Täysii-tiimi

Olemme 44 henkilön Täysii-tiimi, joka tarjoaa Sinulle Täysii-sivuston ja Täysii-seminaarin kautta avaimia henkilökohtaiseen kasvuusi.

 

taysii-tiimi-andy-hopi

Andy Hopi johtaa Täysii-tiimiä ja toimii Täysii-seminaarin tuottajana, vastaten seminaarin markkinoinnista. TÄYSII 2020 -seminaarissa hänen vastuulla on käytännön järjestelyjen sujuvuus seminaarisalissa. Andy uskoo, että Täysii-tiimi toimii parhaimmalla mahdollisella tavalla, kun oikeat ihmiset pääsevät tekemään itselleen mieluisia asioita, itselleen sopivalla panoksella.

 

taysii-tiimi-anni-suominen

Anni Suominen toimii Täysii-seminaarin koordinaattorina. Anni vastaa asiakaspalvelusta sekä yhteydenpidosta Täysii-tiimin jäseniin, puhujiin sekä yhteistyökumppaneihin. TÄYSII 2020 -seminaarissa Annin vastuulla on käytännön järjestelyjen sujuvuus seminaarisalin ulkopuolella.

 

taysii-tiimi-marko-yla-rotiala

Marko Ylä-Rotiala johtaa TÄYSII 2020 -seminaarin Talkootiimiä. Marko toteuttaa tehtäväänsä intohimolla ja uskoo seminaarin tarjoavan parastaan silloin kun kaikki osallistujat tuntevat olonsa tervetulleiksi ja tärkeiksi.

 

taysii-tiimi-sanna-ojala

Sanna Ojala toimii Täysii-tiimin graafikkona, vastaten Täysiin graafisesta ilmeestä. Sanna tuottaa monipuolisesti materiaalia niin digi- kuin printtimuodossakin ja hänen kädenjälkeään pääset ihastelemaan Täysii-sivustolla sekä Täysii-seminaarissa. Sanna uskoo kuvien vahvaan voimaan ja haluaa omalta osaltaan tehdä parhaansa, että Täysii luo vaikuttavan ja koskettavan elämyksen missä tahansa.

 

taysii-tiimi-minna-nurminen

Minna Nurminen vastaa kahden viikon välein ilmestyvän Täysii-postin luomisesta ja lähettämisestä.

 

taysii-tiimi-waina-jarvela

Wäinä Järvelä toimii TÄYSII 2020 -seminaarin toisena VIP-isäntänä, vastaten VIP-vieraiden viihtymisestä. Lisäksi Wäinä vastaa seminaarin opasteista, jotta osallistujat löytävät helposti etsimänsä.

 

taysii-tiimi-jooel-salo

Jooel Salo toimii TÄYSII 2020 -seminaarin toisena VIP-isäntänä, vastaten VIP-vieraiden viihtymisestä.

 

taysii-tiimi-johanna-harkonen

Johanna Härkönen vastaa TÄYSII 2020 -seminaarissa, että puhujat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Johanna ohjaa puhujia lavalle sekä tapaamaan osallistujia. Näin osallistujien on mahdollista jutella puhujien kanssa, pyytää heiltä omistuskirjoituksia sekä ottaa valokuvia heidän kanssaan.

 

taysii-tiimi-mikko-rantila

Mikko Räntilä vastaa TÄYSII 2020 -seminaarissa, että puhujat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Mikko ohjaa takahuoneeseen sekä tapaamaan osallistujia. Näin osallistujien on mahdollista jutella puhujien kanssa, pyytää heiltä omistuskirjoituksia sekä ottaa valokuvia heidän kanssaan.

 

taysii-tiimi-emmi-jansson

Emmi Jansson huolehtii, että TÄYSII 2020 -seminaarin puhujilla on turvallinen olo mennä lavalle ja että mikrofonit, lähetin, tallennin sekä clicker ovat hallussa. Lisäksi Emmin loihtii toinen toistaan herkullisempia raakakakkuja puhujien takahuoneeseen sekä Täysii-tiimin tapaamisiin.

 

taysii-tiimi-irene-koivumaki

Irene Koivumäki toimii TÄYSII 2020 -seminaarissa näytteilleasettajien messuemäntänä organisoiden Täysii-torin toimintaa ja luoden elämyksiä seminaarin osallistujille.

 

taysii-tiimi-maarit-eklund

Maarit Eklund toimii TÄYSII 2020 -seminaarissa valokuvaajana, ottaen takahuoneen puolella valokuvia sekä videoklippejä puhujista heidän puheenvuorojensa jälkeen.

 

taysii-tiimi-niina-tervala

Niina Tervala toimii TÄYSII 2020 -seminaarissa valokuvaajana kohtaamiskulmassa, jossa osallistujat voivat tulla kohtaamaan seminaaripuhujia. Niina myös kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle, toivoen voivansa olla esimerkkinä ja rohkaista muitakin, jotka haluavat muuttaa elämäänsä.

 

taysii-tiimi-anniina-sookari

Anniina Sookari toimii TÄYSII 2020 -seminaarissa valokuvaajana. Ansku on todellinen Tiimi-tsemppari, joka elää pienistä, suurista ihmeistä ja arjen iloista.

 

taysii-tiimi-tea-holm

Tea Holm kirjoittaa Täysii-sivustolle kirja-arvioita Täysii-seminaarin puhujien kirjoista sekä myös vuosittaisiin teemoihin liittyvistä kirjoista. Tea on myös kirjoittanut tietokirjan liittyen kuolemanjälkeisen elämän tutkimukseen.

 

taysii-tiimi-vuokko-isokorpi

Vuokko Isokorpi kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle. Vuokko kirjoittaa samaistuttavissa tarinoissaan rohkeasti siitä mitä itsekin pelkää. Ahkerana verkostoitujana Vuokko innoittaa ihmisiä osallistumaan Täysii-seminaariin, viihtyäkseen ja saadakseen rohkeutta mennä kohti unelmiansa.

 

taysii-tiimi-anneli-paivansara

Anneli Päivänsara kirjoittaa artikkeleita ja tekee haastatteluja Täysii-sivustolle. Terveellinen elämä, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja toisten auttaminen sekä inspiroiminen ovat aina kiinnostaneet häntä suuresti.

 

taysii-tiimi-maiju-palin

Maiju Palin kirjoittaa artikkeleita ja tekee haastatteluja Täysii-sivustolle. Kirjoittaminen on hänen suurin intohimonsa, jota hän saa toteuttaa käsittelemällä itselleen merkityksellisiä aiheita.

 

taysii-tiimi-mari-kuusisto

Mari Kuusisto kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle. Hän on diplomi-insinöörin työt ikkunaentisöinnin kautta huojentavaan kirjoittamiseen vaihtanut kirjallisuusterapiaohjaaja. Hän haluaa ohjaamissaan kirjoituspajoissa olla kanssakulkija, joka auttaa oman äänen kuuntelemisessa ja omien voimavarojen tunnistamisessa.

 

taysii-tiimi-sara-adolfsen

Sara Adolfsen kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle. Sara on funktionaaliseen lääketieteeseen perehtynyt ravintovalmentaja, tietoisen, läsnäolevan ja luonnonmukaisen elämän puolestapuhuja, johon keskeisesti kuuluu sydänyhteys ja voimaantuminen sitä kautta.

 

taysii-tiimi-tuulia-laine

Tuulia Laine toimii TÄYSII 2020 -seminaarin info-pisteen vastaavana ja kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle. Tuulia rakastaa auttaa ihmisiä onnellisempaan ja yltäkylläisempään elämään mm. opettamalla tietoisen luomisen menetelmiä.

 

taysii-tiimi-kaisa-liisa-ahola

Kaisa-Liisa Ahola kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle. Kaisa-Liisa haluaa auttaa sekä inspiroida muita oman tarinansa ja oivallustensa kautta. Erityisen lähellä hänen sydäntään on kirjoittaminen, joka voimaannuttaa sekä parantaa. Kaisa-Liisa on käynyt suuren elämänmuutoksen lävitse ja oppinut matkalla syvää viisautta sekä löytänyt oman voimansa.

 

taysii-tiimi-terttu-saksala

Terttu Saksala kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle. Terttu haluaa tukea ja opastaa ihmisiä löytämään oman polkunsa, seisomaan vahvana ja suorassa omissa saappaissaan.

 

taysii-tiimi-auli-malimaa

Auli Malimaa kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle. Hän uskoo, että hyödyllisimmät ja mielenkiintoisimmat matkat teemme omaan mieleemme.

 

taysii-tiimi-olivia-toivanen

Olivia Toivanen on ollut useamman kerran mukana organisoimassa Täysii-seminaaria. Vuonna 2019 hän oli ottamassa osallistujia vastaan info-pisteellä. Oliviaa on aina kiinnostanut ihmismielen syvät uomat ja elämä matkana. Lapsesta asti erityisherkkyys on tuonut elämään niin mahdollisuuksia kuin haasteitakin. Yksi Olivian tärkeimmistä intohimon ja luovuuden lähteistä on kirjoittaminen.

 

taysii-tiimi-jaana-mikkonen

Jaana Mikkonen toimii TÄYSII 2020 -seminaarin puhujavalmentajana. Jaana pitää huolen, että jokaisen esiintyjän potentiaali nousee esille ja tapahtuma tuo kokonaisuutena esille teemaan liittyen erilaisia näkökulmia.

 

taysii-tiimi-piia-marjamaa

Piia Marjamaa on hoitanut Täysii-seminaarissa Täysii-tiimin ständiä. Piia toivoo pystyvänsä tarjoamaan asiakkaille hyvän palvelun lisäksi myös hyvää mieltä tuottavia elämyksiä.

 

taysii-tiimi-inka-yliharsila

Inka Hannula vastaa TÄYSII 2020 -seminaarin iltatilaisuudesta. Inka on erityisen kiinnostunut yleisöä osallistavista projekteista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista kohdata ihmisiä yhdenvertaisina yhteisen tekemisen äärellä.

taysii-tiimi-anniina-kumpula

Anniina Mäkiluoto toimii TÄYSII 2020 -seminaarin nimikylttivastaavana. Luonto ja luonnon keskellä eläminen on Anniinalle elämäntapa.

Juuso Kangas koordinoi Talkootiimin toimintaa, yhdessä Marko Ylä-Rotialan kanssa.

 

Johanna Kakko toimii TÄYSII 2020 -seminaarissa somevastaavana. Johanna vastaa myös siitä, että Täysii-tiimin sekä Talkootiimin jäsenillä on puhtaan oranssit ja yhtenäiset T-paidat.

 

Johanna Laakkonen toimii TÄYSII 2020 -seminaarin info-pisteellä.

 

Heidi Niskala toimii TÄYSII 2020 -seminaarin info-pisteellä.

 

Laura Peltola toimii TÄYSII 2020 -seminaarin myynnin tukitiimin vastaavana. Hän toimii myös ruokalippujen myynnissä.

 

Mia ‘Miki’ Mountraki toimii TÄYSII 2020 -seminaarin narikkavastaavana. Hän toimii myös apuna ruokailun ja kahvitauon koordinoinnissa.

 

Anne Koskenjoki toimii TÄYSII 2020 -seminaarin varustevastaavana. Hän toimii päivän mittaan mukana myös ruokalippujen myynnissä, ilmoittautumislomakkeiden jakamisessa sekä sisäänkirjauksessa iltatilaisuuteen.

 

Maija Sutinen toimii TÄYSII 2020 -seminaarin ruokalippuvastaavana. Hän toimii päivän mittaan mukana myös ilmoittautumislomakkeiden jakamisessa sekä sisäänkirjauksessa iltatilaisuuteen.

 

Petri Hiissa on ainoa henkilö, joka on nähty jokaisen järjestetyn Täysii-seminaarin lavalla. Petri on vuosien mittaan auttanut seminaarin kehityksessa. TÄYSII 2020 -seminaarissa Petri pitää puheenvuoron.