Anna Taipale on lämminhenkinen kirjailija, valmentaja, luova sisällöntuottaja ja elämästä nautiskelija, joka toteuttaa omaa Sydänjuttuaan valmentamisen, luentojen, kirjojen ja bloginsa kautta. Hän on ollut aina kiinnostunut siitä, mitä olemassaolo on, miksi tunnemme, koemme ja toimimme, kuten toimimme, keitä pohjimmiltaan olemme ja miten voisimme voida hyvin.

Anna työskenteli pitkään toimittajana, ohjaajana ja käsikirjoittajana ja koki että voi tuoda maailmaan tietoisuutta ja valoa, tekemällä mitä hyvänsä. Vuonna 2012 hän alkoi tehdä asiakaskonsultaatioita ja valmennuksia. Omaan Sydänjuttuunsa hän hyppäsi täysillä vuonna 2015. Annan esikoiskirja Sydänjuttu – Olet parasta mitä sinulle on tapahtunut, julkaistiin Otavan Hidasta elämää -sarjassa elokuussa 2017. Annan blogitekstejä löytyy Hidasta elämää, Täysii ja Tunne&Taida-sivustoilta. Pitkä tausta journalistina, tv-toimittajana ja ohjaajana elää hänessä yhä rakkautena viestien välittämiseen ja inspiroivien tarinoiden kertomiseen.

Pohjimmiltaan Anna kokee kutsumuksekseen toteuttaa itseään luovasti, inspiroida ja voimauttaa ihmisiä lähemmäs sydäntään ja ydintään elämän kaikissa vaiheissa. Annalle henkisintä on rakkaus itseään kohtaan. Siihen kiteytyy kaikki. Henkisyys ei kutsu kaikkia, mutta rakkaus koskettaa jokaista. Viisaus on Annalle sitä, että henkinen ja psykologinen tieto on integroitu jokapäiväiseen elämään, arkeen ja ihan tähän tavalliseen ihmisyyteen. Pelkkä henkinen tai psykologinen tieto ei siis vielä muuta mitään. Moni meistä etsii ja tavoittelee jotakin, ja se on ollut osa Annankin omaa matkaa. Hänen suurin löytönsä tältä matkalta on se, ettei mitään tarvitse etsiä eikä korjata: Kaikki on minussa jo.

Rohkeus on pelon rakastamista

Mitä jos ei tarvitsekaan olla valmis? Tai edes rohkea? Entä jos sydäntä kutsuvat muutokset ja oman tuntuinen elämä syntyvät turvasta pelätä ja luvasta olla epävarma? Kun oppii itselleen lempeäksi, ei pelkoa tarvitse vastustaa. Silloin vapautuu kulkemaan sinne minne mokkasiinit vievät. Anna Taipale on kirjailija ja valmentaja ja häneltä on julkaistu Sydänjuttu-kirja sekä -tehtäväkirja. Annan oma polku on johdattanut syvästi omien sydänjuttujen äärelle pelkojen kanssa ystävystymällä. TÄYSII 2019 -seminaarin puheenvuorossaan Anna Taipale kertoo, että rohkeus ei ole sitä ettei pelota, vaan sitä että oppii tukemaan itseään kaikissa tunteissaan.

Koostekuva TÄYSII 2019 -seminaarin puhujista

Tutustu Annaan: Kotisivut / Facebook / Instagram / YouTube