Tupu Utriainen on kiinteistönvälittäjä, The Naiset -sivuston perustaja, valmentaja ja kokemusasiantuntija, jonka missio saada Suomen aikuiset naiset elämää oman näköistä elämäänsä ja löytämään vahvuutensa.

Tupu on vaihtanut alaa, perustanut kaksi yritystä sekä kokenut konkurssin ja velkajärjestelyt. Hän on joutunut kohtaamaan helvetin oman lapsen sotkeuduttua huumeisiin. Vuosien huoli ja tuska päättyi pojan kuolemaan, tilalle jäi häpeä ja stressipohjaiset sairaudet.

Tupu on työstänyt vaikeita asioita ja päästänyt irti menneisyyden traumaattisista kokemuksista. Siksi hän rohkenee nyt puhua asioista, joita hän on pitänyt joskus sisällään liki 30 vuotta. Yli kymmenen vuoden ajan hän on antanut itselleen anteeksi, lakannut syyttämästä itseään ja heittänyt häpeän helvettiin. Samalla elämästä on tullut kevyempää. Hän on nyt 60-vuotiaana paremmassa fyysisessä ja psyykkisessä kunnoissa kuin 40-vuotiaana.

Kaikkien vaikeuksien kautta kokemusasiantuntijuus on hänessä vahvana. Elämän tarkoitus on valjennut hieman myöhäisessä vaiheessa, kun on vaikeuksien kautta oppinut paljon itsestään, muista ja elämästä yleensäkin.

Hän on perustanut kiinteistönvälityspalveluita tarjoavan yrityksen yli 50-vuotiaana ja menestynyt tekemällä eri tavalla. Elämänkokemus on auttanut kohtaamaan ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa, jopa erojen ja kuoleman keskellä. Työskennellessä ihmisten kalleimpien omaisuuksien kanssa, pitää uskaltaa puhua suoraan.

Tupu haluaa tukea naisia vapautumaan menneisyytensä painolastista ja olemaan juuri sitä mitä itse on, uskaltaa avata kipeitä haavoja ja auttamaan itseään. Ja tietenkin ottamaan vastuun omasta elämästä. Tupu lähestyy hyvinvointia neljän osa-alueen kautta: talous, terveys, tässä hetkessä oleminen ja omannäköisen elämän eläminen.

Hänen esikoiskirjansa julkaistaan vuonna 2021, jossa hän kertoo hänen ja poikansa tarinan, ja miten hän kaikesta lopulta selviytyi.

Matka itseesi ei ole huvireissu, mutta on taatusti paras matka elämässäsi!

Tuntuuko sinusta, että kaikki on periaatteessa ihan hyvin, mutta jotain kuitenkin puuttuu elämästäsi? Olet haaveillut kaikesta mahdollisesta, mutta uskot haaveiden olevan vain haaveita – ja lykkäät kaikkea johonkin hamaan tulevaisuuteen. Onko sinulla tunne, että välillä kaikki vain kävelevät ylitsesi, eikä ketään kiinnosta kuka sinä oikeasti olet? Kuulostaako tutulta? Näin kävi myös valmentaja ja kokemusasiantuntija Tupu Utriaiselle, mutta vuonna 2004 hän otti itseään niskasta kiinni ja päätti muuttaa monta asiaa elämässään. Tupu uskoo, että me kaikki voimme elää onnellista ja täysipainoista omannäköistä elämää ja rakastaa itseämme juuri sellaisina kuin olemme, jolloin me voimme jakaa rakkautta myös muille. TÄYSII 2021 -seminaarin puheessaan Tupu rohkaisee sinua, että lakkaat syyttämästä itseäsi, jolloin voit aloittaa matkan itseesi. Päätä katsoa kuka sieltä löytyy. Matka vaatii rohkeutta, jota meissä kaikissa on. Se vaatii myös uskoa, toivoa ja rakkautta sekä ennen kaikkea asennetta.

Koostekuva TÄYSII 2021 -seminaarin puhujista

Tutustu Tupuun: Kotisivut