Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908
Juha Lantz | Riippuvuusasiantuntija ja kouluttaja

Juha Lantz on riippuvuusasiantuntija, puhuja ja kouluttaja, joka tietää mistä puhuu. Hän pääsi itse eroon huumeista vuonna 1999 ja auttaa nyt ihmisiä irrottautumaan päihdehelvetistä takaisin elämään.

Vanhempien avioero, koulukiusaaminen ja huono itsetunto olivat yhdistelmä, joka ajoi nuoren Juhan hakemaan hyväksyntää koulun koviksilta. Hyväksyntää haettiin tupakalla, alkoholilla ja varastamisella. Pikkukaupungin pojan kohdalla porttiteoria toimi. Ensin kuvioihin tuli alkoholi, sitten liuottimet, kannabis ja lopulta Juhan suurin rakkaus oli amfetamiini.

Juha pääsi pitkään, vuoden kestävään huumehoitoon, jonka aikana yhteydet vanhoihin kavereihin katkaistiin ja koko ympäristö muutettiin. Merkittävissä elämänmuutoksissa ihminen usein tarvitsee ulkopuolista apua ja tukea haastavien tilanteiden kohtaamiseen ja käsittelemiseen. Riippuvuuskäyttäytyminen ei synny tyhjästä. Se syntyy tarpeeseen. Ihmisellä on tarve kokea mielihyvää ja helpottaa tunneperäistä kipua sekä kokea täyttymyksen ja merkityksen tunteita.

Juhan intohimona on inspiroida, rohkaista ja tukea muutoksen tiellä. Hän on auttanut satoja päihderiippuvaisia ymmärtämään ja hyväksymään addiktiosairauttaan sekä vapautumaan päihteiden käytöstä saavuttaen täysin uuden elämäntavan. Hän auttaa asiakkaitaan ymmärtämään paremmin itseään, henkilökohtaisia muutostarpeitaan, sekä näkemään pienet onnistumiset, jotka mahdollistavat isommat elämänmuutokset. Suurinta nautintoa Juhalle tuottaa nähdessään asiakkaan elämän ilon, energiatasojen ja luottamuksen lisääntyvän samalla, kun hän ymmärtää muutoksen tapahtuneen omien valintojensa seurauksena.

Juhan viesti onkin, että et ole vastuussa riippuvuuden synnystä, mutta omasta toipumisestasi kyllä. Vaikka olisit epäonnistunut lopettamisyrityksissäsi useinkin, voit muuttaa tulevaisuutesi tänään!

Vapaudu addiktion vankilasta – elä itsesi näköistä ja täyttymyksellistä elämää

Mitä tarvitaan, että ihminen vapautuu vuosia kestäneen päihde- tai peliriippuvuuden otteesta? Onko kysymys lujasta tahdonvoimasta? Rakastumisesta? Työpaikan saamisesta tai uskoon tulemisen kokemuksesta? TÄYSII 2021 -seminaarin puheessaan riippuvuusasiantuntija ja kouluttaja Juha Lantz kertoo vuosien asiakastyön sekä oman kokemuksensa pohjalta, mitä tarvitaan riippuvuudesta vapautumiseen sekä uuden, mielekkään ja täyttymyksellisen elämän luomiseen. Oikea asenne ratkaisee, eikö? Mutta millaista asennetta tarvitset ja miten se ilmenee päivittäisissä valinnoissasi? Muuttuaksesi sinun pitää olla valmis muuttamaan toimintaasi, haastamaan uskomuksiasi ja oppimaan uutta. Toiminta tuo tuloksia, tulokset luovat uskoa, uskosta kehittyy luottamus ja luottamus tuo vapauden.

Koostekuva TÄYSII 2021 -seminaarin puhujista

Tutustu Juhaan: Kotisivut

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin puheet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.