Jaakko Halmetoja on hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija, biohakkeri, tietokirjailija ja aktiivinen luennoitsija. Jaakon intohimona on poikkeuksellisen kirkasta terveyttä ylläpitävän ravitsemuksen ja elämäntavan sopeuttaminen ympäristömme muuttuviin olosuhteisiin.

Jaakko kiinnostui ruoasta ja ravitsemuksesta kilpaurheilu-uransa myötä 2007, kun hän kilpaili lukkopainissa SM-tasolla ja halusi laittaa kaikkensa peliin. Samaan aikaan urheilupiireissä alkoi herätä kiinnostus ruokavalioon. Hän oli siihen asti syönyt mekaanisesti, eikä tunnistanut nälän tai janon tunnetta. Ruokavalio ja ravinto veivät Jaakon mennessään ja lopulta jopa tutkimusmatkoille ympäri maailmaa selvittämään alkuperäiskansojen ruokavalioita.

Jaakko on tuonut koko kansalle tutuksi raakasuklaan, pakurikäävän, villivihannesten, eri marjojen ja rohdoskasvien terveyshyötyjä sekä uniikkeja käyttötapoja. Hän on tuttu Nelosella vuosina 2012-2014 pyörineestä Jaksa Paremmin –tv-sarjasta, jossa käsiteltiin terveellisen elämän perusasioita. Ohjelmassa selvitettiin mm. miten ravinto, lepo ja liikunta vaikuttavat mielenterveyteen.

Jaakko muodostaa yhdessä teknologia-asiantuntija Teemu Arinan ja lääkäri Olli Sovijärvi Biohakkerit –kolmikon, joka on julkaissut kirjat ”Biohakkerin käsikirja” (2017) ja ”Biohakkerin stressikirja” (2018). Biohakkerin käsikirjasarja opastaa heitä, jotka haluavat vapauttaa todellisen potentiaalinsa. Kirjat kertovat, kuinka päivität työn, mielen, unen, liikunnan, stressinhallinnan ja ravitsemuksen teknologisin ja biologisin apuvälinein palautuaksesi tehokkaasti ja saavuttaaksesi unelmasi.

Jaakolla on poikkeuksellisen viihdyttävä ja innostava esiintymistyyli, jotka ovat tehneet hänestä suositun luennoitsijan yritysten, organisaatioiden ja urheiluseurojen keskuudessa. Viimeisen vuosikymmenen aikana Jaakko on kansantajuistanut säännöllisten mediaesiintymisten sekä noin 100:n vuosittaisen yleisöluennon kautta lukuisten eri raaka-aineiden sekä terveystekonologioiden hyötyjä ja uniikkeja käyttötapoja.

Jaakko pitää vuosittain lähes 150 luentoa eri organisaatioille, toimii neuvonantajana useille sekä suomalaisille että kansainvälisille terveysalan kasvuyrityksille ja työskentelee tällä hetkellä kehitysjohtajana Rawmance Oy:n parissa.

Suomalainen meditoi vahingossa – hiihtäessä ja saunassa

TÄYSII 2014 -seminaarin puheenvuorossaan Jaakko Halmetoja tulee käymään läpi arkisten Hetkien merkitystä elämää tasapainottavina elementteinä. Jaakon vuosittain keräämät parisataa reissupäivää vaativat usein balansoivien palasten toteuttamista muuttuvissa olosuhteissa. Seminaarissa kuulet Halmetojan parhaat vinkit siihen, kuinka jokainen voi harjoittaa kykyään kokea yksinkertaisia asioita Täysii.

Voit katsoa Jaakon TÄYSII 2013 -seminaarin puheenvuoron veloituksetta Campwirestä tämän linkin kautta.

Voit katsoa Jaakon TÄYSII 2012 -seminaarin puheenvuoron veloituksetta Campwirestä tämän linkin kautta.

Tutustu Jaakkoon: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube