Joni Jaakkola on toinen Optimal Performancen toimitusjohtaja, voimaharjoitteluvalmentaja, innostava luennoitsija ja tietokirjailija. Hän on myös suosittu ja aktiivinen some-vaikuttaja.

Koko elämänsä aktiivisesti liikkunut, koulutukseltaan alunperin diplomi-insinööriksi itsensä lukenut Joni teki harrastuksistaan itselleen ammatin vuonna 2010. Tällöin hän perusti Optimal Performance -valmennusyrityksen vaimonsa, tietokirjailija Kaisa Jaakkolan kanssa.

Vuonna 2015 valmennustoiminta laajentui Optimal Performance Center -voimaharjoittelukeskuksen muodossa Helsinkiin. Voimaharjoitteluvalmentajan koulutuksen lisäksi ympärivuotinen valmennusalan ammattitaidon kehittäminen kotimaassa ja ulkomailla on lähellä hänen sydäntään.

Jonista on kasvanut luonteva ja viihdyttävä puhuja tapahtumaformaattiin katsomatta, kiitos 200+ luennon yrityksissä, valmennuksissa, messuilla ja seminaareissa sekä kolmen valmennuskauden MTV:n Huomenta Suomi -ohjelman sisällä näytettävässä Duunikunto-ohjelmassa.

Huumori, rohkeus heittää itsensä peliin, kokonaisvaltainen lähestymistapa hyvinvointiin sekä valmennuskokemuksen kautta rakentunut kyky asettua toisen ihmisen asemaan ei jätä kuulijaa kylmäksi.

Jonista on kasvanut luonteva ja viihdyttävä puhuja tapahtumaformaattiin katsomatta. Yli 200 luentoa yrityksissä, valmennuksissa, messuilla ja seminaareissa sekä kolmen valmennuskauden MTV:n Huomenta Suomi -ohjelman sisällä näytettävässä Duunikunto-ohjelmassa.

Jonin huumori, rohkeus heittää itsensä peliin, kokonaisvaltainen lähestymistapa hyvinvointiin sekä valmennuskokemuksen kautta rakentunut kyky asettua toisen ihmisen asemaan ei jätä kuulijaa kylmäksi.

Jonin humoristinen ja jämäkkä mutta silti ihmisläheinen valmennusfilosofia tiivistyi yksiin kansiin ”Väkevä elämä – Viisaampi mieli, vahvempi keho” (Tammi, 2017) –kirjan myötä.

Samanhenkisiä suosittuja kolumneja Joni on kirjoittanut myös useisiin eri liikunta-alan julkaisuihin, sekä Ilmarisen ja OP:n sivuille. Hän on ollut useasti myös haastateltavana ja asiantuntijana päivälehtien artikkeleissa.

Mistä unelmien saavuttamisessa on oikeasti kyse?

Joni toteutti unelmansa yhdessä vaimonsa Kaisa Jaakkolan kanssa ja Optimal Performance sai alkunsa heidän päätettyä hypätä pois teknisen koulutuksen tuloksena rakentuneesta oravanpyörästä. Kun rakkaasta harrastuksesta – ravinto, harjoittelu ja elämäntavat – tuli molemmille ammatti, on liekki uuden oppimista ja entistä parempien valmennuskokemusten tuottamista kohtaan roihunnut kiivaalla liekillä. TÄYSII 2015 -seminaarin puheenvuorossaan Joni kertoo, mistä unelmien saavuttamisessa on oikeasti kyse.

Koostekuva TÄYSII 2015 -seminaarin puhujista

Subjektiivinen elämä – hyvän elämän kivijalka?

Hyvästä subjektiivisen elämän kokemisesta on tullut puolivahingossa Jonin elämän perushypoteesi: sillä mennään kunnes vääräksi todistetaan tai parempi löytyy. Koska teoreettiset pohdiskelut ja empiiriset kenttäkokeet eivät ole toistaiseksi löytäneet subjektiivisen elämän päihittäjää, esittelee Joni sen sinullekin TÄYSII 2014 -seminaarin puheenvuorossaan.

Voit katsoa Jonin TÄYSII 2013 -seminaarin puheenvuoron veloituksetta Campwirestä tämän linkin kautta.

Voit katsoa Jonin TÄYSII 2012 -seminaarin puheenvuoron veloituksetta Campwirestä tämän linkin kautta.

Tutustu Joniin: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube