Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908
Kirsti Kuosmanen | Näyttelijä

Kirsti Kuosmanen on seksi-, rakkaus – ja parisuhde valmentaja, tantraopettaja, psykoterapeutti ja näyttelijä, joka haluaa tukea naisia matkalla kohti syvempää nautintoa, elämäniloa ja kukoistusta.

Nuorena punkkarina Kirsti muutti Lontooseen, jossa hän työskenteli hotelleissa, ravintoloissa ja klubeilla. Kirstin elämä oli rock’n rollia. Lontoossa hänelle avautuivat ovet teatterikouluun ja teatterin maagiseen maailmaan. Luovuus, näyttämöt, roolit ja naamiot valtasivat Kirstin elämän, mutta samalla sisään astui myös pelko, kilpailu ja suorittaminen.

Kirsti tapasi miehen ja muutti takasin Suomeen. Hän sai kaksi ihanaa lasta, silti ahdistus sisällä kasvoi. Hän kävi terapiassa ja lopulta opiskeli itse psykoterapeutiksi. Hän ymmärsi yhteyden kehon, mielen ja tunteiden välillä ja miten ne hakeutuvat luonnollisesti terveeseen tasapainoon, kun poistamme esteet energian virtaukselta. Elämäntaidon valmennuksen opinnot opettivat Kirstille miten ajatuksemme ja uskomuksemme vaikuttavat elämäämme, unelmiimme ja tulevaisuuteemme.

Kun Kirsti kuori persoonaansa kerros kerrokselta kuin sipulia, tuli hänen eteensä kysymys: Tässäkö kaikki on? Hän aloitti matkan henkisyyden maailmaan, joogaan, meditaation, shamanismiin ja tantraan. Hän matkusteli ja opiskeli Euroopassa, Intian Ashrameissa, Balin temppeleissä ja Sumatran viidakoissa. Kirsti löysin elämänenergian lähteille syvälle sisimpäänsä ja löysi sielunsa.

Tämä henkisen matkan jälkeen Kirsti palasi vahvasti omaan kehoonsa, kohtaamaan inhimillisyyteensä ja ihmisyytensä ja katsomaan, kuinka syvästi ja vapaasti voi kohdata toisen ihmisen. Seksi-, rakkaus- ja parisuhde valmennusopinnot tutustuttivat kehollisuuden ja seksuaalisuuden voimaan sekä parisuhteiden saloihin.

Kirsti valitsee päivittäin asenteen, että elämä on juhlaa ja että me saamme kukoistaa siinä. Elämä tuo joka tapauksessa eteen haasteita ja murheita, joskus ne täytyy hoitaa tehokkaasti toimimalla, joskus ajattelemalla, joskus purkaen tunteita itkien, raivoten, nauraen. Näin voimme palata tasapainoon.

Kirstin kirja Hehkuvan naisen salaisuuksia (Otava, Hidasta elämää -sarja 2020), kertoo hänen kiehtova elämäntarinansa ja kuljettaa sinut kohti säteilevää naiseutta, sisäistä hehkua, herkkyyttä ja rohkeutta. Kirja kannustaa sinua nauttimaan kehostasi, ja sen tarinat ja monipuoliset harjoitukset auttavat sinua tutustumaan seksuaalisuuteesi uudella tavalla.

Nautinto elinvoimana – löydä voimasi kaikilla elämäsi alueilla

Kirsti Kuosmanen on näyttelijä, psykoterapeutti sekä seksi-, rakkaus- ja parisuhdevalmentaja, joka seikkaili ympäri maailmaa etsimässä tietoa ja avainta ihmismielen salaisuuksiin kunnes löysi takaisin kotiin, kotiin omaan kehoonsa. Sieltä löytyi valtava elinvoima, rakkaus ja nautinto. Kirsti on huomannut että vaikka monet ovat ottaneet jo suuria harppauksia elämässään usein puuttuva lenkki elinvoimaan on nautinto ja varsinkin seksuaalinen nautinto. Nautinto on avain kukoistukseen ja hyvinvointiin. TÄYSII 2020 -seminaarin puheenvuorossaan Kirsti haluaa kertoa miten nautinto tekee meistä itsevarmoja ja antaa meille voimaa mennä rohkeasti kohti tavoitteitamme ja unelmiamme. Oman kehon rakastaminen auttaa meitä päästämään irti liiasta suorittamisesta ja stressistä, niin töissä kuin makuuhuoneessa. Kun uskallamme vastaanottaa nautintoa, uskallamme rakastaa rohkeasti itseämme ja muita. Saat vastauksen myös siihen minkälaiset harjoitukset ovat polku nautinnolliseen elinvoimaan ja miksi nautinto on usein se kielletty hedelmä, joka kiehtoo ja pelottaa.

Koostekuva TÄYSII 2017 -seminaarin puhujista

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin puheet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.