Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Hanne Nikkinen on iloinen hyvinvointiyrittäjä, jonka palveluihin kuuluvat: ryhmärentoutus, sisäisen hyvinvoinnin ohjaus, klassinen hieronta, lymfa- ja kraniosakraaliterapia. Hän on koulutettu hieroja, Vodder-lymfaterapeutti, sisäisen hyvinvoinnin ohjaaja sekä filosofian maisteri (pääaineena maantiede).

Hanne on työskennellyt hyvin erilaisissa ympäristöissä aina kehitysmaita myöten. Käyttämillään harjoitteilla hän on itse selättänyt mm. syömishäiriön ja masennuksen. Hanne kertoo kokevansa elämässä tärkeäksi intuition ja sisimmän kuuntelemisen.

Artikkelin kirjoittaja J.S.

Nimimerkin J.S. takana on pitkän linjan media-alan ammattilainen, jolla on kokemusta niin radiosta, kuin televisiostakin.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

LAHJASI

TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.