Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908
Marjo Huhtala | Asennejohtaja ja tietokirjailija

Marjo Huhtala on asennejohtamisen suunnannäyttäjä, tietokirjailija, opettaja ja kouluttaja, jonka erikoisosaamista ovat liiketalouden osa-alueet kuten johtaminen, myynti, viestintä, projektit ja henkilöstön kehittäminen. Marjon jakama sanoma on, että hyvään asenteeseen ja hyvään johtajuuteen kannattaa panostaa.

Tuotantotalouden diplomi-insinööriksi opiskellut Marjo on työskennellyt monissa isoissa yrityksissä ja innostavissa hankkeissa. Töiden ohella hän opiskeli myös opettajaksi. Veri veti myynnin pariin ja Trainers’ Housessa avautui projektipäällikön paikka. Siellä työskentely oli hauskaa, Marjo pääsi sukeltamaan moniin mielenkiintoisiin projekteihin ja oppi nostamaan asiakkaan keskiöön. Yt-kierteessä Marjolta loppui työ, vaikka tulosta oli tullut. Marjon maailma mureni, mutta eteenpäin oli mentävä.

Marjo opiskeli äänenkäyttöä, treenasi digitaalista mediaa ja markkinointia, hankki esiintymisvalmennusta, kävi kirjoittajakurssin sekä kirjoitti vierasblogeja. Uusista mahdollisuuksista innostuneena hän päätti lähteä yrittäjäksi. Urakäänne tapahtui, kun yksi hänen suurimmista asiakkaistaan, joka on noteerattu Tukholman pörssissä, palkkasi Marjon henkilöstön kehitysjohtajaksi. Marjo vastasi Pohjoismaissa, Saksassa ja Puolassa projektinjohto-ohjelmasta ja mentoriohjelmasta, jonka jälkeen aukeni pesti Suomen toimintojen henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Vain muutama kuukausi uuden työnsä alettua, Marjo joutui syyttömänä osapuolena rajuun liikennekolariin.

Vahvoja näyttöjä osoittanut asenneapostoli pitää nykyisin puheita asenteesta, opettaa, valmentaa, kirjoittaa ja kouluttaa. Asiakasyritystensä kanssa hän toteuttaa intohimolla ja uteliaasti konsepteja, jotka vahvistavat johtajuutta – asennetta, vuorovaikutteisuutta ja systemaattisuutta. Marjo auttaa ihmisiä saamaan mahdollisuuspotentiaalinsa esiin. Valmentautunut ihminen on vahvempi ja toimii ammattitaitoisesti; hyvällä asenteella ja meiningillä. Asenneopit hän on kiteyttänyt kehittämäänsä MindFit-metodiin.

Marjo on kirjoittanut paljon asenteesta. Vuonna 2021 julkaistaan Marjon oma uusi yleistajuinen teos asenteesta sekä Kehittäjän oppiva asenne (Basam books 2021), joka on kirjoitettu yhdessä Jaana Villasen kanssa. Häneltä on julkaistu myös teokset Aikaansaajan asenne (Kauppakamari 2017), Asennejohtaja – Arjen työkalut esimiehille (Kauppakamari 2015) sekä IMPOSSIBLE – kehittäjän asenne (omakustanne 2017), joka on kirjoitettu yhdessä Jaana Villasen kanssa.

Kun asenne muuttuu, kaikki muuttuu

Vaikka jokin muutos olisi vaikea tai haastava, voit aina valita suhtautumistavan ja tekemisen suunnan sen keskellä. Asenne itsessään ei välttämättä paranna tai muuta varsinaista, joskus hankalaakin tilannetta, mutta se voi lisätä omia voimavarojasi tilanteen keskellä ja auttaa näkemään uusia mahdollisuuksia. Aina voi myös parantaa ja kehittää, vaikka lähtötilanne olisikin jo hyvä. Asennejohtaja ja tietokirjailija Marjo Huhtala oivalluttaa TÄYSII 2021 -seminaarin puheessaan viiden tärkeän kysymyksen avulla, miten voit kehittää omaa asennettasi. Saat työkalun, jonka avulla huomaat omassa arjessasi, miten asenne voi auttaa missä tahansa tilanteessa olosuhteista huolimatta. Marjo kannustaa sinua ottamaan vastuun omasta oppimisestasi sekä siitä miten voit soveltaa puheen aikana saamiasi oivalluksiasi käytäntöön omassa arjessasi. Marjo on kirjoittanut asenteesta neljä kirjaa: Asennejohtaja, Aikaansaajan asenne, Kehittäjän asenne ja Kehittäjän oppiva asenne.

Koostekuva TÄYSII 2021 -seminaarin puhujista

Tutustu Marjoon: LinkedIn

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin puheet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.