Tara Lange on kirjailija, luennoitsija, kokemusten jakaja, äiti ja vaimo. Tara on tuonut oman elämänsä, kokemuksensa ja innostuksen aiheensa esille avoimesti ja rohkeasti.

Tyttären vakava sairastuminen sai Taran tutustumaan ja lopulta hurahtamaan vihermehujen maailmaan. Tyttären sairastettua Tara istui illat googlaamassa tietoa sairaudesta ja luki ulkomaisista ryhmistä, että ruokavalio oli auttanut monia. Sukeltamalla ravitsemuksen maailmaan ja näkemällä tyttären voinnin kohenevan Tara sai vahvistuksen sille minkä jo tiesi, keho osaa itse parantaa itsensä, jos sille antaa siihen mahdollisuuden! Hurahduksesta seurasi Facebookiin perustettu Juice Finland –ryhmä, runsaasti luentoja hyvinvoinnista ja mehustuksesta sekä kaksi kirjaa.

Taran elämässä vahvoja teemoja ovat vanhemmuus, parisuhde, uusperhe ja haasteet ihmissuhteissa. Hänen ensimmäinen yrityksensä tarjosi palveluita lapsiperheille, hän toimi synnytysdoulana ja toi belly bind -liinat Suomeen.

Tara puhuu ja luennoi paljon tunteista. Ymmärrys itseä ja muita kohtaan kasvaa, kun oppii tunnistamaan eri tunnetasoja. Elämän voi nähdä tunteiden tikapuina, joita kiipeämme ylös ja alas häpeästä rakkauteen. Kulkemalla tikapuita pitkin tunnistetaan tukahdutettuja tunteita, uskomuksia ja egon valheita – ja päästetään niistä irti. Silloin saa tilaa innostukselle, keveydelle ja rakkaudelle.

Tara on tuottoisa kirjailija, joka on jakanut omakohtaiset kokemuksensa kirjoihinsa. Häneltä on julkaistu mm. seuraavat kirjat Ilman sinua ei olisi minua – parisuhteen vetovoima (Otava, Hidasta elämää –sarja, 2019), Tikapuut rakkauteen – tunne elämäsi (Otava, Hidasta elämää –sarja, 2017) sekä Äitipeli – selviydy voittajana (Viisas Elämä, 2016).

Lisää Tarasta:

– Katso Taran videohaastattelu

Parisuhteeseen sitoutuminen on todellista rohkeutta

Avioeronsa jälkeen kirjailija Tara Lange oli sitä mieltä, ettei enää ikinä alkaisi parisuhteeseen. Kohtalo päätti toisin ja Taran oli opeteltava uudet pelisäännöt, sillä uusperheen viiden erolapsen silmät tarkkailivat hänen jokaista reaktiotaan. TÄYSII 2019 -seminaarin puheenvuorossaan Lange kertoo, miten entinen marttyyri, syyttäjä ja luovuttaja oppi ottamaan vastuuta omista tunteistaan ja mitä tapahtui, kun hän vihdoin sitoutui rohkeasti sekä itseensä että parisuhteeseensa. Rohkeuden ja sitkeyden oppiminen alkaa kotoa ja sieltä löytyvät myös parhaat opettajasi. Saat testattuja ja toimivia työkaluja tasapainoiseen perhe-arkeen.

Koostekuva TÄYSII 2019 -seminaarin puhujista

Tutustu Taraan: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin puheet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.