Pii Leskisen ura on kulkenut myynnin ja liiketoiminnan johtamisen parissa. Koulutukseltaan hän on mm. Life coach ja NLP Trainer. Kuten moni muukin, myös Pii on kokenut työpaikan menetyksen ja sen myötä joutunut kysymään itseltään; kuka minä olen?

Tällä hetkellä Piin tehtävänä on lisätä ihmisten elämään hyvinvointia, tarkoitusta ja runsautta, sekä auttaa heitä pääsemään tavoitteisiinsa että menestymään. Hän harrastaa valokuvaamista ja kuvailee itseään mm. ajattelun avartajana, energian elvyttäjänä, kommunikaation kehittäjänä, tietoisuuden kasvattajana, olemisen oppilaana, kehon kaunistajana ja elämän ihmettelijänä.

Artikkelin kirjoittaja J.S.

Nimimerkin J.S. takana on pitkän linjan media-alan ammattilainen, jolla on kokemusta niin radiosta, kuin televisiostakin.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

LAHJASI

TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.