Aaro Löf on sisäisen työn ohjaaja, kirjailija ja henkinen valmentaja. Hän on ehtinyt kokea paljon. Aaron elämä on ollut pikakelaus monesta elämästä, kolmekymmentäkaksi asuinpaikkaa, erilaista ympäristöä, uutta elämää ja Aaroa. Jatkuva muutos ja sisäiset sekä ulkoiset haasteet ovat saaneet Aaron katsomaan elämää ja itseä rehellisesti sekä auttaneet ymmärtämään itseä ja muita, sydämellä.

Aaro Löf on ennen kaikkea ihminen, joka elää niiden samojen haasteiden, mahdollisuuksien ja ihmisyyden perusrakenteiden kanssa kuin sinäkin.

Osatakseen tukea niin itseä kuin muita ihmisyydessämme, Aaro on kuluttanut tuhansia tunteja kirjallisuuden parissa, suorittanut kasvavan listan erilaisia opintoja sekä tehnyt intensiivisesti työtä ihmisten ja itsensä kanssa. Hänen halunsa ymmärtää ja elää todeksi opetuksia niin onnellisuuden, henkisyyden, rakkauden, totuuden kuin menestyksekkään arjen saralla on opettanut, että jokainen meistä on oma vastauksensa.

Aaro on löytänyt työkaluja, oivalluksia, yhteyden ja tuen, joka on auttanut häntä tunnistamaan sen mikä on hänelle oikein. Aaro on myös ollut mukana monen muun kanssakulkijana ja nähnyt sen, että haasteidemme taustalla toimivat samat mekanismit.

Aaro on ennen kaikkea ihminen. Hän on myös se tuki, joka on auttanut häntä itseään löytämään itsensä sekä elämän, josta nauttia ja iloita. Henkisenä valmentajana hän ei tarjoa uskontojen tuomia vastauksia, vaan sen sijaan auttaa ihmisiä etsimään vastauksia itsestään ja hyödyntämään hengellisten perinteiden työkaluja.

Aaro järjestää kursseja ja retriittejä, joilla auttaa ihmisiä tuntemaan itsensä ja näkemään tuon itsetuntemuksen tuoman suunnattoman rikkauden. Hän on kirjoittanut kirjan ”Rohkea elämä – 7 askelta todelliseen muutokseen” ja hän on toiminut pitkään kirjoittajana Hidasta elämää –sivustolla.

Unelmat henkisen kasvun välineenä

TÄYSII 2015 -seminaarin puheenvuorossaan Aaro toteaa, että on unelmia, jotka vievät meitä kauemmas itsestämme. Sellaisia joiden kuvittelemme antavan meille täyttymyksen, vaikka mikään ulkopuolellamme oleva ei voi sitä tehdä. On myös unelmia jotka ovat ilmentymää siitä mitä syvimmillämme olemme. Tällaiset unelmat eivät aiheuta paineita tai lupaa meille täyttymystä. Ne ovat sen ilmentymää mitä olemme. Niitä toteuttaessamme teemme sitä, mitä olemme tulleet tänne tekemään. Näin olemme iloisia matkastamme, riippumatta siitä toteutuvatko unelmamme.

Koostekuva TÄYSII 2015 -seminaarin puhujista

Tietoinen läsnäolo – mitä läsnäolo on, miten ollaan läsnä ja mikä sen merkitys on?

Aaron elämä on ollut pikakelaus monesta elämästä, kolmekymmentäyksi asuinpaikkaa, erilaista ympäristöä, uutta elämää ja Aaroa. Jatkuva muutos ja sisäiset sekä ulkoiset haasteet ovat saaneet Aaron katsomaan elämää ja itseä rehellisesti sekä auttaneet ymmärtämään itseä ja muita, sydämellä. TÄYSII 2014 -seminaarin puheenvuorossaan Aaro jakaa sinulle oman kokemuksensa siitä, mikä tietoisen läsnäolon merkitys on.

Tutustu Aaroon: Kotisivut / Facebook / Instagram / YouTube