3.5.2018

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Hei, teitkö sinä uudenvuodenlupauksen? Itse en suoranaisesti tehnyt lupauksia, mutta päätin lähteä unelmamatkalle ja aion jatkaa jo valitsemallani polulla, eli pidän jatkossakin parasta mahdollista huolta itsestäni kokonaisuudessaan. Aion siis ruokkia sekä kehoa, mieltä että sieluani, mahdollisimman tarkasti itseäni kuunnellen.

Tahdon jatkaa itseni kehittämistä ja toteuttaa unelmiani sitä mukaan, kun niitä syntyy. Jo ihan ensimmäisenä päätin lähteä matkalle, josta olen jo vuosia haaveillut. Tilasin liput vasta vähän ennen joulua ja nyt olen matkalla Balille. Matkaan yksin, niin vähillä matkatavaroilla kuin pystyin pakkaamaan ja matkan tarkoitus, miten sen nyt etukäteen ajattelen, on vahvistaa yhteyttä itseeni entisestään. Sitä voi tietysti tehdä ihan missä vain ja milloin vain, mutta Bali on kutsunut minua luokseen jo vuosia, ja tämä matka on nyt vastaus sille kutsulle, enkä ole muuten ennen matkustanut yksin. Saa nähdä mitä Bali tahtoo minulle kertoa ja opettaa. Aion avata sylini ja sydämeni ja otan vastaan sen, mitä se minulle tarjoaa.

Jollekin jo vitsailin, että ehkä en tahdo tulla enää takaisinkaan, mutta ei sentään. Minulla on kotonakin vielä monta unelmaa odottamassa.

Viime vuoden suurimpana juttuna oli yksi pisimmän prosessin vaatinut unelma ja sen toteuttaminen. Päätin 10 vuoden jälkeen vihdoin hypätä pois palkkatyöstä, siirryin täysipäiväiseksi yrittäjäksi ja synnytin itselleni oman, oman näköisen työn ja ihana paikan Lauttasaaressa missä tehdä työtäni. Se on ollut paras päätös elämässäni tähän saakka! Aika keväästä- päätöksestä – liikkeen avaamiseen syyskuussa – koko syksy – on ollut todella intensiivistä aikaa. Työ ei ole todellakaan tuntunut ”tavanomaiselta työltä”, kun saa tehdä mitä haluaa ja mistä tykkää, päivät ovat pidentyneet hyvällä tavalla, kun on niin kiinni siinä ”hetken imussa” ja toisaalta, päivät, viikot ja aika menee todella nopeasti.

Uudelle vuodelle tahdon ehdottomasti heittää parit intentiot ja moni niistä liittyy ihanaan työhöni. Minulla on todella paljon suunnitelmia sen suhteen. Ihonhoidon saralla on tullut ihania uutuksia ja tehotuotteita hoitolakäyttöön, joista kerron pian lisää. Esse on ollut ihonhoitosarjana täydellinen valinta omaan työhön ja asiakkaat rakastavat sitä myös! Henkisen Valmennuksen valmennukset ovat jo käynnissä, josta olen todella inspiroitunut ja innoissani!! Siitä tulen kehittämään ryhmätilaisuuksia ja verkkovalmennustakin on varmasti luvassa tulevaisuudessa. Jotain aivan uutta ja uskomattoman ihanaa on myös kehitteillä teille ensi vuodelle, johon saattaa liittyä Bali.

Lisäksi tahdon tehdä paljon muutakin, kuten esim matkustella enemmän ja nähdä maailmaa. Voisin tehdä pari lyhyttä Euroopan matkaa ja voisi yksi tai kaksi kaukomatkaakin tähän vielä mahtua. Tahdon aloittaa myös uuden harrastuksen, pitkään haaveilemani akrobatia tulee siis saamaan tilaa kalenterissani.

Minä uskon, että kaikki on mahdollista. Joku voi tietysti tähän järkeillä, että se ei ole totta, että ihan kaikki ei sentään sitä ole, mutta mä näen että tämäkin on vaan valinta. Mihin Sinä tahdot uskoa? Tahdotko kävellä täällä maapallolla mielessä rajaton määrä mahdollisuuksia, vai valitsetko nähdä esteitä, ylitsepääsemättömiä haasteita, suljettuja ovia, mahdottomia tilanteita?

Tahdon siis sanoa, että tämä on Sinun valintasi. Mihin Sinä haluat uskoa. Mitä Sinä ajattelet omasta elämästäsi, itsestäsi ja maailmasta ympärilläsi? Valitsetko pelon ja epävarmuuden vai rohkeuden ja rakkauden?

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.

Mä tajusin viime vuonna, et mä voin tehdä ihan mitä vaan ja ymmärsin myös sen vapauden mikä meillä on. Jokainen meistä uskoo johonkin ja se on aina jokaisen valinta. Ne voi olla tiedostamattomia tai sitten tietoisia valintoja, mutta silti valintoja. Itse pyrin unelmoimaan rajoitta ja jos mieli tulee väliin sanomaan et ei kannata, tai ei tule onnistumaan, niin mä päätän ajatella toisin, jos mä tunnen sisälläni ja sydämessäni, että tää on mulle oikein, tää on se mun juttu mitä haluun tehdä tai toteuttaa. En halua antaa mielen ja uskomusten rajoittaa itseäni. Mulla meni monta vuotta siihen, että ajattelin etten pysty, osaa, ole riittävä, en tarpeeksi sitä tai tätä ja vähemmän kun joku tai jokin muu. Annoin myös pelolle valtaa, kunnes aloin kohtaamaan pelkoani ja näin, ettei ole vaihtoehtoja, jos haluan elää unelmien elämää mun on tehtävä myös asioita, jotka jännittää ja pelottaa. Se on yhtä lailla valinta, kun kaikki muukin.

Mä kysynkin nyt Sinulta: Millaista olis sun unelmien elämä, mikäli et vielä elä sitä? Mitä Sinä tahdot toteuttaa tänä vuonna? Mistä Sinä unelmoit? Mikä saa Sinun sydämen sykkimään? Elämä on just nyt! Tee jo tänään jotain, joka vie sua lähemmäs sun unelmia! Se voi olla jotain ihan pientä, ihan mitä vaan, mut tee se jo tänään!

Unelmien täytteistä jo alkanutta uutta vuotta meille kaikille! Mä lähden nyt mun unelmamatkalle!

Artikkelin kirjoittaja Sara Adolfsen

Sara Adolfsen on Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja, Henkinen valmentaja ja Terveydenhoitaja - sen todellisessa merkityksessä. Sara on funktionaaliseen lääketieteeseen perehtynyt ravintovalmentaja, tietoisen, läsnäolevan, ja luonnonmukaisen elämän puolestapuhuja, johon keskeisesti kuuluu sydänyhteys ja voimaantuminen sitä kautta. Sara on myös erikoistunut uupumukseen, sen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon valmennuksissa.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

LAHJASI

TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.