Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908
Tomi Kokko | Elämäntapamuutosekspertti

Tomi Kokko on Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti, hyvinvointialan yrittäjä ja personal trainer, joka on erikoistunut ihmisten elämäntapamuutoksiin. Hänellä on jo tuhansia hoikempia, vahvempia ja ennen kaikkea elämäänsä tyytyväisempiä asiakkaita ympäri Suomea.

Tomin intohimo ravitsemusta ja elämäntapavalmennusta kohtaan syttyi vuonna 2007 hänen muuttaessaan Australiaan, jossa hän huomasi personal trainer –töiden olevan kovassa nousussa. Tomi päätti kouluttautua personal traineriksi. Hän sai paikan yhdeltä Melbournen parhaista saleista, jossa kilpailu oli todella kovaa. Se oli Tomille parasta oppia ja hän sai personal trainer –alasta paljon kokemusta. Ja teki kovaa työtä sen eteen.

Tomille kertyi tyytyväisiä asiakkaita ja hän saattoi tehdä yli 70 personal trainer -ohjausta viikon aikana. Hänen kalenterinsa täyttyi vauhdilla. Samalla syntyi idea nettivalmennuksesta, jolla voisi tavoittaa ja liikuttaa suurempia massoja. Näin syntyi Lean in Five Weeks –haaste.

Tomi muutti takaisin Suomeen ja päätti tuoda nettivalmennuksen mukanaan. Suomen markkinoilla tarjonta oli vielä pientä verrattuna ulkomaihin. Hän suosittelee asiakkailleen ruokavaliota, joka on kaukana fitnessdieeteistä. Tomi uskoo maidottomaan ja viljattomaan ruokavalioon ja nähnyt sen hyödyt yli 1000 asiakkaan kanssa.

Tomi haluaa parantaa suomalaisten terveyttä ja ravistella ihmisten käsityksiä ruokavaliosta. Tästä syntyi 30 päivän ihmiskoe –dokumentti, jossa Tomi söi virallisten ravitsemussuositusten mukaisesti 30 päivää.

Tomi haluaa antaa kaikille mahdollisuuden muuttaa oman elämänsä. Hän järjesti Koko Suomen ravintoremontti –kiertueen, jonka aikana hän kävi puhumassa Suomen jokaisessa 107 kaupungissa. Luennon kävi kuuntelemassa yli 15 000 ihmistä.

Tomi uskoo siihen, että kun pitää positiivisen asenteen päällä ja on valmis tekemään kovaa duunia unelmiensa eteen, on kaikki mahdollista! Hän uskoo myös, että kun syö paljon luonnollista ruokaa, treenaa kovaa ja ympäröi itsensä samankaltaisten ihmisten kanssa, lähtee elämä aivan uuteen nousuun ja voi saavuttaa mitä ikinä haluaa.

Jahtaa intohimoisesti unelmiasi

Tomi Kokko on Lean in Five Weeks hyvinvointihaasteen perustaja, unelmien jahtaaja ja intohimoinen luonnollisen ruoan puolestapuhuja. Näistä aiheista Tomi puhuu myös TÄYSII 2017 -seminaarin puheenvuorossaan. Hän uskoo vahvasti, että kun ihminen löytää itselleen optimaalisen ruokavalion, niin elämä aukeaa uudella tavalla ja virtaa jahdata omia unelmia riittää vaikka muille jaettavaksi! Hän avasi satojen tuhansien ihmisten silmiä dokumenttinsa 30 päivän ihmiskoe myötä, ja dokumentti herätti vilkasta keskustelua virallisten ravintosuosituksen terveellisyydestä. Lean in Five Weeks haasteen kautta Tomi Kokko valmentanut jo yli 8000 suomalaista. Hänen visionsa on muuttaa miljoonan ihmisen elämää ruokavalion ja liikunnan kautta.

Koostekuva TÄYSII 2017 -seminaarin puhujista

Tutustu Tomiin: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin puheet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.