Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908
Sanna Kämäräinen | Huippu-urheilija

Sanna Kämäräinen on kiekonheittäjä, KTM, puhuja ja mentori. Hän urheilu-urallaan jatkuvasti todistanut, miten tärkeää henkinen vahvuus on kaikille urheilijoille. Sannan intohimona onkin urheilun lisäksi henkinen suorituskyky ja mielen voima.

Uran isoin epäonnistuminen lannisti Sannan. Mitä enemmän hän mietti päässään penkin alle mennyttä kisaa, sitä syvemmälle sohvaan hän halusi vajota. Hän halusi pyyhkiä häpeällisen suorituksen pois maailmankartalta, mutta se oli valitettavasti mahdotonta.

Finaalipaikka oli kirkkaana tavoitteena Helsingin EM-kisoissa. Sen sijaan Sanna oli heittänyt huonommin kuin kaksi vuotta aiemmin EM-kisoissa. Hän tunsi itsensä ikuiseksi epäonnistujaksi. Hänen oli koottava itsensä nopeasti, sillä tulosraja oli tekemättä tuleviin Lontoon olympialaisiin. Hän laittoi pettymyksen ja ahdistuksen tunteet syrjään. Käsittelemätön epäonnistuminen katkaisi kuitenkin Sannan henkisen selkärangan koko loppukaudeksi.

Omat haasteet urheilu-uralla toivat oivalluksen, että muutkin urheilijat kamppailevat ajatustensa ja tunteidensa kanssa samalla tavalla. Menestyneimmät urheilijat ovat vain tajunneet, että henkistä kuntoa on treenattava kuten rautaista fyysistä kuntoa.

Sanna on perustanut Heittämällä paras 2020 –projektin, jonka yhteydessä toimii Huippurinki mentorointiohjelma, jonka puitteissa hän mentoroi ja valmentaa urheilijaryhmää henkisen suorituskyvyn ja hyvinvoinnin aiheista. Tarvitsemme Suomeen kannustamisen kulttuuria, jonka avulla yritykset ja urheilijat saavat entistä parempia tuloksia.

Huippuringin mentoroinnin tuomien positiivisten kokemuksien kannustamana Sanna päätti tavoitella isompaa unelmaa, jossa hän voisi auttaa entistä laajempaa joukkoa urheilijoita. Tästä ideasta syntyi Henkisesti vahva, jossa suomen menestyneimmät urheilijat opettavat henkisen valmentautumisen metodinsa. Kun oma asenne on kunnossa ja ympärillä on oikeat ihmiset, niin kaikki on mahdollista!

Intohimona itsensä ylittäminen

Huippu-urheilijalla on oltava roihuava intohimo sisällään. Tämä intohimo laittaa uudistumaan, kasvamaan ja haastamaan itseä joka päivä. Kiekonheiton nelinkertainen Suomen mestari ja arvokisaedustaja Sanna Kämäräinen löysi oman intohimonsa urheiluun nuorena ja on päässyt palavan intohimon avulla urheilu-urallaan pitkälle. Kahden vuoden loukkaantumiskierteen jälkeen hän ajautui tilanteeseen, johon ei ikinä olisi kuvitellut joutuvansa: intohimon liekki ei roihunnut sisällä enää samalla tavalla. TÄYSII 2017 -seminaarin puheenvuorossaan Sanna kertoo aidon tarinansa millaista roolia intohimo näyttelee urheilijan arjessa ja kuinka selvitä voittajana vaikeuksien keskellä!

Koostekuva TÄYSII 2017 -seminaarin puhujista

Tutustu Sannaan: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube