Täysii-tiimi

Olemme 39 henkilön Täysii-tiimi, joka tarjoaa Sinulle Täysii-sivuston ja Täysii-seminaarin kautta avaimia henkilökohtaiseen kasvuusi mahdollistaen elämääsi muuttavat läpimurrot.

taysii-tiimi-andy-hopiAndy Hopi on Täysii-seminaarin ja Tekijäakatemian perustaja sekä liiketoimintavalmentaja. Täysii-seminaari on koko kansan hyvinvointitapahtuma, jossa saat inspiraatiota erilaisilta puhujilta heidän henkilökohtaisten ja elämänmakuisten tarinoidensa kautta. Andy on todella innoissaan mahtavasta Täysii-tiimistä, jonka jäsenistä löydät esittelyt tältä sivulta. Andyn kotisivut löytyvät osoitteesta www.andyhopi.com.

taysii-tiimi-anna-broholmAnna Broholm on graafinen suunnittelija Ulvilan maalaismaisemasta. Oma mainos- ja ideatoimisto on pyörinyt iloisesti jo kuusi vuotta. Työn ohella opiskellaan grafiikkaa, maalausta, välillä myös koodausta sekä nyt viimeisimpänä valokuvaamista. Empatia, intohimo, kiinnostus itsensä kehittämiseen sekä impulsiiviset päätökset johdattavat mukaan uusiin jännittäviin projekteihin kerta toisensa jälkeen. Täysii on ehdottomasti yksi niistä! Annan yrityksen kotisivut löytyvät osoitteesta www.pienisuuriidea.net.

taysii-tiimi-anna-taipaleAnna Taipale on elämän rakastaja ja inspiroivan sisällön tuottaja. Hänellä on pitkä tausta journalistina, käsikirjoittajana ja ohjaajana digi- ja printtimediassa. Täysii-sivustolle Anna tuottaa sisältöä teemalla muutos. Anna toteuttaa omaa Sydänjuttu-mediaansa ja hänen Sydänjuttu-kirjansa itsensä rakastamisesta julkaistiin syksyllä 2017. Annan kotisivut löytyvät osoitteesta www.annataipale.com.

taysii-tiimi-anne-lampinenAnne Lampinen on helsinkiläinen pitkänlinjan toimittaja, joka nykyisin tekee yrityksille markkinointiviestintää. Anne on kirjoittanut neljä tietokirjaa ja yhden fiktiivisen ja hänellä on oma Keho&mieli radio-ohjelma, jonka tuottaja hän myös on. Anne on ollut myös mukana tv-ohjelmien tuotannossa ja markkinoinnissa. Annen kotisivut löytyvät osoitteesta www.omatoimittaja.fi.
 

taysii-tiimi-anneli-paivansaraAnneli Päivänsara on Liikunnallisen äidin käsikirjan kirjoittaja, freelancer sisällöntuottaja ja henkilökohtainen valmentaja, tradenomi, aviovaimo sekä kahden vilkkaan pojan äiti. Anneli on ollut myös tuottamassa sisältöä yrityksille suunnattuun Petra personal trainer -ohjelmistoon. Terveellinen elämä, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja toisten auttaminen sekä inspiroiminen ovat aina kiinnostaneet häntä suuresti. Anneli kirjoittaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvää blogia Iltalehden hyvinvointi-osastolla sekä erityisruokavaliot huomioiden terveelliseen ravitsemukseen inspiroivaa blogia omilla sivustoillaan www.sunfit.fi.

taysii-tiimi-anni-suominenAnni Suominen on työskennellyt useita vuosia erityistä tukea tarvitsevien parissa ja on viime vuosina innostunut hyvinvoinnin lisäksi tunnetaidoista, omien unelmien herättelystä ja intohimojen tunnistamisesta. Luova innostaja ja ideoija lähti innolla Täysii-tiimiin rakkaudestaan tapahtumien järjestämiseen. Sydäntä lähellä ovat puhdas ravinto, henkinen kasvu, ihmisten valokuvaaminen, ekologisuus ja luonnonmukaisuus. Täysii-tiimiläisten esittelykuvat ovat Annin käsialaa.

taysii-tiimi-anniina-sookariAnniina “Ansku” Sookari elää muutosten vuotta 2017 ja Täysii-tiimi on yksi niistä. Tiimi-tsemppari, joka elää pienistä, suurista ihmeistä ja arjen iloista. Jos villasukat voisi vahvistaa osaksi iltapukua, tämä neiti sen varmasti tekisi. Yksi tiimin satakuntalaisvahvistuksista.
 
 

taysii-tiimi-auli-malimaaAuli Malimaa on onnellisuusvalmentaja ja enneagrammiohjaaja, joka työkseen valmentaa ja kouluttaa ihmisille onnellisempaa oloa ja vaivattomampaa vuorovaikutusta. Auliisti onnellinen -blogissaan hän pohtii onnellisuuteen liittyviä asioita, seuraa oman mielensä tempauksia ja jakaa onnellisuusoivalluksiaan. Lisäksi hän pyörittää Ilon ja onnellisuuden kuntosalia, josta aina perjantaisin löytyy uusi mielenjumppaharjoite. Hän uskoo, että hyödyllisimmät ja mielenkiintoisimmat matkat teemme omaan mieleemme. Aulin kotisivut löytyvät osoitteesta www.iloversum.fi.

taysii-tiimi-emmi-janssonEmmi Jansson on reilu kolmekymppinen kolmen lapsen onnellinen äiti ja yhteiskuntatieteiden maisteri, joka on tosi kallellaan psykologiaan. Emmi rakastaa pienten ja isojen asioiden pohtimista, ja puhuukin usein elämästä ja kuolemasta, unelmista, intohimoista, intuitiosta, kommunikaatiosta ja merkityksellisyydestä. Itsensä kehittäminen on Emmille elämänmittainen haaste, ja tällä hetkellä on meneillään NLP-opiskelut Master-vaiheessa. Emmi voimaantuu liikunnasta, luonnosta, hyvistä keskusteluista, lukemisesta, musiikista, herkullisesta ruoasta ja erityisesti lasten kanssa olemisesta. Emmin blogi löytyy osoitteesta www.readysteadyflow.fi.

taysii-tiimi-erja-kaleniusErja Kalenius on filosofi ja LuonnonHyvä Instituutin perustaja. LuonnonHyvän kotisivut löytyvät osoitteesta www.luonnonhyva.fi.
 
 
 
 

taysii-tiimi-henna-laitinenHenna Laitinen on luovuusvalmentaja, draamaopettaja, seikkailija ja leikittäjä. Hennan mielestä leikki on paitsi lasten, myös aikuisten oikeus, ja taide on elementti joka kuuluu kaikille. Henna haluaa rohkaista jokaista löytämään luovan energiansa. Hennan Facebook-sivut löytyvät osoitteesta www.facebook.com/draamasaapas.
 

taysii-tiimi-inka-yliharsilaInka Ylihärsilä on tamperelainen kuvataiteilija, taideohjaaja ja sosiokulttuurinen innostaja. Tällä hetkellä hän on erityisen kiinnostunut monitaiteellisista yleisöä osallistavista projekteista ja yhteisötaiteesta sekä niiden tarjoamista mahdollisuuksista kohdata ihmisiä yhdenvertaisina yhteisen tekemisen äärellä. Inkan kotisivut löytyvät osoitteesta www.inkayliharsila.com.
 

taysii-tiimi-irene-koivumakiIrene Koivumäki edustaa täydentävää lääketiedettä, on Suomen Verikuvaajat ry:n puheenjohtaja. Harrastuksenaan mm. mieltä ja kehoa hoitavat eteeriset öljyt, uudentyyppinen täysin kemikaaliton kosmetiikka sekä sukkien kutominen. Irene peukuttaa Täysii-seminaaria, koska sieltä saa aitoa nostetta elämän pyörteisiin. Täysii-tiimissä Irene toimii käytännön organisoinnissa ja sisällöntuottamisessa. Irenen kotisivut löytyvät niiden valmistuttua osoitteesta http://www.verikuvaajat.fi/.

taysii-tiimi-johanna-harkonenJohanna Härkönen on yrittäjätaustan omaava kaupallisen alan ammattilainen. Nyt päivätyössään kansainvälisessä yrityksessä hänen toimenkuvaansa kuuluvat myynnin ja markkinoinnin monipuoliset tehtävät. Vapaa-ajallaan hänen intohimonaan ovat henkiseen kasvuun sekä kehon ja mielen hyvinvointiin liittyvät teemat, erityisen lähellä hänen sydäntään on energiahoitaminen.
 

taysii-tiimi-jooel-saloJooel Salo on intohimoinen mielen ja kehon kehittäjä, oman polkunsa kulkija, joka rakentaa tänä vuonna maailmalle uutta Titaania™. Jooelin tehtävänä on vastata neljännen teollisen vallankumouksen haasteisiin sekä nauttia elämästä sitä tehdessä. Kun jakamistalous jyrää, yhteisöllinen kuluttaminen nostaa päätään ja markkinatalouden logiikka horjuu, on syytä suunnata katse kauas, tehdä rohkeasti uutta ja haastaa normit, sekä muistaa antaa takaisin. Täysii-tiimissä Jooel toimii ideapankkina ja vastaa mm. (yritys)myynnin kehittämisestä. Ole yhteydessä myynti@taysii.fi.

taysii-tiimi-kirsi-riihijarviKirsi Riihijärvi inspiroituu erilaisten ihmisten kohtaamisesta, rohkeista ja oivaltavista ratkaisuista sekä väsyneiden ajatusrakennelmien ja käytäntöjen räjäyttelystä. Kirsin osaamisen voisi tiivistää kymmeneen sanaan: sosiokulttuurinen innostaminen, yhteisö, luovuus, taide, kokeilukulttuuri, palvelumuotoilu, tuottaminen, osallisuus, ratkaisukeskeisyys. Höystettynä vähän liian isolla naurulla! Kirsin kotisivut löytyvät osoitteesta www.toimintasankari.fi.

taysii-tiimi-krista-niemiKrista Niemi on Kangasalta oleva ammattijärjestäjä, käsityöläinen ja haaveilija, jonka intohimona on itsensä henkinen kehittäminen. Koska hänen lapsensa ovat jo aikuisia, nyt Kristalla on kaikki maailman aika keskittyä omien unelmiensa toteuttamiseen. Intohimona on myös ns. pehmeät hoitomuodot ja tähän asti opiskeltuna on intialainen päähieronta. Oman intuition kuunteleminen ja rohkeasti elämän vietäväksi heittäytyminen sai Kristan mukaan myös Täysii-tiimiin. Kristan yrityksen kotisivut löytyy osoitteesta www.taitodonna.fi.

taysii-tiimi-maarit-eklundMaarit Eklund on tamperelainen talous- ja kiinteistöasioiden parissa työskentelevä kahden lapsen äiti. Maarit on kiinnostunut itsensä kehittämisestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Maarit haluaa innostua sekä innostaa ja inspiroida myös toisia.
 
 

taysii-tiimi-marko-yla-rotialaMarko Ylä-Rotiala on tamperelaistunut projektityöskentelyn ja jäsenkorjauksen ammattilainen. Hänen tehtävänään on varmistaa että Täysii-seminaari tavoittaa kaikki sitä kaipaavat yksilöt ja yhteisöt. Markon kotisivut löytyvät osoitteesta www.jasenkorjaajamarko.fi.
 
 

taysii-tiimi-milla-jarvinenMilla Järvinen on elämästä nauttiva yrittäjä, joka on kiitollinen nykyhetkestä ja innostuu uusista mahdollisuuksista. Milla työskentelee
yrityksensä kautta tapahtumatuottajana, freelance-toimittajana sekä osa-aikaisena toimistopäällikkönä. Täysii-tiimissä Milla auttaa erityisesti järjestelyjen ja viestinnän organisoimisessa. Millan kotisivut löytyvät osoitteesta www.millajarvinen.com.

taysii-tiimi-niina-tervalaNiina Tervala on tehnyt ison elämänmuutoksen viimeisen kolmen vuoden aikana. Hoitotyön ohella hän opetteli maalaamaan tauluja ja pitää nyt näyttelyitä eri puolilla suomea. Hän muutti Lahdesta Haapamäelle maaseudun rauhaan lokakuussa 2016 ja toivoo voivansa olla esimerkkinä ja rohkaista muitakin, jotka haluavat muuttaa elämäänsä. Niinan kotisivut löytyvät osoitteesta www.niinatervala-maalauksia.com.

taysii-tiimi-olivia-toivanenOlivia Toivanen on mindfulness-ohjaaja ja freelance-kirjoittaja Kuopiosta. Hän on elämän värejä sekä luontoa rakastava persoona. Oliviaa on aina kiinnostanut ihmismielen syvät uomat ja elämä matkana. Lapsesta asti erityisherkkyys on tuonut elämään niin mahdollisuuksia kuin haasteitakin. Yksi Olivian tärkeimmistä intohimon ja luovuuden lähteistä on kirjoittaminen. Olivian kotisivut löytyvät osoitteesta www.elamanlahde.wordpress.com.

taysii-tiimi-piia-marjamaaPiia Marjamaa on kauppias yrityksessään Hyvän Tuulen Puoti. Piia toivoo pystyvänsä tarjoamaan asiakkaillensa hyvän palvelun lisäksi myös hyvää mieltä tuottavia elämyksiä. Yrittäjyys on tuonut hänen elämäänsä aivan toisenlaista sisältöä kuin palkkatyö jo melkein kymmenen vuotta. Piia haluaakin tukea yrittäjyyttä suunnittelevia ja aloittelevia yrittäjiä. Piian yrityksen kotisivut löytyvät osoitteesta www.hyvantuulenpuoti.fi.

taysii-tiimi-piia-tuominenPiia Tuominen on 34-vuotias NLP-valmentaja, entinen työkyvyttömyyseläkeläinen ja näin ollen myös kokemusasiantuntija. Kesäkuussa 2017 Piia valmistuu ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi Helsingin Psykoterapiainstituutista. Piialle tärkeää on jatkuva uusien asioiden oppiminen ja hän lukeekin paljon. Erityisiä intohimon kohteita hänelle ovat ihmisten ja oman hyvinvoinnin lisääminen sekä ns. kriittinen psykiatria. Erityisesti sellaisen kriittistä psykiatriaa koskevan tiedon levittäminen, joka voi voimaannuttaa psykiatrisen diagnoosin saaneita ja heidän läheisiään. Piian nettisivut löytyvät osoitteesta www.astettaparempielama.fi

taysii-tiimi-petri-huittiPetri Huitti on työhyvinvoinnin, tuotantotalouden, logistiikan ja toiminnan kehittämisen osaaja, diplomi-insinööri, elämäntaidon sekä henkisen hyvinvoinnin valmentaja. Petrin kotisivut löytyvät osoitteesta www.petrihuittiblog.wordpress.com.
 
 

taysii-tiimi-sanna-paasiSanna Ojala on graafinen suunnittelija, sekä kansainvälisen kaupan tradenomi. Sanna on kiinnostunut itsensä kehittämisestä sekä positiivisuuden voimasta ja onkin päättänyt, että vuosi 2017 on täynnä juuri sellaisia asioita, jotka vievät kohti juuri hänelle oikeaa ja onnellista elämää. Sanna uskoo, että vastoinkäymiset vahvistavat, ja kaikella on tarkoitus. Sannan sydän sykkii monipuolisiin graafisiin töihin, sekä tauolla olevaan harrastukseen: kilpatanssiin. Sanna on suunnitellut Täysii-logon sekä Täysii-sivuston visuaalisen ilmeen. Sannan nettisivut ja osa tehdyistä töistä löytyvät osoitteesta www.sannailona.com.

taysii-tiimi-saraadolfsenSara Adolfsen on terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilainen. Häntä inspiroi etenkin luonto, siellä liikkuminen, villiyrtit, kaunis ruoka, elämä ja ihmiset, tunteet ja mieli, hyvinvointi ja terveys, sekä luontainen kauneudenhoito. Sara rakastaa kirjoittamista ja toivoo tuottavansa sillä myös muille inspiraatiota, omia oivalluksia ja iloa! Hän kirjoittaa sisältöä myös Täysii-sivustolle. Sara avaa kesällä hyvän olon ja mielen tilan, liikkeen ja hoitolan Helsinkiin. Siellä hän tekee funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuvaa ravintovalmennusta, sekä ekosertifioidulla hoitolasarjalla ihonhoitoa. Saran kotisivut löytyvät osoitteesta www.naturalwellness.fi.

taysii-tiimi-terttu-saksalaTerttu Saksala on Elämäntaidon valmentaja ja hän haluaa tukea ja opastaa muitakin löytämään oman polkunsa, seisomaan vahvana ja suorassa omissa saappaissaan. Tertun kotisivut löytyvät osoitteesta www.avaloncoaching.fi.
 
 
 

taysii-tiimi-tommi-sundqvistTommi Sundqvist on datanomi, urheiluhieroja ja ravintoasiantuntija, jonka missiona on elää terveenä ja jakaa tietoutta eteenpäin. Terveellisen elämäntavan jakamisesta on tullut myös unelmatyö tulevaisuudessa. Suuri kiitos Tommin elämässä on jokainen oireeton ja lääkkeetön päivä Crohnin taudin kanssa. Kaikki muuttui kun Tommi heräsi sairaalassa vaikean operaation jälkeen. Alkoi suuri elämänmuutos, lääkkeet jäivät, ruokavalio uudistui ja elämäntapa muuttui lempeämmäksi. Askel askeleelta hän toipui sairaudestaan ja voi tänä päivänä erinomaisesti. Tommin kotisivut löytyvät osoitteesta www.ravintoasiantuntijat.fi.

taysii-tiimi-tuulia-laineTuulia Laine on numerologi, henkinen opettaja, diplomi-insinööri ja puutarhuri. Hänen syvin tarkoituksensa on auttaa ja opastaa ihmisiä henkisessä kasvussaan käyttäen apuna mm. itsetuntemuksen parantamista numerologiaa hyväksi käyttäen ja ihmisen omat syvimmät taipumukset, toiveet ja tarpeet yhdessä löytäen. Tuulian lähestymistapa on maanläheinen, myönteinen, kannustava, rohkaiseva ja onnellisuuden lisäämiseen tähtäävä. Tuulian numerologiasivut löytyvät Facebookista osoitteesta https://www.facebook.com/lainetuulia/.

taysii-tiimi-vuokko-isokorpiVuokko Isokorpi on tamperelainen, maaseudun juuret omaava positiivinen ja innostuva oman elämänsä “muutosagentti”. Vuokko on äiti neljälle ihanalle nuorelle. Hän on rohkea urasuunnan yhdistäjä ja -vaihtaja ja on siirtynyt pankkiirista luontopoluille, taloudellista hyvinvointia ja terveyttä hoitamaan. Vuokko etenee sydän edellä ja herkkyys mukana. Hänen innostuksenkohteita ovat lempeä liikunta, läsnäolo, sydänyhteys, luonto voimauttajana sekä vapaaehtoistoiminta ja eettiset arvot. Vuokon kotisivut löytyvät osoitteesta www.vuokkoisokorpi.com.

taysii-tiimi-waina-jarvelaWäinä Järvelä on markkinointikonsultti ja musiikkialan moniosaaja Tampereelta. Niiden parissa tekijänä on vierähtänyt lähes puolet 36:sta ikävuodesta. Täysii-seminaarin tukijana Wäinä on ollut ensimmäisistä yksittäisistä luennoista lähtien ja jakaa Andyn vision stadionit täyttävästä koko kansan seminaarista. Lisää tietoa Wäinän yritystoiminnasta löydät osoitteessa www.facebook.com/tmiwainajarvela.
 

Lisäksi Täysii-tiimiin kuuluu Aleksi Nuutinen, Emmi Jansson, Elina Ojaniemi, Heli Mikkola, Maija Sutinen, Marjo Heikkinen, Simo Ruuskanen & Susanna Valkamo.