Täysii-tiimi

Olemme 44 henkilön Täysii-tiimi, joka tarjoaa Sinulle Täysii-sivuston ja Täysii-seminaarin kautta avaimia henkilökohtaiseen kasvuusi mahdollistaen elämääsi muuttavat läpimurrot.

taysii-tiimi-andy-hopi

Andy Hopi on Täysii-seminaarin ja Tekijäakatemian perustaja sekä liiketoimintavalmentaja. Täysii-seminaari on koko kansan tapahtuma, jossa saat inspiraatiota erilaisilta puhujilta heidän henkilökohtaisten ja elämänmakuisten tarinoidensa kautta. Andy on todella innoissaan mahtavasta Täysii-tiimistä, jonka jäsenistä löydät esittelyt tältä sivulta. Andyn kotisivut löytyvät osoitteesta www.andyhopi.com.

taysii-tiimi-anneli-paivansara

Anneli Päivänsara on mm. työhyvinvointi- ja hyvinvointipalveluita tarjoavan Päivänsara-yrityksen omistaja ja journalistiikan maisteri. Anneli on myös kahden ihanan ja vilkkaan pojan äiti, avovaimo, tytär ja ystävä. Jälkimmäiset tittelit ovat hänelle tärkeimpiä kuin suoritukset, sillä hän haluaa, että hänet mieluummin määritellään sen perusteella, minkälainen ihminen hän on, kuin pelkkien suoritusten perusteella. Terveellinen elämä, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja toisten auttaminen sekä inspiroiminen ovat aina kiinnostaneet häntä suuresti. Annelin kotisivut löytyvät osoitteesta www.paivansara.fi.

taysii-tiimi-anni-suominen

Anni Suominen on ihmisihminen ja monitoiminainen, joka uskoo, että kun ihminen rakastaa itseään ja hänellä on sisäinen rauha, hän levittää hyvää ympärillä oleviin ihmisiin, eläimiin ja koko maapallolle. Luova innostaja ja ideoija lähti innolla Täysii-tiimiin rakkaudestaan tapahtumien järjestämiseen. Sydäntä lähellä ovat puhdas ravinto, ihmisenä kasvu ja kehittyminen, ekologisuus ja luonnonmukaisuus. Täysii-tiimissä Anni huolehtii mm. talkootiimistä ja talkootiimin toiminnan organisoimisesta. Annin Facebook-sivut löytyvät osoitteesta wwww.facebook.com/enemmanelamaa.

taysii-tiimi-anniina-kumpula

Anniina Mäkiluoto on Tunnetaideterapeutti Kirkkonummelta. Hän valmistui syksyllä 2017 Kairon Instituutista ja aloitti sivutoimisena terapeutin työn. Luonto ja luonnon keskellä eläminen on Anniinalle elämäntapa. Anniinan Facebook-sivut löytyvät osoitteesta www.facebook.com/tunnetaideterapia.

taysii-tiimi-anniina-sookari

Anniina “Ansku” Sookari on Tiimi-tsemppari, joka elää pienistä, suurista ihmeistä ja arjen iloista. Jos villasukat voisi vahvistaa osaksi iltapukua, tämä neiti sen varmasti tekisi. Yksi tiimin satakuntalaisvahvistuksista.

taysii-tiimi-auli-malimaa

Auli Malimaa on onnellisuusvalmentaja ja enneagrammiohjaaja, joka työkseen valmentaa ja kouluttaa ihmisille onnellisempaa oloa ja vaivattomampaa vuorovaikutusta. Auliisti onnellinen -blogissaan hän pohtii onnellisuuteen liittyviä asioita, seuraa oman mielensä tempauksia ja jakaa onnellisuusoivalluksiaan. Lisäksi hän pyörittää Ilon ja onnellisuuden kuntosalia, josta aina perjantaisin löytyy uusi mielenjumppaharjoite. Hän uskoo, että hyödyllisimmät ja mielenkiintoisimmat matkat teemme omaan mieleemme. Aulin kotisivut löytyvät osoitteesta www.iloversum.fi.

taysii-tiimi-emmi-jansson

Emmi Jansson on reilu kolmekymppinen kolmen lapsen onnellinen äiti, yrittäjä ja yhteiskuntatieteiden maisteri, joka on tosi kallellaan psykologiaan. Emmi rakastaa pienten ja isojen asioiden pohtimista, ja puhuukin usein elämästä ja kuolemasta, unelmista, intohimoista, intuitiosta, kommunikaatiosta ja merkityksellisyydestä. Itsensä kehittäminen on Emmille elämänmittainen haaste, ja tällä hetkellä on meneillään NLP-opiskelut Trainer-vaiheessa. Emmi voimaantuu liikunnasta, luonnosta, hyvistä keskusteluista, lukemisesta, musiikista, herkullisesta ruoasta ja erityisesti lasten kanssa olemisesta. Emmin blogi löytyy osoitteesta www.readysteadyflow.vaikuttajamedia.fi.

taysii-tiimi-erja-kalenius

Erja Kalenius on filosofi ja LuonnonHyvä Instituutin perustaja. LuonnonHyvän kotisivut löytyvät osoitteesta www.luonnonhyva.fi.

taysii-tiimi-henna-laitinen

Henna Laitinen on Lähemmäs Luovuutta-yrityksen perustaja, luovuusvalmentaja, draamaopettaja, seikkailija ja leikittäjä. Hennan mielestä leikki on paitsi lasten, myös aikuisten oikeus, ja taide on elementti joka kuuluu kaikille. Henna haluaa rohkaista jokaista löytämään luovan energiansa. Henna kotisivut löytyvät osoitteesta www.lahemmasluovuutta.fi.

taysii-tiimi-inka-yliharsila

Inka Hannula on tamperelainen kuvataiteilija, taideohjaaja ja sosiokulttuurinen innostaja. Tällä hetkellä hän on erityisen kiinnostunut monitaiteellisista yleisöä osallistavista projekteista ja yhteisötaiteesta sekä niiden tarjoamista mahdollisuuksista kohdata ihmisiä yhdenvertaisina yhteisen tekemisen äärellä. Inkan kotisivut löytyvät osoitteesta www.inkayliharsila.com.

taysii-tiimi-irene-koivumaki

Irene Koivumäki edustaa täydentävää lääketiedettä, on Suomen Verikuvaajat ry:n puheenjohtaja. Harrastuksenaan mm. mieltä ja kehoa hoitavat eteeriset öljyt, uudentyyppinen täysin kemikaaliton kosmetiikka sekä sukkien kutominen. Irene peukuttaa Täysii-seminaaria, koska sieltä saa aitoa nostetta elämän pyörteisiin. Täysii-tiimissä Irene toimii käytännön organisoinnissa ja sisällöntuottamisessa.

taysii-tiimi-jaana-mikkonne

Jaana Mikkonen on mentaalivalmentaja, joka haastaa sinut epämukavuusalueellesi kehittymään ja rikkomaan oman mielesi rajoitteet. Jaanan mielestä rohkea esilletulo ja itseä isompiin saappaisiin astuminen ovat avaimia menestykseen. Jaana on intohimoinen itsensä haastaja ja -kehittäjä ja innostuminen on Jaanan mielestä yksi parhaimmista tunteista. Jaana näyttää tänä vuonna esimerkkiä hyppäämällä lavalle Täysii-seminaarin iltatapahtuman juontajana. Jaanan kotisivut löytyvät osoitteesta www.jaanamikkonen.com.

taysii-tiimi-johanna-harkonen

Johanna Härkönen on yrittäjätaustan omaava kaupallisen alan ammattilainen. Nyt päivätyössään kansainvälisessä yrityksessä hänen toimenkuvaansa kuuluvat myynnin ja markkinoinnin monipuoliset tehtävät. Vapaa-ajallaan hänen intohimonaan ovat henkiseen kasvuun sekä kehon ja mielen hyvinvointiin liittyvät teemat, erityisen lähellä hänen sydäntään on energiahoitaminen.

taysii-tiimi-jooel-salo

Jooel Salo on intohimoinen mielen ja kehon kehittäjä, oman polkunsa kulkija, joka rakentaa tänä vuonna maailmalle uutta Titaania™. Jooelin tehtävänä on vastata neljännen teollisen vallankumouksen haasteisiin sekä nauttia elämästä sitä tehdessä. Kun jakamistalous jyrää, yhteisöllinen kuluttaminen nostaa päätään ja markkinatalouden logiikka horjuu, on syytä suunnata katse kauas, tehdä rohkeasti uutta ja haastaa normit, sekä muistaa antaa takaisin. Täysii-tiimissä Jooel toimii ideapankkina ja vastaa mm. (yritys)myynnin kehittämisestä. Ole yhteydessä myynti@taysii.fi.

taysii-tiimi-kaisa-liisa-ahola

Kaisa-Liisa Aholan intohimona on kulkea elämää sydäntänsä kuunnellen. Lähellä sydäntä on kirjoittaminen, joka voimaannuttaa sekä parantaa. Kaisa-Liisa haluaakin auttaa sekä inspiroida muita oman tarinansa ja oivallustensa kautta. Luova tanssi ja luonnossa oleminen kuuluvat myös vahvasti hänen elämäänsä. Kaisa-Liisa on käynyt suuren elämänmuutoksen lävitse ja oppinut matkalla syvää viisautta sekä löytänyt oman voimansa.

taysii-tiimi-maarit-eklund

Maarit Eklund on tamperelainen talous- ja kiinteistöasioiden parissa työskentelevä kahden lapsen äiti. Maarit on kiinnostunut itsensä kehittämisestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Maarit haluaa innostua sekä innostaa ja inspiroida myös toisia.

taysii-tiimi-maiju-palin

Maiju Palin on oman unelmaelämänsä koordinaattori, yrittäjä, äiti, kirjoittaja, runoilija, koruartisti ja ikuinen elämänopiskelija. Kirjoittaminen on hänen suurin intohimonsa, jota hän saa toteuttaa vapaasti blogissaan käsittelemällä aiheita jotka kokee itselleen merkityksellisiksi. Hän kirjoittaa siitä miten haasteet saa lopulta käännettyä voimavaroiksi. Hyvää elämää ei voi määrittää ulkoa päin vaan jokainen tuntee sen sisimmässään. Aitous ja itselle uskollisena eläminen on suuri voimavara tässä ajassa. Maiju on harjoitellut näitä taitoja intensiivisesti ja tahtoo tukea kirjoituksillaan myös muita samaan omassa elämässään. Maiju päivittää myös TÄYSII Facebook-sivua. Maijun kotisivut löytyvät osoitteesta www.kultainensulka.com.

taysii-tiimi-mari-kuusisto

Mari Kuusisto on diplomi-insinöörin työt ikkunaentisöinnin kautta huojentavaan kirjoittamiseen vaihtanut kirjallisuusterapiaohjaaja ja luontoyhteysohjaaja. Hän haluaa ohjaamissaan kirjoituspajoissa olla kanssakulkija, joka auttaa oman äänen kuuntelemisessa ja omien voimavarojen tunnistamisessa. Marille on elämässä on tärkeää muistaa olla lempeä itseään kohtaan. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on paras palvelus, jonka voi tehdä myös läheisilleen. Marin kotisivut löytyvät osoitteesta www.huojentavakirjoittaminen.fi.

taysii-tiimi-marko-yla-rotiala

Marko Ylä-Rotiala on tamperelaistunut projektityöskentelyn ja jäsenkorjauksen ammattilainen. Hänen tehtävänään on varmistaa että Täysii-seminaari tavoittaa kaikki sitä kaipaavat yksilöt ja yhteisöt. Markon kotisivut löytyvät osoitteesta www.jasenkorjaajamarko.fi.

taysii-tiimi-minna-nurminen

Minna Nurminen on tamperelainen freelance-graafikko, jonka intohimona ovat visuaalisuus, brändäys ja verkkoliiketoiminta. Kaikilla on oikeus tavoitella unelmiaan, seurata intohimoaan ja elää omannäköistään elämää. Tämä vakaumus veikin IT-alan ammattilaisen perustamaan oman yrityksen, jossa hän suunnittelee kotisivuja, bloggaa ja sparrailee verkkobisneksestä ja visuaalisuudesta. Hän haluaa auttaa muitakin elämään omannäköistään elämää ja auttaa ihmisiä toteuttamaan yrittämisunelmiaan. Minna on sinut sisäisen nörttinsä kanssa: hän on fanittanut Star Trekiä 10-vuotiaasta asti. Minnan sivut löytyvät osoitteesta www.suunnittelupajapikseli.fi.

taysii-tiimi-niina-tervala

Niina Tervala on tehnyt ison elämänmuutoksen muutaman viime vuoden aikana. Hoitotyön ohella hän opetteli maalaamaan tauluja ja pitää nyt näyttelyitä eri puolilla Suomea. Hän muutti Lahdesta Haapamäelle maaseudun rauhaan lokakuussa 2016 ja toivoo voivansa olla esimerkkinä ja rohkaista muitakin, jotka haluavat muuttaa elämäänsä. Taiteen lisäksi sydäntä lähellä ovat luonto, ekologisuus, lukeminen ja musiikki. Niina kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle ja on kirjoittanut kolumnia UusiSavo-lehteen. Niinan esikoisrunoteos ”Punaisen pirtin portailla koko maailma”, jonka hän kirjoitti taiteilijanimellä Peppi Anniina, ilmestyi Marraskuussa 2018 Mediapinnan kustantamana. Niinan kotisivut löytyvät osoitteesta www.niinatervala-maalauksia.com.

taysii-tiimi-olivia-toivanen

Olivia Toivanen on mindfulness-ohjaaja ja freelance-kirjoittaja Kuopiosta. Hän on elämän värejä sekä luontoa rakastava persoona. Oliviaa on aina kiinnostanut ihmismielen syvät uomat ja elämä matkana. Lapsesta asti erityisherkkyys on tuonut elämään niin mahdollisuuksia kuin haasteitakin. Yksi Olivian tärkeimmistä intohimon ja luovuuden lähteistä on kirjoittaminen. Olivian kotisivut löytyvät osoitteesta www.elamanlahde.wordpress.com.

taysii-tiimi-piia-marjamaa

Piia Marjamaa on kauppias yrityksessään Hyvän Tuulen Puoti. Piia toivoo pystyvänsä tarjoamaan asiakkaillensa hyvän palvelun lisäksi myös hyvää mieltä tuottavia elämyksiä. Yrittäjyys on tuonut hänen elämäänsä aivan toisenlaista sisältöä kuin palkkatyö jo melkein kymmenen vuotta. Piia haluaakin tukea yrittäjyyttä suunnittelevia ja aloittelevia yrittäjiä. Piian yrityksen kotisivut löytyvät osoitteesta www.hyvantuulenpuoti.fi.

taysii-tiimi-sanna-ojala

Sanna Ojala on graafinen suunnittelija sekä kansainvälisen kaupan tradenomi. Sanna on kiinnostunut itsensä kehittämisestä sekä positiivisuuden voimasta ja onkin päättänyt, että vuosi 2018 on täynnä juuri sellaisia asioita, jotka vievät kohti juuri hänelle oikeaa ja onnellista elämää. Sanna uskoo, että vastoinkäymiset vahvistavat ja kaikella on tarkoitus. Sannan sydän sykkii monipuolisiin graafisiin töihin, sekä tauolla olevaan harrastukseen: kilpatanssiin. Sanna on suunnitellut Täysii-logon sekä Täysii-sivuston visuaalisen ilmeen. Sannan nettisivut ja osa tehdyistä töistä löytyvät osoitteesta www.sannailona.com.

taysii-tiimi-sara-adolfsen

Sara Adolfsen on Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja, Henkinen valmentaja ja Terveydenhoitaja – sen todellisessa merkityksessä. Sara on funktionaaliseen lääketieteeseen perehtynyt ravintovalmentaja, tietoisen, läsnäolevan, ja luonnonmukaisen elämän puolestapuhuja, johon keskeisesti kuuluu sydänyhteys ja voimaantuminen sitä kautta. Sara on myös erikoistunut uupumukseen, sen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon valmennuksissa. Yksilövalmennuksen lisäksi Sara järjestää säännöllisesti Naistenpiirejä Helsingissä ja Lauttasaaressa Natural Wellnessin tiloissa, erilaisia työpajoja, sekä retriittejä. Saran kotisivut löytyvät osoitteesta www.naturalwellness.fi.

taysii-tiimi-tea-holm

Tea Holm on teologi, filosofian tohtori ja vapaa kirjoittaja. Hänellä on tekeillä tietokirja liittyen kuolemanjälkeisen elämän tutkimukseen. Hän on perustanut Kirjailijan Blogin, jossa julkaistaan kirja-arvioita ja jossa eletään kirjailijan elämää.

taysii-tiimi-terttu-saksala

Terttu Saksala on Elämäntaidon valmentaja ja hän haluaa tukea ja opastaa muitakin löytämään oman polkunsa, seisomaan vahvana ja suorassa omissa saappaissaan. Tertun kotisivut löytyvät osoitteesta www.avaloncoaching.fi.

taysii-tiimi-tommi-sundqvist

Tommi Sundqvist on datanomi, urheiluhieroja ja ravintoasiantuntija, jonka missiona on elää terveenä ja jakaa tietoutta eteenpäin. Terveellisen elämäntavan jakamisesta on tullut myös unelmatyö tulevaisuudessa. Suuri kiitos Tommin elämässä on jokainen oireeton ja lääkkeetön päivä Crohnin taudin kanssa. Kaikki muuttui kun Tommi heräsi sairaalassa vaikean operaation jälkeen. Alkoi suuri elämänmuutos, lääkkeet jäivät, ruokavalio uudistui ja elämäntapa muuttui lempeämmäksi. Askel askeleelta hän toipui sairaudestaan ja voi tänä päivänä erinomaisesti. Tommin kotisivut löytyvät osoitteesta www.ravintoasiantuntijat.fi.

taysii-tiimi-tuulia-laine

Tuulia Laine on tamperelainen diplomi-insinööri, puutarhuri, numerologi, henkinen opettaja, vaurausvalmentaja ja viiden lapsen äiti. Tuulia rakastaa auttaa ihmisiä onnellisempaan ja yltäkylläisempään elämään. Hän kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle ja blogiinsa ”Elämän ihmeiden äärellä” Naiseuden voiman -sivuilla. Täysii-tiimin lisäksi Tuulia työskentelee onnellisuuden oppaana henkisen valmennusalan yrityksessään. Tuulian sivut löytyvät osoitteesta www.tuulialaine.com.

taysii-tiimi-vuokko-isokorpi

Vuokko Isokorpi on tamperelainen, mutta maaseudun juuret omaava positiivinen ja innostuva oman elämänsä “muutosagentti”. Vuokko on äiti neljälle ihanalle nuorelle. Hän on rohkeasti siirtynyt pankkiirista luontopoluille, hyvinvointia ja terveyttä hoitamaan. Vuokko etenee sydän edellä ja herkkyys mukana. Hänen innostuksenkohteita ovat lempeä liikunta, läsnäolo, sydänyhteys, luonto voimauttajana sekä vapaaehtoistoiminta ja eettiset arvot. Vuokko kirjoittaa artikkeleita Täysii-sivustolle. Vuokon kotisivut löytyvät osoitteesta www.vuokkoisokorpi.com.

taysii-tiimi-waina-jarvela

Wäinä Järvelä toimii tiimissä myyntijohtajana keskittyen yrityspuolen myyntiin. Yhteydenotot osoitteeseen: myynti(at)taysii.fi. Siviilissä työnkuvina hänellä on markkinointikonsultti ja musiikkialan moniosaaja. Uutuutena Wäinän voi bongata Tampereella paikallisesta italialaisravintolasta ravintolapäällikön tehtävistä. Täysii-seminaarin tukijana Wäinä on ollut ensimmäisistä yksittäisistä luennoista lähtien. Lisää tietoa Wäinän yritystoiminnasta löydät osoitteessa www.facebook.com/tmiwainajarvela.

Lisäksi Täysii-tiimiin kuuluvat Anne Koskenjoki, Heli Mikkola, Iina Sorvari, Johanna Kakko, Jonna Rättö, Maija Sutinen, Marjo Heikkinen, Mikko Räntilä & Petri Hiissa.