Johannes Hattunen tunnetaan paremmin nimellä Hatsolo – The White Gorilla. Hän on kovan luokan tanssitaituri, joka on ansainnut kannuksensa kaikkein kovimmissa breikkiringeissä ympäri maailmaa.

Hatsolon matka Jyväskylästä kansainvälisille kentille on ollut pitkä. Se on vaatinut paljon rohkeutta, uhrauksia ja uskoa mahdottomaan, sillä hänellä oli jo nuorena aika hullu unelma. Hän halusi olla yksi maailman parhaista tanssijoista. Se aiheutti naureskelua ja vähättelyä Keski-Suomalaisessa ympäristössä. Olisi pitänyt kuulemma kouluttautua ja mennä oikeisiin töihin. Muiden ahdasmieliset ennakkoluulot antoivat Hatsololle vain voimaa. Ne sisuunnuttivat ja potkivat harjoittelelmaan kovemmin, myös silloin kun ulkona oli -30 astetta pakkasta ja säkkipimeää.

Vuosien duunin jälkeen suuresta unelmasta tuli vihdoin totta kun Hatsolon tanssiryhmä voitti yhden maailman arvostetuimmista breakdance-kilpailuista New Yorkissa vuonna 2006. Sen jälkeen Hatsolon elämä onkin ollut yhtä ilotulitusta. Nykyään hänellä on useita kymmeniä kansainvälisiä titteleitä, mestaruuksia, kunniamainintoja ja ennen kaikkea tuhansia upeita kokemuksia maailman jokaisesta kolkasta. Kokemukset tanssiringeissä ovat opettaneet Johannekselle, että menestyksen raaka-aineet ovat kaikkien ulottuvilla.

Hatsololla on äärimmäisen energinen, aito ja innostava esiintymistyyli , joka kolahtaa pomminvarmasti niin lattiaan kuin katsojaankin. Hänen esiintymisensä ovat kokemuksia, jotka ihastuttavat, itkettävät, naurattavat ja jäävät poikkeuksetta kuulijoiden mieleen.

Hatsolo on viimeisten vuosien aikana luonut menestyksekkäästi uraa puhujana, kirjailijana, sarjayrittäjänä ja työhyvinvointivalmentajana. Johannes on yksi katutansseihin keskittyvän tanssikoulu Saiffan perustajajäsenistä sekä Training for Warriors Helsinki -kuntosalin omistaja.

Hatsolo on kirjoittanut elämästään kirjan ”Hatsolo – Elämä Breikkarin Silmin” (Fitra, 2017), joka kertoo omien unelmien seuraamisesta ja sinnikkyydestä.

Astu rinkiin – Asenne ja Intohimo

Astu rinkiin on voimakas ja ajatuksia herättävä puheenvuoro intohimosta, rohkeudesta ja periksiantamattomuudesta. Se on puheenvuoro intohimon valtavasta voimasta menestyksen takana ja siitä mitä tapahtuu kun uskallat seurata intuitiotasi. TÄYSII 2017 -seminaarin puheenvuorossaan Johannes “Hatsolo” Hattunen kertoo sinulle aitojen tarinoiden avulla asenteesta, jonka avulla hän erottui joukosta maailman kovimpien breikkirinkien keskellä. Yksi kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisia breikkareita, fysiikkavalmentaja ja yrittäjä Johannes tietää miten inspiroida ja rohkaista ihmisiä. Hänen intohimonsa ja omistautumisensa näkyy kaikessa mihin hän ryhtyy, mikä tarttuu myös valmennettaviin ja kuulijoihin. Johanneksen poikkeuksellinen energia, läsnäolo, vilpitön innostus ja heittäytyminen ovat ainutlaatuista. Luvassa on puhe, joka haastaa sinut kohtaamaan pelkosi sekä heittäytymään tilanteeseen. Johanneksen käsittelyn jälkeen tiedät täsmälleen mitä tehdä saavuttaaksesi unelmasi, loppu on kiinni sinusta.

Koostekuva TÄYSII 2017 -seminaarin puhujista

Tutustu Hatsoloon: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube