Eero ”EuroHoo” Herranen on somevaikuttaja, näyttelijä, luennoitsija ja yritysvalmentaja ja 110 cm pitkä elämänilon lähettiläs. Hän nauttii TikTokissa suuresta suosiosta ja levittää siellä positiivisuuden sanomaa.

Nuorena ystävän kommentit Eeron pituuden mahdollisista tulevista vaikeuksista meinasivat masentaa Eeroa. Hän päätti kuitenkin näyttää, ettei pituus ollut este. Hän kompensoi epävarmuuttaan keräämällä kauniita naisia ympärilleen ja elämällä railakasta elämää. Kun tilillä oli rahaa, riitti seuraa ympärillä. Fyysinen olemus ei ollut este naissuhteille. Eero oli edennyt urallaan opintojen ohessa ja jossain kohtaa opinnot jäivät, kun ura tempaisi mukaansa.

Eeron railakkaan elämän pysäytti veljen itsemurha. Se pysäytti pohtimaan, elikö hän sellaista elämää, jota halusi ja olisiko hän tyytyväinen, jos kuolisi nyt. Arvomaailma muuttui, eikä raha ja Rolex ranteessa ollut enää tärkeintä. Taakse jäi entinen tapa elää.

Eeron opettelema myönteinen elämänasenne on avannut Eerolle monia ovia. Hänet on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, mm. Suomen hauskin mies, Super Marsu 2, Peruna, Teräsleidit, Donna sekä Madventures ja Posse. Hän rikkoo rajoja ja näkee mahdottomaksi sanotut asiat haasteina ja hänet onkin nähty mm. kalsarimallina.

Koronan tyhjennettyä kalenterin Eero lähti uudella otteella mukaan TikTokiin ja löysi nopeasti yhteyden nuoriin. TikTok-seuraajia onkin kerääntynyt jo huimat 148 000. Eeron tavoitteenaan on rohkaista nuoria rakastamaan itseään terveellä tavalla ja sellaisina kuin he ovat.

Eero iloitsee elämästään ja elää jatkuvasti tehden elämästään mukavampaa. Hänen sanomansa on, että kun hyväksyy itsensä, mahdottomasta tulee mahdollista. Uskalla olla oma itsesi. Erilaisuus on rikkaus. Ja kun keskityt positiiviseen, eteen ilmaantuu mahdollisuuksia.

Uskalla unelmoida, uskalla elää – sano elämälle kyllä!

Positiivisuus kantaa ja erilaisuus on voimavara. Kuulostaa ainakin noin periaatteen tasolla kivalta, mutta mitenkäs sitten käytäntö? Ulkoiset paineet päivä päivältä vaan kovenevat eikä siis ihme, jos välillä vähän ahdistaa ja tekee tiukkaa mahtua siihen muottiin, mihin yhteiskunta sinut vaikka väkisin haluaa sovittaa.

Suurelle yleisölle ja etenkin monille nuorille sosiaalisesta mediasta tuttu positiivisen elämänilon lähettiläs Eero Herranen on elävä esimerkki siitä, miten ongelmat ja haasteet käännetään mahdollisuuksiksi ja harmaat päivät aurinkoisiksi. Some-vaikuttajana toimimisen lisäksi Eero on ammatiltaan näyttelijä, juontaja, yritysvalmentaja ja malli.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan osan elämästään Suomen rajojen ulkopuolella elänyt Eero rohkaisee haaveilemaan, unelmoimaan ja ennen kaikkea antaa luvan nauttia elämästä.

Tutustu Eeroon: WWW / TikTok / 045 – 275 6277 / eero(at)eeroherranen.com / #etiäppäin

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin puheet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.