HUOM. TÄYSII 2023 -seminaari on jo järjestetty. Tutustu TÄYSII 2024 -seminaariin tästä linkistä.

Hyvä ystäväni, osaan aavistaa miltä sinusta tuntuu arjen kiireen keskellä. Joskus kiireisessä ja hektisessä elämässä saattaa olla haastavaa pysähtyä miettimään syvemmin omaa elämää.

”Sinä ansaitset aikaa itsellesi, ajatuksillesi ja tunteillesi – ja tämän sinulle haluamme järjestää.”

12 eri alan huippuosaajaa saapuvat luoksesi Pohjoismaiden suurimpaan kongressi- & kulttuurikeskukseen lauantaina 18.11.2023. Saat heiltä näkökulmia ja työkaluja sekä kuulet aitoja ja koskettavia tarinoita.

Katso mistä tapahtumassa on kyse:

Kirjoittaja, Andy Hopi, Täysii-seminaarin perustaja.

Joskus kiireisessä ja hektisessä elämässä saattaa olla haastavaa pysähtyä miettimään syvemmin omaa elämää.

Täysii-seminaari on vuodesta toiseen onnistunut herättämään osallistujissa suuria tunteita ja monilla silmät ovat kostuneet sekä ilosta, että liikutuksesta.

Saat inspiraatiota erilaisilta puhujilta heidän henkilökohtaisten ja elämänmakuisten tarinoidensa kautta. Tässä tapahtumassa huomaat, että suurinkin menestyjä on kuin jokainen meistä. Puhujat ovat ennen kaikkea ihmisiä, jotka näyttäytyvät kuulijoille omana, osin rosoisena itsenään.

Täysii-seminaari on koko kansan tapahtuma, jota ei olisi olemassa ilman suomalaista yleisöä. Olemme saaneet vuosien varrella osallistujilta kullanarvoisia neuvoja tuleviin vuosiin ja hurjan positiivista palautetta, minkä voimalla seminaari järjestetään jo 12. kertaa!

Täysii-seminaarin järjestää Täysii-tiimi

Nyt ehkä pohdit, mistä tämä Täysii-seminaari oikein on saanut nimensä. Olen aina kuulunut musiikki- ja viihdealan moniottelija Elastisen musiikin faneihin. Hän julkaisi viitisentoista vuotta sitten kappaleen Täysii, jonka energisyydestä ja asenteesta olen saanut voimaa. Olen näppäillyt tunteja tietokoneen näppäimistöä kuunnellen tuota kappaletta, saaden siitä hurjasti virtaa.

Kun mietin koko kansalle suunnatun tapahtuman järjestämistä, tajusin, että sana täysii kuvaa hyvin energiaa, jota ihmiset haluavat tapahtumasta saada. Tapahtuma on tehty suomalaisille suomalaisella sisulla, ja se kannustaa ihmisiä täysipainoiseen, täyteen elämään.

Täysii-seminaari tarjoaa 12 erilaista näkökulmaa tämän vuoden teemaan liittyen. On ollut mukava lukea puhujien saamia palautteita. Vuosi toisensa jälkeen huomaamme, kuinka eri osallistujat pitävät eri puhujista. Tähän olemme pyrkineetkin, että voimme tarjota jokaiselle jotakin, erityisesti juuri sinulle.

Opit uusia toimintatapoja ja ajatusmalleja

 • Kuulet, miten ongelmat ja haasteet käännetään mahdollisuuksiksi ja harmaat päivät aurinkoisiksi
 • Omaksut, että tunteet ovat tarinaa menneisyydestämme ja meistä itsestämme – kun opimme tunnistamaan tunteitamme, opimme uusia asioita itsestämme
 • Opit salaisuuden yhteyden luomiseen omaan kumppaniin tai kehen tahansa ihmiseen
 • Oivallat, miten mahdottomasta saadaan mahdollista vision ja intohimon avulla
 • Saat kannustusta tarttua elämässäsi tilaisuuksiin kohdata ihminen ihmisenä
 • Opit tunnistamaan omia arvojasi sekä arvoristiriitoja
 • Kehityt kommunikoimaan oman totuuden rohkeasti ja rehellisesti
 • Havaitset, että positiivisuus kantaa ja erilaisuus on voimavara
 • Ymmärrät, että kun kehosi, mielesi ja arkesi ovat tasapainossa, voit tässä ilmaisen tiedon ajassa oppia, tehdä ja luoda ihan mitä tahansa ja millaisen elämän tahansa – ja nyt on sen askelen aika!

Hidasta elämää -sivuston perustaja Sanna Wikström puhumassa Täysii-seminaarissa

Saat käytännönläheisiä työkaluja ja vinkkejä

 • Saat rohkeutta haaveilla, unelmoida ja ennen kaikkea luvan nauttia elämästä
 • Kuulet tarinan, jossa moni asia on tehty toisin ja intuitiota kuuntelemalla menestys on tullut todeksi
 • Inspiroidut kertomuksella siitä voimasta mitä yli 3000 ihmisen yhteen tuleminen synnyttää
 • Oivallat, että kauttasi voi virrata ihmisiä yhdistävää voimaa, jonka suuruudesta ja voimasta et osaa vielä edes unelmoida
 • Omaksut, miten voit tuoda omat arvosi näkyväksi omassa arjessasi, itseäsi ja omaa hyvinvointiasi kuunnellen
 • Huomaat, kuinka voit kuulla kehosi viestit ennen, kuin ne yltyvät kivuiksi
 • Tunnistat, milloin tarvitset lepoa ja milloin kannattaa toimia – ja kuinka voit halutessasi päästä kehon kautta käsiksi myös alitajuntasi viesteihin – kehosi muistaa myös sen, mitä sinä et ehkä muista
 • Saat inspiraatiota toteuttaa itseäsi ja tunnet yhteydestä syntyvän taian merkityksen

Laulaja-lauluntekijä Anni Mattila esiintymässä Täysii-seminaarissa

Ymmärrät yhteyden voiman ja mahdollisuudet

 • Tiedostat, että kun sydämemme avautuu toiselle ja aito yhteys virtaa, niin voimme kukoistaa niin yksilönä kuin yhteisönä
 • Sisäistät, että yhteyteen keskittyminen on todella voimakas ja yksinkertainen tapa tuoda mihin tahansa suhteeseen lisää ymmärrystä ja hyvää
 • Oivallat, että loppujen lopuksi yhteys on suurinta mitä ihmisten välille voi syttyä ja juuri sitä me syvimmillään kaipaamme
 • Huomaat, että on yhteyden aika – on aika oivaltaa yhteydessä piilevät voimavarat
 • Sisäistät, että kun löydät yhteyden kehoosi ja mieleesi, voit löytää oman tasapainosi, pohjarauhasi, itseäsi palvelevat tunnetilat sekä parhaat ideat, jotka luovat huikeimmat tulokset
 • Tiedostat, että yhteys omiin arvoihin ja niitä kunnioittava elämä on palkitsevaa, vahva arvopohja toimii myös kompassina, tunnistat helpommin väärän polun
 • Sisäistät, että kun tiedämme, mitä tunnemme ja mitä tunteet meille kertovat, on helpompi luoda yhteys myös muihin ihmisiin – olla osa jaettua ihmisyyttä
 • Huomaat, että aito yhteys mahdollistaa toisessa olevan potentian näkemisen ja esiin auttamisen - ja tämä on yksi suurimmista lahjoista, jonka ihminen voi toisella antaa

Vietät kokonaisen päivän heidän kanssaan:

Uskalla unelmoida, uskalla elää – sano elämälle kyllä!

Positiivisuus kantaa ja erilaisuus on voimavara. Kuulostaa ainakin noin periaatteen tasolla kivalta, mutta mitenkäs sitten käytäntö? Ulkoiset paineet päivä päivältä vaan kovenevat eikä siis ihme, jos välillä vähän ahdistaa ja tekee tiukkaa mahtua siihen muottiin, mihin yhteiskunta sinut vaikka väkisin haluaa sovittaa.

Suurelle yleisölle ja etenkin monille nuorille sosiaalisesta mediasta tuttu positiivisen elämänilon lähettiläs Eero Herranen on elävä esimerkki siitä, miten ongelmat ja haasteet käännetään mahdollisuuksiksi ja harmaat päivät aurinkoisiksi. Some-vaikuttajana toimimisen lisäksi Eero on ammatiltaan näyttelijä, juontaja, yritysvalmentaja ja malli.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan osan elämästään Suomen rajojen ulkopuolella elänyt Eero rohkaisee haaveilemaan, unelmoimaan ja ennen kaikkea antaa luvan nauttia elämästä.

EERO HERRANEN

Näyttelijä

Ikinuori Aira Samulin villitsi yleisön Täysii-seminaarissa

Tilaa yhteydelle – jokaisella on arvokas ja ainutlaatuinen näkökulma

On huikeata nähdä mitä ihmisille ja heidän välisille suhteille tapahtuu sovittelun myötä. Jaksan yhä uudestaan ja uudestaan innostua toivottamalta näyttävien tilanteiden muuttumisesta toiveikkuuden tilaan, toteaa Harri Väisänen.

Sovittelija ja työyhteisösovittelun erityisosaaja Harri Väisäselle sovittelu on ennen kaikkea mahdollisuuden antamista. Mahdollisuuden, joka voi tulla vain toisen näkökulman ymmärtämisen kautta. Jokaisella meistä on arvokas ja ainutlaatuinen näkökulma, joka on tultava kuulluksi jotta vääriä tulkintoja voidaan oikaista ja korjata. ”En ymmärrä sinua, etkä sinä minua!!” Jännitteisen tilanteen korjaamisessa on mahdollistettava yhteyden luominen osapuolten välille.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan Harri antaa sinulle konkreettisia välineitä luoda tämä korjaamisen mahdollistava yhteys, olit sitten itse osallinen tai haluat auttaa muita. Harri on tuloksellisesti käyttänyt näitä menetelmiä ja välineitä viimeisen 15 vuoden aikana niissä parissa sadassa ristiriitatilanteessa joissa on sovittelijana toiminut. Hän on huomannut, että ne toimivat myös omissa ihmissuhteissa. Miksi riidellä kun voi sopia!

HARRI VÄISÄNEN

Sovittelija

Psykoterapeutti Maaret Kallio puhumassa Täysii-seminaarissa

Kuva: Sari Ricciardella

Yhteyden taika – yhteys on suurinta mitä ihmisten välille voi syttyä

Loppujen lopuksi yhteys on suurinta mitä ihmisten välille voi syttyä ja juuri sitä me syvimmillään kaipaamme. Kun sydämemme avautuu toiselle, aito yhteys virtaa, voimme kukoistaa niin yksilönä kuin yhteisönä.

Natural High Healing Festivalin perustaja Henna Länsipää inspiroi sinua kertomuksella festivaalin luomisesta ja siitä voimasta mitä yli 3000 ihmisen yhteen tuleminen synnyttää. Kuulet tarinan, jossa moni asia on tehty toisin ja intuitiota kuuntelemalla menestys on tullut todeksi.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan tapahtumatuottaja, hyvinvointivalmentaja ja taiantekijä Henna kertoo sinulle, miten mahdottomasta saadaan mahdollista – ja miten pohjoismaiden suurin hyvinvointifestivaali luotiin ilman aikaisempaa kokemusta tapahtumajärjestämisestä. Oli vain suuri visio sekä intohimo saada ihmiset yhteen Suomen kesässä.

Tästä puheesta saat inspiraatiota toteuttaa itseäsi ja tunnet yhteydestä syntyvän taian merkityksen. Puhe herättää uskoasi siihen, että kauttasi voi virrata ihmisiä yhdistävää voimaa, jonka suuruudesta ja voimasta et osaa vielä edes unelmoida. On yhteyden aika. On aika oivaltaa yhteydessä piilevät voimavarat.

HENNA LÄNSIPÄÄ

Tapahtumatuottaja

Liikemies Hjallis Harkimo puhumassa Täysii-seminaarissa

Kuva: Jouni Ranta

Salaisuus yhteyden luomiseen

Yhteyteen keskittyminen on todella voimakas ja yksinkertainen tapa tuoda mihin tahansa suhteeseen lisää ymmärrystä ja hyvää, Ilkka Koppelomäki oivalsi, kun alkoi opiskella ihmissuhteiden kehittämistä 15 vuotta sitten.

Itsensä johtamisen valmentaja Ilkka Koppelomäki on auttanut ihmisiä voimaan paremmin jo yli 10 vuoden ajan. Vuodesta 2007 Ilkka on erikoistunut mielen hallintaan ja auttanut sekä henkilökohtaisesti, että ryhmävalmennuksilla tuhansia ihmisiä tekemään omassa mielessään muutoksia, jotka ovat auttaneet elämässä eteenpäin.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan Ilkka kertoo varsinaisen "salaisuuden” yhteyden luomiseen omaan kumppaniin tai kehen tahansa ihmiseen olevan se, että oppii ymmärtämään toisen ihmisen maailmaa ja tulemaan vastaan toisen maailmaan. Ymmärtämällä ja kunnioittamalla toisen maailmaa sanoin ja teoin, pääset lähemmäksi toista ja hän voi kokea yhteyttä sinuun.

ILKKA KOPPELOMÄKI

Itsensä johtamisen valmentaja

Perinteisesti Täysii-seminaari on avattu yllätysnumerolla

Mulle on samantekevää, osaatteko te matematiikkaa vai ette

Useimmissa – tai ainakin useissa – työelämän ja arjen vuorovaikutustilanteissa ihmisten välillä on jokin heidät yhteentuonut asia, jossa kummallakin on omia tavoitteitaan. Usein kohtaamisissa korostuu asiasisältö, varsinkin etäpalavereissa usein ilmeiden aistiminen, tilannekomiikka ja ylipäätään huumori jäävät vuorovaikutuksesta pois. Ihmiset unohtuvat, kun asiasta tulee tärkeintä. Joskus se on ihan suotavaa ja paikallaan, mutta monissa tilanteissa pitää pyrkiä vaikuttamaan ihmisiin ja koskettamaan heitä.


TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan kulttuurimuotoilija ja opettaja Jaakko Viitala kertoo, miten hän meni 25-vuotiaana vastavalmistuneena opettajana koko koulua haastaneen ysiluokan eteen opettamaan matematiikkaa erittäin arvostetun ja pitkäaikaisen opettajan saappaisiin. Yrittäessään keskittyä tiukasti matematiikkaan ilman, että kohtasi oppilaat ihmisinä, nämä torjuivat sekä Jaakon että matematiikan. Yhteyden syntyminen vaati rajun yhteisen kokemuksen, joka jätti elinikäiset muistot ja koskettaa tänä päivänä. Jaakko pyrkii jakamaan tarinaansa, jotta kuulijat osaisivat elämässään tarttua tilaisuuksiin kohdata ihminen ihmisenä.

JAAKKO VIITALA

Kulttuurimuotoilija

Psykologi Tony Dunderfelt puhumassa Täysii-seminaarissa

Kuva: Visual RAMA / Raisa Taurinka

Yhteys parisuhteessa

Yhteys parisuhteessa syntyy sydämessä. Sydämen lisäksi yhteyden kokemukseen vaikuttavat lisäksi keho ja mieli. Puhdas yhteys tapahtuu tässä hetkessä, mutta sitä ei tarvitse jäädä odottelemaan: voit vaikuttaa siihen todella paljon. Voit vaalia kehollista yhteyttä ja turvaa arjessasi kumppanisi kanssa. Voit vaikuttaa asenteeseesi ja ajatuksiisi.

Tietokirjailija Mitra Vasara muistuttaa, että voit käyttää aikaasi negatiivisten asioiden pyörittelyyn tai yhtä hyvin purkaa kertyneitä rasituksia pois. Voit sulkeutua ruudun äärelle tai yhtä hyvin kutsua kumppanisi kanssasi iltapalalle. Yhteys on jatkuvaa hyväksymisen, rakkauden virtaa, joka vaatii myös oman tilan ottamista toimiakseen.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan Mitra kertoo aidossa ja rennossa puheessaan sinulle, miten voit vahvistaa yhteyttä parisuhteessa niin pienillä arjen valinnoilla kuin vaalimalla rakkautta itseäsi kohtaan. Mitran uusi kirja Meidän vuosi – lempeä matka parille ilmestyy marraskuun alussa.

MITRA VASARA

Tietokirjailija

Täysii-seminaarin perustaja Andy Hopi Tampere-talon lavalla

Kuva: Pauliina Runola

Kohtaamisen voima – parantava yhteys itseen ja toisiin

Yhteiskuntamme ihmiskuva korostaa rationaalisuutta, yksilöä, tietoa ja hallintaa. Kuitenkin ruumillisuus, vaisto, tunteet, alitajunta, luovuus, intuitio, suhteet, hoiva ja sisäinen merkitys ovat myös ihmisyyden ytimessä. Ne kuvastavat arkkityyppisellä tasolla "feminiinistä" puolta, jota yhteiskunnassa arvostetaan vähemmän ja johon olemme heikommin virittäytyneitä.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan sosiologi, kirjailija ja syvyyspsykologisen arkkityyppisen työskentelyn ohjaaja Kaisa Kuurne jakaa oivalluksia tutkimuksesta, syvyyspsykologisesta työskentelystä ja omakohtaisesta tiestä kohti parantavaa yhteyttä psyyken syrjässä olleisiin puoliin, ympäröivään maailmaan ja toisiin ihmisiin.

Puheenvuoron ydinajatus on siinä, kuinka päästä erillisyydestä parantavaan yhteyteen. Kun sisäisesti hylätyn voi kutsua kotiin, avautuu aivan uudenlainen mahdollisuus löytää kotiin suhteessa niin omaan itseen kuin ympäröivään maailmaan. Kipupisteiden kohtaamisesta ja omaksi ottamisesta löytyykin kestävä maaperä ja sisäinen lähde, joka avaa yhteyden. Sen väkevä voima herättää meidät yhä uudelleen eloon ja avaa rohkeuden syvään yhteyteen toisten kanssa. 

KAISA KUURNE

Sosiologi

Täysii-seminaarin lämminhenkinen yleisö

Aito yhteys mahdollistaa toisessa olevan potentian näkemisen

Karoliina Jarenkon kirjat, valmennukset ja puheet ovat nostaneet sisäisen motivaation johtamisen ja itseohjautuvuuden työelämän kehittäjien agendalle ja muovanneet suomalaisia työpaikkoja uudistumiskykyisemmiksi.

Uuden työn puuhanaisena tunnettu Karoliina on johdon konsultti ja vaikuttaja. Hän toimii nykyään kehitysjohtajana yhteyttä, osallisuutta ja innovaatioita rakentavassa Vibemetricsissä.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan Karoliina kertoo, että aito yhteys mahdollistaa toisessa olevan potentian näkemisen ja esiin auttamisen - ja tämä on yksi suurimmista lahjoista, jonka ihminen voi toiselle antaa.

KAROLIINA JARENKO

Tietokirjailija

Juha ja Jutta Larm puhumassa Täysii-seminaarissa

Ymmärrä keho-mieliyhteyden todellinen potentiaali ja avaa mahdollisuutesi rakentaa unelmaelämäsi

Paljon puhuttu – vähemmän ymmärretty. Keho-mieliyhteyttä ei voi oppia, se pitää kokea. Kun löydät yhteyden kehoosi ja mieleesi, voit löytää oman tasapainosi, pohjarauhasi, itseäsi palvelevat tunnetilat sekä parhaat ideat, jotka luovat huikeimmat tulokset. Unelmaelämäsi?

Maria Kaunismäen nuoruuden toimintamallit kuormittivat kehoa ja mieltä valtavasti, johtivat fyysisiin kiputiloihin ja henkiseen pahaan oloon, lopulta uupumiseen. Sittemmin kokemuksista kasvoi Marian suurin voimavara, kun hän yhdisti tarinansa fysioterapeutin ja hyvinvointivalmentajan ammattitaitoonsa ja rakensi aivan uuden tavan toimia yrittäjänä valmentaen nyt muitakin löytämään antoisamman elämän ja hyvinvoivan yrittäjyyden.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan Maria ohjaa sinua syventämään omaa keho-mieliyhteyttäsi. Huomaat, kuinka voit kuulla kehosi viestit ennen, kuin ne yltyvät kivuiksi. Tunnistat, milloin tarvitset lepoa ja milloin kannattaa toimia ja kuinka voit halutessasi päästä kehon kautta käsiksi myös alitajuntasi viesteihin – kehosi muistaa myös sen, mitä sinä et ehkä muista. Kun kehosi, mielesi ja arkesi ovat tasapainossa, voit tässä ilmaisen tiedon ajassa oppia, tehdä ja luoda ihan mitä tahansa ja millaisen elämän tahansa. Ja nyt on sen askelen aika.

MARIA KAUNISMÄKI

Fysioterapeutti

Kirjailija Tommy Hellsten puhumassa Täysii-seminaarissa

Kuva: Ninnu Isomäki

Rikas arki – elä arvojesi mukaista elämää

Moni ihminen on kokenut arvoristiriidan aiheuttaman pahan olon, voimattomuuden ja kireyden. Kaikkea patistetaan kuuntelemaan omia arvojaan, mutta onko se niin yksinkertaista? Miten tunnistaa omat arvot, mistä tunnistaa arvoristiriita?

Valmentaja ja tietokirjailija Marika Roth huomauttaa, että arvokeskustelu voi tulla esiin elämässä ensimmäistä kertaa vasta aikuisiällä ja tällöin lähdetään kuorimaan sitä, mikä on muilta tullutta ja mikä on aidosti omaa arvomaailmaa. Yhteys omiin arvoihin ja niitä kunnioittava elämä on palkitsevaa. Vahva arvopohja toimii myös kompassina, tunnistat helpommin väärän polun.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan Marika oivalluttaa omien arvojen tärkeydestä ja siitä, miten tuoda ne näkyväksi omassa arjessaan, itseä ja omaa hyvinvointia kuunnellen.

MARIKA ROTH

Valmentaja

Filosofian tohtori Harri Gustafsberg puhumassa Täysii-seminaarissa

Kuva: Jonne Räsänen / Otava

Yhteys omaan sisäiseen totuuteen

Niin moni meistä myötäilee muita ja pelkää sanoa, mitä oikeasti ajattelee ja tuntee. Reija Könönen on mallittanut rohkeasti rehellisiä ja oman totuutensa löytäneitä ihmisiä ja löytänyt sitä myötä myös yhteyden omaan sisäiseen totuuteensa.

Reija Könönen on todella kiinnostunut ihmismielestä ja opiskellut kaikkea siihen liittyvää koko elämänsä ajan. Hän on mm. yksi Suomen harvoista mindfulnessin maistereista, ratkaisukeskeinen työnohjaaja, kliininen hypnoterapeutti ja NLP-kouluttaja.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan Reija kertoo, mitkä asiat toistuivat mallittaessa, eli mikä auttaa kommunikoimaan oman totuuden rohkeasti ja rehellisesti.

REIJA KÖNÖNEN

Valmentaja

Elokuvaohjaaja Tuukka Temonen puhumassa Täysii-seminaarissa

Kuva: Glassarvisual

Tunnetaitojen merkitys yhteyden luomisessa

Tunteet ovat tarinaa menneisyydestämme ja meistä itsestämme. Kun opimme tunnistamaan tunteitamme, opimme uusia asioita itsestämme.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan Hidasta elämää -median perustaja Sanna Wikström toteaa, että kun tiedämme, mitä tunnemme ja mitä tunteet meille kertovat, on helpompi luoda yhteys myös muihin ihmisiin – olla osa jaettua ihmisyyttä.

Hidasta elämää sai alkunsa Facebookista vuonna 2007. Tällä hetkellä Facebook-sivusta on tykännyt yli 197 000 oman elämänrytmin etsijää, Instagramissa on yli 218 000 fiilistelijää ja sivustolla vierailee keskimäärin 150 000 eri lukijaa viikossa. Hidasta elämää -sivusto on omalta osaltaan mahdollistamassa sitä, että kokonaisvaltainen – ja etenkin henkinen – hyvinvointi lisääntyy Suomessa.

SANNA WIKSTRÖM

Hidasta elämää -median perustaja

Palautteita Täysii-seminaariin osallistuneilta

”Loistavat järjestelyt ja etukäteisinfot. Runsaasti työntekijöitä paikalla ja sopivat tauot. Ehti hiukan vaihtaa kuulumisia tuttujen kanssa. Muuta viihdykettä ei välttämättä tarvitse, riittää kun on hyvät/mielenkiintoiset puhujat. Musiikki keskellä oli kyllä ihan kiva!”

”Olin eka kerran. Kaiken kaikkiaan vallitsi jonkinlainen yhteenkuuluvuuden tunne, saman asian äärellä. Myyntipöydät mukava ilmestys, ei huuhaata. Asiat ja jonot sulavasti sujuteltu. Oranssitiimi hoiti asiansa ystävällisesti ja tehokkaasti.”

”Nauratti ja parissa kohtaa tuli kyynelkin silmään. Ostin liput jo ensi vuoden tilaisuuteen ja kerroin tästä jopa samana iltana pikkujouluissa ystävilleni. Kiitos! Tälle oli selkeä paikkansa minun elämäni päivissä ja siinä lauantaissa <3”

”Hieno seminaari. Oli hienoa tulla seminaariin kun oli paljon iloisia, ystävällisesti hymyileviä Täysii-tiimiläisiä, koki olevansa tervetullut ja heti oli apua, jos sitä tarvi. Sisäänkirjautuminen oli vaivatonta.”

”Tämä oli toinen kertani seminaarissa ja täytti kyllä jälleen odotukset. Ensi vuotta odotellessa :) Puhujakattaus oli todella onnistunut ja teema oli juuri sitä, mitä tähän hetkeen tarvitsin.”

”Tykkäsin siitä, että puhujakattaus oli monipuolinen ja jokainen lähestyi aihetta omasta ainutlaatuisesta näkökulmastaan. Teema oli ajankohtainen ja monia koskettava.”

”Kuten aina, roppakaupalla inspiraatiota. Ihania tarinoita, motivaatiota ja rohkaisua, että kuka tahansa voi muuttaa oman elämänsä siihen suuntaan kuin itse haluaa.”

Aivan huikea päivä! Eka, mutta takuulla ei ole viimeinen kerta. Luentokokonaisuudet olivat sopivan pituisia ja sopivassa järjestyksessä.”

Oikein hyvin järjestetty tapahtuma!! Tänä vuonna oli mahtavat puhujat! Joka vuosi ollutkin osa todella mielenkiintoisia.”

”Täysii-seminaarilla on aito halu parantaa kokemusta, joka kerta jotakin on parannettu, kiitos siitä koko tiimille!”

”Mukava ja hyödyllinen seminaari, josta parhaimmillaan sai irti paljon sellaista, mihin voi omaa elämäänsä peilata.”

”Olin ensimmäistä kertaa mukana niin ei oikein osaa toivoa mitään, kokemus oli erittäin positiivinen.”

”Tampere-talo sopi seminaaripaikaksi erinomaisesti sekä sijaintinsa että fasiliteettiensa ansiosta.”

”Esitykset sopivan mittaisia. Paikka hyvä. Hyvä kokonaisuus sopivalla hinnalla. Hyvä konsepti.”

”Järjestelyt toimivat vuosi vuodelta paremmin ja paremmin! Kokonaisuus on erinomainen!”

”Yllättävän vähällä jonottelulla selvisi, ottaen huomioon osallistujamäärän. Kiitos! :)”

”Tekniikka toimi hienosti ja ennen kaikkea, puheiden sisältö oli kohdallaan. Kiitos!”

”Paras Täysii, minkä olen nähnyt! Tämä taisi olla kuudes kerta kun mukana :)”

”Kiitos teidän Täysii-tiimille järjestelyistä ja hienosta tapahtumasta!”

”Järjestelyt onnistuivat loistavasti ja oli paljon erilaisia esiintyjiä.”

”Järjestelyt toimivat loistavasti alusta loppuun.”

”Tosi hyvä konsepti!”

TÄYSII 2023 -seminaarin liput ovat nyt saatavilla!

Pääsylipun hinta 97€

TÄYSII 2023 -seminaarin teemana on yhteys.

Tervetuloa mukaan Tampere-taloon LA 18.11.2023!

TÄYSII 2023 -seminaarin puheet näet livenä:

 • Eero Herranen | Uskalla unelmoida, uskalla elää – sano elämälle kyllä!
 • Harri Väisänen | Tilaa yhteydelle
 • Henna Länsipää | Yhteyden taika – yhteys on suurinta mitä ihmisten välille voi syttyä
 • Ilkka Koppelomäki | Salaisuus yhteyden luomiseen
 • Jaakko Viitala | Mulle on samantekevää, osaatteko te matematiikkaa vai ette
 • Mitra Vasara | Yhteys parisuhteessa
 • Kaisa Kuurne | Kohtaamisen voima – parantava yhteys itseen ja toisiin
 • Karoliina Jarenko | Aito yhteys mahdollistaa toisessa olevan potentian näkemisen ja esiin auttamisen
 • Maria Kaunismäki | Ymmärrä keho-mieliyhteyden todellinen potentiaali ja avaa mahdollisuutesi rakentaa unelmaelämäsi
 • Marika Roth | Rikas arki – elä arvojesi mukaista elämää
 • Reija Könönen | Yhteys omaan sisäiseen totuuteen
 • Sanna Wikström | Tunnetaitojen merkitys yhteyden luomisessa

Varaa paikkasi TÄYSII 2023 -seminaarista tänään!

Saat 14 päivän rahat takaisin -takuun. Tuhannet aiempiin Täysii-seminaareihin osallistuneet ihmiset ovat olleet tyytyväisiä tapahtumaan ja uskon sinunkin olevan tyytyväinen ostopäätökseesi. Haluamme kuitenkin antaa sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun ilmoittautumishetkestä, jotta sinulla ei ole mitään riskiä ilmoittautumisen suhteen. Jos haluat perua ilmoittautumisesi, voit ilmoittaa siitä 14 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Seminaari järjestetään Tampere-talossa LA 18.11.2023 klo 12:00 - 18:30.

Pääsylipun hinta on 97€.

Tampere-talossa nähdään!

T:Andy ja Täysii-tiimi

P.S. Jos sinulle tulee kysyttävää liittyen Täysii-seminaariin, ota yhteyttä tiimi(at)taysii.fi

© Andy Hopi 2023