Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Tilaa yhteydelle – jokaisella on arvokas ja ainutlaatuinen näkökulma

On huikeata nähdä mitä ihmisille ja heidän välisille suhteille tapahtuu sovittelun myötä. Jaksan yhä uudestaan ja uudestaan innostua toivottamalta näyttävien tilanteiden muuttumisesta toiveikkuuden tilaan, toteaa Harri Väisänen.

Sovittelija ja työyhteisösovittelun erityisosaaja Harri Väisäselle sovittelu on ennen kaikkea mahdollisuuden antamista. Mahdollisuuden, joka voi tulla vain toisen näkökulman ymmärtämisen kautta. Jokaisella meistä on arvokas ja ainutlaatuinen näkökulma, joka on tultava kuulluksi jotta vääriä tulkintoja voidaan oikaista ja korjata. ”En ymmärrä sinua, etkä sinä minua!!” Jännitteisen tilanteen korjaamisessa on mahdollistettava yhteyden luominen osapuolten välille.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan Harri antaa sinulle konkreettisia välineitä luoda tämä korjaamisen mahdollistava yhteys, olit sitten itse osallinen tai haluat auttaa muita. Harri on tuloksellisesti käyttänyt näitä menetelmiä ja välineitä viimeisen 15 vuoden aikana niissä parissa sadassa ristiriitatilanteessa joissa on sovittelijana toiminut. Hän on huomannut, että ne toimivat myös omissa ihmissuhteissa. Miksi riidellä kun voi sopia!

Tutustu Harriin: Verkkosivut / LinkedIn / harri(at)tyso.fi / 040 – 7217 780