Nimi Harri Montonen ei ole kovin ”rock.” Siksi suuri yleisö tunteekin Harrin paremmin nimillä: ”Heko Luumäki,” ”Rehtori Heko” ja ”The Duke.” ”Hekona” Harri oli kitaristi ja biisintekijä suositussa punk-bändissä Ne Luumäet. ”Rehtori Hekona” hänet puolestaan tunnettiin samassa roolissa bändissä Rehtorit. Nykyisin Harri on taiteilijanimeltään ”The Duke” ja hänen bändinsä on E-Street Punks.

Harri työskentelee myös Tiedekeskus Heurekassa, mutta on aina ollut kutsumukseltaan taiteilija ja yleisön viihdyttäjä. Aina hänen elämässään oma identiteetti ei kuitenkaan ole ollut itsestään selvä asia. Sisäisen rauhan ja kompassin löytäminen on taitolaji, jossa kriisillä ja vastoinkäymisillä on keskeinen rooli.

Artikkelin kirjoittaja J.S.

Nimimerkin J.S. takana on pitkän linjan media-alan ammattilainen, jolla on kokemusta niin radiosta, kuin televisiostakin.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

LAHJASI

TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.