Katri Syvärinen on henkisen hyvinvoinnin valmentaja, joogaohjaaja ja kirjailija. Hän on innostunut ihmismielen mahdollisuuksista.

Jo nuoresta asti Katria on kiehtonut unelmien toteuttaminen. Hän ymmärsi, että mitä kaikkea voi saavuttaa ja kuinka huikeat mahdollisuudet ovat, kun oppii asettamaan tavoitteita ja suuntaamaan energiansa oikein. Hän sai paljon aikaan.

Katri teki vuosia omassa viestintäalan firmassaan töitä aamuseitsemästä iltaseitsemään. Hän opiskeli työnsä ohessa NLP-kouluttajaksi, valmentajaksi, kirjoitti useita kirjoja, perustin uuden yrityksen ja kehitti vanhassa uutta liiketoimintaa. Samalla hän eli toista unelmaansa: hänellä oli oma hevonen, jolla hän kilpaili kouluratsastuksessa. Katri nautti kaikesta suunnattomasti, mutta tekemisen lomassa hän unohti levätä. Hänestä tuntui, että koko ajan piti olla hyödyksi.

Lopulta Katri uupui. Sitkeys ja periksiantamattomuus ajoi hänet burnouttiin. Sydän takoi. Kaikki tuntui olevan lopussa. Hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa suuntaa. Hän löysi ylisuorittamisen taustalla olevat haitalliset uskomukset ja ajatusmallit, ja alkoi opetella rennompaa suhtautumista itseensä ja elämään.

Katri kannustaa edelleen siihen, että oikeisiin asioihin keskittymällä on mahdollista saavuttaa melkein mitä vain. Mutta enää hän ei usko, että tavoitteisiin kannattaa pyrkiä millä hinnalla tahansa. Hetkittäin on hyvä päästää irti ja kulkea virran mukana. Näiden ajatusten myötä Katrin elämään avautui uudenlainen flow.

Koko elämän tasapaino ja itsensä hyväksyminen eivät ehkä ole tavoitteena kovin seksikkäitä, mutta ne mahdollistavat sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin että suorituskyvyn kehittämisen. Silloin myös saavutuksista nauttii parhaalla mahdollisella tavalla.

Katri tuo mielelläni kaikkea matkan varrella oppimaansa muiden avuksi ja tueksi.

Katri on kirjoittanut kirjat Sinun tarinasi voima – Vapaudu vanhasta ja uskalla loistaa (Otava, Hidasta elämää –sarja, 2020), joka auttaa sinua kirjoittamaan oman elämäsi tarinan kauniimmaksi ja luomaan elämääsi vapautta ja vaihtoehtoja, Vuoden paras päivä – Pieniä (suuria) taikahetkiä arkeen (Otava, Hidasta elämää –sarja, 2019), joka opettaa vaalimaan arjen pieniä ja suuria hetkiä sekä Löydä elämän taika – Sisäinen matka suorittamisesta iloon (Otava, Hidasta elämää –sarja, 2017), joka kertoo Katrin oman tarinan. Häneltä on julkaistu myös Taikahetkiä elämään -korttipakka.

Katri kirjoittaa blogia myös kotisivuillaan sekä Hidasta elämää -sivustolle sekä tekee omaa Taikaelämää-podcastiaan.

Muuta suhtautumistasi elämääsi – tee tarinastasi voiman lähde

Jokainen meistä kertoo tarinaa itsestään ja elämästään. Tarinasi ei ainoastaan kerro, mitä sinulle on tapahtunut, vaan myös sen, miten elämäsi käänteisiin suhtaudut. Onko sinun tarinasi taakka vai voiman lähde? Henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja kirjailija Katri Syvärinen kasvoi nuorena rajoittaviin uskomuksiin, joista seurasi vuosikausien ylisuorittaminen, uupumus – ja lopulta huikea vapautuminen ja omaan voimaan astuminen. TÄYSII 2021 -seminaarin puheessaan Katri kuvailee, miten tarinasi voi joko kannatella tai rajoittaa sinua ja miten tärkeää on oivaltaa tarinansa mahdollisuudet. Puheen aikana pääset oivaltamaan taianomaisen ja vaikuttavan tavan katsoa tarinaasi uudella tavalla. Katri tunnetaan menestyskirjoistaan Löydä elämän taika ja Vuoden paras päivä sekä Taikaelämää-podcastista, jossa hän jakaa aitoja ajatuksia ihmisenä olemisesta, itkee, nauraa ja inspiroi. Koulutukseltaan Katri on suomen kielen maisteri, NLP-kouluttaja ja joogaohjaaja. Katrin uusin kirja Sinun tarinasi voima ilmestyy vuoden 2021 alussa.

Koostekuva TÄYSII 2021 -seminaarin puhujista

Tutustu Katriin: Kotisivut / Facebook / Instagram