Sohvi Nyman on stylisti, ihanuusvalmentaja ja kirjailija, joka on jakanut jo vuosia Olet ihana -sanomaa ja auttanut erityisesti naisia näkemään omat hyvät puolensa.

Vuosien koulukiusaaminen ja ulkopuolisten toistuva kommentointi painosta romutti Sohvin itsetunnon ja sai hänet uskomaan, että kun hän vain laihtuu hänet hyväksytään ja hänestä tulee onnellinen. Laihtuminen ei auttanut, vaan kiusaajat keksivät aina jotain uutta. Masennusdiagnooseja kertyi. Psykoterapian ja valmennusten myöstä Sohvi on muuttanut uskomukset itsessään ja auttaa nyt naisia näkemään itsensä uudella tavalla.

Sohvi on pukenut vuodesta 2005 lähtien tuhansia naisia niin lehtikuvauksiin, tv-sarjoihin kuin naisten omaksi iloksi ja hyvinvoinnin tueksi. Hänelle on tullut tutuksi suomalaisten huono itsetunto ja kuinka pitäisi olla jotain muuta voidakseen olla tyytyväinen itseensä. Muotilehtien piiloa ja häivytä vinkkien sijaan Sohvi haluaakin auttaa naisia näkemään itsessään ne parhaat puolensa, ihanat kurvit tai pitkät sääret ja opettaa heitä korostamaan niitä!

Sohvi kehittää myös perustamassaan startup yrityksessä Olet ihana -applikaatiota, joka auttaa tekoälyn avulla löytämään verkkokaupoista oman vartalotyypin mukaiset vaatteet ja näin vähentämään verkkokauppatilauksien palautuksia.

Ihanuusvalmentajana Sohvi haluaa auttaa naisia löytämään itsestään sen piilossa olevan ihanuuden, jotta jokainen nainen voi voimaantua ja löytää naiseutensa, rakastaa ja kunnioittaa itseään. Sohvi uskoo, että onnellisuus ja tyytyväisyys lähtee sisältäpäin, kun löytää oman ihanuuden, armollisuuden ja hyväksynnän itseään sekä toisia kohtaan. Samalla itsetunto nousee kohisten.

Sohvi on kirjoittanut kirjat Olet ihana – Uskalla rakastaa itseäsi (Basam books, 2020), jossa hän kertoo oman kasvutarinansa ja jakaa työkalut, joilla selätti toistuvan masennuksen, sekä Olet ihana! – tyylikirjan (Read me, 2016) yhdessä Roosa Blomin kanssa.

Ihanuus on oman itsensä hyväksymistä ja ihmisenä kasvamista – ja se on asennekysymys!

Ainoa mikä voi estää sinua tuntemasta itseäsi ihanaksi tai elämästä unelmien elämääsi olet sinä itse. Televisiosta ja lehdistä tuttu stylisti, ihanuusvalmentaja ja kirjailija Sohvi Nyman kertoo miten jokainen voi löytää oman ihanuuden ja puhjeta kukkaan. Sohvi auttaa TÄYSII 2021 -seminaarin puheessaan sinua voimaantumaan ja löytämään oman ihanuutesi, jolloin tulet rohkeammaksi ja tietoisemmaksi itsestäsi. Opit olemaan itsellesi armollisempi, saat lisää itsevarmuutta ja oivallat, että terve itserakkaus on hyvästä! Ihanuus on asenne, jonka jokainen voi omaksua ja jokainen on ihana omana itsenään. Sohvi kipuili vuosia toistuvan masennuksen ja heikon itsetunnon kanssa, kunnes selätti ne tunnetyöskentelyn ja terapian avulla. Intensiivinen tunnetyöskentely ja psykoterapia auttoivat Sohvia selättämään pelot sekä epävarmuuden ja arasta koulukiusatusta tytöstä kasvoi vahva ihana nainen. Sohvi on tehnyt mittavan uran stylistinä ja stailannut tuhansia ihmisiä 15 vuoden aikana ja hänen kädenjälkeään voi ihastella mainoksista ja naistenlehdistä. Sohvi on palkittu Ylen muotiviikoilla parhaana stylistinä. Hän on kirjoittanut kirjat Olet ihana! – Tyylikirja sekä Olet ihana – uskalla rakastaa itseäsi.

Koostekuva TÄYSII 2021 -seminaarin puhujista

Tutustu Sohviin: Kotisivut