Andy Hopi on ollut hiljainen intovertti, eikä nuorempana olisi osannut kuvitellakaan itseään Tampere-talon lavalle. Intohimon löytyessä kaikki kuitenkin muuttui. Oikeiden kysymysten merkitys on ollut muutoksessa merkittävässä roolissa. Kun löydät itsellesi tarpeeksi suuren miksi-kysymyksen, kiinnittyy huomiosi pois pelosta. Syrjäytät pelkosi keskittymällä johonkin merkityksellisempään.

Andy uskoo, että ihmiset saavat todella suuriakin asioita sekä muutoksia tapahtumaan, kun he tietävät, miksi he tekevät mitä he tekevät. Andy kysyykin jatkuvasti itseltään, miksi teen mitä teen?

Andy haluaa saada mahdollisimman paljon hyvää aikaiseksi mahdollisimman pienellä panoksella. Hän organisoi tapahtumia, joissa ihmiset pääsevät tapaamaan samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä. Ympäristön kehittäminen helppo tapa kehittää itseään ja ihmiset ovat todella suuri osa meidän jokaisen ympäristöä. Kun on samanhenkisten ihmisten ympäröimänä, on helppo kulkea haluamaansa suuntaan.

Olet varmasti myös huomannut, että jotkut ihmiset ovat todella aikaansaavia. Tuntuu suorastaan, että heillä olisi enemmän tunteja vuorokaudessa kuin muilla. Andy Hopi on perehtynyt aiheeseen ja huomannut, että nämä ihmiset ovat sisäistäneet kolme tärkeää seikkaa, joiden takia he käyttävät aikansa todella tuottavasti. Tällöin he saavat samassa ajassa enemmän aikaan, tai vastaavasti heillä on mahdollisuus tehdä samat asiat nopeammin, jolloin heille jää enemmän vapaa-aikaa.

    1. Nämä ihmiset tietävät, miksi tekevät mitä tekevät.
    2. Heillä on rohkeutta ottaa ensimmäinen askel nopeasti.
    3. Heillä on sitkeyttä tehdä asiat valmiiksi.

Unelmoinnista unelmaelämään – unelmointi on tärkeää, unelmien saattaminen todellisuudeksi tärkeämpää

Andy on perustanut Täysii-seminaarin vuonna 2012 ja jo ensimmäisessä tapahtumassa oli mukana 200 henkilöä. Määrätietoisesti Andy kehittää Täysii-seminaaria, unelmanaan 30 000 henkilön seminaari Ratinan stadionilla. Unelmointi on todella tärkeää, siksi se on teemana Täysii-seminaarissakin. Unelmilla on itseisarvo, koska ne inspiroivat ja antavat energiaa. Niiden saattaminen todellisuudeksi on kuitenkin kaikista tärkeintä. TÄYSII 2015 -seminaarin puheenvuorossaan Andy kertoo sinulle, mitkä asiat mahdollistavat unelmien nopean toteutumisen.

Koostekuva TÄYSII 2015 -seminaarin puhujista

Muutoksesta menestykseen – olemalla läsnä elämäsi risteyskohdassa valitset oikean tien

TÄYSII 2014 -seminaarin puheenvuorossaan Andy auttaa elämässään käännekohdassa olevia ihmisiä, joiden vaihtoehtona ei ole jatkaa samaa rataa enää viittä vuotta. Andy käsittelee puheessaan läsnäolon merkitystä elämän risteyskohdassa. Saat vinkkejä oikean tien valitsemiseen, miten vältät tien joka johtaa uupumukseen ja valitset tien joka johtaa unelmaelämään.

Tutustu Andyyn: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin puheet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.