Päivitetty 5.11.2020

 

Turvallisuutesi on meille tärkeää!

Noudatamme TÄYSII 2020 -seminaarissa Tampere-talon turvallisuuskäytäntöjä, jotka on koottu tälle sivulle.

Tampere-talo noudattaa viranomaisten ohjeita ja turvallisuussuosituksia. Tämän lisäksi Tampere-talo noudattaa oma-aloitteisesti laatimaansa erillistä terveysturvallisuussuunnitelmaa, joka on viranomaisten hyväksymä. Kiitos, kun omaksut toimintatavat ja noudatat käytäntöjä kanssamme.

Saavu Tampere-taloon luottavaisin mielin ja osallistu seminaariin turvallisesti!

 

Tampere-talon turvallisuusohjeistus

Kuva: Tampere-talon kuvapankki

 

Käytä kasvomaskia

Tampere-talo edellyttää kasvomaskin tai -visiirin käyttöä koko tapahtuman ajan osallistujilta, Täysii-tiimiltä sekä Tampere-talon henkilökunnalta, perustuen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Tampereen kaupungin antamaan ohjeistukseen.

Lue lisää kasvomaskien käytöstä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta.

Maskeja ja visiirejä on myynnissä Tampere-talo Shopissa.

 

Huolehdi hygieniasta

Pese kädet saippualla huolellisesti ja käytä käsidesiä. Vältä kättelyä ja halaamista. Suosi korttimaksua.

Jos sinua yskittää, yskäise nenäliinaan tai hihaan. Jos yskit tapahtumassa toistuvasti, poistuthan salista. Tampere-talon henkilökunta voi myös kohteliaasti ohjata sinut ulos.

Tampere-talon tilat ja kosketuspinnat on käsitelty bakteereja ja viruksia tuhoavalla pitkävaikutteisella pinnoitteella. Siivousta on tehostettu ja käsidesi- sekä käsienpesupisteitä on talossa runsaasti.

Ethän saavu tapahtumaan, jos tunnet itsesi sairaaksi, olet palannut ulkomailta 10 vuorokauden aikana tai olet altistumisen vuoksi karanteenissa.

 

Pidä turvavälit

Pidäthän turvaväliä muihin ihmisiin. Kiinnitä huomiota etäisyyksiin erityisesti jonottaessasi.

Ison talon ja avarien aula- sekä tapahtumatilojen ansiosta Tampere-talossa on mahdollista pitää riittävät turvavälit sekä porrastaa yleisön kulkua. Tapahtumatilojen maksimikapasiteettia on laskettu siten, että turvavälien on mahdollista toteutua.

Lattioihin sekä tuoleihin on kiinnitetty turvaetäisyyksistä muistuttavia tarroja ja Tampere-talon henkilökunta seuraa turvavälien toteutumista.

 

Lataa koronavilkku

Tampere-talo suosittelee lataamaan älypuhelimeesi THL:n Koronavilkku-sovelluksen, jonka avulla tartuntaketjuja voidaan jäljittää.

 

Turvallisuus – saavu ajoissa ja muista turvavälit erityisesti jonottaessa

– TÄYSII 2020 -seminaariin myydään rajoitettu määrä lippuja (550 kpl) Ison salin enimmäiskapasiteetin (n. 2000 henkilöä) huomioiden

– Suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon tämän linkin kautta

– Varaathan riittävästi aikaa saapumiseen ja poistumiseen, Isoon saliin saavutaan 2.kerroksesta, Tampere-talon henkilökunta ohjaa yleisöä

– Tapahtuman päätyttyä odota paikallasi ja seuraa ohjeita

– Yleisö ohjataan istumaan saliin riittävin turvavälein

– Jos sairastut etkä pääse osallistumaan, ota yhteys ennen tapahtuman alkamista tiimi(at)taysii.fi (viime hetken sähköposteihin voi vastaus tulla vasta tapahtuman jälkeen)

 

Yleistä Tampere-talon turvallisuudesta

– Tampere-talon avarat tilat ja iso kiinteistö mahdollistavat turvalliset järjestelyt riittävin turvavälein

– Tampere-talo porrastaa eri tapahtumien aikataulut ja osallistujien kulkemisen talossa yhteistyössä tapahtuman järjestäjän kanssa

– Eri tapahtumat aikataulutetaan siten, ettei ruuhkia pääse syntymään

– Tampere-talo noudattaa oma-aloitteisesti laatimaansa erillistä terveysturvallisuussuunnitelmaa, joka on viranomaisten hyväksymä

 

Vaatesäilytys

– Narikka palvelee tapahtumassa, mutta voit halutessasi ottaa takin saliin

– Tampere-talo desinfioi narikkalaput joka käyttökerran jälkeen

 

Marriott-hotelli

Tampere-talon yhteydessä toimiva Courtyard by Marriott Tampere City noudattaa Marriott-hotelliketjun Commitment to Clean -ohjelmaa asiakkaiden turvallisen yöpymisen varmistamiseksi.