Jutta Larm (ent. Gustafsberg) on pitkän linjan hyvinvointiyrittäjä, personal trainer, fitness-urheilija, seksuaaliterapeutti ja luennoitsija. Hän on tullut tutuksi osallistuttuaan Suuri Seikkailu –kilpailuun vuonna 2001 ja omista tv-sarjoistaan, joista ensimmäinen Jutta ja superdieetit nähtiin Liv-kanavalla vuonna 2012. Fitfarmin Jutta on perustanut yhdessä Jari Mentulan kanssa, kun he päättivät aloittaa yhdessä valmentamisen.

Nykyään Jutan työtä on auttaa ihmisiä havahtumaan ja ymmärtämään, että onnen avaimet ovat omissa käsissä. Hänen oma elämänsä on ollut varsin kuoppainen. Jutta saanut kokea menestystä ja onnistumisia, mutta vastaavasti myös suuria menetyksiä. Kokemukset ovat vahvistaneet häntä suunnattomasti, ja ne ovat tehneet hänestä helposti lähestyttävän ihmisen.

Ihmiset hakevat muutosta elämäänsä. Enää ei riitäkään se, että fyysinen hyvinvointi, kuten ravinto, liikunta ja lepo ovat kunnossa. Ihmiset haluavat saavuttaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen ja se onnistuu vain, jos henkinen hyvinvointi saadaan kuntoon. Jutta auttaa ihmisiä ymmärtämään, että onnen avaimet ovat jokaisen omissa käsissä ja haluaa auttaa ihmisiä saavuttamaan omia unelmiaan. Jutta järjestää myös Mielen Päällä -retriittejä.

Jutta on kirjoittanut monta kirjaa. ”Jutan voimakirja” (WSOY, 2015) on elämäntapaopas, jonka Jutta kirjoitti yhdessä toimittaja Elina Tanskasen kanssa. ”Jutan energisoiva dieettikirja” (WSOY, 2015) on kirjoitettu yhdessä ravintovalmentaja Tiina Hälvän kanssa. Henkisyydestä ja Jutan uskomusmaailman ytimessä olevista asioista kirjoitettu ”Mielen päällä” (WSOY, 2017) –kirja luotiin yhdessä Harriet Piekkolan kanssa. Jutan neljäs kirja ”Tsemppikirja” (Otava, Hidasta elämää –sarja, 2017) on kirjoitettu yhdessä Hidasta elämää -sivuston perustaneen Sanna Wikströmin kanssa. Jutta on kirjoittanut yhdessä miehensä Juha Larmin (os. Rouvinen) kanssa kirjan Rakkauden voimakirja (WSOY, 2018).

Rakkaus ja intohimo elämään

Intohimo syntyy siten, että into ja himo kohtaavat. Voit kohentaa merkittävästi elämänlaatuasi pyrkiessäsi kohti intohimoista elämäntapaa. Silloin koet olevasi onnellisempi, energisempi ja vahvempi. Sinun on vain löydettävä asia, joka on sinulle niin tärkeä ja merkityksellinen, että olet valmis ponnistelemaan sen eteen haastavinakin hetkinä. TÄYSII 2017 -seminaarin puheenvuorossaan Jutta Larm (ent. Gustafsberg) ja Juha Larm (ent. Rouvinen) kertovat omat kokemuksensa rakkaudesta ja intohimosta elämään. Tällä yhdistelmällä voi saavuttaa menestystä niin liike-elämässä kuin ihmissuhteissakin. Puheenvuoron aikana selviää, millaista on elää intohimoisesti tässä hetkessä juuri nyt.

Koostekuva TÄYSII 2017 -seminaarin puhujista

Tutustu Juttaan: Kotisivut / Facebook / Instagram / YouTube