se kannustaa ihmisiä täysipainoiseen, täyteen elämään.

Täysii-seminaari tarjoaa 12 erilaista näkökulmaa tämän vuoden teemaan liittyen. On ollut mukava lukea puhujien saamia palautteita. Vuosi toisensa jälkeen huomaamme, kuinka eri osallistujat pitävät eri puhujista. Tähän olemme pyrkineetkin, että voimme tarjota jokaiselle jotakin, erityisesti juuri sinulle.

Opit uusia toimintatapoja ja ajatusmalleja

 • Opit, miten sydäntä kutsuvat muutokset ja oman tuntuinen elämä syntyvät turvasta pelätä ja luvasta olla epävarma
 • Opit löytämään voimaa pysähtyä ja määrittää itsellesi ne merkitykselliset asiat, minkä puolesta haluat toimia
 • Opit johtamaan itseäsi kohti sitä merkityksellistä elämää, missä voit toteuttaa itseäsi motivoituneesti
 • Opit tunnistamaan ja hyödyntämään vahvuutesi työssä, arjessa ja ihmissuhteissa
 • Opit miten rehellisyyttä ja suorapuheisuutta arvostavan parisuhteen vaikutukset tulevat näkymään kaikilla elämäsi osa-alueilla
 • Opit olemaan valppaana, jolloin sisäinen ristiriita ei kampita unelmiesi toteutumista
 • Opit löytämään rohkeutta terveiden rajojen asettamiseen
 • Opit luottamaan siihen, mistä sinulla on aavistus sisäisesti ja mitä et näe vielä ulkoisesti
 • Opit toteuttamaan rohkeasti näkyäsi ja ottamaan ensimmäisen askeleen ennen kuin olet valmis

Hidasta elämää -sivuston perustaja Sanna Wikström puhumassa Täysii-seminaarissa

Saat käytännönläheisiä työkaluja ja vinkkejä

 • Saat rohkeutta pysähtyä omien tunteiden ja keskeneräisyyden äärelle, jolloin sinun on helpompi rakentaa omat rajasi
 • Saat rohkaisua ja konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit muuttaa ajatusmallisi ja sisäisen puheesi
 • Saat konkreettisia välineitä ja käytännönläheisiä vinkkejä siihen, miten kehität itsellesi rohkeuslihasta
 • Saat kuulla miten erilaiset persoonallisuustyyppimme rajoittavat rohkeuttamme
 • Saat testattuja ja toimivia työkaluja tasapainoiseen perhe-arkeen
 • Saat keinoja löytää rohkeus ja aitous sisältäsi
 • Saat rohkeutta toimia itsellesi merkityksellisellä tavalla
 • Saat kuulla miten rohkeus hypätä tuntemattomaan voi maksaa saman tien takaisin

Laulaja-lauluntekijä Anni Mattila esiintymässä Täysii-seminaarissa

Ymmärrät rohkeuden voiman ja mahdollisuudet

 • Ymmärrät, että rohkeus ei ole sitä ettei pelota, vaan sitä että oppii tukemaan itseään kaikissa tunteissaan
 • Ymmärrät miten suurta rohkeutta on pysähtyä kuuntelemaan itseään päivittäin
 • Ymmärrät, että oman itsen piilottaminen on varhain opittu elintärkeä selviytymistaito
 • Ymmärrät, että todellinen rohkeus nousee aitoudesta ja se pohjautuu lempeään hyväksyntään ja rakkauteen
 • Ymmärrät, että sydän on rohkea ja mieli on pelkuri
 • Ymmärrät, mitä tapahtuu kun sitoutuu rohkeasti sekä itseensä että parisuhteeseensa
 • Ymmärrät miten arvot muodostavat kantavan voiman ja antavat sinulle rohkeutta toimia itsellesi merkityksellisten asioiden puolesta
 • Ymmärrät, että arvot antavat voimaa tarttua mahdollisuuksiin, joita meille tarjoutuu ja toisaalta myös jättää asioita väliin
 • Ymmärrät, että vaikka toiminnan hetkellä pelottaisi kuinka paljon, velvollisuus toimia on suurempi voima kuin rohkeus

He tulevat paikalle rohkaisemaan sinua:

Kaikki peliin - muutto Kanadaan koko perheen voimin

Olympiapikaluistelija Mika Poutala oli päässyt palkintopallille maailmancupissa aika ajoin jo vuodesta 2007. Kuitenkin 2010 vuoden olympialaisten jälkeen, ylirasitustilan seurauksena, tuli pitkä ja haastava jakso ilman menestystä. TÄYSII 2019 -seminaarin puheenvuorossaan Mika Poutala kertoo, kuinka hän päätti urheilijaksi vanhalla iällä 31-vuotiaana laittaa kerran vielä kaiken peliin ja raahasi perheensä Kanadaan vuonna 2015. Rohkeus hypätä tuntemattomaan maksoi saman tien takaisin. Seuraavan kolmen vuoden aikana Mika teki useita uusia Suomen ennätyksiä ja antoi vielä kerran mahdollisuuden unelmalleen, olympiakullan voittamiselle.

MIKA POUTALA

Olympiapikaluistelija

Olympiapikaluistelija

Ikinuori Aira Samulin villitsi yleisön Täysii-seminaarissa

Rohkeus on pelon rakastamista

Mitä jos ei tarvitsekaan olla valmis? Tai edes rohkea? Entä jos sydäntä kutsuvat muutokset ja oman tuntuinen elämä syntyvät turvasta pelätä ja luvasta olla epävarma? Kun oppii itselleen lempeäksi, ei pelkoa tarvitse vastustaa. Silloin vapautuu kulkemaan sinne minne mokkasiinit vievät. Anna Taipale on kirjailija ja valmentaja, häneltä on julkaistu Sydänjuttu-kirja sekä tehtäväkirja. Annan oma polku on johdattanut syvästi omien sydänjuttujen äärelle pelkojen kanssa ystävystymällä. TÄYSII 2019 -seminaarin puheenvuorossaan Anna Taipale kertoo, että rohkeus ei ole sitä ettei pelota, vaan sitä että oppii tukemaan itseään kaikissa tunteissaan.

ANNA TAIPALE

Olympiapikaluistelija

Kirjailija

Ennen Tampere-talon Iso saliin siirtymistä, järjestettiin Täysii-seminaari Sorsapuistosalissa

Poliisin erikoisyksiköstä rohkeasti valmentamisen edelläkävijäksi

Harri Gustafsbergin kokemuksellinen tausta on kivenkova. Harri työskenteli Poliisin valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Hän lopetti erikoisyksikössä elokuussa 2014. Kun hän ei löytänyt tarpeeksi uskottavaa valmentajaa, joka todella ymmärtää miten kehitetään kykyä toimia paineen alla, eikä menetelmää miten henkistä suorituskykyä vahvistetaan, päätti hän perehtyä aiheeseen itse. Filosofian tohtori Gustafsbergin käyttämä ja kehittämä valmennusmenetelmä kiinnostaa laajasti. Se on kokemuksellisesti happotestattu, tieteellisesti tutkittu ja vahvistettu menetelmä. Häneltä on ilmestynyt kolme mielen valmentamiseen ja taitoihin keskittyvää teosta. TÄYSII 2019 -seminaarin puheenvuorossaan Harri Gustafsberg kertoo kokemuksistaan ja oivalluksistaan matkansa varrelta.

HARRI GUSTAFSBERG

Olympiapikaluistelija

Filosofian tohtori

Psykoterapeutti Maaret Kallio puhumassa Täysii-seminaarissa

Parisuhteeseen sitoutuminen on todellista rohkeutta

Avioeronsa jälkeen kirjailija Tara Lange oli sitä mieltä, ettei enää ikinä alkaisi parisuhteeseen. Kohtalo päätti toisin ja Taran oli opeteltava uudet pelisäännöt, sillä uusperheen viiden erolapsen silmät tarkkailivat hänen jokaista reaktiotaan. TÄYSII 2019 -seminaarin puheenvuorossaan Lange kertoo, miten entinen marttyyri, syyttäjä ja luovuttaja oppi ottamaan vastuuta omista tunteistaan ja mitä tapahtui, kun hän vihdoin sitoutui rohkeasti sekä itseensä että parisuhteeseensa. Rohkeuden ja sitkeyden oppiminen alkaa kotoa ja sieltä löytyvät myös parhaat opettajasi. Saat testattuja ja toimivia työkaluja tasapainoiseen perhe-arkeen ja kuulet, miten alati muuttuvan, rehellisyyttä ja suorapuheisuutta arvostavan parisuhteen vaikutukset tulevat näkymään kaikilla elämäsi osa-alueilla.

TARA LANGE

Olympiapikaluistelija

Kirjailija

Radio Iskelmän Satu Kotonen juontamassa Täysii-seminaaria

"Mistä rohkeutta terveiden rajojen asettamiseen?"

Ole oma itsesi - rohkeasti vaan! Siinäpä toimivan kuuloinen, houkutteleva, hyödyllinen ja paljon käytetty neuvo, mutta… miksen kykene siihen? Ei mistään muusta syystä kuin siksi, että omana itsenä oleminen on pelottavaa. TÄYSII 2019 -seminaarin puheenvuorossaan Koponen kertoo, että oman itsen piilottaminen on varhain opittu elintärkeä selviytymistaito. Siitä luopuminen edellyttää hakeutumista turvallisiin vuorovaikutustilanteisiin, joissa voin tulla kohdatuksi ja kunnioitetuksi omana itsenäni. Kun saan näitä kokemuksia riittävästi, kykyni kunnioittaa toisia ja tulla kunnioitetuiksi vahvistuu jopa huomaamattani. Tajuan tämän vasta, kun alan kuulla yhä useammin: ”Oletpa sinä rohkea!” Vihakouluttaja ja -valmentaja Jari Koposen viesti on, että viha on tärkeä perustunne. Suurelle yleisölle ovat tulleet tutuiksi hänen luotsaamat vihatyökurssit, joissa luodaan rakentavaa suhdetta vihan tunteeseen. Koponen on pitänyt luentoja, koulutuksia, kursseja ja henkilökohtaista ohjausta vihan tunteen merkityksestä ja kohtaamisesta vuodesta 1994 alkaen. Hän on ammattitaustaltaan työnohjaaja ja yhteisöpedagogi.

JARI KOPONEN

Olympiapikaluistelija

Vihakouluttaja

Digivallankumouksen ja Campwiren perustaja Petri Hiissa puhumassa Täysii-seminaarissa

Onko sinulla rohkeutta olla onnellinen?

Uskallatko olla onnellinen? Annatko sinä itsellesi luvan olla onnellinen? Vai rajoitatko onnellisuuttasi, koska pelkäät sen katoavan? Jokainen meistä pelkää. Varoitteleehan jo sanalaskukin, että joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa. Mutta meissä jokaisessa on myös rohkeutta. Sitä ei tarvitse etsiä, tehdä tai voimistaa. Meidän tarvitsee vain purkaa sen tieltä ego-minämme vaatimukset, uskomukset ja pelot. Todellinen rohkeus - ja onnellisuus - nousee aitoudesta ja itsensä tuntemisesta. Se pohjautuu lempeään hyväksyntään ja armollisuuteen itseään kohtaan. TÄYSII 2019 -seminaarin puheenvuorossaan onnellisuusvalmentaja, enneagrammiohjaaja ja Onni asuu jo sinussa -kirjan kirjoittaja Auli Malimaa kertoo, miten hän samaistuttuaan vuosia nivelreumaansa lähti tutustumaan itseensä ja löysi rohkeuden olla onnellinen. Puheessaan hän valottaa, miten erilaiset persoonallisuustyyppimme rajoittavat rohkeuttamme ja miten löydämme onnellisuuden sisältämme.

AULI MALIMAA

Olympiapikaluistelija

Onnellisuusvalmentaja

Perinteisesti Täysii-seminaari on avattu yllätysnumerolla

Rohkeutta toimia itselleen merkityksellisellä tavalla

Koetko, että teet itsellesi merkityksellisiä asioita? Kaikki eivät välttämättä koe, että olisivat niin onnekkaita, että olisivat päässeet toteuttamaan työssään itselleen merkityksellisiä asioita, mutta jokainen voi tehdä elämästään merkityksellisempää. Vaikka merkityksellisyydestä puhutaan paljon, se ei vielä kerro asiasta mitään. Merkitys itsessään ei ole mikään arvo. Merkityksellisyys elämään ja tekemiseen löytyy usein sitä kautta, mitä sinä koet itsellesi tärkeäksi asiaksi, mitä arvostat ja mitä haluat omassa elämässäsi edistää? Mikä on asia, joka saa sinut kerta toisensa jälkeen syttymään ja jonka puolesta olet valmis kääntämään viimeisen kivenkin? Arvostrategi Jaana Villanen jakaa TÄYSII 2019 - seminaarin puheenvuorossa konkreettisia välineitä ja käytännönläheisiä vinkkejä siihen, miten kehittää itselleen rohkeuslihasta, jonka avulla löydät voimaa pysähtyä, määrittää itsellesi ne merkitykselliset asiat, minkä puolesta haluat toimia, arvosi, ja kuinka ankkuroida niistä itselle ainutkertainen tapa toimia.

JAANA VILLANEN

Olympiapikaluistelija

Arvostrategi

Psykologi Tony Dunderfelt puhumassa Täysii-seminaarissa

Toteuta rohkeasti näkyäsi - ota ensimmäinen askel ennen kuin olet valmis

Sydän on rohkea ja mieli on pelkuri. Kun sydämesi haluaisi jo edetä ja mielesi haluaa edelleen varmistella, syntyy sisäinen ristiriita, joka voi kampittaa unelmiesi toteutumisen jos et ole valppaana. Kun opit luottamaan siihen, mistä sinulla on aavistus sisäisesti ja mitä et näe vielä ulkoisesti, voit ottaa rohkeita askelia ja huomata samalla huikean polun avautuvan edessäsi. TÄYSII 2019 -seminaarin puheenvuorossaan Petri Hiissa kertoo miten voit valloittaa mielesi rakentamat vuoret, vaikka niiden majesteettinen suuruus pitelisi sinua aloittamasta matkaa kohti visiotasi. Saat rohkaisua ja konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit muuttaa ajatusmallisi ja sisäisen puheesi sellaisiksi, että pian saat aikaan niitä asioita, joita todella haluat toteuttaa. Petri Hiissa on ollut vuodesta 2009 asti intohimoinen startup-yrittäjä ja hän on perustanut tiiminsä kanssa muun muassa Campwire-digituotealustan ja Digivallankumous-sivuston. Työssään hän auttaa asiantuntijoita surffaamaan muutoksen aallonharjalla ja luomaan menestyviä uuden ajan verkkobisneksiä. Petri Hiissalta on myös julkaistu Täydellinen kirja, joka käsittelee päästämistä irti täydellisyyden tavoittelusta.

PETRI HIISSA

Olympiapikaluistelija

Verkkovalmennusyrittäjä

Täysii-seminaarin perustaja Andy Hopi Tampere-talon lavalla

Pysähdy rohkeasti omien tunteiden ja keskeneräisyyden äärelle

Vaatii rohkeutta pysähtyä suorittamisen tilasta olemisen tilaan. Enemmän, kovempaa ja paremmin -mantra saattaa hallita tiedostamatta elämäämme. Suorittamisen tila voi olla suojamuurimme ja meitä voi pelottaa pysähtyä oman itsemme, tunteiden ja haavoittuvuuden äärelle. Elämä pakotti Jaana Hautalan pysähtymään reilu 10 vuotta sitten. Siitä lähtien Jaana on tehnyt matkaansa irti suorittamisesta myös muita valmentaen. TÄYSII 2019 -seminaarin puheenvuorossaan mentaalivalmentaja Jaana Hautala haluaa tuoda esiin, miten suurta rohkeutta on pysähtyä kuuntelemaan itseään päivittäin. Kun pysähtyy omien tunteiden ja keskeneräisyyden äärelle, on helpompaa päästää irti täydellisyyden tavoittelusta ja rakentaa omat rajansa. Jaana jakaa kokemuksia ja vinkkejä siitä, miten pysähtymällä löytää oman ainutlaatuisuutensa ja potentiaalinsa.

JAANA HAUTALA

Olympiapikaluistelija

Mentaalivalmentaja

Täysii-seminaarin lämminhenkinen yleisö

Tee rohkeasti täysillä - älä hiihdä puolilla valoilla

Liikemies Harry ”Hjallis” Harkimo uskaltaa sanoa suoraan, miten asiat on hänen mielestään ovat. Hän on läpi elämänsä tehnyt rohkeasti asioita täysillä, sen sijaan että olisi hiihtänyt puolilla valoilla. Harkimolla onkin ollut kymmeniä yrityksiä ja hän on saanut aikaan isoja asioita. Harkimo tuli tunnetuksi vaativasta yksinpurjehduksestaan maapallon ympäri. Tämän jälkeen hän nosti jääkiekkojoukkue Jokerit useaan Suomen mestaruuteen ja rakennutti Hartwall Arenan. Harkimo tunnetaan myös muun muassa Diili-tv-ohjelman vetäjänä sekä startup Liike Nytin rohkeana visionäärinä.

HJALLIS HARKIMO

Olympiapikaluistelija

Liikemies

Täysii-tiimi, puhujat sekä mahtava yleisö onnistuneen tapahtuman päätteeksi otetussa yhteiskuvassa

Rohkeasti sinä - vahvuudet esiin oman näköisen työelämän luomisessa

Kun tunnistat ja hyödynnät vahvuutesi, elämänilo virtaa vapaasti, uupumus pysyy kaukana ja luot oman näköisen elämän. Riikka sai yli 10 vuotta sitten karvaasti kokea, miltä elämä tuntuu, kun se ei ole vahvuuksien ja intohimojen vaan järkevyyden varaan rakennettu. Vuoden sapattivapaan ja maailmanympärimatkansa aikana hän oivalsi oman elämäntehtävänsä ja perusti Montevista-valmennusyrityksen. TÄYSII 2019 -seminaarin puheenvuorossaan Riikka herättelee käytännönläheisesti oivaltamaan, miten voit luoda oman näköisen unelmatyön joko palkkatöissä tai yrittäjänä. Riikalta on vuonna 2019 ilmestynyt oman uran voimakirja: Omaa tehtävää etsimässä - löydä vahvuutesi ja intohimosi.

RIIKKA PAJUNEN

Olympiapikaluistelija

Uravalmentaja

Kirjailija Tommy Hellsten puhumassa Täysii-seminaarissa

Rohkeus on velvollisuus

Vaikka Tuukka Temonen ei pidä itseään rohkeana, uskaltaa hän haastaa vakiintuneita toimintatapojaan. Temonen uskaltaa ottaa isoja riskejä, tarttuen tilanteisiin intuitiolla. Hänen elämänsä iso käännekohta oli turvatun muusikon uran vaihtaminen itse tekemiseen visuaalisella alalla. Temoselle rohkeus tarkoittaa velvollisuutta toimia silloin kun pitää toimia. Vaikka toiminnan hetkellä pelottaisi kuinka paljon, on velvollisuus toimia suurempi voima kuin rohkeus. Tuukka Temonen tuli tunnetuksi Apulanta-yhtyeestä, jonka jälkeen hän on luonut uraa ohjaamalla mm. musiikkivideoita, dokumentteja ja elokuvia. Temonen on ohjannut myös Apulannan tarinasta kertovan Teit meistä kauniin -elokuvan, joka kertoo ennen kaikkea siitä, että pitää aina sanoa KYLLÄ ennemmin kuin EI. Joka kerta kun sanoo KYLLÄ, altistaa itsensä sille mahdollisuudelle, että jotain hyvää saattaa tapahtua.

TUUKKA TEMONEN

Olympiapikaluistelija

Ohjaaja

Palautteita Täysii-seminaariin osallistuneilta

”Tämä osui niin kohdalleen kuin olla voi. Kosketti kyyneliin saakka. Jotain meni rikki, jotta voi tulla uudella tavalla ehjäksi. Tykkäsin luennoitsijoista. Tuttu sapluuna, joka toimii. Arvostan aikataulussa pysymistä, napakkuutta. Kivaa uutta, kun Täysii-t-paidoilla varustettuja iloisia, auttavia ihmisiä. Andy - tsemppiä unelman toteuttamisessa!!!”

”Iso Kiitos teille! Kaikki oli erinomaisesti järjestetty! Jatkakaa samaan malliin! Olin ensimmäistä kertaa ja yllätyin positiivisesti, tosi hieno tapahtuma kaikkiaan! Tulen ensi vuonnakin! :)”

”Tykkäsin siitä, että puhujat olivat erilaisia ja jokaisella oli oma kokemuksensa ja näkökulmansa intohimoon. Puhujat oli hyvin mietitty ja järjestys tuki innostumista ja mukaan heittäytymistä. Tykkäsin todella paljon!”

”Seminaari aivan loistava!! Hyvä rytmitys ja kaikki toimi hienosti. Kertaheitolla vakioasiakkaaksi”

”Hyvä kokonaisuus, sopivan pituiset puheet! Kiitos ja kumarrus vielä!”

TÄYSII 2019 -seminaarin liput ovat nyt saatavilla!

Saat kaiken tämän:

TÄYSII 2019 -seminaarin pääsylippu (arvo 97€)

TÄYSII 2019 -seminaarin teemana on Rohkeus.

Tervetuloa mukaan Tampere-taloon LA 16.11.2019!

TÄYSII 2019 -seminaarin puhujat ja puheenvuorot:

 • Mika Poutala | Kaikki peliin - muutto Kanadaan koko perheen voimin
 • Anna Taipale | Rohkeus on pelon rakastamista
 • Harri Gustafsberg | Poliisin erikoisyksiköstä rohkeasti valmentamisen edelläkävijäksi
 • Tara Lange | Parisuhteeseen sitoutuminen on todellista rohkeutta
 • Jari Koponen | Mistä rohkeutta terveiden rajojen asettamiseen?
 • Auli Malimaa | Onko sinulla rohkeutta olla onnellinen?
 • Jaana Villanen | Rohkeus toimia itselleen merkityksellisellä tavalla
 • Petri Hiissa | Toteuta rohkeasti näkyäsi - ota ensimmäinen askel ennen kuin olet valmis
 • Jaana Hautala | Pysähdy rohkeasti omien tunteiden ja keskeneräisyyden äärelle
 • Hjallis Harkimo | Tee rohkeasti täysillä - älä hiihdä puolilla valoilla
 • Riikka Pajunen | Rohkeasti sinä - vahvuudet esiin oman näköisen työelämän luomisessa
 • Tuukka Temonen | Rohkeus on velvollisuus

TÄYSII 2018 -seminaarin tallenteet (arvo 47€)

TÄYSII 2018 -seminaarin teemana oli Kasvu ja Tampere-talon Ison salin lavalla nähtiin 12 koskettavaa puheenvuoroa. Ilmoittautuessasi mukaan TÄYSII 2019 -seminaariin, saat veloituksetta katsottavaksesi TÄYSII 2018 -seminaarin puheenvuorojen tallenteet!

TÄYSII 2018 -seminaarin puheenvuorot näet videolta:

 • Tommy Hellsten | Ihmisen kasvu ei ole suuremmaksi kasvamista - vaan pienemmäksi
 • Asta Raami | Kasva oman ajattelusi yli älykkään intuition avulla
 • Teemu Syrjälä | Rohkeuden kautta voi kasvaa rakkauteen
 • Mikko Kuitunen | Mitä mokaaminen vaatii - uskallatko sinä olla rehellisen avoin?
 • Mikko Sjögren | Kasva kohtaamaan talouden talvi
 • Mari Ravattinen | Rohkeus asuu sisälläsi - mitä tunteita tulet kohtaamaan kasvun matkalla itseesi
 • Heikki Harju | Kasva haasteidesi läpi - 5 askelta henkilökohtaiseen läpimurtoon!
 • Miia Moisio | Voiko masennus olla mahdollisuus?
 • Ulrika Björkstam | Se, mikä ei tapa... - kasvun potentiaali trauman jälkeen
 • Suvi Bowellan | Ole rehellisesti ja anteeksi pyytelemättä oma itsesi
 • Toni Nieminen | Kun mä olin ihmisenä raakile
 • Olli Lindholm | Isointa kasvua on hyväksyä tosiasiat

​Varaa paikkasi TÄYSII 2019 -seminaarista tänään!

TÄYSII 2018 -seminaari täytti Tampere-talon Ison salin yli tuhannella innostuneella kuulijalla.

TÄYSII 2019 -seminaari sai todellisen vauhtilähdön, kun lippupaketteja tilattiin paikan päältä välittömästi 363 kpl!

14 päivän rahat takaisin -takuu

Tuhannet aiempiin Täysii-seminaareihin osallistuneet ihmiset ovat olleet tyytyväisiä tapahtumaan ja uskon sinunkin olevan tyytyväinen ostopäätökseesi. Haluamme kuitenkin antaa sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun ilmoittautumishetkestä, jotta sinulla ei ole mitään riskiä ilmoittautumisen suhteen. Jos haluat perua ilmoittautumisesi, voit ilmoittaa siitä 14 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin.

​LIPPUPAKETTI TARJOUSHINNALLA

 • TÄYSII 2019 -seminaarin pääsylippu (arvo 97€)
 • TÄYSII 2018 -seminaarin videotallenteet (arvo 47€) 

Lippupaketin arvo on 144 euroa, mutta kun ilmoittaudut välittömästi saat lippupaketin tarjoushinnalla 97€.

HUOM. Tarjous on voimassa KE 16.10.2019 klo 23:59 asti!

26
Päivää
10
Tuntia
31
Minuuttia
09
Sekuntia

​Varaa paikkasi TÄYSII 2019 -seminaarista nyt!

Seminaari järjestetään Tampere-talon Isossa salissa.

Ajankohta: LA 16.11.2019 klo 12:00 - 18:30.

Pääsylippuja on mennyt jo yli 1000 kpl.

Tampere-talossa nähdään!

T:Andy ja Täysii-tiimi

P.S. Jos sinulle tulee kysyttävää liittyen Täysii-seminaariin, ota yhteyttä tiimi(at)taysii.fi

© Andy Hopi 2019