Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Suuri yleisö on tuntenut Juha Taivaisen persoonallisena urheiluselostajana. Taivainen on toiminut jääkiekko- ja jalkapallolähetysten selostajana televisiossa. Hän on selostanut mm. jääkiekon maailmanmestaruuskilpailuja, Englannin Valioliigaa ja jääkiekon mestarien liigaa. Hänet tiedetään myös rouheana rock-laulajana.

Keväällä 2016 Taivainen lopetti selostajanuransa ja siirtyi toimimaan kehoterapeuttina. Miksi urheilu jäi taakse, mistä kumpusi näinkin mullistava elämänmuutos ja mitä tekee kehoterapeutti?

Artikkelin kirjoittaja J.S.

Nimimerkin J.S. takana on pitkän linjan media-alan ammattilainen, jolla on kokemusta niin radiosta, kuin televisiostakin.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

LAHJASI

TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.