Harry ”Hjallis” Harkimo tunnetaan mm. jääkiekkoseura Jokereiden omistajana, liikemiehenä, yrittäjänä, television Diili-ohjelman keulakuvana, tubettajana, kansanedustajana ja Liike Nytin perustajana.

Hjallis tuli 1980-luvulla tunnetuksi kilpapurjehtijana ja purjehduksestaan ensimmäisenä suomalaisena yksin maailman ympäri vuosina 1986–1987. Matka opetti Hjallikselle paljon, sillä purjehdus työllisti hänet vuorokauden ympäri yhteensä 168 päivää ja hän pystyi nukkumaan vain tunnin kerrallaan. Hän oppi, että elämässä selviää, jos on tahtoa. Kohdatessaan matkan tuomat haasteet ja vaikeudet yksin, hän oppi kuinka hän reagoi stressiin. Keskustellessaan itsensä kanssa, hän sai myös oikeat vastaukset itselleen tekemiinsä kysymyksiin.

Hjallis on monien projektien mies. Vuonna 1991 hän osti osan jääkiekkojoukkue Jokereista, loi sen ympärille huomiota ja nosti Jokerit useaan Suomen mestaruuteen. Voittoja kertyi kuuden vuoden aikana neljän Suomen mestaruuden lisäksi kaksi Euroopan mestaruutta seurajoukkueiden tasolla. Hjallis käynnisti myös modernin monitomiareenan Hartwall Arenan –rakennusprojektin jokerihuuman aikana.

Hjallis toimi keulakuvana Diili –tv-sarjassa, jossa hän etsi projekteilleen mm. myyntijohtajaa asuinalueprojektille, rakennusprojektin toimitusjohtajaa sekä kehitysjohtajaa Vierumäen urheiluopistolle. Hän on isännöinyt omaa keskusteluohjelmaansa Hjalliksen kanssa. Atlantin yli -ohjelmassa hän kipparoi purjevenettä, jonka mukaan on haastettu suomalaisia julkisuuden henkilöitä Atlantin yli purjehdukselle.

Hjallis valittiin eduskuntaan kokoomuksen edustajana vuoden 2015 eduskuntavaaleissa koko maan 13. suurimmalla äänimäärällä. Muutama päivä kokoomuksesta eroamisilmoituksensa jälkeen Hjallis kertoi perustaneen Liike Nyt –nimisen poliittisen kansanliikkeen, jonka kansanedustajaehdokkaana hän pääsi vuonna 2019 toiselle eduskuntakaudelleen.

Hjallis on rohkea riskinottaja, joka tekee nopeita päätöksiä ja ottaa suuria riskejä. Ja riskien toteutuessa hän on valmis nopeasti muuttamaan suuntaa. Hän uskaltaa sanoa mielipiteensä suoraan. Hän usko, että ihminen pystyy mihin vain, ja se on omasta halusta ja tahdosta kiinni.

Tee rohkeasti täysillä – älä hiihdä puolilla valoilla

Liikemies Harry ”Hjallis” Harkimo uskaltaa sanoa TÄYSII 2019 -seminaarin puheenvuorossaan suoraan, miten asiat on hänen mielestään ovat. Hän on läpi elämänsä tehnyt rohkeasti asioita täysillä, sen sijaan että olisi hiihtänyt puolilla valoilla. Harkimolla onkin ollut kymmeniä yrityksiä ja hän on saanut aikaan isoja asioita. Harkimo tuli tunnetuksi vaativasta yksinpurjehduksestaan maapallon ympäri. Tämän jälkeen hän nosti jääkiekkojoukkue Jokerit useaan Suomen mestaruuteen ja rakennutti Hartwall Arenan. Harkimo tunnetaan myös muun muassa television Diili-ohjelman vetäjänä sekä Liike Nytin rohkeana visionäärinä.

Tutustu Hjallikseen: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube