Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908
Juha Larm | Filosofian maisteri, designjohtaja ja yrittäjä

Juha Larm (ent. Rouvinen) on ihmislähtöisen palvelukehityksen asiantuntija, joka valmentaa sekä yrityksiä että julkishallintoa oppimista tehostavien ja merkityksellisyyttä parantavien menetelmien käytössä. Hän ohjaa, luennoi ja järjestää retriittejä henkisen hyvinvoinnin eri osa-alueista yhdessä vaimonsa Jutta Larmin (ent. Gustafsberg) kanssa. Hänellä on vuosien kokemus meditaatiosta ja tietoisuustaitojen kehittämisestä. Retriiteillä ja luennoilla pureudutaan nykyaikana kaikkia koskettaviin teemoihin: stressiin, ajanhallintaan, itsensä johtamiseen, läsnäolotaitoihin ja oman elämän haltuun ottamiseen.

Juha on luonnosta energiaa ammentava seikkailija, joka haluaa auttaa ihmisiä kasvamaan ja oppimaan. Juha haluaa auttaa ihmisiä nauttimaan luonnosta ja löytämään sitä kautta paremman yhteyden itseensä. Juha haluaa omaa kasvutarinaansa jakamalla kertoa, kuinka henkistä kuntoa vahvistamalla voimme elää läsnäolevaa, onnellisempaa ja antoisampaa elämää. Hän haluaa auttaa ihmisiä löytämään elämäänsä lisää elämäniloa ja onnellisuutta vahvistavia työkaluja ja ajatusmalleja.

Juha tietää, että meistä jokainen kohtaa elämässään haasteita ja vastoinkäymisiä. Lisäksi nykyinen elämäntyylimme kuormittaa jatkuvasti enemmän ja olemme jatkuvassa henkisessä ylivireystilassa. Hyvinvointimme kannalta on siis yhä tärkeämpää se, missä kunnossa olemme henkisesti.

Juha luo myös työkseen yrityskulttuuria, joka ei vastusta muutosta vaan elää siitä. Sen ytimessä on henkinen hyvinvointi, turvallisuudentunteen vahvistaminen ja kasvu jatkuvan oppimisen kautta. Teemat ovat kiinni tässä ajassa, jossa teknologia, muutosnopeus ja stressinsietokyky näkyvät yksilön hyvinvoinnista aina työpaikan ilmapiiriin ja tuottavuuteen saakka.

Juha kirjoittanut yhdessä vaimonsa Jutta Larmin (ent. Gustafsberg) kanssa kirjan Rakkauden voimakirja (WSOY, 2018), missä he kertovat, mitä ovat oppineet rakkaudesta ja miten sen voimin elämästä tulee myötätuntoisempaa ja vähemmän kuluttavaa.

Juha Larm & Jutta Larm | Rakkaus ja intohimo elämään

Intohimo syntyy siten, että into ja himo kohtaavat. Voit kohentaa merkittävästi elämänlaatuasi pyrkiessäsi kohti intohimoista elämäntapaa. Silloin koet olevasi onnellisempi, energisempi ja vahvempi. Sinun on vain löydettävä asia, joka on sinulle niin tärkeä ja merkityksellinen, että olet valmis ponnistelemaan sen eteen haastavinakin hetkinä. TÄYSII 2017 -seminaarin puheenvuorossaan Jutta Larm (ent. Gustafsberg) ja Juha Larm (ent. Rouvinen) kertovat omat kokemuksensa rakkaudesta ja intohimosta elämään. Tällä yhdistelmällä voi saavuttaa menestystä niin liike-elämässä kuin ihmissuhteissakin. Puheenvuoron aikana selviää, millaista on elää intohimoisesti tässä hetkessä juuri nyt.

Koostekuva TÄYSII 2017 -seminaarin puhujista

Tutustu Juhaan: Instagram

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin puheet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.