Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Johanna Blomqvist fysiikasta väitellyt filosofian tohtori, hypnoosiohjaaja, energiahoitaja, reiki-opettaja ja kirjailija jolta ilmestyi syksyllä 2016 kirja nimeltään: Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen. Johanna on myös kiertävä luennoitsija ja hänen ainutlaatuinen työnsä tutkii ns. vaihtoehtohoitoja kvanttifysiikkatieteen näkökulmasta aivan uudella ja vakuuttavalla tavalla.

Internetsivullaan Johanna kirjoittaa: ”Jatkuva kiinnostukseni on ymmärtää yhä paremmin mieltä, tietoisuutta ja paranemisesta. Luennoillani, koulutuksissani sekä hoidoissani ja hypnoosiohjauksissani autan löytämään sopivia työkaluja – työhön ja arkeen. Parempi yhteys omaan sisimpään – sisäiseen tietouteen – on hyvinvoinnin lisäksi apuna muutoksissa, ideoinnissa, jokapäiväisessä elämässä.”

Artikkelin kirjoittaja J.S.

Nimimerkin J.S. takana on pitkän linjan media-alan ammattilainen, jolla on kokemusta niin radiosta, kuin televisiostakin.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

LAHJASI

TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.