Karoliina Jarenko on muuttuvan johtamisen ja modernien oppivien organisaatioiden asiantuntija. Hänet tunnetaan ”Uuden työn puuhanaisena”, joka vaikuttaa monessa yrityksessä ja monella areenalla suomalaisen työelämän kehittämiseen.

Karoliinan ja Frank Martelan kirja ”Draivi – voiko sisäistä motivatiota johtaa?” sai vuonna 2016 Ekonomien kirjallisuuspalkintoraadin irrottamaan palkinnosta erillisen tunnustuspalkinnon Draiville annettavaksi. Vuonna 2017 ilmestynyt toimitettu ”Itseohjautuvuus – miten organisoitua tulevaisuudessa?”, joka nosti itseohjautuvuuden teeman suomalaisen työelämän kuumaksi puheenaiheeksi. Helmikuussa 2021 Karoliinalta ilmestyi ”Kohti -ketterän urakehityksen työkirja”, joka palvelee itsensä johtajia muuttuvassa maailmassa. Paraikaa Karoliina kirjoittaa äitinsä, oppivien organisaatioiden Grand Ladynä Suomessa tunnetun Leenamaija Otalan kanssa kirjaa moderneista oppivista organisaatioista. Lisäksi hän harrastaa väitöskirjatutkimusta itseorganisoitumisen hallintamalleista.

Puhumisen ja konsultoinnin lisäksi Karoliina toimii kehitysjohtajana uuden sukupolven osallistumisalustaa rakentavassa Vibemetricsissä. Alusta yhdistää henkilöstökyselyt, online keskustelun ja kehitystoimenpiteet ja tukee organisaatioiden kehittymistä inklusiivisemmiksi, innostavammiksi ja uudistuvammiksi.

Aito yhteys mahdollistaa toisessa olevan potentian näkemisen

Karoliina Jarenkon kirjat, valmennukset ja puheet ovat nostaneet sisäisen motivaation johtamisen ja itseohjautuvuuden työelämän kehittäjien agendalle ja muovanneet suomalaisia työpaikkoja uudistumiskykyisemmiksi.

Uuden työn puuhanaisena tunnettu Karoliina on johdon konsultti ja vaikuttaja. Hän toimii nykyään kehitysjohtajana yhteyttä, osallisuutta ja innovaatioita rakentavassa Vibemetricsissä.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan Karoliina kertoo, että aito yhteys mahdollistaa toisessa olevan potentian näkemisen ja esiin auttamisen – ja tämä on yksi suurimmista lahjoista, jonka ihminen voi toiselle antaa.

Tutustu Karoliinaan: WWW / IG / LI / YT / karoliina(at)karoliinajarenko.fi