Tony Dunderfelt on psykologi, pariterapeutti, luennoitsija ja tietokirjailija. Hän on arvostettu ihmissuhteiden asiantuntija, joka on jo yli 30 vuoden ajan auttanut ihmisiä ymmärtämään ihmismielen salaisuuksia. Hän on kouluttanut ja valmentanut työyhteisöjä ja esimiehiä aiheina mm. vuorovaikutus, motivaatio ja johtamistaidoissa.

Tony on myös suosittu rakkauspsykologi ja televisiosta tuttu muun muassa Elämä pelissä ohjelmasta sekä Ensitreffit alttarilla sarjasta, jossa Tony toimii nuorten pariskuntien rakkausvalmentajana.

Tony on luonut uuden näkemyksen rakkaudesta. ILOISEKSI sisältää kolme rakkauden aurinkoa, jotka tarvitsemme saadaksemme parisuhteisiimme kaipaamamme rakkauden valon ja ilon. Tämän päivän parisuhteet ovat historiallisessa myllerryksessä, joten parisuhdetaitoja tarvitsevat kaikki. Tärkeää on kuuntelemisen taito, sillä teemme todella nopeasti arvioita ja tuomioita toisesta, vaikka kyseessä on rakastamamme puoliso.

Tony on yksi Suomen luetuimpia tietokirjailijoita. Hän on kirjoittanut useita kirjoja, joissa hän käsittelee mm. parisuhdetta ja sen vetovoimaa, läsnäolevaa kohtaamista, työyhteisön henkilökemioita, esimiestaitoja ja elämänasennetta. Häneltä on julkaistu mm. kirjat ”Miksi mies ei puhu tunteistaan – 21 yleisintä parisuhteen ongelmaa ja niiden ratkaisut” (Docendo, 2019), ”Iloiseksi – Nykyajan parisuhteen huikeat mahdollisuudet ”(Dialogia, 2017) ja ” Konttorikemiaa – seitsemän avainta hyvään yhteistyöhön” (Kauppakamari, 2012).

Intohimon ja vetovoiman ylläpitäminen parisuhteessa

Tony Dunderfelt on arvostettu ihmissuhteiden asiantuntija, joka on jo yli 30 vuoden ajan auttanut ihmisiä ymmärtämään ihmismielen salaisuuksia. Syksyllä 2017 alkoi MTV 3:lla Ensitreffit alttarilla sarjan neljäs tuotantokausi, jossa Tony toimii jälleen nuorten pariskuntien rakkausvalmentajana. Nykyajan parisuhteet ovat luonteeltaan täysin erilaisia kuin ikinä ennen ihmiskunnan historiassa. Yhdessäolon perustana olivat menneisyydessä turvallisuus, sosiaalinen hyväksyntä ja lasten kasvattaminen. Nykyään halutaan tämän lisäksi myös kestävää rakkautta, kiehtovaa vetovoimaa ja syvällistä seksuaalisuutta. Tonyn TÄYSII 2017 -seminaarin puheenvuorossa kuulet, miten säilyttää pitkässä parisuhteessa alkuaikojen kiinnostus ja halu toisen luo, sekä miten oppia tuntemaan oma ja rakkaansa intohimon polku. On uusi aika ja myös rakkauskeskustelu tarvitsee uusia näkökulmia. Tony on luonut iloiseksi.fi konseptin, joka tuoreella tavalla innostaa nykyajan ihmisiä rakastaa enemmän ja tulla huikeasti rakastetuksi.

Koostekuva TÄYSII 2017 -seminaarin puhujista

Tutustu Tonyyn: Kotisivut / Facebook / Twitter