Heikki Harju on Ratkaisu- ja Parisuhdevalmentaja ja hän auttaa elämässään jumissa olevia ihmisiä ja yhteisöjä löytämään voimavaroja ja läpimurtoja, jotta he voivat löytää tarvittavat ratkaisut ja päästä vapaasti toteuttamaan itseään, päämääriään ja unelmiaan!

Heikki on valmentanut ihmisiä päätyökseen 11 vuotta, jonka aikana hän on ohjannut satoja ihmisiä kohti tavoitteitaan ja auttanut ylittämään ongelmia eri elämän alueilla. Viimeiset vuodet Heikki on keskittynyt tukemaan asiakkaidensa edistymistä terveyden, tunne-elämän ja ihmissuhteiden parissa, tehnyt työnohjausta ja sparrannut yrittäjiä ja johtotehtävissä työskenteleviä ratkaisemaan haasteitaan ymmärtämällä paremmin ihmisten välisiä suhteita ja niissä vaikuttavia motiiveja.

Heikin näkemys ja viesti on, että jokainen voi itse päättää mihin suuntaan oma elämä on kulkemassa, mihin ja kenen kanssa viettää aikansa ja millaisessa ympäristössä päivän hetket tulevat elettyä. Jokainen voi luoda omasta elämästään omien unelmiensa näköistä ja auttaa muita tekemään samoin.

Kasva haasteidesi läpi – 5 askelta henkilökohtaiseen läpimurtoon!

Oletko koskaan elämässäsi ollut sellaisten haasteiden riepoteltavana, joista on vaikea löytää ulospääsyä? Entä oletko kohdannut haasteita, jotka ovat niin huomaamattomia, että tunnet olevasi jumissa, vaikka et edes tiedä mikä sinua haastaa? Jokainen meistä kohtaa elämässään haasteita ja jokainen jumiutuu hetkittäin omalla matkallaan. Haasteita kohdatessamme meillä on valinta tehtävänämme: Voimme joko kulkea haasteesta haasteeseen vain huomataksemme kohtaavamme saman haasteen uudestaan ja uudestaan, tai voimme valita kasvaa haasteidemme läpi. Näin voimme löytää haasteiden avulla henkilökohtaisen läpimurron, vapautua vanhoista haasteista ja nousta toteuttamaan itseämme ja elämäämme uudella tasolla! Heikin TÄYSII 2018 -seminaarin puheenvuoron aikana opit 5 askelta, jotka johdattavat sinut henkilökohtaiseen läpimurtoon minkä tahansa haasteen keskeltä. Lisäksi saat lisää rohkeutta ja luottamusta tulevien haasteiden kohtaamiseen, kun tiedät jo ennalta miten voit kasvaa niiden läpi!

Koostekuva TÄYSII 2018 -seminaarin puhujista

Ihmissuhteet unelmiesi tukena

Heikki on valmentanut ihmisiä päätyökseen 9 vuotta, jonka aikana hän on ohjannut satoja ihmisiä kohti tavoitteitaan ja auttanut ylittämään ongelmia eri elämän alueilla. Heikin TÄYSII 2015 -seminaarin puheenvuoron viesti on, että jokainen voi itse päättää mihin suuntaan oma elämä on kulkemassa, kenen kanssa viettää aikansa ja millaisessa ympäristössä päivän hetket tulevat elettyä. Jokainen voi luoda omasta elämästään omien unelmiensa näköistä ja auttaa muita tekemään samoin.

Koostekuva TÄYSII 2015 -seminaarin puhujista

Tunteiden johtaminen – työkalu, jolla purat tunneristiriidat läsnäolosi ja unelmaelämäsi tieltä

TÄYSII 2014 -seminaarin puheenvuorossaan Heikki Harju avaa 3 yleisintä tapaa käsitellä tunteita, jotka johtavat yleisesti tunneristiriitoihin sekä reaktiiviseen tai passiiviseen tapaan elää. Lisäksi Heikki nostaa tietoisuuteen tavat käsitellä tunteita, jos haluaa vapautua reagoinnista ja päästä elämään aktiivisessa läsnäolossa unelmiensa elämää.

  • Opit miten sinä olet ennen käsitellyt tunteita
  • Havahdut uuteen tapaan ymmärtää ja johtaa tunteita
  • Tiedostat miten pystyt hyödyntämään kaikkia, tunteitasi (myös negatiivisia)
  • Näillä työkaluilla on mahdollisuus päästä eroon esimerkiksi: tunnesyömisestä, saamattomuudesta, epäonnistumisen pelosta jne.
  • Näiden työkalujen avulla nopeutat matkaasi unelmaelämääsi kohti

Heikki on kohdannut haasteen tunneristiriitojen kanssa sekä henkilökohtaisesti, että valmennustyössään. Henkilökohtaisessa elämässä ristiriita vaihteli seuraavien kahden tilanteen välillä: 1) Selkeä päämäärä, mutta lamauttavat tunteet 2) Innostavat ja aktivoivat tunteet, mutta epäselvä päämäärä. Saman kaavan hän on näyhnyt satojen asiakkaidensa kanssa työskennellessään, lähes jokaisen kohdalla. Jos tätä ristiriitaa ei tiedosta ja työstä, niin ristiriita tekee sekä henkilökohtaisessa, että ammatillisessa elämässä unelmien toteuttamisesta raskasta.

Kun oman sisäisen tunneristiriidan ratkaisee kerran, löytää samalla huikean työkalun minkä tahansa tavoitteen ja unelman toteuttamiselle loppuelämäkseen. Vai miltä kuulostaisi ristiriidaton tilanne, jossa sinulla on 2 tekijää kohdallaan: 1) selkeä päämäärä (henkilökohtainen tai ammatillinen) 2) päämäärästä innostuneet ja sinua voimaannuttavat tunteet?

Heikki on opiskellut liikunnan ja ravinnon vaikutuksia ihmiskehossa jo 10 vuoden ajan sekä valmentanut ja ohjannut satoja ihmisiä. Psyykkeen merkitys elämäntapamuutoksia tehtäessä on vahva ja siitäkin hänellä on vuosien kokemus. Kahdeksan vuotta valmentajana toiminut mies on tuottanut hurjasti lisäresursseja ja voimavaroja asiakkaidensa arkielämään.

Uuden suunnan elämälleen ovat saaneet lukuisat ihmiset, jotka ovat kärsineet vuosikausia erilaisista terveysongelmista, paino-ongelmista, riippuvuuksista, alakuloisuudesta sekä ihmis- ja parisuhdeongelmista. Vaikka useimpien ongelmien syyt ovat ihmisillä pohjimmiltaan samoja, on jokaiselle valmennettavalle löydettävä aina omat eväät oikealla hetkellä.

Heikki tiivistää TÄYSII 2014 -seminaarin puheenvuorossaan vuosien aikana kartuttamistansa tunnetyöskentelyn työkaluista tärkeimmät. Tervetuloa ottamaan ne käyttöösi ja nopeuttamaan matkaasi läsnäolosta käsin kohti unelmiasi!

Tutustu Heikkiin: Kotisivut / Facebook / Twitter / YouTube