Tuuli Kaunisluonto on Unelma Itsestä -valmennusohjelman perustaja. Hän asuu nykyään Balilla ja järjestää mm. retriittejä.

Valmentajana Tuuli kohtaa sinut siinä, missä olet elämässäsi tällä hetkellä. Hän auttaa sinua selkeyttämään suuntaasi, intohimoasi sekä tarjoaa työkaluja tehdä unelmistasi totta. Tuulin avulla voit katsoa elämääsi yhdessä kokonaisuutena ja juurruttaa arkeen niitä hyvinvointia tukevia rutiineita jotka palvelevat sinua juuri nyt.

Tuuli on auttanut jo vuosia lukuisia naisia erilaisissa haasteissa koskien kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hyvinvointi ei ole itsestäänselvyys ja meidän on jokaisen löydettävä merkitys sille miten vietämme päivämme, jotta elinvoimaa tukevat elämäntavat ovat arkeamme sekä iloamme. Erityisesti Tuuli on työskennellyt naisten kanssa joilla on haasteita koskien itsetuntoa, omaa suuntaa elämässä sekä syömiseen liittyviä häiriöitä.

Tuuli tekee työtään kutsumuksesta. Jokaisen luonnollinen olotila on loistaa omassa elämässä, nauttia elämästä ja voida hyvin – se on mahdollista meille kaikille!

Rakkaudesta läsnäoloon – rakasta kaikkea sitä mitä olet ja luo elämästäsi sellaista kuin tahdot läsnäollen

Omassa kehossa läsnä oleminen ei tunnu aina hyvältä tai helpolta. Tuuli pohtii TÄYSII 2014 -seminaarin puheenvuorossaan niitä aiheita, joita hän käy valmennettaviensa kanssa läpi. Miten rakastaa itseään juuri sellaisena kuin on ja hyväksyä itsensä tässä hetkessä läsnäollen? Miten luoda elämää rakkaudesta käsin ja minkälaista elämä voikaan silloin olla?

Tutustu Tuuliin: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube