Pasi Rautio on valmentamisen, puhumisen, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, yrittäjyys oli selvä polku. Hän astui perheyrityksen tiskin taakse jo 8-vuotiaana. Siitä syttyi kipinä, joka 24 vuotta myöhemmin johti oman yrityksen perustamiseen.

Vaikka Pasin suunta yrittäjyyteen oli selvä, polulle tarvittiin monta risteystä. Oman yrityksen perustaminen pyöri hänen mielessään koko ajan enemmän tai vähemmän. Sopivan idean löytyminen tuntui olevan kiven alla, joten erilaisia kokemuksia piti kerätä matkan varrelta. Pasi muutti 15-vuotiaana omaan asuntoon ja omaan talouteen aloitti polun, joka johdattaa eteenpäin edelleen.

Pasi on myynyt valokuvaustarvikkeita, lehtiä, kotimaisia artisteja, sohvia, kulutuselektroniikkaa, tupakkaa, ruokaa, viinaa, liikelahjoja ja matkailuelämyksiä. Kokemusta hän on kerännyt myös tiskijukkana, vaatemallina, tapahtumajärjestäjänä ja nurmikonleikkaajana. Eli yli neljännesvuosisata ihmisten parissa työskentelyä, myyntiä ja asiakaspalvelua.

Haaveammatti tuli vastaan kun Pasi pestautui tupakkayhtiön kouluttajaksi. Toisten ihmisten auttaminen ja heidän potentiaalinsa löytäminen on moottori, joka ajaa Pasia eteenpäin.

Päivä vuonna 2009 huhtikuun lopussa muutti Pasin elämän. Pasin lapsuuden aikainen ystävä Jukka Lahti soitti juuri oikealla hetkellä ja kertoi omasta ideastaan. Oy TuloksenTuplaustoimisto Ab muuttui paperilta oikeaksi yritykseksi ja lapsuuden ystävistä tuli yhtiökumppaneita.

Vuodet yrittäjänä ovat opettaneet Pasille myynnistä ja markkinoinnista paljon asioita, useimmat niistä kantapään kautta. Pasi jakaa näistä kokemuksista hyvää muillekin messuilla, seminaareissa, koulutuksissa ja henkilökohtaisissa sparrauksissa.

Pasin intohimon on auttaa ihmisiä ja kokee olevansa onnekas, kun saan tehdä sitä työkseen.

Vuosien saatossa Pasi on tuottanut paljon sisältöä eri kanaviin. Hän on myös kirjoittanut kirjan Tuloksentuplauskirja (readme.fi, 2013) yhdessä yhtiökumppaninsa Jukka Lahden kanssa.

Into ja Himo tappeli, kumpi voitti?

Tarina matkasta miten into ja himo voi johdattaa paikkoihin, joihin et koskaan uskonut päätyväsi. Miten intohimo polttaa liekkiä välillä kynttilän kummastakin päästä ja miksi se voi joskus miltei jopa sammua. Pasin TÄYSII 2017 -seminaarin puheenvuorossa kuulet miksi intoa ja himoa pidetään suomalaisessa kulttuurissa niin vaarallisena. Tarina ihmisestä ja matkasta. Ihmisten palveleminen on Etelä-Pohjanmaalla syntyneen miehen sydäntä lähellä ja se on vienyt puhumaan kouluihin, järjestöjen tapahtumiin, messuille ja seminaareihin. Pasi tunnetaan erityisesti energisestä ja mukaansatempaavasta esiintymisestä sekä konkreettisista ohjeista ja vinkeistä. Hän on nuorena oman vitsansa vääntänyt. Tuhansia kilometrejä, satoja virheitä. Oppimisen polku jatkuu edelleen.

Koostekuva TÄYSII 2017 -seminaarin puhujista

Tutustu Pasiin: Kotisivut / Instagram / Twitter