Reidar Wasenius on kokenut viestinnän tekijä, äänityöläinen ja aivovalmentaja. Hän on toiminut koulutuksen, viestinnän ja tietotekniikan parissa 80-luvun puolestavälistä lähtien mm. Samsungin, Nokian, Soneran/Telecom Finlandin, TEKESin, usean opinahjon, Yleisradion ja kaupallisten medioiden palveluksessa. Hänen osaamisalueitaan ovat digitaaliset mediat, tehokas verkostoituminen, sosiaalisten medioiden mahdollisuudet ja uhat, nettihuijaukset, tekoälyn uhat ja mahdollisuudet, työssä pärjääminen, oppiminen sekä Aivobic ja muut aivotreenit.

Reidarin ääni on pysäyttävän tuttu, sillä hän on työskennellyt pitkään radiossa sekä moneen otteeseen televisiossakin. Reidarin ääntä voit kuulla vaikka päivittäin, sillä hän on antanut äänensä VR:n kuulutuksille sekä puhelinoperaattorin ja Kelan nauhoitteille useammilla kielillä.

Reidar on ollut mukana kirjoittamassa kirjoja ” Yhteisöllinen media osana yrityksen arkea” (Helsingin seudun kauppakamari, 2010) sekä ”Personal Brainer – Treenaa aivosi vireiksi” (WSOY, 2016).

Reidar on hyvin kokenut mielen kykyjen kouluttaja. Ihmiset voivat parantaa työssään jaksamistaan ja saavuttaa parempia tuloksia. Harjoittelemalla voidaan kehittää keskittymiskykyä, päästöksetekokykyä sekä motivaatiota ja luovuttaa. Opiskelijoiden kanssa Reidar keskittyy mieluiten lahjakkuuden vaalimisen teemoihin sekä oppimisvalmiuksien kehittämiseen. Hän uskoo, että menestykseemme vaikuttaa eniten se, koemmeko hallitsevamme aikaamme ja osaammeko valita mitä teemme.

Personal Brainerina ja Aivobic-ohjaajana toimiva Reidar Wasenius kertoo siitä, miten aivojaan voi treenata ja vetää osallistujille musiikin tahdissa tehtävät vauhdikkaat Aivobic-treenit.

Reidarin lennokkaasti ja pilke silmäkulmassa vetämän Aivobicin avulla kehität mielenhallintaasi: Keskittymiskykysi vahvistuu ja opit sulkemaan pois kulloinkin epäoleelliset asiat. Näin vältät stressin ja hajamielisyyden sekä siitä johtuvan unohtelun. Aivobicin avulla opit toimimaan rennosti ja tehokkaasti etkä enää unohtele esimerkiksi mihin laitoit avaimesi tai miksi juuri astuit huoneeseen.

Voit katsoa Reidarin TÄYSII 2013 -seminaarin puheenvuoron veloituksetta Campwirestä tämän linkin kautta.

Tutustu Reidariin: Facebook / Instagram / Twitter