Antti Railio on tullut tutuksi Voice of Finland -voittajana ja rakastetun Raskasta Joulua –kiertueen tähtenä. Antti on voimakasääninen laulaja, jonka tulkinnat ovat koskettaneet herkän suomalaisen rockmusiikin ystäviä jo vuosien ajan. Antti ehti olla useammassa yhtyessä ennen soolouransa aloittamista. Hän toimi mm. power metal yhtye Celestyn laulajana vuodet 2003-2009. Vuonna 2007 hän osallistui Suomen Idols 2007 -kilpailuun yltäen semifinaaleihin asti. The Voice of Finland oli läpimurto, joka teki Antista tunnetun viihdemaailmassa.

Tälle matkalle haasteitaan toi Antin kamppailut kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa. Jo nuoruusvuosista asti vaivannut masennus loi varjoja niin yksityiselämään kuin laulajan uran luomiseen. Masennus sai Antin hukkaamaan lähes 10 vuotta elämästään, sillä välillä hän eli viikkoja sängyn pohjalla maaten. Hänen oli vaikea nähdä merkitystä elämässään tai löytää päämäärää, johon tähdätä. Kun hän alkoi puhua haasteistaan avoimesti vuonna 2015, alkoi matka kohti tasapainoa. Asian tuominen julkisuuteen oli Antille iso askel. Halu olla paras mahdollinen isä lapsilleen, tuki Antin matkaa vaikeuksista kohti valoa.

Uusi heijastui myös muualle elämässä. Antti motivoitui laittamaan myös terveyttään kuntoon. Hän treenasi kuntovalmentajan opastuksella samalla kun muutti elämäntapansa terveellisemmiksi. Kun oman hyvinvointi on kunnossa, voi olla parempi isä lapsilleen. Elämänmuutoksen myötä Antti sai virtaa, masennus väistyi ja hänen painonsa tippui yli 80 kiloa.

Vuoden 2014 ”Vieras maa” -menestysalbumin ja vuonna 2016 julkaistun ”Samaan marmoriin” -hitin myötä Antti on kiertänyt maata ahkerasti esiintyen niin suurilla festivaalilavoilla kuin intiimeissä keikkapaikoissakin. Laulaja esittää tuotantonsa rakastetuimpia kappaleita ja huolella valittuja lainabiisejä soolona, duona sekä bändin kanssa.

Muutos – ensiaskeleet kohti avoimempaa ja ehjempää minääsi

TÄYSII 2016 -seminaarin puheenvuorossaan Antti Railio käy läpi oman elämänsä demonit peilaten ihmisyyttä omien kokemuksiensa kautta. Suuret vastoinkäymiset ovat näyttäneet hänelle kasvattavan voimansa ja opettaneet hänet vihdoin näkemään todellisuuden ihmisenä, eikä ainoastaan loppumattomien virikkeiden täyttämänä valheellisena minänä. Antti kertoo oman kasvutarinansa ja ohjaa omin sanoin sinua löytämään oman polkusi kohti parempaa, täydempää ja avoimempaa elämää, jossa pienet asiat luovat ison kuvan. Puheenvuorossaan Antti tarjoaa sinulle avaimet onnellisempaan elämään.

Koostekuva TÄYSII 2016 -seminaarin puhujista

Tutustu Anttiin: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube