Olemme 44 henkilön Täysii-tiimi, joka tarjoaa Sinulle Täysii-sivuston ja Täysii-seminaarin kautta avaimia henkilökohtaiseen kasvuusi.

 

taysii-tiimi-andy-hopi

Andy Hopi johtaa Täysii-tiimiä ja toimii Täysii-seminaarin tuottajana. Täysii-seminaarissa hänen vastuullaan on ollut käytännön järjestelyjen sujuvuus seminaarisalissa. Andy uskoo, että Täysii-tiimi toimii parhaimmalla mahdollisella tavalla, kun oikeat ihmiset pääsevät tekemään itselleen mieluisia asioita, itselleen sopivalla panoksella.

 

taysii-tiimi-anni-diaz

Anni Diaz toimii Täysii-seminaarin koordinaattorina. Anni vastaa asiakaspalvelusta sekä yhteydenpidosta Täysii-tiimin jäseniin, puhujiin sekä yhteistyökumppaneihin. Täysii-seminaarissa Annin vastuulla on ollut käytännön järjestelyjen sujuvuus seminaarisalin ulkopuolella.

 

taysii-tiimi-marko-yla-rotiala

Marko Ylä-Rotiala on johtanut Täysii-seminaarin Talkootiimiä. Marko toteuttaa tehtäväänsä intohimolla ja uskoo seminaarin tarjoavan parastaan silloin kun kaikki osallistujat tuntevat olonsa tervetulleiksi ja tärkeiksi.

 

taysii-tiimi-juuso-kangas

Juuso Kangas on koordinoinut Talkootiimin toimintaa, yhdessä Marko Ylä-Rotialan kanssa. Juuso haluaa tuoda osallistujien ja erityisesti talkoolaisten seminaaripäivään selkeyden ja helppouden tunnetta. Hän haluaa olla omalta osaltaan mahdollistamassa sitä, että informaatio kulkee ja oikeat ihmiset ovat oikeissa paikoissa tekemässä oikeita asioita. Ennen kaikkea oikealla – palvelevalla – asenteella, olonsa turvalliseksi ja voimaantuneeksi tuntien.

 

taysii-tiimi-sanna-ojala

Sanna Ukkonen toimii Täysii-tiimin graafikkona, vastaten Täysiin graafisesta ilmeestä. Sanna tuottaa monipuolisesti materiaalia niin digi- kuin printtimuodossakin ja hänen kädenjälkeään pääset ihastelemaan Täysii-sivustolla sekä Täysii-seminaarissa. Sanna uskoo kuvien vahvaan voimaan ja haluaa omalta osaltaan tehdä parhaansa, että Täysii luo vaikuttavan ja koskettavan elämyksen missä tahansa.

 

taysii-tiimi-petri-hiissa

Petri Hiissa on ainoa henkilö, joka on nähty jokaisen järjestetyn Täysii-seminaarin lavalla, joko puhujana tai juontajana. Petri on ollut vuosien mittaan mukana kehittämässä seminaaria.

 

taysii-tiimi-emmi-jansson

Emmi Jansson on huolehtinut, että Täysii-seminaarin puhujilla on ollut turvallinen olo mennä lavalle. Hän on myös huolehtinut, että puhujilla on hallussa mikrofonit, lähetin, tallennin sekä clicker. Lisäksi Emmi on loihtinut toinen toistaan herkullisempia raakakakkuja puhujien takahuoneeseen sekä Täysii-tiimin tapaamisiin.

 

taysii-tiimi-johanna-harkonen

Johanna Härkönen on vastannut Täysii-seminaarissa, että puhujat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Johanna on ohjannut puhujia lavalle sekä tapaamaan osallistujia. Näin osallistujien on mahdollista jutella puhujien kanssa, pyytää heiltä omistuskirjoituksia sekä ottaa valokuvia heidän kanssaan.

 

taysii-tiimi-mikko-rantila

Mikko Räntilä on vastannut Täysii-seminaarissa, että puhujat ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Mikko on ohjannut puhujia takahuoneeseen sekä tapaamaan osallistujia. Näin osallistujien on mahdollista jutella puhujien kanssa, pyytää heiltä omistuskirjoituksia sekä ottaa valokuvia heidän kanssaan.

 

taysii-tiimi-tuulia-laine

Tuulia Helmisola on toiminut Täysii-seminaarin info-pisteen vastaavana ja hän myös kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle. Tuulia rakastaa auttaa ihmisiä onnellisempaan ja yltäkylläisempään elämään mm. opettamalla tietoisen luomisen menetelmiä.

 

taysii-tiimi-johanna-laakkonen

Johanna Laakkonen on ollut mukana suunnittelemassa Täysii-seminaarin info-pisteen toimintaa.

 

taysii-tiimi-laura-lehtomaki

Laura Lehtomäki on toiminut Täysii-seminaarin myynnin tukitiimin vastaavana. Hän on toiminut myös ruokalippujen myynnissä. Lauralle on tärkeää selkeys ja järjestys, joita hän haluaa olla luomassa Täysii-seminaariin.

 

taysii-tiimi-waina-jarvela

Wäinä Järvelä on toiminut Täysii-seminaarin VIP-isäntänä, vastaten VIP-vieraiden viihtymisestä. Lisäksi Wäinä on vastannut seminaarin opasteista, jotta osallistujat löytävät helposti etsimänsä.

 

taysii-tiimi-jooel-salo

Jooel Salo on toiminut Täysii-seminaarin VIP-isäntänä, vastaten VIP-vieraiden viihtymisestä.

 

taysii-tiimi-mia-mountraki

Mia ’Miki’ Mountraki on toiminut Täysii-seminaarin narikkavastaavana. Hän on toiminut myös apuna ruokailun ja kahvitauon koordinoinnissa.

 

taysii-tiimi-maija-sutinen

Maija Sutinen on toiminut Täysii-seminaarin ruokalippuvastaavana. Hän on toiminut päivän mittaan mukana myös ilmoittautumislomakkeiden jakamisessa sekä sisäänkirjauksessa iltatilaisuuteen.

 

taysii-tiimi-inka-yliharsila

Inka Hannula on toiminut Täysii-seminaarin iltatilaisuudesta. Inka on erityisen kiinnostunut yleisöä osallistavista projekteista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista kohdata ihmisiä yhdenvertaisina yhteisen tekemisen äärellä.

 

taysii-tiimi-irene-koivumaki

Irene Koivumäki on toiminut Täysii-seminaarissa näytteilleasettajien messuemäntänä organisoiden Täysii-torin toimintaa ja luoden elämyksiä seminaarin osallistujille.

 

taysii-tiimi-maarit-eklund

Maarit Eklund on toiminut Täysii-seminaarissa valokuvaajana, ottaen takahuoneen puolella valokuvia sekä videoklippejä puhujista heidän puheenvuorojensa jälkeen.

 

taysii-tiimi-niina-tervala

Niina Tervala on toiminut Täysii-seminaarissa valokuvaajana kohtaamiskulmassa, jossa osallistujat voivat tulla kohtaamaan seminaaripuhujia. Niina myös kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle, toivoen voivansa olla esimerkkinä ja rohkaista muitakin, jotka haluavat muuttaa elämäänsä.

 

taysii-tiimi-anniina-sookari

Anniina Sookari on toiminut Täysii-seminaarissa valokuvaajana. Ansku on todellinen Tiimi-tsemppari, joka elää pienistä, suurista ihmeistä ja arjen iloista.

 

taysii-tiimi-tea-holm

Tea Holm kirjoittaa Täysii-sivustolle kirja-arvioita Täysii-seminaarin puhujien kirjoista sekä myös vuosittaisiin teemoihin liittyvistä kirjoista. Tea on myös kirjoittanut tietokirjan liittyen kuolemanjälkeisen elämän tutkimukseen.

 

taysii-tiimi-anneli-paivansara

Anneli Päivänsara kirjoittaa artikkeleita ja tekee haastatteluja Täysii-sivustolle. Terveellinen elämä, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja toisten auttaminen sekä inspiroiminen ovat aina kiinnostaneet häntä suuresti.

 

taysii-tiimi-mari-kuusisto

Mari Kuusisto kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle. Hän on diplomi-insinöörin työt ikkunaentisöinnin kautta huojentavaan kirjoittamiseen vaihtanut kirjallisuusterapiaohjaaja. Hän haluaa ohjaamissaan kirjoituspajoissa olla kanssakulkija, joka auttaa oman äänen kuuntelemisessa ja omien voimavarojen tunnistamisessa.

 

taysii-tiimi-sara-adolfsen

Sara Adolfsen kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle. Sara on funktionaaliseen lääketieteeseen perehtynyt ravintovalmentaja, tietoisen, läsnäolevan ja luonnonmukaisen elämän puolestapuhuja, johon keskeisesti kuuluu sydänyhteys ja voimaantuminen sitä kautta.

 

taysii-tiimi-terttu-saksala

Terttu Saksala kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle. Terttu haluaa tukea ja opastaa ihmisiä löytämään oman polkunsa, seisomaan vahvana ja suorassa omissa saappaissaan.

 

taysii-tiimi-auli-malimaa

Auli Malimaa kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle. Hän uskoo, että hyödyllisimmät ja mielenkiintoisimmat matkat teemme omaan mieleemme.

 

taysii-tiimi-olivia-toivanen

Olivia Toivanen on ollut useamman kerran mukana organisoimassa Täysii-seminaaria. Vuonna 2019 hän oli ottamassa osallistujia vastaan info-pisteellä. Oliviaa on aina kiinnostanut ihmismielen syvät uomat ja elämä matkana. Lapsesta asti erityisherkkyys on tuonut elämään niin mahdollisuuksia kuin haasteitakin. Yksi Olivian tärkeimmistä intohimon ja luovuuden lähteistä on kirjoittaminen.

 

taysii-tiimi-piia-marjamaa

Piia Marjamaa on hoitanut Täysii-seminaarissa Täysii-tiimin ständiä. Piia toivoo pystyvänsä tarjoamaan asiakkaille hyvän palvelun lisäksi myös hyvää mieltä tuottavia elämyksiä.

 

taysii-tiimi-minna-nurminen

Minna Nurminen vastasi muutaman vuoden ajan Täysii-postin luomisesta ja lähettämisestä.

 

Johanna Kakko on toiminut Täysii-seminaarissa somevastaavana. Johanna vastaa myös siitä, että Täysii-tiimin sekä Talkootiimin jäsenillä on puhtaan oranssit ja yhtenäiset T-paidat.

 

Heidi Niskala on toiminut Täysii-seminaarin info-pisteellä.

 

Anne Koskenjoki on toiminut Täysii-seminaarin varustevastaavana. Hän toimii päivän mittaan mukana myös ruokalippujen myynnissä, ilmoittautumislomakkeiden jakamisessa sekä sisäänkirjauksessa iltatilaisuuteen.