Onko elämässäsi läsnä pelko, joka estää sinua elämästä haluamallasi tavalla? Pelkäätkö tulla sen kanssa nähdyksi ja kuulluksi? Mistä löytää toivoa? Miten ylläpitää toivoa, kun on todella vaikeaa? Mitä tehdä, kun pelot puskevat esiin?

”Älä koskaan luovu toivosta. Panosta omaan hyvinvointiisi aina, sillä sen avulla jaksat pitää toivoa yllä, silloinkin kun on vaikeaa.”

12 suomalaista eri alan osaajaa antavat sinulle näkökulmia, työkaluja sekä jakavat aitoja ja koskettavia tarinoita.

Katso mistä tapahtumassa on kyse:

Kirjoittaja, Andy Hopi, Täysii-seminaarin perustaja

Hyvä ystäväni,

osaan aavistaa miltä sinusta tuntuu arjen kiireen keskellä.

Joskus kiireisessä ja hektisessä elämässä saattaa olla haastavaa pysähtyä miettimään syvemmin omaa elämää.

Sinä ansaitset aikaa itsellesi, ajatuksillesi ja tunteillesi.

Ja tämän sinulle haluamme järjestää.

Täysii-seminaari on vuodesta toiseen onnistunut herättämään osallistujissa suuria tunteita ja monilla silmät ovat kostuneet sekä ilosta, että liikutuksesta.

Saat inspiraatiota erilaisilta puhujilta heidän henkilökohtaisten ja elämänmakuisten tarinoidensa kautta. Tässä tapahtumassa huomaat, että suurinkin menestyjä on kuin jokainen meistä. Puhujat ovat ennen kaikkea ihmisiä, jotka näyttäytyvät kuulijoille omana, osin rosoisena itsenään.

Täysii-seminaari on koko kansan tapahtuma, jota ei olisi olemassa ilman suomalaista yleisöä. Olemme saaneet vuosien varrella osallistujilta kullanarvoisia neuvoja tuleviin vuosiin ja hurjan positiivista palautetta.

Täysii-seminaarin järjestää Täysii-tiimi

Nyt ehkä pohdit, mistä tämä Täysii-seminaari oikein on saanut nimensä. Olen aina kuulunut musiikki- ja viihdealan moniottelija Elastisen musiikin faneihin. Hän julkaisi kymmenisen vuotta sitten kappaleen Täysii, jonka energisyydestä ja asenteesta olen saanut voimaa. Olen näppäillyt tunteja tietokoneen näppäimistöä kuunnellen tuota kappaletta, saaden siitä hurjasti virtaa.

Kun mietin koko kansalle suunnatun tapahtuman järjestämistä, tajusin, että sana täysii kuvaa hyvin energiaa, jota ihmiset haluavat tapahtumasta saada. Tapahtuma on tehty suomalaisille suomalaisella sisulla, ja se kannustaa ihmisiä täysipainoiseen, täyteen elämään.

Täysii-seminaari tarjoaa 12 erilaista näkökulmaa tämän vuoden teemaan liittyen. On ollut mukava lukea puhujien saamia palautteita. Vuosi toisensa jälkeen huomaamme, kuinka eri osallistujat pitävät eri puhujista. Tähän olemme pyrkineetkin, että voimme tarjota jokaiselle jotakin, erityisesti juuri sinulle.

Anna heidän voimaannuttaa sinua:

Koskaan ei ole myöhäistä auttaa itseään

Tunteiden välttely on nopein tie hankaluuksiin itsemme kanssa. Kun annamme itsellemme luvan tuntea kaikki tunteemme, pääsemme paremmin eteenpäin ja teemme samalla kasvulle tilaa elämässämme. Hyväksyminen on ovi vapauteen, se mahdollistaa myös meitä kannattelevan toivon vahvistumisen.

Terapeutti ja tietokirjailija Marika Rosenborg on työskennellyt kahdenkymmenen vuoden ajan erokriisin keskellä elävien ihmisten kanssa. Tie särkyneiden auttajaksi lähti liikkeelle Marikan omasta erosta ja nyt hänen kohdallaan voi jo puhua elämäntyöstä.

"Olen kulkenut omassa elämässäni pitkän tien kiinnipitämisestä hellittämiseen. Kun suostuin sille, että elämän luonne on olla jatkuvassa muutoksessa, oli minun mahdollista elää myös nykyhetki onnellisemmin ja täydemmin.”  Tätä ajatusta Marika tutkii asiakkaidensa kanssa ja tämän ajatuksen hän haluaa jakaa myös TÄYSII 2022 -seminaarin puheessaan.

MARIKA ROSENBORG

Terapeutti

Taitonäkökulman avulla moni pulma muuntuu pitkäaikaisesta taakasta väliaikaiseksi vieraaksi

”Nämä sinun ongelmasi ovat niin vakavia, ettei niissä edes terapia auta! Turha hakea terapiaa. Sitä ei sinulle myönnetä!” Nämä sanat Piia Tuomiselle lausui eräs psykiatri reilu vuosikymmen sitten. Piia ei kuitenkaan luovuttanut vaan lopulta löysi keinoja edistää hyvinvointiaan ja selvisi silloisista hankaluuksistaan.


Piia Tuominen on ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, valmentaja ja entisenä työkyvyttömyyseläkeläisenä myös kokemusasiantuntija. Hänen menneet koettelemukset ovat muuttuneet voimavaroiksi, joista riittää ammennettavaa myös muiden ihmisten avuksi.


TÄYSII 2022 -seminaarin puheessaan Piia kertoo sinulle elämää ja oloa helpottavasta tärkeästä työkalusta, taitonäkökulmasta, jota hyödyntämällä moni elämän pulma muuntuu pitkäaikaisesta taakasta väliaikaiseksi vieraaksi. Ja mikä mahtavinta, taitonäkökulman omaksuminenkin on taito, eli asia, jota voi opetella ja jossa voi kehittyä!

PIIA TUOMINEN

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Toivottomuudessakin on toivoa – pienin askelin eteenpäin

Olet ehkä ollut tilanteessa, mikä tuntui täysin toivottomalta. Mitään ei ollut tehtävissä – ei siis yhtään mitään – ja silti olet tässä. Jotenkin keplottelit itsesi ulos toivottomuudesta ja pääsit eteenpäin. Toivossa on valon pilkahdus ja rohkaisu kulkea pienin askelin eteenpäin, vaikka tilanne näyttäisikin synkältä.

Elämäntaitovalmentaja Antti Leponiemi valmentaa asiakkaitaan löytämään elämäänsä enemmän levollisuutta ja keveyttä ainaisen pakottamisen sijaan. Valmentamisen lisäksi Antti opiskelee yhteiskuntatutkimusta Tampereen yliopistossa ja haaveilee koiranpennusta.

TÄYSII 2022 -seminaarin puheessaan Antti kertoo puheessaan, miten keveyden avulla voi toivottomuudessakin ottaa pieniä askeleita eteenpäin.

ANTTI LEPONIEMI

Elämäntaitovalmentaja

Parisuhde voi olla parhaimmillaan hyvin eheyttävä suhde

Parisuhde on kuin heijastinvalo haavoittuvaisiin kohtiimme, se tekee usein näkyväksi haavamme, pelkomme ja reaktiomallimme. Parisuhde voi surullisimmillaan olla turvaton, kuin hiekkapaperilla haavoja hiertävä. Parhaimmillaan parisuhteesta voi kasvaa turvallinen ja hyvin eheyttävä suhde, jossa on tilaa tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään. Kukaan toinen ei voi meitä pelastaa, mutta voi kulkea vierellä kun kohtaamme itse omat mörkömme.

Itsetuntemuskouluttaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja pariterapeutti Eevi Vuoristo on läheisriippuvuudesta ja rakkausaddiktiosta toipuva pariterapeutti. Hän on kirjoittanut kirjat Tunne itsesi parisuhteessa (2021), Ymmärrä itseäsi, ymmärrä suhteitasi (2020) sekä Ole itsellesi armollinen (2018).

TÄYSII 2022 -seminaarin puheessaan Eevi avaa niitä teemoja, jotka ovat keskeisiä turvallisen ja eheyttävän suhteen luomisessa.

EEVI VUORISTO

Itsetuntemuskouluttaja

Pelossa piilee toivo, jos antaudut ymmärtämään sitä

Onko elämässäsi läsnä pelko, joka estää sinua elämästä haluamallasi tavalla? Pelkäätkö tulla sen kanssa nähdyksi ja kuulluksi? Kyse saattaa olla yksittäisestä hetkestä, jostain joka on joskus tapahtunut tai sitten kyse voi olla koko elämääsi varjostaneesta fobiasta.

Mitä ikinä pelkäät, usko tai älä, se ei todennäköisesti itsessään ole kovin pelottavaa. Tarinat määrittävät sen, millaiset asiat saavat selkäpiimme karmimaan. Sen vuoksi omille peloille antautumisessa ja niiden ymmärtämisessä piilee avain myös uudenlaiseen toivoon.

Kulttuuriantropologian kulmasta käsin luontoa ja pelkoja lähestyvä tietokirjailija Harri-Pekka Pietikäinen sukeltaa viisimetristen valkohaiden kanssa ja ryömii syvälle ahtaaseen luolaan. Ei siksi, että täytyy, vaan koska hän haluaa. Elämää rajoittavat pelot ovat vaihtuneet ymmärrykseksi, eivätkä voimakkaat tunteet enää lamauta toimintakykyä.

TÄYSII 2022 -seminaarin puheessaan Harri-Pekka paljastaa elämänsä pahimmat pelot ja kertoo, mitä niille antautuminen mahdollistaa. Usko tai älä, ne karmivimmat asiat ovat hyvin arkisia ja kaikille meistä tunnistettavia.

HARRI-PEKKA PIETIKÄINEN

Tietokirjailija

Älä koskaan luovu toivosta

Mistä löytyy toivoa? Miten pitää toivoa yllä, kun on todella vaikeaa? Mitä tehdä, kun pelot puskevat esiin? Älä koskaan luovu toivosta. Panosta omaan hyvinvointiisi aina, sillä sen avulla jaksat pitää toivoa yllä, silloinkin kun on vaikeaa. Ja se on edellytys puolestaan jaksamiselle.

Emili Osara on tehnyt töitä yli 20 vuotta terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi Suomessa sekä kansainvälisesti, mm. YK-tehtävissä. Muutos- ja stressinhallintavalmentajana Emili auttaa ihmisiä, joilla on menossa kriisi, kuten huoltajuuskiista. Miten toimia tilanteessa, jossa pelot puskevat esiin ja pitää kuitenkin olla koossa? Se vaatii rohkeutta ja ennen kaikkea sitä, että toivosta ei luovu koskaan.

TÄYSII 2022 -seminaarin puheessaan Emili kertoo miten voit huolehtia omasta jaksamisestasi ja miten pitää yllä toivoa, jotta jaksat eteenpäin rankkoinakin aikoina. Emili on nähnyt niin nälkää näkeviä lapsia, uupumuksen kourissa olevia valmennettavia, kuin toiminut kriisialueiden hyväksi. Hän on nähnyt sen, että toivoa ei tule koskaan menettää. Älä koskaan luovuta itsesi suhteen äläkä menetä toivoasi, oli tilanne mikä hyvänsä.

EMILI OSARA

Muutosvalmentaja

Sisäisen lapsen toivo on mahdollista löytää uudelleen

Välillä liiankin toiveikkaaksi ihmiseksi kutsuttu Virpi Karjalainen rinnastaa toivon henkiinjäämiseen ja selviytymiseen. Toivoa ei nimittäin ole olemassa ilman sen vastakohtaa, toivottomuutta. Virpi on kokenut toivottomuuden hetkiä, jolloin valon pilkahdustakaan ei tuntunut olevan näköpiirissä terveysongelmien, työuupumuksen, masennuksen, ammatillisen kriisin ja lopulta puoli elämää kestäneen parisuhteen päättymisen hetkillä.

Fengshui-konsultti ja kirjoittaja Virpi Karjalainen kertoo miten on löytänyt taas toivon elämäänsä, pitkän sisäisen ja ulkoisen muutosprosessin kautta. Yhtenä selviytymiskeinonaan Virpi on työstänyt aikuisen minän kokemuksia, pelkoja, uupumusta ja riittämättömyyden tunteita sisäisen lapsen herkkyyden ja alati virtaavan toiveikkuuden kautta.

TÄYSII 2022 -seminaarin puheessaan Virpi Karjalainen haluaa rohkaista kuulijoita kuuntelemaan omaa sisäistä lasta, sen kirkassilmäisiä toiveita, haluja ja viatonta innostusta. Toteuttamalla hullujakin mielitekojaan ja ennen kaikkea oman sisäisen äänen kutsua, Virpi kokee saaneensa elämän mielekkyyteen taas aivan uuden otteen. Sisäisen lapsen toivoa ja iloa ei enää tarvitse tukahduttaa – sen voi ottaa suurimmaksi voimavaraksi arkeen, kulkemaan kaikissa tilanteissa vierellä.

VIRPI KARJALAINEN

Fengshui-konsultti

Toivoa vääjäämättä tappioon päättyvässä viivytyskamppailussa

Eeva ja Petter Pulkkinen kamppailivat 18 vuotta herra Alzheimerin kanssa. Molemmilla toivo oli eri muodoissaan tiiviisti läsnä kaikki nämä vuodet. Maaliskuun 2009 kahden viikon öinä Eevan nukkuessa Petter rakensi heille kriisiajan elämänlaatumallin Espanjan Andalusian vuoristohotellissa. Petter on julkaissut kirjan Täyttä elämää – Alzheimerin kanssa.

Petter Pulkkinen teki elämänlaatumallista internetversion vuonna 2012 ja on siitä saakka päivittänyt sivuja tuoreilla terveyteen ja elämänlaatuun liittyvillä asioilla. Eeva ei pystynyt vuodesta 2009 lähtien enää suullisesti kertomaan toiveitaan ja tarpeitaan. Siitä huolimatta he pystyivät kommunikoimaan keskenään loppuun saakka. Petter ymmärsi, mitä tarpeita ja toiveita Eevalla kulloinkin oli ja hoiti niitä mahdollisimman hyvin. Petter hoiti ilman vapaapäiviä Eevan kotona loppuun saakka. Kahdeksas keuhkokuume koitui ylivoimaiseksi ja Eeva lähti Petterin sylistä enkelien joukkoon.

TÄYSII 2022 -seminaarin puheessaan Petter esittelee elämänlaatumallinsa – miten toivoa ja neljää muuta ”ilmaista resurssia” voi hyödyntää vääjäämättä tappioon päättyvässä viivytyskamppailussa. Petter antaa kuulijoille myös eväitä, miten kukin voi rakentaa rakkaalleen elämänlaatumallin ja sen avulla ylläpitää molempien elämänlaatua sairauden edetessä ja hoitojen käydessä yhä haasteellisemmaksi.

PETTER PULKKINEN

Elämänlaatumallin kehittäjä

Olet rakastamisen arvoinen – häpeän vastalääke on rakkaus

Miia Moisio luottaa, että elämässä kaikki tapahtuu tarkoituksenmukaisesti – kaiken tarkoitus on tarjota meille paranemisen mahdollisuus. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja pohtii puheessaan häpeää; kokemusta omasta vääränlaisuudesta, arvottomuudesta, kelpaamattomuudesta ja riittämättömyydestä.

Tunnelukkoterapeutti Miia Moisio sairasti itse häpeäsairaudeksi kutsumaansa masennusta vuosikymmenet ja löysi lopulta häpeälle vastalääkkeen, joka johdatteli hänet masennuksesta toipumisen ja häpeästä luopumisen tielle. Moni meistä kantaa sukupolvien takaa tullutta häpeätaakkaa ja kysyy, miten häpeästä pääsee eroon?

TÄYSII 2022 -seminaarin puheessaan Miia kertoo vastalääkkeen, joka voi muuttaa häpeää kantavan kokemuksen itsestään ihan toisenlaiseksi. Hidasta elämää -kirjoittaja Miia Moisio kohtaa työssään terapeuttina häpeästä kärsiviä ihmisiä ja on kirjoittanut teoksen Häpeästä valoon (2021). Hänen aikaisemmat kirjansa ovat Lupa surra (2019) ja Toivon kirja masennuksesta (2018).

MIIA MOISIO

Tunnelukkoterapeutti

Aina on toivoa!

Miten aloittaa matka kohti uutta elämänvaihetta, jossa olen kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva, energinen ja tyytyväinen itseeni? Useimmat meistä kyllä tietävät, että pitäisi liikkua useammin, levätä riittävästi, syödä terveellisemmin ja niin edelleen. Entä kun loukkaantumisia, sairauksia ja muita ikäviä asioita tulee matkan varrella, kuinka niistä pääsee eteenpäin? Puuttuva palanen onkin usein myötäelämisen, kanssakulkemisen ja tuetuksi tulemisen puute.

Personal trainer Marina Wallenstjerna on itse kohdannut monenlaisia vastoinkäymisiä oman terveytensä kanssa, niin fyysisiä kuin henkisiä, kuten autoimmuunisairaudesta johtuvat erilaiset oireet, leikkaukset ja vanhempien kuolemat. Nämä ovat sellaisia asioita, joita voi olla hankala käsitellä.

TÄYSII 2022 -seminaarin puheessaan Marina avaa tarkemmin yhtä hänen tärkeimmistä oivalluksistaan, että liikkumista kannattaa ylläpitää sellaisilla muodoilla kuin kulloinkin pystyy. Jos jokin juttu ei onnistu, sitten mietitään vaihtoehtoja sen sijasta, ettei tehtäisi mitään. Aina on toivoa!

MARINA WALLENSTJERNA

Personal trainer

Miten elää nykyhetken tilassa ja astua rohkeasti tuntemattomaan

Nykyajan ihminen on tässä hektisessä maailmassa yhä kovemmassa ja kovemmassa ajatuksien myllytyksessä. Tämä hektisyys ajaa suurimman osan meistä ihmisistä jatkuvaan stressin tilaan, joka on selviytymisen tila. Tässä tilassa elämässä tapahtuvat asiat nähdään uhkina tai ongelmina, jolloin on haastavaa nähdä tulevaisuutta mahdollisuutena.

Hyvinvointivalmentaja Timo Lampen uskoo, että oikeita työkaluja käyttäen jokainen ihminen voi löytää oman voimansa ja palauttaa rauhan sekä levon tilan. Tällöin tulevaisuus näyttäytyy mahdollisuutena ja voit astua tuntemattomaan rohkeasti.

TÄYSII 2022 -seminaarin puheessaan Timo kertoo, miten lähteä palauttamaan ihmisen luonnollinen tila, joka Timon ymmärryksen mukaan on ilon ja rakkauden tila.

TIMO LAMPEN

Hyvinvointivalmentaja

Toivon merkitys paranemiseen

Muutos tapahtuu oman pään sisällä. Karita Aaltonen omaa vahvan ja koskettavan tarinan paranemisesta. Kaikki on mahdollista kun uskoo itseensä! Karitaa kuunnellessa saa sekä itkeä että nauraa. Jokainen voi samaistua tähän uskomattomaan tarinaan oman elämän kipupisteiden kautta ja löytää oma sisäinen voima sekä uskallus kohti omannäköistä elämää.

Hyvinvointivalmentaja, joogaopettaja ja kirjailija Karita Aaltonen matkustaa ympäri maailman vetäen hyvinvointimatkoja ja on mukana niin villieläinten suojeluprojekteissa kuin auttamassa orpolapsia. Hänen suurin intohimonsa on auttaa ihmisiä löytämään itsestään omat sisäiset voimavarat paranemiseen sekä elämään juuri omannäköistä inspiroivaa elämää.

TÄYSII 2022 -seminaarin puheessaan Karita opettaa käyttämään omaa sisäistä voimaamme tekemään oikeita päätöksiä oman hyvinvointimme ja unelmiemme eteen ja ennen kaikkea ottamaan itse vastuun omasta onnellisuudesta ja terveydestämme.

KARITA AALTONEN

Valmentaja

Palautteita Täysii-seminaariin osallistuneilta

”Loistavat järjestelyt ja etukäteisinfot. Runsaasti työntekijöitä paikalla ja sopivat tauot. Ehti hiukan vaihtaa kuulumisia tuttujen kanssa. Muuta viihdykettä ei välttämättä tarvitse, riittää kun on hyvät/mielenkiintoiset puhujat. Musiikki keskellä oli kyllä ihan kiva!”

”Olin eka kerran. Kaiken kaikkiaan vallitsi jonkinlainen yhteenkuuluvuuden tunne, saman asian äärellä. Myyntipöydät mukava ilmestys, ei huuhaata. Asiat ja jonot sulavasti sujuteltu. Oranssitiimi hoiti asiansa ystävällisesti ja tehokkaasti.”

”Nauratti ja parissa kohtaa tuli kyynelkin silmään. Ostin liput jo ensi vuoden tilaisuuteen ja kerroin tästä jopa samana iltana pikkujouluissa ystävilleni. Kiitos! Tälle oli selkeä paikkansa minun elämäni päivissä ja siinä lauantaissa <3”

”Hieno seminaari. Oli hienoa tulla seminaariin kun oli paljon iloisia, ystävällisesti hymyileviä Täysii-tiimiläisiä, koki olevansa tervetullut ja heti oli apua, jos sitä tarvi. Sisäänkirjautuminen oli vaivatonta.”

”Tämä oli toinen kertani seminaarissa ja täytti kyllä jälleen odotukset. Ensi vuotta odotellessa :) Puhujakattaus oli todella onnistunut ja teema oli juuri sitä, mitä tähän hetkeen tarvitsin.”

”Tykkäsin siitä, että puhujakattaus oli monipuolinen ja jokainen lähestyi aihetta omasta ainutlaatuisesta näkökulmastaan. Teema oli ajankohtainen ja monia koskettava.”

”Kuten aina, roppakaupalla inspiraatiota. Ihania tarinoita, motivaatiota ja rohkaisua, että kuka tahansa voi muuttaa oman elämänsä siihen suuntaan kuin itse haluaa.”

Aivan huikea päivä! Eka, mutta takuulla ei ole viimeinen kerta. Luentokokonaisuudet olivat sopivan pituisia ja sopivassa järjestyksessä.”

Oikein hyvin järjestetty tapahtuma!! Tänä vuonna oli mahtavat puhujat! Joka vuosi ollutkin osa todella mielenkiintoisia.”

”Täysii-seminaarilla on aito halu parantaa kokemusta, joka kerta jotakin on parannettu, kiitos siitä koko tiimille!”

”Mukava ja hyödyllinen seminaari, josta parhaimmillaan sai irti paljon sellaista, mihin voi omaa elämäänsä peilata.”

”Olin ensimmäistä kertaa mukana niin ei oikein osaa toivoa mitään, kokemus oli erittäin positiivinen.”

”Tampere-talo sopi seminaaripaikaksi erinomaisesti sekä sijaintinsa että fasiliteettiensa ansiosta.”

”Esitykset sopivan mittaisia. Paikka hyvä. Hyvä kokonaisuus sopivalla hinnalla. Hyvä konsepti.”

”Järjestelyt toimivat vuosi vuodelta paremmin ja paremmin! Kokonaisuus on erinomainen!”

”Yllättävän vähällä jonottelulla selvisi, ottaen huomioon osallistujamäärän. Kiitos! :)”

”Tekniikka toimi hienosti ja ennen kaikkea, puheiden sisältö oli kohdallaan. Kiitos!”

”Paras Täysii, minkä olen nähnyt! Tämä taisi olla kuudes kerta kun mukana :)”

”Kiitos teidän Täysii-tiimille järjestelyistä ja hienosta tapahtumasta!”

”Järjestelyt onnistuivat loistavasti ja oli paljon erilaisia esiintyjiä.”

”Järjestelyt toimivat loistavasti alusta loppuun.”

”Tosi hyvä konsepti!”

TÄYSII 2022 -seminaarin puheet:

 • Marika Rosenborg | Koskaan ei ole myöhäistä auttaa itseään
 • Piia Tuominen | Taitonäkökulman avulla moni pulma muuntuu pitkäaikaisesta taakasta väliaikaiseksi vieraaksi
 • Antti Leponiemi | Toivottomuudessakin on toivoa – pienin askelin eteenpäin
 • Eevi Vuoristo | Parisuhde voi olla parhaimmillaan hyvin eheyttävä suhde
 • Harri-Pekka Pietikäinen | Pelossa piilee toivo, jos antaudut ymmärtämään sitä
 • Emili Osara | Älä koskaan luovu toivosta
 • Virpi Karjalainen | Sisäisen lapsen toivo on mahdollista löytää uudelleen
 • Petter Pulkkinen | Toivoa vääjäämättä tappioon päättyvässä viivytyskamppailussa
 • Miia Moisio | Olet rakastamisen arvoinen – häpeän vastalääke on rakkaus
 • Marina Wallenstjerna | Aina on toivoa!
 • Timo Lampen | Miten elää nykyhetken tilassa ja astua rohkeasti tuntemattomaan
 • Karita Aaltonen | Toivon merkitys paranemiseen

TÄYSII 2022 -seminaarin videotallenteet

TÄYSII 2022 -seminaarin teemana oli toivo ja Tampere-talon lavalla nähtiin 12 koskettavaa puhetta. Nyt pääset katsomaan nämä puheet videotallenteilta.

14 päivän rahat takaisin -takuu

Tuhannet Täysii-seminaareihin osallistuneet ihmiset ovat olleet tyytyväisiä tapahtumaan ja uskon sinunkin olevan tyytyväinen ostopäätökseesi tallenteiden osalta. Haluamme kuitenkin antaa sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun tilaushetkestä, jotta sinulla ei ole mitään riskiä tilauksen suhteen. Jos haluat perua tilauksesi, voit ilmoittaa siitä 14 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin.

Hinta vain 47 euroa - tilaa tallenteet heti!

Voit halutessasi tilata katsottavaksesi myös kaikkien järjestettyjen Täysii-seminaarien tallenteet! Katso lisätiedot tästä.

Inspiroivia katseluhetkiä!

T:Andy ja Täysii-tiimi

P.S. Jos sinulle tulee kysyttävää liittyen Täysii-seminaariin, ota yhteyttä tiimi(at)taysii.fi

© Andy Hopi 2022