18.10.2018

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Mikä se on, mitä me jatkuvasti kaipaamme ja jonka kaipuu saa mitä erilaisempia maallisia muotoja?

Kaipaamme ensin yhtä asiaa ja sitten toista. Ja sen jälkeen kaipaamme taas jotakin muuta. Uskomme, että “kun vain saan tuon asian / ihmisen / tavaran / olosuhteen / muutoksen elämääni, niin olen onnellinen”. Suorastaan epätoivon vallassa juoksemme eri asioiden perässä, melkein kuin henkemme riippuisi niistä. Tuntuu, että olemme ikäänkuin kaipuumme vankeja. Jos vain tuota kaipuuta ei olisi, olisin vapaa.

”Jos vain tuota kaipuuta ei olisi, olisin vapaa.”

TOTTA.

Mikä on sinun kaipuusi syvin olemus? Mitä sinä ihan pohjimmiltaan kaipaat, kun riisut kaipuusi ympäriltä päällimmäiset kerrokset pois? Mitä sieltä paljastuu?

Sinä kaipaat itseäsi.

Sinä kaipaat itseäsi. Kaipaat sitä osaa itsessäsi, jota et ole vielä tunnistanut tai nähnyt itsessäsi. Kaipaat ykseyttä oman todellisen itsesi kanssa, oman jumalallisen puolesi kanssa. Se asia, jota syvimmillään kaipaat, on sinussa. Muuten et kaipaisi sitä.

Tehdäänpä pieni harjoitus

SEIS! Älä keksi tekosyitä ohittaa tämä harjoitus. Tämä on tärkeä ja erittäin valaiseva harjoitus ja lahja sinulle.

Valitse joku asia, josta unelmoit. Joku asia / ihminen / muutos / olosuhde, jonka todella haluaisit saada elämääsi. Sellainen, jolla on sinulle merkitystä. Jotain suurta.

Sukella sisään tuohon unelmaasi ja kuvittele, että se on totta jo nyt. Miltä unelmasi näyttää ja tuntuu, kun elät sitä? Liittyykö siihen muita ihmisiä? Näe ja koe unelmasi yksityiskohtia myöten.

Kylve tunteissa, joita unelmasi toteutuminen sinussa herättää.

Miltä sinusta tuntuu? Mitä ajattelet nyt, kun unelmasi on jo toteutunut? Mikä on ihanin asia unelmasi toteutumisessa? Unelmasi syvin olemus? Mikä on syvin, suurin ja tärkein tunne, jonka unelmasi antaa sinulle?

Onko se ilo? Onko se rakkaus? Vai arvostus? Onnellisuus? Rauha? Yltäkylläisyys? Ymmärrys? Kiitollisuus? Terveys? Vai joku muu?

Luota intuitioosi. Se asia, joka ensimmäisenä tulee mieleesi, on juuri se oikea.

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.

Sinun aarteesi

Sinun löytösi on sinun aarteesi. Unelmasi sisältämä syvin olemus on se asia, jota sinä kaipaat itsessäsi. Sen sinä haluat tunnistaa ja nähdä itsessäsi. Ja se on sinussa jo olemassa. Tunnistat sen heti, kun olet valmis näkemään ja hyväksymään sen.

Mikään ulkopuolellamme ei saa meitä onnelliseksi.

Mikään ulkopuolellamme ei saa meitä onnelliseksi. Itsemme ulkopuoliset asiat, joita kaipaamme, toimivat ikäänkuin tienviittoina kohti omaa syvintä, todellista itseämme. Ne voivat auttaa meitä eheytymään ykseyteen oman todellisen itsemme kanssa. Ykseydessä kaipuumme itsemme ulkopuolisiin asioihin raukeaa.

Katso siis tarkkaan millaisia asioita sinä kaipaat. Tutkiskele kaipuusi kohteita syvemmin. Mitä sieltä paljastuu sinulle? Mitä sinä haluat löytää ja nähdä itsessäsi ja liittää osaksi omaa minuuttasi? Tämä on se tie, joka johtaa sinut onnelliseen ja täyttymykselliseen elämään.

Tavoittelemisen arvoinen päämäärä

Oletko pannut merkille, että henkisesti pitkälle edenneet ihmiset eivät tunnu kaipaavan juuri mitään? Esimerkkeinä tulee heti mieleen Dalai Lama ja edesmennyt Äiti Teresa. He näyttävät tyytyvän vähään ja olevan kuitenkin onnellisia. Tällaiset ihmiset ovat yhtä oman todellisen itsensä ja syvimmän olemuksensa kanssa. Heidän elämänsä on onnellista ja täyttymyksellistä, vaikka meidän voi olla vaikea ymmärtää sitä tai samaistua siihen. He ovat saavuttaneet sen ykseyden, jota me muut vielä niin kovasti kaipaamme. Siksi heistä välittyy aito rauha, ilo, rakkaus, voima ja onnellisuus.

Katso myös Täysii-seminaarin perustaja Andy Hopin tekemä videohaastattelu Tuuliasta.

Artikkelin kirjoittaja Tuulia Helmisola

Tuulia Helmisola on nokialainen diplomi-insinööri, puutarhuri, numerologi, henkinen opettaja, vaurausvalmentaja ja suuren uusperheen äiti. Tuulia rakastaa auttaa ihmisiä onnellisempaan ja yltäkylläisempään elämään ja työskentelee onnellisuuden oppaana henkisen valmennusalan yrityksessään. Tuulian sivut löytyvät osoitteesta www.tuulialaine.com.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

LAHJASI

TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.